Mida teie teeksite Lähis-Itta lõksu jäänuna?
-
Külaline
Mida teie teeksite Lähis-Itta lõksu jäänuna?
Vaatan soojas toas tugitoolis istudes televiisorist sündmusi Lähis-Idas ja mõtisklen, mida mina teeks sinna lõksu jäänuna.
Paljuski sõltuks otsused muidugi sellest, kas oleksin üksi, kahekesi mehega või kogu perega sh väikesed lapsed ja eakad vanemad.
Viibisin Dubais viimase kuu jooksul kaks korda ja mõte sinna suurlinna, pilvelõhkujate keskele, kinni jäämisest tundub kohutav. Mitte vähem hirmus ei tundu poolsuvalise transpordiga läbi kõrbe põgenemine riigis, kus naised on nähtamatud ja rõhutud. Kas lääne naine on kohalikust väärtustatum vōi vastupidi, uskmatu hoopis madalamast klassist? Räägivad, et suurlinnas pole sõjaolukorda märgata. Kui kestlik on see elustiil arvestades, et kogu toit Dubaisse ja ilmselt teistessegi Araabia riikidesse imporditakse?
Mida teie arvate?
Paljuski sõltuks otsused muidugi sellest, kas oleksin üksi, kahekesi mehega või kogu perega sh väikesed lapsed ja eakad vanemad.
Viibisin Dubais viimase kuu jooksul kaks korda ja mõte sinna suurlinna, pilvelõhkujate keskele, kinni jäämisest tundub kohutav. Mitte vähem hirmus ei tundu poolsuvalise transpordiga läbi kõrbe põgenemine riigis, kus naised on nähtamatud ja rõhutud. Kas lääne naine on kohalikust väärtustatum vōi vastupidi, uskmatu hoopis madalamast klassist? Räägivad, et suurlinnas pole sõjaolukorda märgata. Kui kestlik on see elustiil arvestades, et kogu toit Dubaisse ja ilmselt teistessegi Araabia riikidesse imporditakse?
Mida teie arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Kust see info, et avati? Just ju on räägitud, et pigem kõik eskaleerub, mitte ei leevene. Ja et mingid tüübid levitavad kontrollimata infot, nagu oleks lennujaamad avatud. Sina oledki?
-
Külaline
Teemale vastates - ma ei tea. Arvatavasti pigem ei rapsiks, kui pole mõnda olulist põhjust koju jõuda kiiresti. Ega seal autoga Omaani uhades, kuhu uhab kogu UAE puhkajaskond, pole suurem lootus mingile lennukile saada. Pigem mõtleks läbi tuttavad, kes võiks Dubais kedagi tunda ja otsiks kohalikke kontakte. Väikeste lastega oleks veel ettevaatlikum ja veel rohkem paigal. Pigem üritaks vist vaimselt end chilliks mõelda.
-
Külaline
Kuskil meie eliitmeedias, otsi ise. Eskaleerumist unistab kesharidusega tsahkna.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:29Kust see info, et avati?
-
Külaline
Kerge see olukord ei ole. Puhkajana ilmselt kiruks ennast, et sellise valiku tegin, aga no samas võib ju põhimõtteliselt igas maailnanurgas jamaks minna.
Mul on tuttav, kes elab Dubais ja tema jutu järgi ei ole valged naised per se rohkem aktsepteeritud. Pigem vastupidi- oma riigi truualamlik peasalli kandev naine saab iga kell rohkem austust. Turiste jah mõnevõrra rohkem hoitakse, sest keegi ei taha riigile negatiivset kuvandit luua.
Sealt minema saamiseks tuleb ilmselt kõvasti rohkem rahakotti kergendada, kui algselt plaanis oli.
Mul on tuttav, kes elab Dubais ja tema jutu järgi ei ole valged naised per se rohkem aktsepteeritud. Pigem vastupidi- oma riigi truualamlik peasalli kandev naine saab iga kell rohkem austust. Turiste jah mõnevõrra rohkem hoitakse, sest keegi ei taha riigile negatiivset kuvandit luua.
Sealt minema saamiseks tuleb ilmselt kõvasti rohkem rahakotti kergendada, kui algselt plaanis oli.
-
Külaline
Ei ole õrna aimugi, mida sina pead eliitmeediaks. ERR ega Delfi uudistes midagi säärast räägitud ei ole.
-
Külaline
17:58. DelfiKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:29 Kust see info, et avati? Just ju on räägitud, et pigem kõik eskaleerub, mitte ei leevene. Ja et mingid tüübid levitavad kontrollimata infot, nagu oleks lennujaamad avatud. Sina oledki?
WSJ: Lennufirmad Emirates ja Etihad taastavad osa lendudest
Pärast Lähis-Idas toimunud kahepäevast tulevahetust, mis seiskas suure osa piirkonna lennundusest, on Araabia Ühendemiraatide (AÜE) suurematest lennujaamadest hakanud taas väljuma lende, mis toimuvad kooskõlastatult riiklike ametivõimudega, vahendab The Wall Street Journal.
