Malva ei tee facelifti. Kunagi tegi, aga enam mitte, sest ei tulnud hästi välja. Silmalaugude kõrval on facelift ikka teisest klassist operatsioon. Silmalaud tegi mul kunagi kirurg, keda ei peeta eriti heaks, aga silmalaud tegi ta hästi.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 19:48 Mina lasin 4 aastat tagasi Mare Malva juures ülalauge lõigata ja tulemus on küll väga hea. Läks heaks kohe pärast paranemist ja on siiani. Malva peaks ju facelifti ka tegema, mis selle kohta kuulda on?
Telenägude iluprotseduurid
-
Külaline
-
Külaline
Mulle ütles, et ta facelifti ei tee. Pakkus mingit muud varianti, mis pidi hea tulemuse andma. Aga seda ma ei võtnud. Lasin siis vaid ülalaud tal teha.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 19:48 Mina lasin 4 aastat tagasi Mare Malva juures ülalauge lõigata ja tulemus on küll väga hea. Läks heaks kohe pärast paranemist ja on siiani. Malva peaks ju facelifti ka tegema, mis selle kohta kuulda on?
-
Külaline
Vaatan neid summasid ja mõtlen siin, et mul pole raha haiguslehtegi võtta... 
-
Külaline
Tahaks küsida Facelifti asendusena tehtavate UH protseduuride kohta.
Malva teeb seda nimetuse Ultherapy all, paljud teised kliinikud erinevate UH või HIFU nimedega teenuste all.
Näo alaosale tehtavate protseduuride hinnad kõiguvad vahemikus 300-800€
Huvitab, kas keegi on teinud seda protseduuri allavajunud suunurkade/põskede korral ja kuidas see on mõjunud?
(olen ka näo ringlõikuse peale mõelnud, aga sellest taastumine võtaks terve puhkuse aja ja rohkemgi ja töö on selline, et vaja pidevalt inimeste ees olla, seega opijärgse loppis ja paistes näoga ei saaks seda teha)
Malva teeb seda nimetuse Ultherapy all, paljud teised kliinikud erinevate UH või HIFU nimedega teenuste all.
Huvitab, kas keegi on teinud seda protseduuri allavajunud suunurkade/põskede korral ja kuidas see on mõjunud?
(olen ka näo ringlõikuse peale mõelnud, aga sellest taastumine võtaks terve puhkuse aja ja rohkemgi ja töö on selline, et vaja pidevalt inimeste ees olla, seega opijärgse loppis ja paistes näoga ei saaks seda teha)
-
Külaline
No vahet pole. Mina olen teinud igasugu asju, aga ega eriline kaunitar ikka pole. Seega ega sa millestki väga ilma ka ei jää. Ainuke, mida teha tasub, on silmalaugude operatsioon, kui need ripuvad. Selle operatsiooni puhul on tõesti hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Kui tõesti on laud vajunud, lisab see palju aastaid juurde. Teine asi, millega on inimesed valdavalt rahul, on kõhuplastika, seda võin ka soovitada. Tõesti on figuur pärast seda tunduvalt nooruslikum. Nina ja faceliftiga inimesed sageli rahule ei jää.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 10:40 Vaatan neid summasid ja mõtlen siin, et mul pole raha haiguslehtegi võtta...![]()
-
Külaline
Mina eespool kirjutasin, et tegin seda ja plaanin veel korra teha. Mul oli põhimureks nina-suu vaod ja selle probleemi see lahendas minu jaoks. Enne proovisin ka täitesüstid ära meie kuulsa ilusüstide kuninganna juures, aga see oli halb tulemus, õnneks ajutine. Ultherapy protseduur tugevdab nö karkassi, nahaalust kihti. Kui midagi juba väga alla vajunud, siis gravitatsiooni vastu see ikka ei aita. See ei tõsta tagasi üles. Need hifud ja smashid on odavad hiina analoogid ultherapyle.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:07 Tahaks küsida Facelifti asendusena tehtavate UH protseduuride kohta.
-
Külaline
Mina väldin ultraheliga protseduure, sest kõrvaltoimena võib olla näorasva vähenemine (kindlasti mitte kõigil). Samas see rasv on just see, mis vanemas eas teeb noorusliku ilme. Mida kõhnem nägu, seda vanem inimene paistab. Täitesüstidega saab väga hea tulemuse, kui teha arsti, mitte kosmeetiku juures (minu kogemusel). Mina ise lisan veidi täidet juurde u kord 4-5 aasta jooksul, aga käin kord kuus protseduuril, mis hoiab kollageenivõrgustiku paigal (hape, lihvimine, dermoroller jne).Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:39Mina eespool kirjutasin, et tegin seda ja plaanin veel korra teha. Mul oli põhimureks nina-suu vaod ja selle probleemi see lahendas minu jaoks. Enne proovisin ka täitesüstid ära meie kuulsa ilusüstide kuninganna juures, aga see oli halb tulemus, õnneks ajutine. Ultherapy protseduur tugevdab nö karkassi, nahaalust kihti. Kui midagi juba väga alla vajunud, siis gravitatsiooni vastu see ikka ei aita. See ei tõsta tagasi üles. Need hifud ja smashid on odavad hiina analoogid ultherapyle.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:07 Tahaks küsida Facelifti asendusena tehtavate UH protseduuride kohta.
Siin eespool keegi mainis, et täitesüstidega saab tõsta suunurki ja lõunajoont - täiesti õige, just tegin seda, väga hea jäi. Mida varem teha, kui väike vajumine tekib, seda parem kuuldavasti tulemus.
-
Külaline
Kelle juures teed ja kui vana oled?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:16Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:39Mina eespool kirjutasin, et tegin seda ja plaanin veel korra teha. Mul oli põhimureks nina-suu vaod ja selle probleemi see lahendas minu jaoks. Enne proovisin ka täitesüstid ära meie kuulsa ilusüstide kuninganna juures, aga see oli halb tulemus, õnneks ajutine. Ultherapy protseduur tugevdab nö karkassi, nahaalust kihti. Kui midagi juba väga alla vajunud, siis gravitatsiooni vastu see ikka ei aita. See ei tõsta tagasi üles. Need hifud ja smashid on odavad hiina analoogid ultherapyle.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:07 Tahaks küsida Facelifti asendusena tehtavate UH protseduuride kohta.
Siin eespool keegi mainis, et täitesüstidega saab tõsta suunurki ja lõunajoont - täiesti õige, just tegin seda, väga hea jäi. Mida varem teha, kui väike vajumine tekib, seda parem kuuldavasti tulemus.
-
Külaline
Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:32Kelle juures teed ja kui vana oled?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:16Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:39
Mina eespool kirjutasin, et tegin seda ja plaanin veel korra teha. Mul oli põhimureks nina-suu vaod ja selle probleemi see lahendas minu jaoks. Enne proovisin ka täitesüstid ära meie kuulsa ilusüstide kuninganna juures, aga see oli halb tulemus, õnneks ajutine. Ultherapy protseduur tugevdab nö karkassi, nahaalust kihti. Kui midagi juba väga alla vajunud, siis gravitatsiooni vastu see ikka ei aita. See ei tõsta tagasi üles. Need hifud ja smashid on odavad hiina analoogid ultherapyle.
-
Külaline
Mida tähendab "valib patsiente suure hoolega". Mille alusel ta siis valikuid teeb - rikkuse, hariduse või välimuse järgi?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:36Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:32Kelle juures teed ja kui vana oled?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:16
-
Külaline
Huvitav, tund aega tõhusat internetiotsingut andis mulle tulemusena vaid ühe Liina-nimelise, kes täitesüste teeb, aga ta pole arst, vaid õde, ei asu pealinnas ja lisaks on praegu kliiniku kodulehe andmetel hoopis lapsepuhkusel.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:36Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:32Kelle juures teed ja kui vana oled?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:16
-
Külaline
Kuskohas seda vanust sulle pakutakse siis? Saad kellegi võõra inimesega jutu peale ja küsid, et arvake, kui vana ma olen? Vanust pakutaksegi ju ALATI vähem, see on kirjutamata viisakusreegel.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:36
Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
-
Külaline
ma arvan, et see 45 vs tegelik 60 on BS... Tegu on just selliste vanustega, kus kael ja käed annavad täpselt teada, et sa pole enam 45 - ülskõik kui palju sa nägu liftid ja silendad.
Sest 45 = kael ja käed siledad, 60 = arvestatavad kortsud neis piirkondades.
85/70 on võimalik pakkuda, isegi 45/30.
-
Külaline
Valib neid, kes on niigi geneetiliselt võitnud ehk näevad kohendamisetagi vanusest nooremad välja...Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:55Mida tähendab "valib patsiente suure hoolega". Mille alusel ta siis valikuid teeb - rikkuse, hariduse või välimuse järgi?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:36Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
-
Külaline
Kas sa valgustaksid lähemal seda protseduuri, mida igakuiselt teed? Hape, lihvimine ja dermoroller. Millises hinnaklassis see on ja kaua ajaliselt läheb?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:16Mina väldin ultraheliga protseduure, sest kõrvaltoimena võib olla näorasva vähenemine (kindlasti mitte kõigil). Samas see rasv on just see, mis vanemas eas teeb noorusliku ilme. Mida kõhnem nägu, seda vanem inimene paistab. Täitesüstidega saab väga hea tulemuse, kui teha arsti, mitte kosmeetiku juures (minu kogemusel). Mina ise lisan veidi täidet juurde u kord 4-5 aasta jooksul, aga käin kord kuus protseduuril, mis hoiab kollageenivõrgustiku paigal (hape, lihvimine, dermoroller jne).Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:39Mina eespool kirjutasin, et tegin seda ja plaanin veel korra teha. Mul oli põhimureks nina-suu vaod ja selle probleemi see lahendas minu jaoks. Enne proovisin ka täitesüstid ära meie kuulsa ilusüstide kuninganna juures, aga see oli halb tulemus, õnneks ajutine. Ultherapy protseduur tugevdab nö karkassi, nahaalust kihti. Kui midagi juba väga alla vajunud, siis gravitatsiooni vastu see ikka ei aita. See ei tõsta tagasi üles. Need hifud ja smashid on odavad hiina analoogid ultherapyle.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:07 Tahaks küsida Facelifti asendusena tehtavate UH protseduuride kohta.
-
Külaline
Ei tegele akne probleemidega näiteks ega juhuklientidega, kes ei tea isegi, mida soovivad.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:55Mida tähendab "valib patsiente suure hoolega". Mille alusel ta siis valikuid teeb - rikkuse, hariduse või välimuse järgi?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:36Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
-
Külaline
Jah, hape kangus sõltub naha seisundist ja vajadusest. Lihvitakse surnud rakud maja ja dermoroller seejärel nn perforeerib naha, et et kollageeni toomist ergutada. Lisaks veel massaaz, mask ja punane valgus. Kokku kulub aega u 1,5 tundi. Vahel, vastavalt vajadusel lisan ka muid süste, näiteks Profhilot, kord aastas ehk. Hinnaklass - jääb kuskil 150-200, sõltub variatsioonidest. Vaheldub vastavalt hetkevajadusele, kas talve, suvi jne.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 11:27Kas sa valgustaksid lähemal seda protseduuri, mida igakuiselt teed? Hape, lihvimine ja dermoroller. Millises hinnaklassis see on ja kaua ajaliselt läheb?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:16Mina väldin ultraheliga protseduure, sest kõrvaltoimena võib olla näorasva vähenemine (kindlasti mitte kõigil). Samas see rasv on just see, mis vanemas eas teeb noorusliku ilme. Mida kõhnem nägu, seda vanem inimene paistab. Täitesüstidega saab väga hea tulemuse, kui teha arsti, mitte kosmeetiku juures (minu kogemusel). Mina ise lisan veidi täidet juurde u kord 4-5 aasta jooksul, aga käin kord kuus protseduuril, mis hoiab kollageenivõrgustiku paigal (hape, lihvimine, dermoroller jne).Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 12:39
Mina eespool kirjutasin, et tegin seda ja plaanin veel korra teha. Mul oli põhimureks nina-suu vaod ja selle probleemi see lahendas minu jaoks. Enne proovisin ka täitesüstid ära meie kuulsa ilusüstide kuninganna juures, aga see oli halb tulemus, õnneks ajutine. Ultherapy protseduur tugevdab nö karkassi, nahaalust kihti. Kui midagi juba väga alla vajunud, siis gravitatsiooni vastu see ikka ei aita. See ei tõsta tagasi üles. Need hifud ja smashid on odavad hiina analoogid ultherapyle.
-
Külaline
Sageli küll, ei vaidle vastu. Minul isiklikult kael on täiesti eatu, ei ühtegi kurdu ega kortsu. Peale igakuise hoolduse ja seerumite midagi muud pole teinud. Kätega pole ka palju siiani tegelenud, aga nüüd võtan nad ette.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 08:39 ma arvan, et see 45 vs tegelik 60 on BS... Tegu on just selliste vanustega, kus kael ja käed annavad täpselt teada, et sa pole enam 45 - ülskõik kui palju sa nägu liftid ja silendad.
-
Külaline
Loomulikult ei küsi ma inimestelt, naljatilk, miks peaks mind võõraste või misiganes inimeste arvamus huvitama? See on minuni jõudnud läbi teiste inimeste, näiteks sünnipäeval keegi rääkinud minu tuttavaga ja jutuks tulnud või uus töötaja tööl, saanud juhuslikult teada ja teatanud siis, et sai shoki...Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 06:46Kuskohas seda vanust sulle pakutakse siis? Saad kellegi võõra inimesega jutu peale ja küsid, et arvake, kui vana ma olen? Vanust pakutaksegi ju ALATI vähem, see on kirjutamata viisakusreegel.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:36
Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
-
Külaline
Või lausa šoki sai teise inimese vanusest....Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 18:55 See on minuni jõudnud läbi teiste inimeste, näiteks sünnipäeval keegi rääkinud minu tuttavaga ja jutuks tulnud või uus töötaja tööl, saanud juhuslikult teada ja teatanud siis, et sai shoki...![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline