Aga aegajalt ma luban endale sushit või teine minu suur patt on megakrõbe ja rasvane kananahk(koibade pealt)
Mis on teie patustamise toit?
-
Külaline
Mis on teie patustamise toit?
Ma nüüd hetkel tegelen teadlikult tervisliku toitumisega. Õnneks on kaalulangusest näha ka. Kolme kuuga -8kg.
Aga aegajalt ma luban endale sushit või teine minu suur patt on megakrõbe ja rasvane kananahk(koibade pealt)
. Ja kolmas on peekon. No ikka pakk korraga(pakk vist on ca 180g). Ma pigem soolase fänn. Magusat pile ma kunagi väga armastanud.
-
Külaline
Patustamise toit on Hiina toit, pizza, küüslauguleivad. Kananahka olen terbve elu söönud.
Hakkasin praegu mõtlema, et kuidas sa nii vähe alla võtad? Mu kolleeg tegeleb samaga, sama jutt ka, et kontrollib toitumist ja 3 kuuga kaotanud 21 kg. Ta oli muidugi enne 110.
Hakkasin praegu mõtlema, et kuidas sa nii vähe alla võtad? Mu kolleeg tegeleb samaga, sama jutt ka, et kontrollib toitumist ja 3 kuuga kaotanud 21 kg. Ta oli muidugi enne 110.
Igasuguse maitsva toidu ülesöömine - õgard nohh
. Mõtlesin end ogaraks, aga ei suutnud midagi valida kõikide maistvate asjade seast, ka ikka soolased ja kodused valdavalt. Aga ühe sõbranna tehtud kringel on küll ülihea!
-
Külaline
Vanilje koorejäätis. Premia või Onu Eskimo suures karbis. Söön pidurdamatult terve karbi korraga ja vahel veel teisegi. Õudne.
-
Külaline
Ma olin 84 algselt. 160cm. Kaks aastat peale lapse sündi olin päris hädas. Siis ei aidanud ka toitumiskavad vms. Nüüd ma ka otseselt ei kaalu toitu ega mingit kava jälgi. Kuu aega tagasi läksin ka tööle tagasi(füüsiline töö). Ja selle viimase kuuga ongi sellest 5 maha läinud. Eelmised 2 kuud, kus ma nii aktiivne polnud siis tõesti läks vaid see 3kg.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:00 Patustamise toit on Hiina toit, pizza, küüslauguleivad. Kananahka olen terbve elu söönud.
Minu jaoks see küll vähe pole.
-
Külaline
Kui ma söön ühe viilu juustuvorsti, siis see ei ole minu patustamise toit. Kui ma söön 10 viilu, siis on.
Kui ma söön ühe koorekommi, siis see ei ole minu patustamise toit. Kui ma söön pool pakki koorekomme, siis on.
Kui ma söön 5 pelmeeni ja hulga salatit, siis see ei ole minu patustamise toit. Kui ma söön kausitäie pelmeene hapukoorega, siis on.
Jne.
Patustamine ei seisne mitte toidu valikus, vaid koguses.
Kui ma söön ühe koorekommi, siis see ei ole minu patustamise toit. Kui ma söön pool pakki koorekomme, siis on.
Kui ma söön 5 pelmeeni ja hulga salatit, siis see ei ole minu patustamise toit. Kui ma söön kausitäie pelmeene hapukoorega, siis on.
Jne.
-
Külaline
Just nii. Mina patustan koduse pitsaga. No sest seda jagub ja vastu panna on pea võimatuKülaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:51Patustamine ei seisne mitte toidu valikus, vaid koguses.
Sama filotainaga tehtud kevadrullidega - no ei aja ju õli kuumaks vaid 2 rulli pärast. Täidis üsna tervislik küll, aga õli ja kaste... Nii head!
Magusat eriti ei armasta, kodus on alati mustsõstra või jõhvikamarmelaadiga šokolaadikommid, väga maitsvad, aga võtan paar korda nädalas ühe või kaks.
Aga kui mees toob moosipalle või ekleere mõnest kohvikust! Oi aeg
-
Külaline
Aga sellest ju teemaalgatus ongi(olen ise TA). Kui ma patustan sushiga siis ikka ägisemiseni, et isu täis saaks. Kananahka minu peres keegi muu ei söö, siis pistan nahka ka kõik kolm(meil müüakse koibi 3-ses pakis) kananahka.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:51 Kui ma söön ühe viilu juustuvorsti, siis see ei ole minu patustamise toit. Kui ma söön 10 viilu, siis on.
Jne.
-
Külaline
Täpselt sama! Muidu ei ole see nn patutoit, ikka tohib süüa, asi on kogustes, aga vot siis on, kui ma samamoodi suudan seda süüa terve karbi korragaGuest kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:22 Vanilje koorejäätis. Premia või Onu Eskimo suures karbis. Söön pidurdamatult terve karbi korraga ja vahel veel teisegi. Õudne.
-
Külaline
See polegi vähe, ära kuula teda!Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:22
Ma olin 84 algselt. 160cm. Kaks aastat peale lapse sündi olin päris hädas. Siis ei aidanud ka toitumiskavad vms. Nüüd ma ka otseselt ei kaalu toitu ega mingit kava jälgi. Kuu aega tagasi läksin ka tööle tagasi(füüsiline töö). Ja selle viimase kuuga ongi sellest 5 maha läinud. Eelmised 2 kuud, kus ma nii aktiivne polnud siis tõesti läks vaid see 3kg.
Minu jaoks see küll vähe pole.
-
Külaline
sushi pole küll mingi patt - enam lahjemat toitu annab otsida.
-
Külaline
Leidub ikka palju lahjemaid toite kui riis, toorjuust, lõhe ja avokaado kokkukeeratunaKülaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 17:38 sushi pole küll mingi patt - enam lahjemat toitu annab otsida.
-
Külaline
Grillkana või friikartulid. Mõlemat söön üliharva ja siis pärast põen, kuigi tean küll, kui mõttetu see enese süüdistamine on. Tuleb osata elu nautida, mitte ainult ennast piirata.
-
Külaline
Sushiriisis on väga palju süsivesikuid. Rohkem kui tavalises riisis. Tean, sest mu laps on diabeetik ja kui me sushibufees söömas käime harva, siis tal ka alati suhkud laes. Mõjub hoopis teistmoodi kui tavaline kodus keedetud riis.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 17:38 sushi pole küll mingi patt - enam lahjemat toitu annab otsida.
-
Külaline
Sushiriisis endas pole küll süsivesikuid rohkem kui tavalises riisis. Süsivesikute kogus on igal riisipakil kirjas. Lisatud äädikas ja suhkur annavad ühe sushipala kohta ka heal juhul 1-2 g lisatud suhkrut ja 2 ml äädikat.Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 20:47Sushiriisis on väga palju süsivesikuid. Rohkem kui tavalises riisis. Tean, sest mu laps on diabeetik ja kui me sushibufees söömas käime harva, siis tal ka alati suhkud laes. Mõjub hoopis teistmoodi kui tavaline kodus keedetud riis.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 17:38 sushi pole küll mingi patt - enam lahjemat toitu annab otsida.
-
Külaline
Ilmselt jah. Aga kuna sushi ise kogu oma muude asjadega ajab mul lapse suhkru nii pekki, siis arvasin ka, et seal rohkem süsivesikuid. Minu vigaKülaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 21:07Sushiriisis endas pole küll süsivesikuid rohkem kui tavalises riisis. Süsivesikute kogus on igal riisipakil kirjas. Lisatud äädikas ja suhkur annavad ühe sushipala kohta ka heal juhul 1-2 g lisatud suhkrut ja 2 ml äädikat.Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 20:47Sushiriisis on väga palju süsivesikuid. Rohkem kui tavalises riisis. Tean, sest mu laps on diabeetik ja kui me sushibufees söömas käime harva, siis tal ka alati suhkud laes. Mõjub hoopis teistmoodi kui tavaline kodus keedetud riis.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 17:38 sushi pole küll mingi patt - enam lahjemat toitu annab otsida.
Vaatasin nüüd järgi, tõesti peaaegi sama sisaldus on
Tavaline keedetud riis näiteks kanacurryga(kodune) ei tee üledse sellist hüpet tal.
-
Külaline
Äkki on asi lapse sushieelistustes, tempurad on kindlasti süsivesikurikkamad, samuti võib tellitud sushides mingit suhkrut vms lisatud olla rohkem kui kodus ise tehes lisaksid?Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 22:22Ilmselt jah. Aga kuna sushi ise kogu oma muude asjadega ajab mul lapse suhkru nii pekki, siis arvasin ka, et seal rohkem süsivesikuid. Minu vigaKülaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 21:07Sushiriisis endas pole küll süsivesikuid rohkem kui tavalises riisis. Süsivesikute kogus on igal riisipakil kirjas. Lisatud äädikas ja suhkur annavad ühe sushipala kohta ka heal juhul 1-2 g lisatud suhkrut ja 2 ml äädikat.Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 20:47
Sushiriisis on väga palju süsivesikuid. Rohkem kui tavalises riisis. Tean, sest mu laps on diabeetik ja kui me sushibufees söömas käime harva, siis tal ka alati suhkud laes. Mõjub hoopis teistmoodi kui tavaline kodus keedetud riis.
Vaatasin nüüd järgi, tõesti peaaegi sama sisaldus on
Tavaline keedetud riis näiteks kanacurryga(kodune) ei tee üledse sellist hüpet tal.
-
Külaline
Ei tea, kuidas sushi diabeetikule mõjub, aga mingi eriti lahja toit see küll pole. Eriti tempura.
-
Külaline
Diabeetik peaks end riisist küll suht kaugel hoidma.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 23:56Ei tea, kuidas sushi diabeetikule mõjub, aga mingi eriti lahja toit see küll pole. Eriti tempura.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline