Kas varem vägivalda kasutanud inimese peab alatiseks tühistama? Pealegi oli etenduse autor minu meelest Ene Liis Semper. Kelle suhtes tema vägivaldne on olnud?Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:28 Minu küsimus on see, et miks te austate vaimselt ja füüsiliselt vägivaldse inimese kunsti? Mõistagi ei ole vägivaldne naine, vaid tema teine pool, kes on kahtlemata osaline selles etenduses.
Seega, miks te toetate ja kiidate heaks vägivalda?
Kus oled sina!
-
Külaline
-
Külaline
Kas sa arvad, et vägivaldne inimene muutub? Muidugi on naine etenduse autor. Kui mees oleks, siis enamus ei tuleks.Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:33Kas varem vägivalda kasutanud inimese peab alatiseks tühistama? Pealegi oli etenduse autor minu meelest Ene Liis Semper. Kelle suhtes tema vägivaldne on olnud?Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:28 Minu küsimus on see, et miks te austate vaimselt ja füüsiliselt vägivaldse inimese kunsti? Mõistagi ei ole vägivaldne naine, vaid tema teine pool, kes on kahtlemata osaline selles etenduses.
-
Külaline
"Macbeth"'i piletid läksid küll nagu soojad saiad.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:39Kas sa arvad, et vägivaldne inimene muutub? Muidugi on naine etenduse autor. Kui mees oleks, siis enamus ei tuleks.
-
Külaline
Sina ei ole elu jooksul ise järelikult muutunud ega midagi õppinud, jah? Enda pealt järeldad?Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:39 Kas sa arvad, et vägivaldne inimene muutub? Muidugi on naine etenduse autor. Kui mees oleks, siis enamus ei tuleks.
Loomulikult inimesed muutuvad. Leebed muutuvad vägivaldseks, vägivaldsed muutuvad leebeks, ausad muutuvad petisteks, targad rumalateks, rikkad vaesteks. Isegi jalanumber muutub elu jooksul. Küll sinu viha meeste vastu ka kunagi üle läheb, ära muretse.
-
Külaline
Mida asja? Mul puudub igasugune viha meeste vastu. Samas olen ma piisavalt elukogenud ja tean, et mees, kes on vägivaldne, on seda kõikides oma suhetes. Mitte midagi ei ole teha. Väga kahju, et on nii rumalaid naisi, kes seda ei usu!Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 23:57Sina ei ole elu jooksul ise järelikult muutunud ega midagi õppinud, jah? Enda pealt järeldad?Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:39 Kas sa arvad, et vägivaldne inimene muutub? Muidugi on naine etenduse autor. Kui mees oleks, siis enamus ei tuleks.
Loomulikult inimesed muutuvad. Leebed muutuvad vägivaldseks, vägivaldsed muutuvad leebeks, ausad muutuvad petisteks, targad rumalateks, rikkad vaesteks. Isegi jalanumber muutub elu jooksul. Küll sinu viha meeste vastu ka kunagi üle läheb, ära muretse.
Ei, vägivaldsus ei muutu mitte kungagi mittvägivaldsuseks nagu jalanumber. Jäta see omale meelde!
-
Külaline
Mul ei ole kombeks rumalusi meelde jätta. Vägivaldsus ise ei pruugi kaduda, aga inimene võib õppida seda juhtima samamoodi kui õpitakse elama ja toime tulema paljude probleemidega, alkoholismiga, ATH-ga, puudega, lollusega, halva iseloomuga. Sa ajad segi kaks asja - kui sinu mees on vägivaldne, siis tuleb lahkuda, alati, sest juba praktiliselt ei tule sellest suhtest enam midagi välja, hirm ei lahku sealt suhtest enam. Kuid hoopis midagi muud on kaasinimese 100% tühistamine kunagi avaldunud ning kahetsetud ja karistatud vägivaldsuse pärast nagu sina seda teed - ka tema tehtud kunst ei kõlba, surgu maha ära!! Selleks ei ole sul ei õigust ega ka põhjust, sa ei ole jumal.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:13Mida asja? Mul puudub igasugune viha meeste vastu. Samas olen ma piisavalt elukogenud ja tean, et mees, kes on vägivaldne, on seda kõikides oma suhetes. Mitte midagi ei ole teha. Väga kahju, et on nii rumalaid naisi, kes seda ei usu!Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 23:57Sina ei ole elu jooksul ise järelikult muutunud ega midagi õppinud, jah? Enda pealt järeldad?Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:39 Kas sa arvad, et vägivaldne inimene muutub? Muidugi on naine etenduse autor. Kui mees oleks, siis enamus ei tuleks.
Ei, vägivaldsus ei muutu mitte kungagi mittvägivaldsuseks nagu jalanumber. Jäta see omale meelde!
-
Külaline
Kas ta on kahetsenud? Kust sellest lugeda saaks?Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 01:28Mul ei ole kombeks rumalusi meelde jätta. Vägivaldsus ise ei pruugi kaduda, aga inimene võib õppida seda juhtima samamoodi kui õpitakse elama ja toime tulema paljude probleemidega, alkoholismiga, ATH-ga, puudega, lollusega, halva iseloomuga. Sa ajad segi kaks asja - kui sinu mees on vägivaldne, siis tuleb lahkuda, alati, sest juba praktiliselt ei tule sellest suhtest enam midagi välja, hirm ei lahku sealt suhtest enam. Kuid hoopis midagi muud on kaasinimese 100% tühistamine kunagi avaldunud ning kahetsetud ja karistatud vägivaldsuse pärast nagu sina seda teed - ka tema tehtud kunst ei kõlba, surgu maha ära!! Selleks ei ole sul ei õigust ega ka põhjust, sa ei ole jumal.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:13Mida asja? Mul puudub igasugune viha meeste vastu. Samas olen ma piisavalt elukogenud ja tean, et mees, kes on vägivaldne, on seda kõikides oma suhetes. Mitte midagi ei ole teha. Väga kahju, et on nii rumalaid naisi, kes seda ei usu!Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 23:57 Sina ei ole elu jooksul ise järelikult muutunud ega midagi õppinud, jah? Enda pealt järeldad?
-
Külaline
Näiteks internetist. Raamatut sellest vist veel kirjutatud ei ole.Kas ta on kahetsenud? Kust sellest lugeda saaks?
-
Külaline
Äkki lingid selle siia siis?Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 11:06Näiteks internetist. Raamatut sellest vist veel kirjutatud ei ole.Kas ta on kahetsenud? Kust sellest lugeda saaks?
-
Külaline
Ei, miks? Ise otsi. Mis ma olen su sekretär või? Või sa ei oska googlisse kirjutada "Ojasoo vägivald"? Ükskord on ikka esimene kord, proovi ära!
-
Külaline
Selles asi ongi, et see ei ole googlest leitav. Miks? Sellepärast, et ta ei ole kahetsenud ega vabandanud. Võimalik, et vabandas vaid selle naise ees, kelle haiglasse peksis. Aga teadupärast on tal neid vägivalla episoode veel. Kuna neid on rohkem kui üks, siis see juba näitabki, et ta ei pea oma käitumist valeks, et ta ei kahetse ega ammugi pea vajalikuks vabandada.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:03Ei, miks? Ise otsi. Mis ma olen su sekretär või? Või sa ei oska googlisse kirjutada "Ojasoo vägivald"? Ükskord on ikka esimene kord, proovi ära!
-
Külaline
Ei, asi on hoopis selles, et sa ei ole valmis teada saama, et ta on kahetsenud. Jah, sulle adresseeritud kahetsuskirja sa tõesti internetist ei leia. Kui aga tõde, mitte vastuväiteid otsiksid, siis leiaksid sa mitmete inimeste viiteid sellele, et Ojasoo on vabandandanud ja kahetsenud. Aga selleks on vaja kõigepealt tahet otsida (milleks piisab just täpselt selle otsisõnade kombinatsiooni googlisse sisestamisest, mida viitasin) ja seda sul ei ole. Lihtsam on ju öelda, et kui sinu lauale pole kahetsuskirja pandud, siis pole seda olnudki.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:22Selles asi ongi, et see ei ole googlest leitav. Miks? Sellepärast, et ta ei ole kahetsenud ega vabandanud. Võimalik, et vabandas vaid selle naise ees, kelle haiglasse peksis. Aga teadupärast on tal neid vägivalla episoode veel. Kuna neid on rohkem kui üks, siis see juba näitabki, et ta ei pea oma käitumist valeks, et ta ei kahetse ega ammugi pea vajalikuks vabandada.
-
Külaline
Paraku ei ole tema kahetsus ja vabandus googlest leitav. Ja kui olekski, siis kas ja kui tõsiseltvõetav see vabandus oleks? Oi, uups, vabandust, et su haiglasse peksin? No jah, ei ole hullu midagi - ikka juhtub!Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:30Ei, asi on hoopis selles, et sa ei ole valmis teada saama, et ta on kahetsenud. Jah, sulle adresseeritud kahetsuskirja sa tõesti internetist ei leia. Kui aga tõde, mitte vastuväiteid otsiksid, siis leiaksid sa mitmete inimeste viiteid sellele, et Ojasoo on vabandandanud ja kahetsenud. Aga selleks on vaja kõigepealt tahet otsida (milleks piisab just täpselt selle otsisõnade kombinatsiooni googlisse sisestamisest, mida viitasin) ja seda sul ei ole. Lihtsam on ju öelda, et kui sinu lauale pole kahetsuskirja pandud, siis pole seda olnudki.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:22Selles asi ongi, et see ei ole googlest leitav. Miks? Sellepärast, et ta ei ole kahetsenud ega vabandanud. Võimalik, et vabandas vaid selle naise ees, kelle haiglasse peksis. Aga teadupärast on tal neid vägivalla episoode veel. Kuna neid on rohkem kui üks, siis see juba näitabki, et ta ei pea oma käitumist valeks, et ta ei kahetse ega ammugi pea vajalikuks vabandada.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:03 Ei, miks? Ise otsi. Mis ma olen su sekretär või? Või sa ei oska googlisse kirjutada "Ojasoo vägivald"? Ükskord on ikka esimene kord, proovi ära!
-
Külaline
On-on leitav. Sa ei taha lihtsalt leida. Pea iga Ojasoo teemal tollal sõna võtnu viitab mingil moel kahetsusele. Mõni ütleb, et kui on kahetsenud, ei tohi ikka andeks anda. Teine räägib, et on ju kahetsenud, mis te veel inimest hakite. Mõlemad pooled viitavad kahetsemisele. Järelikult kahetses. Mida sa vaidled ometi, googelda, nagu öeldi.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:07Paraku ei ole tema kahetsus ja vabandus googlest leitav. Ja kui olekski, siis kas ja kui tõsiseltvõetav see vabandus oleks? Oi, uups, vabandust, et su haiglasse peksin? No jah, ei ole hullu midagi - ikka juhtub!Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:30Ei, asi on hoopis selles, et sa ei ole valmis teada saama, et ta on kahetsenud. Jah, sulle adresseeritud kahetsuskirja sa tõesti internetist ei leia. Kui aga tõde, mitte vastuväiteid otsiksid, siis leiaksid sa mitmete inimeste viiteid sellele, et Ojasoo on vabandandanud ja kahetsenud. Aga selleks on vaja kõigepealt tahet otsida (milleks piisab just täpselt selle otsisõnade kombinatsiooni googlisse sisestamisest, mida viitasin) ja seda sul ei ole. Lihtsam on ju öelda, et kui sinu lauale pole kahetsuskirja pandud, siis pole seda olnudki.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:22
Selles asi ongi, et see ei ole googlest leitav. Miks? Sellepärast, et ta ei ole kahetsenud ega vabandanud. Võimalik, et vabandas vaid selle naise ees, kelle haiglasse peksis. Aga teadupärast on tal neid vägivalla episoode veel. Kuna neid on rohkem kui üks, siis see juba näitabki, et ta ei pea oma käitumist valeks, et ta ei kahetse ega ammugi pea vajalikuks vabandada.
-
Külaline
Omal sul polnud üldse mingit arvamust, ei oma ega teise.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 22:56Milleks tsiteerida kellegi teise arvamust? Igaühel võiks ikka enda oma olla.
Kopeeri mõni positiivne kah siia, neidki on päris palju.
Ja muidu ka, soovitus, et igaühel peaks olema oma arvamus (mis ei kattu kellegi teisega, sest siis see poleks ju "oma") on ikka päris loll soovitus.
Austatakse isegi pedofiilide kunsti. Mitte ainult meie lasteombudsman, vaid ka tiigrikutsu on üldiselt populaarne tegelane, sassi postitusi teemal a'la "olen maganud 200 naisega ja no siis võib ju mõni alaealine ka sisse eksida" laigib isegi meestearst. Rääkimata muust maailmast, nt Prantsusmaa on kindel koht, kus üks pedofiil poliitilist varjupaika saab juhul, kui ta on piisavalt hea režisöör või kirjanik vmt. Asi see armukesepeks siis ei ole. Isegi president, kes ametisse astudes deklareeris oma teemaks olema lähisuhtevägivalla, ise tunnustas ju armukesepeksjat. Selle taustal on mingitelt suvalistelt, postitsioonita tegelastelt idealismi ja põhimõtteid nõuda päris optimistlik.Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:28 Minu küsimus on see, et miks te austate vaimselt ja füüsiliselt vägivaldse inimese kunsti? Mõistagi ei ole vägivaldne naine, vaid tema teine pool, kes on kahtlemata osaline selles etenduses.
-
Külaline
Minu silmis on pedofiilid täpselt samamoodi tühistatud, mitte austatud kunstnikud.kolja kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:44Austatakse isegi pedofiilide kunsti. Mitte ainult meie lasteombudsman, vaid ka tiigrikutsu on üldiselt populaarne tegelane, sassi postitusi teemal a'la "olen maganud 200 naisega ja no siis võib ju mõni alaealine ka sisse eksida" laigib isegi meestearst. Rääkimata muust maailmast, nt Prantsusmaa on kindel koht, kus üks pedofiil poliitilist varjupaika saab juhul, kui ta on piisavalt hea režisöör või kirjanik vmt. Asi see armukesepeks siis ei ole. Isegi president, kes ametisse astudes deklareeris oma teemaks olema lähisuhtevägivalla, ise tunnustas ju armukesepeksjat. Selle taustal on mingitelt suvalistelt, postitsioonita tegelastelt idealismi ja põhimõtteid nõuda päris optimistlik.Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:28 Minu küsimus on see, et miks te austate vaimselt ja füüsiliselt vägivaldse inimese kunsti? Mõistagi ei ole vägivaldne naine, vaid tema teine pool, kes on kahtlemata osaline selles etenduses.
President pani aga puusse. Ilmselt jäi talle see asjaolu kuidagi kahe silma vahele, et too inimene on vägivaldne.
-
Külaline
No, mis tal muud üle jäi, ta jäi töötuks ning tema pihta avati turmtuli. Ta lihtsalt sunniti kahetsema, mitte ta ei kahetsenud siiralt ja südamest, omaalgatuslikult. Võimalik, et algul lausa eitas ja ajas tagasi tegu. Aga kuna asi juhtus kaamerate vaateväljas, siis polnud võimalik vaielda.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:28On-on leitav. Sa ei taha lihtsalt leida. Pea iga Ojasoo teemal tollal sõna võtnu viitab mingil moel kahetsusele. Mõni ütleb, et kui on kahetsenud, ei tohi ikka andeks anda. Teine räägib, et on ju kahetsenud, mis te veel inimest hakite. Mõlemad pooled viitavad kahetsemisele. Järelikult kahetses. Mida sa vaidled ometi, googelda, nagu öeldi.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:07Paraku ei ole tema kahetsus ja vabandus googlest leitav. Ja kui olekski, siis kas ja kui tõsiseltvõetav see vabandus oleks? Oi, uups, vabandust, et su haiglasse peksin? No jah, ei ole hullu midagi - ikka juhtub!Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 12:30 Ei, asi on hoopis selles, et sa ei ole valmis teada saama, et ta on kahetsenud. Jah, sulle adresseeritud kahetsuskirja sa tõesti internetist ei leia. Kui aga tõde, mitte vastuväiteid otsiksid, siis leiaksid sa mitmete inimeste viiteid sellele, et Ojasoo on vabandandanud ja kahetsenud. Aga selleks on vaja kõigepealt tahet otsida (milleks piisab just täpselt selle otsisõnade kombinatsiooni googlisse sisestamisest, mida viitasin) ja seda sul ei ole. Lihtsam on ju öelda, et kui sinu lauale pole kahetsuskirja pandud, siis pole seda olnudki.
Sul on elus väga vedanud, kui sa ei ole kokku puutunud vägivaldsete meestega. Minu tutvusringkonnas on üks selline mees. Sellepärast ka TEAN, et füüsiliselt vägivaldne mees on terve elu selline. See omadus ei muutu inimese juures. Sellel mehel on olnud väga palju naisi. Eranditult kõik naised on saanud tema käest kolakat. Iga kord, kui mees on jälle järjekordse naise poolt maha jäetud, tõotab mees, et enam mitte kunagi ta ei tõsta kätt naise vastu. Tühjadeks lubadustes need on jäänudki.
No see kindlasti tal kahe silma vahele ei jäänud, see oli ikka mõnda aega esilehtedel, mitte ei pidanud kuskilt tagant krimi rubriigist otsima.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:51President pani aga puusse. Ilmselt jäi talle see asjaolu kuidagi kahe silma vahele, et too inimene on vägivaldne.
-
Külaline
Ma ei arvanudki, et uudis presidendist mööda läks, vaid ilmselt ta sel momendil ei seostanud seda seika oma vaadetega.kolja kirjutas: ↑14 Mär 2026 14:43No see kindlasti tal kahe silma vahele ei jäänud, see oli ikka mõnda aega esilehtedel, mitte ei pidanud kuskilt tagant krimi rubriigist otsima.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:51President pani aga puusse. Ilmselt jäi talle see asjaolu kuidagi kahe silma vahele, et too inimene on vägivaldne.
Ka minu jaoks oli see tegu väga kahepalgeline, kui president rääkis oma aastapäevakõnes pikalt laialt vägivallast. Ja hetk hiljem vaatas selle mehe lavastatud etendust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist