Mulle inimesed enam ei meeldigi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

krt, miks siin parandada ei saa!!
Te ikka aru saate, et kui Tolmukübeme siit minema peletate, siis ON see niigi vaevu hingitsev foorum päriselt surnd :D .
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 12:50 krt, miks siin parandada ei saa!!
Te ikka aru saate, et kui Tolmukübeme siit minema peletate, siis ON see niigi vaevu hingitsev foorum päriselt surnd :D .
Ei ole küll kartagi. TK siin küll mingi päästja ei ole ainult sellepärast, et ta megakoguses pahna toodab.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 11:11
Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 18:49 Siin on veel hullemaid kui vaidlejaid. Tolmukübeme ahistaja ei unusta ühtki pisiasja, aina kirjutab: aga sa kunagi nii, sa naa.
Mõistan su vajadust "nõrgemat" kaitsta, aga kui aus olla, siis Tolmukübeme kommentaarid on ka sageli õelad ja pahatahtlikud. Millegipärast on siis nii, et kui talle samal toonil vastatakse, siis tituleeritakse sind ahistajaks ja kiusajaks.
Minu kommentaarid ei ole ei õelad, ega pahatahtlikud. Küll aga olen ma tähele pannud, et kui keegi neutraalselt kirjutab, siis saab ta oma kaela pasarahe, kui halb jne ta on. Aga inimene ei mõelnudki midagi halba, aga on isikuid, kes näevad halba ja negatiivset igal pool ja siis ründavad ohvrit. Ja on elukutselised miinustajad, kommentaaril pole midagi viga, aga sinna on juba viis miinust taha laotud. Ega midagi teha pole, maailma nähakse oma mätta otsast. Ehk et kui inimene on negatiivsust täis, siis ta näeb seda ka teistes. Kellel on pidevalt roosad prillid ees, kellel muud värvi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 12:53 TK siin küll mingi päästja ei ole ainult sellepärast, et ta megakoguses pahna toodab.
Kus need megakogused :D pesitsevad, ainult sinule nähtavad või?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 14:02
Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 12:53 TK siin küll mingi päästja ei ole ainult sellepärast, et ta megakoguses pahna toodab.
Ise muretsesid, et kui ta enam oma teemasid ei tooda, sureb foorum välja. Nüüd väidad, et mingit megakogust pole. Otusta siis ära, kuidas asi on.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 14:19
Ise muretsesid, et kui ta enam oma teemasid ei tooda, sureb foorum välja. Nüüd väidad, et mingit megakogust pole. Otusta siis ära, kuidas asi on.
No mis sa demagoogitsed. Küsis ta ju megakoguse pahna kohta, mitte lihtsalt suure hulga postituste kohta. Kui sina näed, et mina palju pahna toodan, siis see võibki vaid sulle või veel mõnele kompanjonile tunduda, selles oli ju küsimus. Milleks demagoogiat harrastada.. ?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Mär 2026 14:33
Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 14:19
No mis sa demagoogitsed. Küsis ta ju megakoguse pahna kohta, mitte lihtsalt suure hulga postituste kohta. Kui sina näed, et mina palju pahna toodan, siis see võibki vaid sulle või veel mõnele kompanjonile tunduda, selles oli ju küsimus. Milleks demagoogiat harrastada.. ?
Oot-oot, enda arust toodad palju materjali, aga mitte pahna? See oli sinu jaoks see häiriv osa? Siinkohal jään eriarvamusele.
Külaline

Foorum sureb välja sellepärast, et keegi ei taha kirjutada oma KOGEMUSTEST, aga see on ainus, mis inimesi enamasti huvitab. Kõigile meeldib rääkida oma mõtetest, veel rohkem hinnangutest ja eriti palju kritiseerida teiste omasid. See on tapvalt igav.
Tolmukübeke jt. kes üritavad foorumit tagant togida - ärge küsige, kas meeldib see või teine, kirjutage lugusid oma elust ja siis küsige, mida teie oleksite teinud.
Ei julge küll lubada, et siin need siiski viljakale pinnale langevad. :D
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 17:22 Foorum sureb välja sellepärast, et keegi ei taha kirjutada oma KOGEMUSTEST, aga see on ainus, mis inimesi enamasti huvitab. Kõigile meeldib rääkida oma mõtetest, veel rohkem hinnangutest ja eriti palju kritiseerida teiste omasid. See on tapvalt igav.
Tolmukübeke jt. kes üritavad foorumit tagant togida - ärge küsige, kas meeldib see või teine, kirjutage lugusid oma elust ja siis küsige, mida teie oleksite teinud.
Täpselt. Teisest teemast lugesin, et TK-l on probleem meestega, kes kargavad ööklubis seljas. Mis seal ööklubis veel vahvat on juhtunud, seda oleks huvitav lugeda. Ma ise ööklubides pole ammuilma käinud, seega oleks see minu jaoks huvitav teema. Selle asemel heietab TK mingitest keelereeglitest.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 08:57
AI ei vasta lahkelt, vaid kiidab heaks kõik sinu mõtted ja arvamused, isegi kui need on valed ja kahjulikud
https://edition.cnn.com/2025/11/06/us/o ... t-invs-vis
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 17:22 Foorum sureb välja sellepärast, et keegi ei taha kirjutada oma KOGEMUSTEST, aga see on ainus, mis inimesi enamasti huvitab. Kõigile meeldib rääkida oma mõtetest, veel rohkem hinnangutest ja eriti palju kritiseerida teiste omasid. See on tapvalt igav.
Mina näiteks kirjutasin kord oma elulist kogemusest. Ja siis oli kübe just kõige esimene, kes mind mõnitama asus.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 12:50 krt, miks siin parandada ei saa!!
Tõttöelda võiks minu meelest siin teemasid pigem vähem olla, aga et oleks kvaliteetsed ja sisukad. Selle asemel toota siia metsikus koguses suvalist pahna.

Foorumi elavdaja on üks ülinõme amet!

Mina näiteks neid teemasid ei avagi, mille on tema algatanud, sest need on täiesti lasteaia tasemel imelikud mõttevälgatused stiilis "Milline on teie tavaline enesetunne". No, mida nii jabura küsimuse peale vastata? Või kus siin on mingisugune arutluskoht, mis võiks põnevaks vestluseks areneda?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 20:17Tõttöelda võiks minu meelest siin teemasid pigem vähem olla, aga et oleks kvaliteetsed ja sisukad. Selle asemel toota siia metsikus koguses suvalist pahna.
Siin ei teki kuus 10 uut teematki ja metsikud kogused :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 12:34
Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 11:13Naljakas arusaam, et Tolmukübemet kommenteerib vaid üks inimene.
Kui sa oma kirjutistele alati kahte kiitust/laitust ei lajataks, siis võiks isegi uskuda, et siin tegutseb kaks jälitusluululist.
Kuidas saab oma kirjutistele alati kahte kiitust/laitust lajatada? Minu arust saab igat kommentaari hinnata vaid üks kord. J
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 20:19
Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 20:17Tõttöelda võiks minu meelest siin teemasid pigem vähem olla, aga et oleks kvaliteetsed ja sisukad. Selle asemel toota siia metsikus koguses suvalist pahna.
Siin ei teki kuus 10 uut teematki ja metsikud kogused :lol:
Aga, miks sa siis ei algata? Miks TK tanki paned? Või sa tahad öelda, et lapsikud teemaalgatused on väga põnevad ja foorumis on kohe huvitavam olla?
Külaline

Sulle on elufoorum mõeldud.
Külaline

Kunagi algatasin, ega minu teemadele ei olnud pädevaid kaasvestlejaid. Täna soovisin teile head kevadkuud ja isegi selle peale hakkas üks mürki pritsima.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 20:26Täna soovisin teile head kevadkuud
Jube sisukas küll.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 17:20 Intelligentsema rahvaga foorumites kirjutavad kõik lihtsalt oma arvamused ja keegi ei hakka sõdima, et teine mõtleb valesti.

Ja need foorumid on? Siia tulles ca kuu tagasi lõi see õrlus, mis siin on esiti pahviks ja ei sooviks harjuda sellise foorumiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 09:36
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2026 18:48
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2026 14:46 Mina poe kassas küll ei taha mingit tere, palun ja tänan.
Või poes küsimus, et kas saan aidata. Tulevad segama poes käimist.
Käingi iseteeninduses kui olemas on.
Ma ei kujuta teenindust ilma selleta ettegi! Vaataksin väga imelikult, kui minuga nii ei räägita. Ise kohtlen teenindajaid alati viisakalt, oleks imelik, kui mingi tummahammas vastas oleks.
Poes käies ma küll ei soovi teenindust. Imelik kui tullakse rääkima(segama) poes. Tahan ise vaadata, ilma kõrvalise segamiseta. Küsimus, et kas saan aidata on mõtetu küsimus. Kui vaja, siis küsin ise.
Omanikud kohustavad vist segama(peletama).
Jutt oli kassast. Kas oled seal oma mõtetes ja müüjat esimesena ei tereta?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tolmukübe ja 5 külalist