Kas on ka hea

vana hea klassika
Külaline

Kas on ka hea

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Külaline

Kui on Kalevi oma, siis ma ei osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 13:51 Kui on Kalevi oma, siis ma ei osta.
Ei ole ju. Chocolala on. Vähemalt hinnasildil on nii kirjas...
Külaline

Kes see vasakpoolne on? Inese ja Liisi tunnen ära, aga see kolmas on täiesti tundmatu nägu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 15:30 Kes see vasakpoolne on? Inese ja Liisi tunnen ära, aga see kolmas on täiesti tundmatu nägu.
no kuidas sa siis nüüd niimoodi - hirmus kuulus Lenna ju.
Külaline

Mina tundsin ainult Inese ära.
Külaline

Jääb ära, kuna ei osta kalevi tooteid
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 17:50 Jääb ära, kuna ei osta kalevi tooteid
Pole ju Kalev.
Külaline

120 g ja 32 eurot. Mingu küll metsa, elu sees ei osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 18:44 120 g ja 32 eurot. Mingu küll metsa, elu sees ei osta.
Hind on tõesti üle mõistuse. Juba põhimõtteliselt ei ostaks nii kallist šokolaadi, vahet pole, et eesti toodang.
Külaline

Ines, Lenna ja Liis. Kõik tundsin ära. Aga hind on tõesti üle mõistuse :shock:
Külaline

Mina söön ainult ise tehtud käsitöist toitu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 19:52
Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 18:44 120 g ja 32 eurot. Mingu küll metsa, elu sees ei osta.
Hind on tõesti üle mõistuse. Juba põhimõtteliselt ei ostaks nii kallist šokolaadi, vahet pole, et eesti toodang.
Kas samapaju lillede eest naistepäeval on ka üle mõistuse?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 22:55
Muidugi on. Mis see naistepäev ja lilled siia puutuvad?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Mär 2026 23:00
Külaline kirjutas: 05 Mär 2026 22:55
Muidugi on. Mis see naistepäev ja lilled siia puutuvad?
Naistepäev hakkab lähenema ja mehike on vist kodus enne sõimata saanud, et lilli ei too. Nüüd siis juba otsib aegsasti vabandust, et kõik on ju nii kallis, näe, foorumis öeldi, et 30 eurot maiustuse eest ei maksaks, siis lillede eest pole ka vaja raha välja käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 07:29foorumis öeldi, et 30 eurot maiustuse eest ei maksaks, siis lillede eest pole ka vaja raha välja käia.
Foorumis naised ise ei raatsiks selle raha eest maiust, aga lilled olgu olemas selle raha eest.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mär 2026 07:36
Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 07:29foorumis öeldi, et 30 eurot maiustuse eest ei maksaks, siis lillede eest pole ka vaja raha välja käia.
Foorumis naised ise ei raatsiks selle raha eest maiust, aga lilled olgu olemas selle raha eest.
1 kord aastas ka ei täi? Nomaitea, hakka raha koguma selleks siis. Järgmise naise kinnipüüdmine läheb palju kallimaks, kui praegune su näljaroti ukse taha viskab.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 07:42
Guest kirjutas: 06 Mär 2026 07:36
1 kord aastas ka ei täi? Nomaitea, hakka raha koguma selleks siis. Järgmise naise kinnipüüdmine läheb palju kallimaks, kui praegune su näljaroti ukse taha viskab.
Armsamale naisele mul pole kahju osta need kommid ja lilled.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Tähelepanuavalduseks ei pea ostma 250.- kilohinnaga sokolaadi ometi, see hind on lihtsalt jabur, olgu käsitöö ja miskõikveel. Proovinud ei ole (vist keegi siin) ja kindlalt väidan, et ei hakka ostma ka. Ma olen häid belgia jms trühvleid söönud aastaid, ka need ei ole nii röögatu hinnaga!
Külaline

Hind on lollidele. Mõni kujutab ette, et mida kallim, seda parem, eksklusiivsem, ja siis ostab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 7 külalist