hahahha - eiGuest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 07:41Ja sa ei mõtle iga päev sellele, et sured ära kunagi?Guest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 10:02aga palun. kavatsen kaugetes maades pikalt ja palju reisida. kujundan oma aeda ja täiendan maalikogu. veedan aega laste ja lastelastega. loen palju häid raamatuid. käin joogas ja ujumas. teen kaks päeva nädalas erialast tööd ja saan selle eest rohkem raha, kui paljud viie päevaga. veedan mehega igapäevast kvaliteetaega.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 13:12
Loeksin huviga, milline "põnev tulevik" 50+ vanuses veel ees on? Et kas esimesena hakkavad kimbutama liigesehaigused või vererõhuhaigused?
Elurõõm 40+ vanuses
-
Külaline
-
Külaline
Kasuks? See tekitab ängi, paanikat, õudust, lootusetust, nutuhoogusid tundide kaupa, kõik tundub mõttetu.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 08:07 Ehk tuleb kasuks mõelda surmale.
Et mida ma elus olen teinud, et kui surm tuleb, olen midagi ära teinud. See ei pea olema mingi maailma muutev leiutis.
Võib olla et olen olnud oma eluga rahul, oli tore päev, oli tore reis, oli hea tööpäev, oli tore koosviibimine.
Muidugi on neid kes võivad kritiseerida su elu, et kas see ongi mingi tore elu. Nt kui sulle meeldib tööl käia. Et mis elu see on, teedki vaid tööd. Ja sama puhkamusega. Mis elu see on, puhkad ja vedeled. Või oled väga keskendunud hobile. Et mis elu see on iga päev joosta, higine ja väsinud pärast.
-
Külaline
Mõttetu tüütu, teiste energiast elav inimene. Mis sinust kasu on?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:42Kasuks? See tekitab ängi, paanikat, õudust, lootusetust, nutuhoogusid tundide kaupa, kõik tundub mõttetu.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 08:07 Ehk tuleb kasuks mõelda surmale.
Et mida ma elus olen teinud, et kui surm tuleb, olen midagi ära teinud. See ei pea olema mingi maailma muutev leiutis.
Võib olla et olen olnud oma eluga rahul, oli tore päev, oli tore reis, oli hea tööpäev, oli tore koosviibimine.
Muidugi on neid kes võivad kritiseerida su elu, et kas see ongi mingi tore elu. Nt kui sulle meeldib tööl käia. Et mis elu see on, teedki vaid tööd. Ja sama puhkamusega. Mis elu see on, puhkad ja vedeled. Või oled väga keskendunud hobile. Et mis elu see on iga päev joosta, higine ja väsinud pärast.
-
Külaline
Tõsi ta on, keegi ei jää elama. Aga seni kuni elada, võiks ju elada?Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:42Kasuks? See tekitab ängi, paanikat, õudust, lootusetust, nutuhoogusid tundide kaupa, kõik tundub mõttetu.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 08:07 Ehk tuleb kasuks mõelda surmale.
Tavaliselt kui inimene mõtleb surmale, siis sellest saadakse aru kui enesetapumõttest.
Kas olete mõelnud viimasel kolmel kuul surmale? Jah väga palju! Suitsiidioht?
Aga pole. Mõtleb hirmuga. Õudusega. Tahab hoopis elada.
-
Külaline
Mina pole küll see, kellele sa vastad, aga niimoodi ei ole ilus öelda! Mis sinust rohkem kasu on? Samamoodi reostad planeeti ja pärast surma oled paari aasta pärast unustatud.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:44
Mõttetu tüütu, teiste energiast elav inimene. Mis sinust kasu on?
-
Külaline
Ma ei ulu ja ei riku kaasinimeste elu. Ei otsi tähelepanu ja haletsust. Ei riku süstemaatiliselt oma kaasa ja laste elu.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 13:56Mina pole küll see, kellele sa vastad, aga niimoodi ei ole ilus öelda! Mis sinust rohkem kasu on? Samamoodi reostad planeeti ja pärast surma oled paari aasta pärast unustatud.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:44
-
Külaline
aga miks sa selliseid mõtteid mõtled? täiskasvanud inimene saab ju oma mõtteid suunata. mul avastati mõne aasta eest ajukasvaja. kohe ei opereeritud, et näha, mis teeb. mis sa arvad, kui ma kõik need aastad oleks ainult ajukasvajast mõelnud ja igasugu erinevaid tsenaariumeid välja töötanud? aga milleks? elasin eriti täisväärtuslikku elu, kuna kusagil kummitas, et äkki seda pole kauaks.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 14:00Ma ei ulu ja ei riku kaasinimeste elu. Ei otsi tähelepanu ja haletsust. Ei riku süstemaatiliselt oma kaasa ja laste elu.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 13:56Mina pole küll see, kellele sa vastad, aga niimoodi ei ole ilus öelda! Mis sinust rohkem kasu on? Samamoodi reostad planeeti ja pärast surma oled paari aasta pärast unustatud.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:44
-
Külaline
Mina ei ole see surmahirmu-ulguja, minu arust on elu ilus ja olen tänulik iga päeva eest.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 14:31aga miks sa selliseid mõtteid mõtled? täiskasvanud inimene saab ju oma mõtteid suunata. mul avastati mõne aasta eest ajukasvaja. kohe ei opereeritud, et näha, mis teeb. mis sa arvad, kui ma kõik need aastad oleks ainult ajukasvajast mõelnud ja igasugu erinevaid tsenaariumeid välja töötanud? aga milleks? elasin eriti täisväärtuslikku elu, kuna kusagil kummitas, et äkki seda pole kauaks.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 14:00Ma ei ulu ja ei riku kaasinimeste elu. Ei otsi tähelepanu ja haletsust. Ei riku süstemaatiliselt oma kaasa ja laste elu.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 13:56
Mina pole küll see, kellele sa vastad, aga niimoodi ei ole ilus öelda! Mis sinust rohkem kasu on? Samamoodi reostad planeeti ja pärast surma oled paari aasta pärast unustatud.
-
Külaline
ok - see oli talle mõeldudGuest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 14:47Mina ei ole see surmahirmu-ulguja, minu arust on elu ilus ja olen tänulik iga päeva eest.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 14:31aga miks sa selliseid mõtteid mõtled? täiskasvanud inimene saab ju oma mõtteid suunata. mul avastati mõne aasta eest ajukasvaja. kohe ei opereeritud, et näha, mis teeb. mis sa arvad, kui ma kõik need aastad oleks ainult ajukasvajast mõelnud ja igasugu erinevaid tsenaariumeid välja töötanud? aga milleks? elasin eriti täisväärtuslikku elu, kuna kusagil kummitas, et äkki seda pole kauaks.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 14:00
Ma ei ulu ja ei riku kaasinimeste elu. Ei otsi tähelepanu ja haletsust. Ei riku süstemaatiliselt oma kaasa ja laste elu.
-
Külaline
Mis selles ebanormaalset on?Guest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 09:50 Teemaalgataja mainis, et jätkab ravi- soojalt pooldan, sest see pole normaalne elu- ega mõtteviis. Piinad lisaks endale oma lähedasi pideva nuutsumisega.
-
Külaline
Kas sulle meeldiks elada koos igapäevaselt ulguva mehega? Peaksid seda normaalseks?
-
Külaline
Nii et need mõtted iseenesest on normaalselt, lihtsalt nutmine on ebanormaalne? Seega ma ei ole ikkagi haige?Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 13:44Kas sulle meeldiks elada koos igapäevaselt ulguva mehega? Peaksid seda normaalseks?
-
Külaline
Need mõtted ei ole normaalsed, ilmselgelt oled sundmõtete küüsis. Mida rohkem mõtled, seda suuremas augus oled. Kui ma oleks sellises olukorras, otsiksin kohe abi.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 10:35Nii et need mõtted iseenesest on normaalselt, lihtsalt nutmine on ebanormaalne? Seega ma ei ole ikkagi haige?
https://peaasi.ee/silt/sundmutted/
-
Külaline
Ma mõtlen, et äkki peaks veebipolitseile teatama sellest inimesest? See ei ole normaalne, et üks inimene kuude ja aastate kaupa jaurab siin sellel teemal. Ilmselgelt on ta omadega mustas augus ja vajab professionaalset abi.
Lihtsalt õudne on ta kommentaare lugeda.
-
Külaline
Sina palun lõpeta liialdamine. See inimene ei jauraks, kui sinusugused talle korduvalt ei vastaks ja vastu ei õiendaks. Täpselt seda ta tahabki ja sina neelad selle konksu kenasti alla.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 11:11 Ma mõtlen, et äkki peaks veebipolitseile teatama sellest inimesest? See ei ole normaalne, et üks inimene kuude ja aastate kaupa jaurab siin sellel teemal. Ilmselgelt on ta omadega mustas augus ja vajab professionaalset abi.
-
Külaline
See oli minu esimene kommentaar siin teemas.Guest kirjutas: ↑08 Mär 2026 19:54Sina palun lõpeta liialdamine. See inimene ei jauraks, kui sinusugused talle korduvalt ei vastaks ja vastu ei õiendaks. Täpselt seda ta tahabki ja sina neelad selle konksu kenasti alla.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 11:11 Ma mõtlen, et äkki peaks veebipolitseile teatama sellest inimesest? See ei ole normaalne, et üks inimene kuude ja aastate kaupa jaurab siin sellel teemal. Ilmselgelt on ta omadega mustas augus ja vajab professionaalset abi.
Sina ei ole nüüd küll mingi käskija või keelaja, kes ja kui palju tohib kommenteerida.
-
Külaline
Ei, mina ei ole ja sina ka mitte.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 20:02See oli minu esimene kommentaar siin teemas.Guest kirjutas: ↑08 Mär 2026 19:54Sina palun lõpeta liialdamine. See inimene ei jauraks, kui sinusugused talle korduvalt ei vastaks ja vastu ei õiendaks. Täpselt seda ta tahabki ja sina neelad selle konksu kenasti alla.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 11:11 Ma mõtlen, et äkki peaks veebipolitseile teatama sellest inimesest? See ei ole normaalne, et üks inimene kuude ja aastate kaupa jaurab siin sellel teemal. Ilmselgelt on ta omadega mustas augus ja vajab professionaalset abi.
Sina ei ole nüüd küll mingi käskija või keelaja, kes ja kui palju tohib kommenteerida.
Vaata nüüd oma kommentaari millele ma vastasin ja mõtle, kes siin teisi käsutab. Tegin su kommentaari sulle punaseks, et oleks lihtsam lugeda.
-
Külaline
Kus sa minu kommentaaris käsutamist näed? Keegi ei ole tal keelanud siin foorumis olla ega siin kommenteerimast. Mina viitan sellele, et inimene on ilmselgelt hädas ning vajab abi.Guest kirjutas: ↑08 Mär 2026 20:09Ei, mina ei ole ja sina ka mitte.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2026 20:02See oli minu esimene kommentaar siin teemas.Guest kirjutas: ↑08 Mär 2026 19:54
Sina palun lõpeta liialdamine. See inimene ei jauraks, kui sinusugused talle korduvalt ei vastaks ja vastu ei õiendaks. Täpselt seda ta tahabki ja sina neelad selle konksu kenasti alla.
Vaata nüüd oma kommentaari millele ma vastasin ja mõtle, kes siin teisi käsutab. Tegin su kommentaari sulle punaseks, et oleks lihtsam lugeda.![]()
Veebipolitsei roll ei ole vaid inimeste korralekutsumine, vaid veebipolitsei peab sekkuma ka siis, kui on näha, et on oht kellegi elule ja tervisele. Konkreetne inimene vajab ilmselgelt spetsialistide abi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist