Mõni üksik erand on, aga venelastele meeldib karjuda. Mul on suvilanaabrid, omavahel lõugavad kogu aeg, ei räägi normaalselt. Koolis töötades vene lapsed koridoris lihtsalt lõugavad täishäälega kogu aeg. Kui neile öelda, korraks võtavad vaiksemaks, aga siis läheb jälle. Seda lõugamist, mis õues toimub, on võimatu kirjeldada. Mängivad omavahel, siis karjuvad nii kõvasti, kui nad suudavad. Ja kui häält on väiksest peale harjutatud, siis võtab ikka päris kõvasti.Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 23:30Palun lõpeta see lolli jutu ajamine. Mul on ka vene rahvusest töökaaslasi lausa mitu ja meil on nad vastupidi- ühed tasasemad. Ei saa puhtalt rahvuse põhjal selliseid järeldusi teha.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 21:17 Venkude hääl on tunduvalt tugevam kui eestlasel. Kui vene lapsi suu avab, siis sealt tuleb ikka vägevalt.
Koht kuhu te enam iialgi ei reisiks
-
Külaline
-
Külaline
Eks need olid mingid ehitajad ja muud tüübid, kes on harjunud venekeelses keskkonnas töötama. Võtavad ka need venelaste kombed üle.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 05:47Eestased on vaiksed, kui teised eestlased on ümber. Ma ütleks et eestlane on ehk kammitsetud. Välismaal, kui eestlane teab et tema keelt ei mõisteta, muutub ta tihti valjuhäälseks. Ma tulin hiljuti välismaalt, kus eestlasi käib vähe. 6 rida eespool oli veel eestlasi. Minuni kostus la nende jutt, sest nad suhtlesid üle vahekäigu omavahel. Eestis nad kindlasti nii ei käituks? Ma ei usu. See kammitsetus ja teiste eestlaste hukkamõist tõmbab piiri ja eestlane tundub vaikne.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 08:59Minu meelest see on müüt, see eestlase vaikne olek. Pole me midagi vaiksemad, see on lihtsalt üks järjekordne enda tehtud kompliment, millega ennast upitada.Külaline kirjutas: ↑ Pole küll see, kellele vastasid, aga kust otsast on liialdus, et umbes pool tallinlastest on venekeelsed? Ning kuna venelased on lärmakamad ja eestlased vaiksemad, siis loomulikult jääb turistile mulje, et Eestis domineerib vene keel.
-
Külaline
Egiptuses pole käinud ja ilmselt ei lähe ka. aga vaatamata sellele, et Brasiili, Kuuba, Argentiina, Namiibia, Bali, Vitnem jne, olid väga ägedad, ei lähe ma sinna ilmselt enam tagasi, kuna käimata kohti on nii palju. Madeirale ja Assooridele ilmselt lähen. need olid niiii vinged.
-
Külaline
Ei ütle, et iial ei lähe, aga seni pole Egiptusesse tõesti tagasi läinud ja ei tõmba ka sugugi.
-
Külaline
-
Külaline
Miks Dubai? Sellist mõnusat ja luksuslikku kohta ei asenda miski.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 15:45 Paljudel nüüd ilmselt Dubai ja muud sealkandi riigid.
-
Külaline
Eesti ilusat suve ja rahutaevast ei asenda miski.
-
Külaline
Saab see jama seal läbi, läheb elu vanamoodi edasi.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 20:09 Eesti ilusat suve ja rahutaevast ei asenda miski.
-
Külaline
Aasta pärast ehk, aga olen ka üsna kindel, et päris samsmoodi see elu seal enam edasi ei lähe. Loodetavasti on inimeste teadlikkus ka nüüd palju parem.
-
Külaline
Teadlikkus mille kohta?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 10:10Aasta pärast ehk, aga olen ka üsna kindel, et päris samsmoodi see elu seal enam edasi ei lähe. Loodetavasti on inimeste teadlikkus ka nüüd palju parem.
-
Külaline
Teadlikkus maailmas toimuva kohta. Et enam ei kablutata ringi riikides, mis jäävad ohutsoonide lähedale.
-
Külaline
Ah lõpeta see tagantjärgi tarkus. Siis ei tohi ka Eestisse keegi tulla, iial ei tea, millal Venema ründab.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 22:58Teadlikkus maailmas toimuva kohta. Et enam ei kablutata ringi riikides, mis jäävad ohutsoonide lähedale.
Ega osa turiste Eestisse enam ei tulegi. Mul on tuttav, vanalinnas poes müüja, mis on orienteeritud turistidele, kui ennem oli külastajaid palju, siis peale Ukraina sõja algust on neid märgatavalt vähemaks jäänud.
-
Külaline
Venelasi ei tule, teised käivad nagu vanasti.
-
Külaline
Soomlased ei käi, sest on kallis.
-
Külaline
Vale.
Eestit külastas 2025. aastal ligi 4,6 miljonit välisturisti ning nende kulutused ulatusid hinnanguliselt ligi 1,5 miljardi euroni. Turistide arv kasvas aastaga ligi 230 000 võrra, kuid sagenenud on pigem ühepäevareisid ja lühenenud keskmine Eestis viibimise aeg.
Kõige rohkem välisturiste tuleb Eestisse siiani Soomest. Teisele kohale on tõusnud Läti.
-
Külaline
Palun jää ikka reaalsuse piiridesse. Venemaa EI ründa Eestit ega Baltikumi. Miks ta peaks?Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 00:03Ah lõpeta see tagantjärgi tarkus. Siis ei tohi ka Eestisse keegi tulla, iial ei tea, millal Venema ründab.
-
Külaline
Tegid nalja?Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 20:03Palun jää ikka reaalsuse piiridesse. Venemaa EI ründa Eestit ega Baltikumi. Miks ta peaks?
-
Külaline
Ei teinud. Ta võib sellega ärbelda, aga ta ei ründa. Ta ju näeb, et piisab ka ärplemisest ja terve Baltikum on hirmust kange. Rohkem polegi vaja.
-
Külaline
Miks ta ei peaks?Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 20:03Palun jää ikka reaalsuse piiridesse. Venemaa EI ründa Eestit ega Baltikumi. Miks ta peaks?
See puutin nuttis krokodillipisaraid kui nsvliit lagunes.
Ta tahan selle taastada. Kui võimalus ja aeg selleks sobivad, siis ta teeb selle ära.
Puutin südamest okupant. Hävitada, purustada, tappa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist