Selge, nooruslik ja äge tüdruk on rääkinud. Appi, appi, kui ehitud mehed ei meeldi. No siis oled kindlasti 'keskealine proua'. Tänapäeva noored mehed kannavad põnevaid ehteid!!!Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:33 Siin vist enamasti räägivad keskealised prouad.
Noored rokkarid ehetega - no väga ägedad ju!
Ei pea rokkar olema, ka meie muu stiili lauljad kannavad ehteid. Ja kannavad välja.
Ei pea ka noor olema, ka vanad lauljad-näitlejad kannavad välja.
Prouad räägivad klotseritest ja jämedatest kuldkettidest, aga need on ju tõesti keskealiste papide vanaaegsed kulinad. Tänapäeva noored mehed selliste vastu eriti huvi ei tunne. Ikka palju põnevamaid ehteid kantakse.
Ollie on äge ja Sal-Saller samuti.
Ehetega mees
-
Külaline
-
Külaline
Aiatööks valmis, oksakäärid vaid pihku!
Keberniitada sellise mütsiga mehega küll ei taha.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 15:20 Sal-Saller mulle ei tundu eriti äge. Need võltsid mustad juuksed jne. Aga muidu on ägeda välimusega ehitud vanemaid mehi küll olemas. Mu enda poeg käib ka ehetega, äge soeng, kõrvarõngad ja käevõrud. On väga mehelik ja kena. Aga eks peab ikka vastav riietus olema ja ka ise selle kõik välja kandma.
Esimese poolega nõus. Palun näita ägeda noore mehe pilti, kel kulinad küljes.
-
Külaline
Poleks selle peale tulnudki, et ehetega mees võiks kuidagi out olla. Pole minu ega kellegi teise asi kellegi kohta selliseid asju arvata, tegelege oma välimusega.
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust pole mõtet võrrelda muusikuid või artiste tavainimestega. Esinejal võivad igasugu kulinad ju ägedad välja näha, aga kui mingi pinstaklipslane selliseid ehteid kannaks, oleks üliveider. Ma ei usu, et Sal-Saller ka hommikul piima järele ehituna läheb. See on ikkagi osa lavakostüümist.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 15:05 Minu arust pole mõtet võrrelda muusikuid või artiste tavainimestega. Esinejal võivad igasugu kulinad ju ägedad välja näha, aga kui mingi pinstaklipslane selliseid ehteid kannaks, oleks üliveider. Ma ei usu, et Sal-Saller ka hommikul piima järele ehituna läheb. See on ikkagi osa lavakostüümist.
Kindlasti läheb ehetega koos lehma lüpsma. Lehmal ka kell kaelas ju. Nagu mõni naine ei lähe meigita prügigi viima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, elke, Karlsson ja 9 külalist