Abu Dhabi Etihadi lennufirma reisilennukitest on viimase paari tunni jooksul õhku tõusnud umbes 15. Lennud toimuvad Londonisse, Pariisi, Amsterdami, Indiasse, Venemaale ja lähipiirkonna lennujaamadesse.
Emirates teatas, et taastab täna õhtul piiratud arvu lendusid, kuid soovitab reisijatel lennujaama mitte sõita, kui nendega pole otse ühendust võetud.
Esimesena pakutakse kohti reisijatele, kelle varasemad broneeringud on tühistatud. Osa tegevust plaanib taas alustada ka Emiratesi tütarettevõte Flydubai.
-
Külaline
Oleks tõenäoliselt kohe läbi Saudi-Araabia minema pannud lootusega üle Punase mere laevaga Egiptusesse saada. Kas auto või mootorrattaga - mille kätte oleks saanud. Ilmselt siis Saudi-Araabiast, kuna sõidukite teise riiki viimisega on pigem palju jama.
Seepärast ma sinna padumoslemite mekasse ei reisigi - ma ei taha olla nähtamatu tähtsusetu kahuriliha ja kui ma endale seda musta laibakotti selga ei pane, siis olen veel põlastusvärne kah - fui....
-
Külaline
Veidralt ükskõikne olen selle teema suhtes.
-
Külaline
Kuidas see joodiku ja rumala võrdlus oligi...Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:29Kust see info, et avati? Just ju on räägitud, et pigem kõik eskaleerub, mitte ei leevene. Ja et mingid tüübid levitavad kontrollimata infot, nagu oleks lennujaamad avatud. Sina oledki?
-
Külaline
Ma päris ükskôikne ei ole, loodan, et kõik lõksujäänud saavad sealt elusalt ja tervelt minema. Samas on ikka mage küll, kuidas mõned seda olukorda ära kasutades pisarakiskumis contenti loovad. Mage ja nõme.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 23:21 Veidralt ükskõikne olen selle teema suhtes.
-
Külaline
Tähelepanu saamist võimalust ei saa ometi lasta mööda.
-
Külaline
See ei tähenda küll lendude taastumist. Üksikud hädalised lennud.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:4817:58. DelfiKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:29 Kust see info, et avati? Just ju on räägitud, et pigem kõik eskaleerub, mitte ei leevene. Ja et mingid tüübid levitavad kontrollimata infot, nagu oleks lennujaamad avatud. Sina oledki?
WSJ: Lennufirmad Emirates ja Etihad taastavad osa lendudest
Pärast Lähis-Idas toimunud kahepäevast tulevahetust, mis seiskas suure osa piirkonna lennundusest, on Araabia Ühendemiraatide (AÜE) suurematest lennujaamadest hakanud taas väljuma lende, mis toimuvad kooskõlastatult riiklike ametivõimudega, vahendab The Wall Street Journal.
Abu Dhabi Etihadi lennufirma reisilennukitest on viimase paari tunni jooksul õhku tõusnud umbes 15. Lennud toimuvad Londonisse, Pariisi, Amsterdami, Indiasse, Venemaale ja lähipiirkonna lennujaamadesse.
Emirates teatas, et taastab täna õhtul piiratud arvu lendusid, kuid soovitab reisijatel lennujaama mitte sõita, kui nendega pole otse ühendust võetud.
Esimesena pakutakse kohti reisijatele, kelle varasemad broneeringud on tühistatud. Osa tegevust plaanib taas alustada ka Emiratesi tütarettevõte Flydubai.
-
Külaline
Vat ei tea. Räägi meile.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 23:25Kuidas see joodiku ja rumala võrdlus oligi...Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:29Kust see info, et avati? Just ju on räägitud, et pigem kõik eskaleerub, mitte ei leevene. Ja et mingid tüübid levitavad kontrollimata infot, nagu oleks lennujaamad avatud. Sina oledki?
-
Külaline
https://dubaiairports.ae/flight-status? ... 2026-03-03
Venemaa suunal on lende startinud. Käsi püsti, kes sooviks viibida kaitsetus reisilennukis rakettide ja hävituslennukite vahel!
Venemaa suunal on lende startinud. Käsi püsti, kes sooviks viibida kaitsetus reisilennukis rakettide ja hävituslennukite vahel!
Katsuksin maad mööda minema saada ja naaberriigist õhku tõusta.
mul samad mõtted.
-
Külaline
Mina olen planeerija, kalkuleerija ja ette mõtleja. Esiteks, ma ei läheks iialgi lennureisile ei väikeste laste ega eakatega. Ma ei läheks iialgi nendega ka nii kaugele ega islamiriiki. Samuti ei läheks ma piirkonda, mille kohta juba eelnevalt antakse hoiatusi, et ärge sinna minge. Ma võiksin sinna sattuda mingi töölähetuse käigus, kui eskalatsioon algaks ootamatult. Sellisel juhul ilmselt pöörduksin saatkonna poole ja võimalusel jääksin sinna või lähtuksin nende soovitustest.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:08 mida mina teeks sinna lõksu jäänuna.
Mida teie arvate?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 14 külalist