Mulle inimesed enam ei meeldigi
-
Külaline
Mulle inimesed enam ei meeldigi
Miks inimesed ei suhtle omavahel nii viisakalt, lahkelt ja toetavalt nagu AI. Kuidas AI pole raske vastata lahkelt?
inimene võtab vaevaks vastata küll, aga ärapanevalt ja mahategevalt. Ometi kui juba "energiat kulutad" kas sõbralik vastus oleks energiamahukam? Ütleme, vastusena 5 rida ärapanemist on kergem, kui 5 rida teksti kus teise tundeid ei riiva?
inimene võtab vaevaks vastata küll, aga ärapanevalt ja mahategevalt. Ometi kui juba "energiat kulutad" kas sõbralik vastus oleks energiamahukam? Ütleme, vastusena 5 rida ärapanemist on kergem, kui 5 rida teksti kus teise tundeid ei riiva?
-
Külaline
Aga suhtle siis AI-ga, kui see meeldib rohkem.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 14:09 Miks inimesed ei suhtle omavahel nii viisakalt, lahkelt ja toetavalt nagu AI. Kuidas AI pole raske vastata lahkelt?
-
Külaline
Suhtle AIga?
Siin on oht, et päriselt enam ei suheldagi.
Ja teistpidi- tahaks ju meeldivalt suhelda, nagu AI ga.
-
Külaline
Inimesed on erinevad, samuti nende eesmärgid suhtlemisel. Kõik ei pea oluliseks ilmtingimata meeldivat suhtlemist - mida iganes see kellegi jaoks tähendab. Mõne jaoks on olulisem näiteks suhtlemise abil mingi eesmärk võimalikult operatiivselt ja täpselt täita. Olles pikalt koos elanud kerge autismispektri häirega inimesega, olen just seda viimast eriti kontrastselt täheldanud.
Aga üldiselt on hea tutvuda enneagrammi 9 isiksusetüübiga. Sealt saab hästi aimu, keda mis seesmiselt käivitab ja kes mida eriti oluliseks peab. Selle järgi kahtlustan, et kõige rohkem harmooniat ja meeldivust suhtlemisel eeldavad nr 9 enneagrammi tüübiga inimesed. 8 või 6 seevastu ei huvita see faktor eriti.
Aga üldiselt on hea tutvuda enneagrammi 9 isiksusetüübiga. Sealt saab hästi aimu, keda mis seesmiselt käivitab ja kes mida eriti oluliseks peab. Selle järgi kahtlustan, et kõige rohkem harmooniat ja meeldivust suhtlemisel eeldavad nr 9 enneagrammi tüübiga inimesed. 8 või 6 seevastu ei huvita see faktor eriti.
-
Külaline
Mina poe kassas küll ei taha mingit tere, palun ja tänan.
Või poes küsimus, et kas saan aidata. Tulevad segama poes käimist.
Käingi iseteeninduses kui olemas on.
-
Külaline
Aitäh, huvitav!Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 14:37 Aga üldiselt on hea tutvuda enneagrammi 9 isiksusetüübiga.
-
Külaline
Siin on tegelasi kes nii visalt norivad, et lõpuks ikka kirjutad talle halvasti.
-
Külaline
Päris jube oleks elada maailmas, kus kõik inimesed sulle kaasa koogutavad.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 14:20 Suhtle AIga?
-
Külaline
Intelligentsema rahvaga foorumites kirjutavad kõik lihtsalt oma arvamused ja keegi ei hakka sõdima, et teine mõtleb valesti.
-
Külaline
Absoluutselt õige! Ma ootan pikisilmi, et seda rahvast ka siia juurde tekiks.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 17:20 Intelligentsema rahvaga foorumites kirjutavad kõik lihtsalt oma arvamused ja keegi ei hakka sõdima, et teine mõtleb valesti.
-
Külaline
Kui inimesed ei meeldi, eks siis tuleb tekstigeneraatoriga vestlema jääda. Siin ikka mõned inimesed veel alles.
Sama võiks küsida paljude asjade ja nähtuset kohta- koleda, nõmeda ja mittetoimuva asja tegemine on enamasti sama kallis, miks ei võiks kohe esteetilst ja funktsionaalset asja luua? Inimesele meeldib lihtsalt ämbrist ämbrisse kolistada.
Sama võiks küsida paljude asjade ja nähtuset kohta- koleda, nõmeda ja mittetoimuva asja tegemine on enamasti sama kallis, miks ei võiks kohe esteetilst ja funktsionaalset asja luua? Inimesele meeldib lihtsalt ämbrist ämbrisse kolistada.
-
Külaline
Ma ei kujuta teenindust ilma selleta ettegi! Vaataksin väga imelikult, kui minuga nii ei räägita. Ise kohtlen teenindajaid alati viisakalt, oleks imelik, kui mingi tummahammas vastas oleks.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 14:46 Mina poe kassas küll ei taha mingit tere, palun ja tänan.
-
Külaline
Siin on veel hullemaid kui vaidlejaid. Tolmukübeme ahistaja ei unusta ühtki pisiasja, aina kirjutab: aga sa kunagi nii, sa naa.
-
Külaline
Neid tummahambaid ikka on palju. Tavaliselt muidugi selgub, et ta nii tummahammas polegi, lihtsalt jälle umbvenku või ukrainlane.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 18:48Ma ei kujuta teenindust ilma selleta ettegi! Vaataksin väga imelikult, kui minuga nii ei räägita. Ise kohtlen teenindajaid alati viisakalt, oleks imelik, kui mingi tummahammas vastas oleks.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 14:46 Mina poe kassas küll ei taha mingit tere, palun ja tänan.
-
Külaline
Tolmukübe on ise ka paras nähvaja ja targutaja. See, et talle koledasti liiga tehakse, pole päris tõsi.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 18:49 Siin on veel hullemaid kui vaidlejaid. Tolmukübeme ahistaja ei unusta ühtki pisiasja, aina kirjutab: aga sa kunagi nii, sa naa.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Tolmukübe on nimeline, lülitage tema postitused välja. Ma lülitaksin ahistaja välja, aga see argpüks on anonüümne.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Tolmukübet kritiseerivad mitmed inimesed. Mina olen ka kritseerinud, kui jälle hakkab siin oma keelenõuannet pakkuma, kuigi keegi pole küsinud.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑28 Veebr 2026 18:54 Tolmukübe on nimeline, lülitage tema postitused välja. Ma lülitaksin ahistaja välja, aga see argpüks on anonüümne.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Kas lugemine ja vastamine on kohustuslik?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
-
Külaline
Ei ole, aga sina ei saa seda ka kuidagi keelata. Igaüks teab ise, mida ta vastab või mida loeb. Ja Tolmukübe on ise nähvanud küll ja küll päris inetult, imelik, et sa seda ei märka.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
OK, edu! Nii te siia ainult kolme-neljakesi taplema jäätegi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist