Ehetega mees

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:00
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 11:30nt Steven Tyler näeb kõigi oma kulinatega väga äge välja
otsaaa issake
Pilt

Mis nüüd häda?
Erilised ja silmapaistvad inimesed on julged ja kannavadki igasuguse kulina välja.
Tundub, et pikajuukselistele meestele sobivad. Näiteks Jason Mamoa julgeb ka igasuguseid kulinaid kanda. Ja sobib talle väga hästi.

Aga tõsi on ka see, et suvalise dressipüksivenna küljes oleks need lausa narruväärsed.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:08
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:00
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 11:30nt Steven Tyler näeb kõigi oma kulinatega väga äge välja
otsaaa issake
Pilt

Mis nüüd häda?
Erilised ja silmapaistvad inimesed on julged ja kannavadki igasuguse kulina välja.
Tundub, et pikajuukselistele meestele sobivad. Näiteks Jason Mamoa julgeb ka igasuguseid kulinaid kanda. Ja sobib talle väga hästi.

Aga tõsi on ka see, et suvalise dressipüksivenna küljes oleks need lausa narruväärsed.
Need juuksed on sama naeruväärsed kui need kulinad.
Külaline

Klotseriga mees on ei! Või selline “mul on kuldsõrmus väikeses sõrmes.”
Külaline

Mul on töökaaslane, kes ehteid kannab. Sõrmuseid ostab reisidelt, kaelaehteid samuti. Enamus on ka lahedad ehted, nahk ja metall - tema puhul mulle väga meeldib. Mingid laiad kuldketid on samas iga mehe puhul täiesti out.
Külaline

Minu mees kannab abielusõrmust. Rohkem polegi meestele vaja.
Külaline

Siin vist enamasti räägivad keskealised prouad.
Noored rokkarid ehetega - no väga ägedad ju!
Ei pea rokkar olema, ka meie muu stiili lauljad kannavad ehteid. Ja kannavad välja.
Ei pea ka noor olema, ka vanad lauljad-näitlejad kannavad välja.
Prouad räägivad klotseritest ja jämedatest kuldkettidest, aga need on ju tõesti keskealiste papide vanaaegsed kulinad. Tänapäeva noored mehed selliste vastu eriti huvi ei tunne. Ikka palju põnevamaid ehteid kantakse.
Ollie on äge ja Sal-Saller samuti.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 00:33 Siin vist enamasti räägivad keskealised prouad.
Ei pea rokkar olema, ka meie muu stiili lauljad kannavad ehteid. Ja kannavad välja.
Prouad räägivad klotseritest ja jämedatest kuldkettidest, aga need on ju tõesti keskealiste papide vanaaegsed kulinad. Tänapäeva noored mehed selliste vastu eriti huvi ei tunne. Ikka palju põnevamaid ehteid kantakse.

Tänan ei. Ehted ja peavärvimine kuigi tegelikult juba halli peaga papid. Ise sulle meeldivad siis vanad rokipeerud ja oled vanaeit. Nooremad neid küll ei vaata.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:00
otsaaa issake
Pilt

Loomulik hall tukk. Tunnistan. Meigi poole pealt vaid silmapliiats õnneks. Muus osas nagu piraat, tee või tina. Iga päev sellist voodis näha ei sooviks, kui siis vaid üks kord elus.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 00:33 Siin vist enamasti räägivad keskealised prouad.
Seda ju tegelikult siin öeldigi, et on igas vanuses mehi, kes need ehted kenasti välja kannavad. Rokkari puhul on nad lahedad ja kuuluvad selle inimese imidži juurde. Pane samad ehted mõnele teisele mehele, no ei sobi.

Mu mees kannab pidulikel puhkudel kiviga mansetinööpe ja kraenõela- väga äge on.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 08:15
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:00
otsaaa issake
Pilt

Loomulik hall tukk. Tunnistan. Meigi poole pealt vaid silmapliiats õnneks. Muus osas nagu piraat, tee või tina. Iga päev sellist voodis näha ei sooviks, kui siis vaid üks kord elus.
On jah nagu piraat 😂 ma alguses vaatasin, et Jack Sparrow.
Külaline

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 08:12
Guest kirjutas: 14 Mär 2026 00:33 Siin vist enamasti räägivad keskealised prouad.

Tänan ei. Ehted ja peavärvimine kuigi tegelikult juba halli peaga papid. Ise sulle meeldivad siis vanad rokipeerud ja oled vanaeit. Nooremad neid küll ei vaata.
Kas jutt oli sellest, keda noored naised "vaatavad"? Mõnel paistab selle "vaatamisega" ikka kibe häda olema. Teema oli meestest ja ehetest. Nagu mõni siin enne juba mainis, mõni kannab välja ja mõni mitte. Näiteks minu mees, kes muu hulgas ka kullassepatööd tegi kandis ka üsna vanana aeg- ajalt kuld- ja hõbeehteid Talle
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 21:57 Minu mees kannab abielusõrmust. Rohkem polegi meestele vaja.
Kuivikmehele muidugi pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 11:28Kuivikmehele muidugi pole.
Toitud mürgist?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 11:18
Guest kirjutas: 14 Mär 2026 08:12

Kas jutt oli sellest, keda noored naised "vaatavad"? Mõnel paistab selle "vaatamisega" ikka kibe häda olema. Teema oli meestest ja ehetest. Nagu mõni siin enne juba mainis, mõni kannab välja ja mõni mitte. Näiteks minu mees, kes muu hulgas ka kullassepatööd tegi kandis ka üsna vanana aeg- ajalt kuld- ja hõbeehteid Talle

Miks sa kiunatad, ma ei vastanudki ju sulle vaid sellele, kes ehitud meeste mittesobivuse ainult vanadele naistele omistas. Mul ei olegi teemasse naiste ega meeste vanust sisse pikitud, ainult küsimus, kas meeldib vōi ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 10:52 Pilt
Minu maitse on täpselt see vasakpoolne mees. Nii sümpatiko.
Külaline

Sal-Saller mulle ei tundu eriti äge. Need võltsid mustad juuksed jne. Aga muidu on ägeda välimusega ehitud vanemaid mehi küll olemas. Mu enda poeg käib ka ehetega, äge soeng, kõrvarõngad ja käevõrud. On väga mehelik ja kena. Aga eks peab ikka vastav riietus olema ja ka ise selle kõik välja kandma.
Külaline

Tema näiteks kannab ka oma ehted ja kulinad ilusti välja

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 15:24 Tema näiteks kannab ka oma ehted ja kulinad ilusti välja

Pilt
Tema on jah ikka äge oma jaburatele aksessuaaridele vaatamata. Kui ma kujutaks selliseid ette oma papist naabrimehe peal, siis tema oleks sellistega lihtsalt onu Heino.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 11:46
Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 11:28Kuivikmehele muidugi pole.
Toitud mürgist?
Mis kuivikus mürgist on? Lihtsalt inimtüüp.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist