Õiget juttu räägib. Siinseski teemas päris mitmed, kelle jaoks on viinamarjad hapud ja seega õelust otsast otsani täis. Seda, et Eestis on klassid, teab vast igaüks.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 16:41Ingrid Veidenberg hurjutab eestlasi, et nood olevat küünilised. Ise samas sedastades, et: "Eks viinamarjad on hapud muidugi ja pole hullemat viha kui klassiviha." Ju siis ikka sisimas peab oma Dubai-reisi teistele kättesaamatuks ja kadestamisväärseks. Lisaks on ta kõrgem klass, sestap ka klassiviha.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 16:11Kus sa seda kelkimist näed? Jälle see mammi, kelle jaoks kõik, mida tal endal pole ja keegi julgeb mainida, on kelkimine.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 20:02
Noh, kui nüüd juba ülemaailmne džihaad välja on kuulutatud, võid igal pool mõne pommimehega kohtuda, eriti kui just moslemimaadesse tahad minna. Raketikestest rääkimata.
Kui praeguseid numbreid uskuda, peaks maksumaksja plekkima mingid neli ja pool miljonit. Eestil endal enam lennukeid pole ja praeguses olukorras toimub ilmselt ülepakkumine.
Las rikkad reisihuvilised, kes oma soojamaa reisidega pidevalt kelgivad, maksavad ise!
Eestlane, ära ole küüniline, sest sa ei tea, millal ise abi vajad, ütleb ta õpetlikult.
Mida teie teeksite Lähis-Itta lõksu jäänuna?
-
Külaline
-
Külaline
Ma sai aru, et sina läksid sinna, sest see kõige odavam sihtkoht.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 17:52Õiget juttu räägib. Siinseski teemas päris mitmed, kelle jaoks on viinamarjad hapud ja seega õelust otsast otsani täis. Seda, et Eestis on klassid, teab vast igaüks.
-
Külaline
Mina ilmselt nutaks patja ja palvetaks oma elu eest, sest viimane raha oleks läinud selle sama Dubai reisi peale 
-
Külaline
Minu jaoks ei oma hind tähtsust. Kui tahan kuhugi minna, siis lihtsalt lähen.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 18:17Ma sai aru, et sina läksid sinna, sest see kõige odavam sihtkoht.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 17:52Õiget juttu räägib. Siinseski teemas päris mitmed, kelle jaoks on viinamarjad hapud ja seega õelust otsast otsani täis. Seda, et Eestis on klassid, teab vast igaüks.
-
Külaline
AK's selgitasid seda riigi poolt maksmist nii pea- kui välisminister. Ja ma ei saanud lahti tundest, et nad kasutavad võimalust, et oma reitingut kergitada, sest aasta pärast on ju valimised. Samas saatelõigus kommenteeris ka kindlustuse esindaja ja vähemalt tema väitel peaks kindlustus selle summa katma. Aga sedamuidugi ainult juhul kui ikka on kindlustus.
-
Külaline
Tsahkna puhul tekkis tõesti selline mulje, et vaadake kõik, kuidas me oma riigi kodanike eest võitleme. Ei tundunud siiras vaid kalkuleeriv.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 23:24 AK's selgitasid seda riigi poolt maksmist nii pea- kui välisminister. Ja ma ei saanud lahti tundest, et nad kasutavad võimalust, et oma reitingut kergitada, sest aasta pärast on ju valimised.
Loomulikult on nii, et rahvas mäletab, kuidas valitsus kriisi või mõne muu ootamatu situatsiooni ajal käitunud on ja seetõttu neid ilusaid lubadusi poliitikutelt tuleb ka.
-
Külaline
Kui jätaks niisama, vaadaku ise kuidas tagasi saavad, mäletaks ka.Guest kirjutas: ↑06 Mär 2026 07:43Tsahkna puhul tekkis tõesti selline mulje, et vaadake kõik, kuidas me oma riigi kodanike eest võitleme. Ei tundunud siiras vaid kalkuleeriv.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 23:24 AK's selgitasid seda riigi poolt maksmist nii pea- kui välisminister. Ja ma ei saanud lahti tundest, et nad kasutavad võimalust, et oma reitingut kergitada, sest aasta pärast on ju valimised.
Loomulikult on nii, et rahvas mäletab, kuidas valitsus kriisi või mõne muu ootamatu situatsiooni ajal käitunud on ja seetõttu neid ilusaid lubadusi poliitikutelt tuleb ka.
Nii et ühtpidi tundub tegutsemine ja lubadused vale. Aga kui ei lubaks ja midagi ei teeks, ka vale.
Kas on et ükskõik mida teed poliitikuna, ikka rahvas leiab et on vale
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Aastal 2011 saadeti lausa erilennuk meie rattureid Bekaa orust ära tooma. Toonane välisminister Urmas Paet noppis sellega kõvasti plusspunkte. Aga no siis olid ajad teised, eestlastel oma lennufirma ja kütusehind ka madalam.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Kui see jutt, et 1000 tuleb riigilt ja 400 oma taskust, vastab tõele, siis tegelikult on valitsus ju leidnud suht normaalse lahenduse. Samas mulle tundub see 1400 pileti hinnaks pisut madal, sest mujalt meediast lugesin 4000-5000 eurostest hindadest.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 08:01 Kui jätaks niisama, vaadaku ise kuidas tagasi saavad, mäletaks ka.
Nii et ühtpidi tundub tegutsemine ja lubadused vale. Aga kui ei lubaks ja midagi ei teeks, ka vale.
Kas on et ükskõik mida teed poliitikuna, ikka rahvas leiab et on vale
-
Külaline
Alles hiljuti oli meil siin kodumaal üsna korralik inimohvritega kriis - inimesed said riigifirmalt ulmelisi elktriarveid, 13 inimest külmus oma kodus(!) surnuks ja riik kehitas õlgu, et mis siis nüüd teha, ise olid nii lollid. Nüüd raha ja kaastunne kohe olemas, et mingeid Dubai puhkajaid ära tuua.
-
Külaline
Mis plära sa nüüd ajad? Lausa surnuks külmusid. Miks nad siis ei kütnud?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 09:21 Alles hiljuti oli meil siin kodumaal üsna korralik inimohvritega kriis - inimesed said riigifirmalt ulmelisi elktriarveid, 13 inimest külmus oma kodus(!) surnuks ja riik kehitas õlgu, et mis siis nüüd teha, ise olid nii lollid. Nüüd raha ja kaastunne kohe olemas, et mingeid Dubai puhkajaid ära tuua.
-
Külaline
Tegelikult oma kodus siiski seitse ja põhjus oli siiski külm talv, mitte elektriarve.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 09:21 Alles hiljuti oli meil siin kodumaal üsna korralik inimohvritega kriis - inimesed said riigifirmalt ulmelisi elktriarveid, 13 inimest külmus oma kodus(!) surnuks ja riik kehitas õlgu, et mis siis nüüd teha, ise olid nii lollid. Nüüd raha ja kaastunne kohe olemas, et mingeid Dubai puhkajaid ära tuua.
-
Külaline
"Tervise Arengu Instituudi sõnul ei ole sündmuskoha märkimine surmapõhjuse teatisele küll kohustuslik, ent näiteks seitsmel juhul on sündmuskohaks märgitud kas oma või kellegi teise kodu. Ehkki ajad on teised ning politsei ei pea enam soojatrassidesse sooja pugenud surnuks külmunud inimesi taga otsima, tuleb Tallinna kiirabil alajahtunud inimestega siiski tegeleda.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 09:21 Alles hiljuti oli meil siin kodumaal üsna korralik inimohvritega kriis - inimesed said riigifirmalt ulmelisi elktriarveid, 13 inimest külmus oma kodus(!) surnuks ja riik kehitas õlgu, et mis siis nüüd teha, ise olid nii lollid. Nüüd raha ja kaastunne kohe olemas, et mingeid Dubai puhkajaid ära tuua.
«Tänase päevaga on meil 18 patsienti alajahtumisega. Vaatasin ka võrdluseks eelmist aastat, kui oli soe talv, siis oli 17 patsienti ja veel aasta tagasi 20. Nii et selliseid talvisel aastaajal alajahtunuid on natukene rohkem kui muudel aastaaegadel,» ütles Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas. Samas tõdeb pika kogemusega kiirabi peaarst, et olukord on aastate jooksul siiski paremaks läinud, sh Tallinnas. Kümme aastat tagasi oli kiirabi koormus palju suurem, eriti kodutute inimestega seoses, nende hulk oli suurem ning sama lugu oli ka nende retsidiivsusega."
-
Külaline
Maapinnal lamav joodik jahtub jaanipäeval ka surnuks.
-
Külaline
Eesti aukonsuli Omaanis abi Shahenda Rabie on olnud 21 tundi söömata, ta vaeseke niigi hirmus kõhn, aina orgunnib eestlasi lennule

-
Külaline
Mind häiris väga see "eestlane, ära ole küüniline" lause. Äkki peaks ka rikkamale kihile sedasama meelde tuletama? Et ärgu olgu küünilised, muu hulgas, mis puudutab plastloomade imetlemise visiiditasu.
-
Külaline
Ma eriti ei jälgi välisministeeriuni kodulehte, kui ma ise reisile ei lähe. Aga kas oli enne seda hoiatusi?
Mu töökaaslane käis ka perega vaheajal dubais. Läks täitsa muretult. Seal olles ka alles viimasel päeval märkas taevas mõnd sõjalennukit. Kõik oli korras. Jõudis ära puhata, koju jõuda, kui järgmisel päeval sai lugeda rünnakust Iraanile. Ja sellest et ka Dubaisse on rakette lastud. Kas keegi hoiatas dubaisse reisimise eest? Või kas need kes vahemaandusid dubais, on vähem nn süüdi, kui need kes puhkasid?
Mu töökaaslane käis ka perega vaheajal dubais. Läks täitsa muretult. Seal olles ka alles viimasel päeval märkas taevas mõnd sõjalennukit. Kõik oli korras. Jõudis ära puhata, koju jõuda, kui järgmisel päeval sai lugeda rünnakust Iraanile. Ja sellest et ka Dubaisse on rakette lastud. Kas keegi hoiatas dubaisse reisimise eest? Või kas need kes vahemaandusid dubais, on vähem nn süüdi, kui need kes puhkasid?
-
Külaline
Mulle tundub, et lendu ei tulegi enne kui pole makstud altkäemaksu. Sealsetes riikides raha paneb rattad käima.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 13:02 Eesti aukonsuli Omaanis abi Shahenda Rabie on olnud 21 tundi söömata, ta vaeseke niigi hirmus kõhn, aina orgunnib eestlasi lennule
-
Külaline
Kohe niisama said arveid? Üldse ei tarbinud ja arvutada ei osanud ja kõik on riigi süü?Guest kirjutas: ↑06 Mär 2026 09:21 Alles hiljuti oli meil siin kodumaal üsna korralik inimohvritega kriis - inimesed said riigifirmalt ulmelisi elktriarveid, 13 inimest külmus oma kodus(!) surnuks ja riik kehitas õlgu, et mis siis nüüd teha, ise olid nii lollid. Nüüd raha ja kaastunne kohe olemas, et mingeid Dubai puhkajaid ära tuua.
-
Külaline
Kohalik pidi ette nägema, et kodumaal kerkib suvalisel hetkel üks eluks vältimatu teenus mitmekordseks, aga turistid ei saanud kuidagi kohe ette näha, et Lähis-Ida pole perepuhkuseks viimasel ajal kõige mõistlikum koht?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 19:29Kohe niisama said arveid? Üldse ei tarbinud ja arvutada ei osanud ja kõik on riigi süü?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu, taivopalm, xqwerty ja 8 külalist