Ettepanekud foorumile

Vasta
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

sool kirjutas: 02 Juun 2024 14:45 Olles nüüd uut foorumit terve hommiku aktiivselt kasutanud teen uuesti ühe ettepaneku:
Peaks olema võimalus “Kägu” nimega kommenteerida ka juhul kui oled kasutajana sisse logitud.
No ei taha vähegi isiklikumaid teemasid kasutajanime alt kommenteerida. Aga külalisena ei saa jälle laikida asju.
Teil endil ju ka parem kui teil registreeritud kasutajad rohkem kirjutavad. Mis siis, et käona.
Aga jah, praegu see sisse-välja logimine on üsna tüütu.
Lisame selle võimaluse tulevasel nädalal.
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Guest kirjutas: 01 Juun 2024 17:06 Kui hiljem mahti jääb, tehke palun otsing ka (sõna ja fraasi järgi).
Otsing on tegelikult täitsa olemas, aga see oli kontota külastajatele kinni keeratud. Tegin ta nüüd nähtavaks (asub üleval paremas nurgas).
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Võiks olla nii, et alamfoorumis muutuks eest punane, siniseks kui olen alamfoorumis mingit teemat avanud ja sellega lõpuni liikunud.
Sest mitte huvipakkuvaid teemasid ju ei vaata, ega ava ja seetõttu jääbki see punaseks. Kui ta muutuks siniseks, siis ei pea ju alamfoorumit avama, kuni seal pole ilmunud uusi postitusi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
hingelt maakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas hingelt maakas »

Tõutäkk kirjutas: 02 Juun 2024 17:28 Võiks olla nii, et alamfoorumis muutuks eest punane, siniseks kui olen alamfoorumis mingit teemat avanud ja sellega lõpuni liikunud.
Sest mitte huvipakkuvaid teemasid ju ei vaata, ega ava ja seetõttu jääbki see punaseks. Kui ta muutuks siniseks, siis ei pea ju alamfoorumit avama, kuni seal pole ilmunud uusi postitusi.
Kasuta "märgi kõik teemad loetuks" nuppu.
aare56
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas aare56 »

"märgi kõik teemad loetuks" nuppu vajutades võiks koheselt suunata Foorumi avalehele.
KuriBlondiin

Postitus Postitas KuriBlondiin »

Ei tea kas juba on, aga võiks olla ühe lingi all foorumis viimati kommenteeritud teemad. Et ei peaks alafoorumite alt otsima kus parasjagu elu käib. Mingi top 20-30 viimati kommenteeritud teemat.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Te võiks googlist kasvõi osta endale reklaami märksõnaga "perekool", "perekooli foorum". Ja panna esiteksti, et "vanade perekoolikate kogunemiskoht" vms.. Et kes googli kaudu otsib, see teaks tulla. Vaatasin, et vähemalt paar õnnetukest on elufoorumis sõpru otsimas, aga ta ei tea, et tegelikult siin käib vana elu edasi:

Orav: "Nagu näha mittekeegi ei soovi ühtegi teemat teha.See elufoorum on ju jumala surnud.Kes küll nii rumala idee peale tuli?"
Poisike (mode vist): "Näen hetkel foorumis 25 teemat"
Hatik: "Eks rahvas vaikselt koguneb, aga see võtab muidugi aega. Ja eks Perekooli sedasi suht lambist sulgemine oli paras šokk ka. Ma ütleksin, asi oli mitte isegi halvastiütlemises, kuigi seda ka, aga pigem viletsas modereerimises. Miks arvatakse, et siin see asi paraneb? Kui inimesel on täid peas, siis ei aita uue mütsi ostmisest. ;)"
Külaline

KuriBlondiin kirjutas: 03 Juun 2024 12:46 Ei tea kas juba on, aga võiks olla ühe lingi all foorumis viimati kommenteeritud teemad. Et ei peaks alafoorumite alt otsima kus parasjagu elu käib. Mingi top 20-30 viimati kommenteeritud teemat.

Ülevalt saad valida Vaata aktiivseid teemasid
Külaline

Varia võiks Ajaviitega koos olla - muidu killustab liialt.

PK-s oli mugav, kui hiirega üle teema pealkirja tõmmates nägi esimest lauset. Kohe selge, kas teema huvitav või ei.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 13:48 Varia võiks Ajaviitega koos olla - muidu killustab liialt.

PK-s oli mugav, kui hiirega üle teema pealkirja tõmmates nägi esimest lauset. Kohe selge, kas teema huvitav või ei.
Arutasime, seda just ükspäev, et peaks vist kokku tõstma. Nüüd saime kinnitust, et peaks tõesti :D Annan info sipsikule edasi :)
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

TurvaSiil kirjutas: 04 Juun 2024 13:56
Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 13:48 Varia võiks Ajaviitega koos olla - muidu killustab liialt.

Arutasime, seda just ükspäev, et peaks vist kokku tõstma. Nüüd saime kinnitust, et peaks tõesti :D Annan info sipsikule edasi :)
Varia on kustutatud ning seal olnud teemad tõstsime Ajaviitejuttude alla :)
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

sipsik kirjutas: 02 Juun 2024 14:48 Lisame selle võimaluse tulevasel nädalal.
Iseensest mõttel on head jumet, aga
Mul oleks tagashoidlik palve kasutada mõnda muud nimetust kui Kägu :)
Käost sai eelmises keskkonnas kergelt kõrini! :D minupoolest mõni muu linnu või loomanimi või misiganes, Incognito vms

Lisan palve: praegu on piltide lisamise võimalus hea ja tore, aga kas saaks teha automaatse kuva väiksema või lisada võimaluse ise pildi suurust muuta? Hetkel ei leidnud sellist võimalust.

Aitäh!
"Lisa vaenlaseks" nupp on imeline leiutis, siis ma ei pea lugema postitusi nt inimeselt, kellest ma tean, et meie arvamused ei kattu üheski punktis.

Aga mida "Lisa sõbraks" nupp annab? Paneb automaatselt laigi? :D
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Barbara kirjutas: 04 Juun 2024 15:21 Aga mida "Lisa sõbraks" nupp annab? Paneb automaatselt laigi? :D
Nii saad oma lemmikkasutajaid paremini hallata, kui tahad neile privaatsõnumeid saata. Kergem ülesse leida :)
Khkh

Postitus Postitas Khkh »

Kõik-kõik väga meeldib, v.a uue foorumi nimi. Ei suuda kuidagi selle foorumi nimega ära harjuda. “Arutle foorum” ei kõla üldse suupäraselt. Kas teistele kasutajatele meeldib see nimi? Äkki võiks teha hääletuse/nimekonkursi uue nime leidmiseks, millel oleks natuke seost eelmise foorumiga? Nt Perekool2, Perekoolikate foorum, Käofoorum, Perejutud vms…
Külaline

Khkh kirjutas: 04 Juun 2024 23:32Äkki võiks teha hääletuse/nimekonkursi uue nime leidmiseks, millel oleks natuke seost eelmise foorumiga? Nt Perekool2, Perekoolikate foorum, Käofoorum, Perejutud vms…
Minu meelest pole sellel arutle-l ka viga midagi, inimestele on see nimi juba tuttavaks saanud. Soovi korral võib ju nime muuta, aga kindlasti ei poolda ma midagi sarnast endise perekooliga. Ma arvan, et just on mõistlik sellest nimest distantseeruda, arvestades igasugu skandaale ja meedias loodud ülevõimendatud negatiivset kuvandit perekooli foorumist ja selle kasutajatest. Ja no mis perejutud? Kui originaalne perekool sai alguse põhiliselt noortest lapseootel emadest, kes siis sujuvalt laste kasvades ka muudel aktuaalsetel teemadel rääkima hakkasid, siis praeguse foorumi kasutajate profiil on hoopis teine. Seda on ju näha, et nüüd tullaksegi siia põhiliselt ajaviitejuttude ja muude laia ringi teemade pärast, ilmselt ei saa raseduse, sünnituse, beebi ja ka muud lasteteemad siin enam nii populaarseks kui need kunagi perekoolis olid.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 08:48
Khkh kirjutas: 04 Juun 2024 23:32Äkki võiks teha hääletuse/nimekonkursi uue nime leidmiseks, millel oleks natuke seost eelmise foorumiga? Nt Perekool2, Perekoolikate foorum, Käofoorum, Perejutud vms…
Minu meelest pole sellel arutle-l ka viga midagi, inimestele on see nimi juba tuttavaks saanud. Soovi korral võib ju nime muuta, aga kindlasti ei poolda ma midagi sarnast endise perekooliga. Ma arvan, et just on mõistlik sellest nimest distantseeruda, arvestades igasugu skandaale ja meedias loodud ülevõimendatud negatiivset kuvandit perekooli foorumist ja selle kasutajatest. Ja no mis perejutud? Kui originaalne perekool sai alguse põhiliselt noortest lapseootel emadest, kes siis sujuvalt laste kasvades ka muudel aktuaalsetel teemadel rääkima hakkasid, siis praeguse foorumi kasutajate profiil on hoopis teine. Seda on ju näha, et nüüd tullaksegi siia põhiliselt ajaviitejuttude ja muude laia ringi teemade pärast, ilmselt ei saa raseduse, sünnituse, beebi ja ka muud lasteteemad siin enam nii populaarseks kui need kunagi perekoolis olid.
Perekooli foorum oli Perekooli foorum. Legendaarne koht, mida me igatseme ja millele nostalgiaga tagasi vaatame. Arutle foorumiga üritamegi pakkuda oma identiteediga, kuid selle mõnusa nostalgilise keskkonnaga võimalust vanadel olijatel kuskil jätkata ning uutel tulijatel kuskil alustada.
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 05 Juun 2024 09:46
Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 08:48
Perekooli foorum oli Perekooli foorum. Legendaarne koht, mida me igatseme ja millele nostalgiaga tagasi vaatame. Arutle foorumiga üritamegi pakkuda oma identiteediga, kuid selle mõnusa nostalgilise keskkonnaga võimalust vanadel olijatel kuskil jätkata ning uutel tulijatel kuskil alustada.
No just. Ja nimelt seetõttu ei ole mingit vajadust muuta foorumi nime perekoolile sarnaseks, nagu mõned ettepanekud on olnud. See foorum siin kannab endas küll vana hea perekooli hõngu selle kõige paremas mõttes, aga on samas ikkagi uus asi oma nime ja näoga.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Khkh kirjutas: 04 Juun 2024 23:32 Äkki võiks teha hääletuse/nimekonkursi uue nime leidmiseks, millel oleks natuke seost eelmise foorumiga? Nt Perekool2, Perekoolikate foorum, Käofoorum, Perejutud vms…
Minu meelest oleks just parem MITTE üleliia samastuda ja sarnaneda eelmise (kuri)kuulsust kogunud foormumiga. See pole vist ka tegijate eesmärk, et üks-ühele üle kanda kõike. Minul isiklikult on veidi villand perekoolist ja ei tahaks küll, et sellest mingi perekooli kloon saaks, ikka eraldiseisev ja ise arenev foorum.
Arvamus

Postitus Postitas Arvamus »

Khkh kirjutas: 04 Juun 2024 23:32 Kõik-kõik väga meeldib, v.a uue foorumi nimi. Ei suuda kuidagi selle foorumi nimega ära harjuda. “Arutle foorum” ei kõla üldse suupäraselt. Kas teistele kasutajatele meeldib see nimi? Äkki võiks teha hääletuse/nimekonkursi uue nime leidmiseks, millel oleks natuke seost eelmise foorumiga? Nt Perekool2, Perekoolikate foorum, Käofoorum, Perejutud vms…
Mulle väga meeldib uus nimi, pk omal on juba neg maine küljes, milleks seda seostada?
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Perekoolis käimist ei julgenud paljud ka selle parematel päevadel tunnistada, alati oli selline alaväärne maine sellel lehel.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist