Telenägude iluprotseduurid

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Telenägude iluprotseduurid

Postitus Postitas Külaline »

Vaatan praegu AK erisaadet ja mõtlen, et mõned naised on seal ikka väga ilusti üleslöödud.

Milliseid iluasju on teinud Liisu L ja Triin L? Hea meik nagunii, aga kas nad on teinud ka näoringlõikust? Huvitab seetõttu, et tahan ise ka selle teekonna ette võtta, aga seni ei ole leidnud, kelle juures seda Eestis teha. Ühtegi ülihead tagasisidet eesti facelifti tegijate kohta lugenud.

Ühesõnaga, mind ei huvita klatš, vaid huvi on praktilist laadi. Sooviks teada, kus saab kvaliteetseid ilulõikuseid teha ja milliste vahenditega selline tulemus saavutatakse.
Külaline

Loomulikult dr. Siim Simmo
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -on-tuhine
Külaline

Kes need on? Liisu Lass? Ta on ju noor, mis näo ringlõikust tal peaks tarvis olema.
Külaline

Vana sa siis oled, et ringlõikuse peale mõtled?
Liis muidugi noor veel sellise asja jaoks. Luhats vist 50.
Külaline

Ringlõikust pole tingimata vaja, kui nägu just väga äravajunud pole. On palju protseduure, mis pingutavad ja kollageeni sünteesi suurendavad, sh ka dermoroller, ilusüstid jne - vähesele määral ja ettevaatlikult, vastavalt vajadusele. Ma just nii olen taset hoidnud viimased 20 aastat, väga edukalt. Tuttaval, kes tegi ringlõikuse, püsis tulemus u 10 aastat, nüüd on olukord sama, mis enne.
Külaline

Ma tean, et paljud teevad Ultherapy protseduuri. Ise olen ka teinud 5a tagasi kui facelifti mõtteid mõlgutasin ja infot otsides sellest kuulsin. Praegu olen 57 ja vaatan, et teen vist veel vähemalt korra.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 16:50 Vana sa siis oled, et ringlõikuse peale mõtled?
53 olen. Lõuajoon on täiesti ära vajunud ja tirib suunurgad allapoole, põsed ripuvad, mis tõmba huuled omakorda kriipsuks.

Koguaeg kirjutate ju siin, et mingid protseduurid ei aita - ainult kirurgiline sekkumine.
Külaline

See on minu arust ülihea tulemus. Selle arsti juurde läheks ma küll kohe, aga see pole Eestis ja hind on ka teadmata:
https://youtube.com/shorts/VKpdcTFLWRk? ... udMUrY6TbT
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 22:24
Guest kirjutas: 12 Mär 2026 16:50 Vana sa siis oled, et ringlõikuse peale mõtled?
53 olen. Lõuajoon on täiesti ära vajunud ja tirib suunurgad allapoole, põsed ripuvad, mis tõmba huuled omakorda kriipsuks.

Koguaeg kirjutate ju siin, et mingid protseduurid ei aita - ainult kirurgiline sekkumine.
Suunurgad saab tõsta, nii botoxi kui täitesüstiga. Lõuajoont saab teha niitide või täitesüstidega.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 14:52

Suunurgad saab tõsta, nii botoxi kui täitesüstiga. Lõuajoont saab teha niitide või täitesüstidega.
Olles neid niite ja täitesüste mitmeid kordi proovinud, siis ütleks, et ei mõika suurt midagi. Isegi peale facelifti ikka lõuad veidi ripuvad. Käisin ka Simmo juures konsultatsioonil, tema ütles facelifti hinnaks 15 000. Tahaks siis teada, kas ta teeb siis ka nii palju teistest paremini? Minule jättis ta väga ülbe mulje, äkki ta lihtsalt mind ei tahtnud oma patsiendiks, sellepärast ütles sellise hinna.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 15:22

Olles neid niite ja täitesüste mitmeid kordi proovinud, siis ütleks, et ei mõika suurt midagi. Isegi peale facelifti ikka lõuad veidi ripuvad. Käisin ka Simmo juures konsultatsioonil, tema ütles facelifti hinnaks 15 000. Tahaks siis teada, kas ta teeb siis ka nii palju teistest paremini? Minule jättis ta väga ülbe mulje, äkki ta lihtsalt mind ei tahtnud oma patsiendiks, sellepärast ütles sellise hinna.
Sul on juba üks facelift tehtud ja juba plaanid uut? Parim pidi olema Vasar.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 15:41

Vasara juures tegingi. Näha pole mitte midagi, et oleks tehtud. Mingi soomlaste kliinik on nüüd tehtud, ei tea, kuidas seal opereerivad. Ma ei mõtlegi kohe uut facelifti, aga kui midagi veel vaja teha, siis mõtlen, et kuhu minna. Simmo nüüd teeb palju reklaami küll, aga kas ta siis on ka kõigist parem, tahaks teada või lihtsalt mina ei meeldinud talle, et ta selline oli.
Külaline

Tuttaval, kes tegi ringlõikuse, püsis tulemus u 10 aastat, nüüd on olukord sama, mis enne.
See on ju väga hea tulemus, kui 10 aasta pärast on sama, mis enne. Ega näo ringlõikus edasist vananemist ei peata. Kui ta poleks ringlõikust teinud, poleks nägu selline, nagu oli 10 aastat tagasi, vaid ikka tunduvalt hullem.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 15:55
Vasara juures tegingi. Näha pole mitte midagi, et oleks tehtud. Mingi soomlaste kliinik on nüüd tehtud, ei tea, kuidas seal opereerivad. Ma ei mõtlegi kohe uut facelifti, aga kui midagi veel vaja teha, siis mõtlen, et kuhu minna. Simmo nüüd teeb palju reklaami küll, aga kas ta siis on ka kõigist parem, tahaks teada või lihtsalt mina ei meeldinud talle, et ta selline oli.
Millises vanuses sa tegid ja kas tõesti pole enne ja pärast fotodel mitte mingit vahet?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 16:45
Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 15:55

Millises vanuses sa tegid ja kas tõesti pole enne ja pärast fotodel mitte mingit vahet?
Tegin 53 aastaselt ja pole tõesti mingit vahet. Külje pealt pildi pealt vaadates minimaalne vahe on lõuajoone osas. Kael vist ka natukene sirgem on. Aga buldogilõuad on ikka edasi. 6300 euro eest oleks natuke rohkem tahtnud. Muidu paranes väga kiiresti ja armid on väikesed, see on pluss.
Külaline

Mina panin selle venekeelse lingi enne ja nüüd vaatasin paari selle arsti videot veel ja tulemused meeldivad väga, kui need ikka tõsi on. Mis te arvate, kas selline tulemus on võimalik saavutada? Ma väga ei usu, kuna miks siis neid õudseks lõigatud kuulsusi kõik kohad täis on. Aga kui oleks ja teaks, kes teeb, siis mul oleks sellist lõikust väga vaja: ma olen nagu see naine enne operatsiooni.
https://youtube.com/shorts/9TH6eFw-1eQ? ... U6LBrvmbgJ
Külaline

Miks need enne ja pärast pildid/klipid on alati totaalselt erineva valgustusega tehtud? (Retooriline küsimus, pole vaja vastata.)
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 16:52 Tegin 53 aastaselt ja pole tõesti mingit vahet. Külje pealt pildi pealt vaadates minimaalne vahe on lõuajoone osas. Kael vist ka natukene sirgem on. Aga buldogilõuad on ikka edasi. 6300 euro eest oleks natuke rohkem tahtnud. Muidu paranes väga kiiresti ja armid on väikesed, see on pluss.
Jama ikkagi. Ilmselt võttis aega, et üldse otsustada opi kasuks, hulk raha ka läinud ja tulemust peaaegu polegi. Mis arsti ütles? Jäi oma tööga rahule?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 18:20
Guest kirjutas: 14 Mär 2026 16:52 Tegin 53 aastaselt ja pole tõesti mingit vahet. Külje pealt pildi pealt vaadates minimaalne vahe on lõuajoone osas. Kael vist ka natukene sirgem on. Aga buldogilõuad on ikka edasi. 6300 euro eest oleks natuke rohkem tahtnud. Muidu paranes väga kiiresti ja armid on väikesed, see on pluss.
Jama ikkagi. Ilmselt võttis aega, et üldse otsustada opi kasuks, hulk raha ka läinud ja tulemust peaaegu polegi. Mis arsti ütles? Jäi oma tööga rahule?
Alguses ütles, et tulemus kujuneb umbes aasta ja ega ma rohkem konsultatsioonile ei läinudki, sest mis ta ikka siis teeb enam. Tegelikult ei läinud aastaga midagi paremaks. Sama oli mul ninaga, seda lasin ka lõigata, aga ikka oli pärast viltune edasi. Siis ka Eesti parimaks pidav kirurg ütles, et tulemus veel kujuneb aasta aega. Tegelikult nagu oli, nii oli.
Külaline

Mina lasin 4 aastat tagasi Mare Malva juures ülalauge lõigata ja tulemus on küll väga hea. Läks heaks kohe pärast paranemist ja on siiani. Malva peaks ju facelifti ka tegema, mis selle kohta kuulda on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist