Eeldan, et oled eakas ja ei ela suuremas linna. Eks sa võid arvata, mida tahad, aga tõde on see, et koostist vaatamata toitu ostes saad tänapäeval suurema tõenäosusega selle vähi, kui hüaluroonhappe süstidest. Mida on muide juba 30 aastat praktiseeritud.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:15Eks millalgi jälle selgub, millist kahju need sisse süstitud "naturaalsed" ained organismis põhjustasid. Vähemalt teate, millest vähi saate. Nagu suitsetamisega - kunagi suitsetasid kõik ja igal pool, nüüd hoidutakse hoolega isegi suitsuhaisu sisse sattumast.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 16:24
Jah, ma tean süstivaid näitejannasid, keda te peate loomulikuks ja naturaalseteks. Inimesed märkavadki ainult liialdusi, teistest ei tea nad midagi. Siin on juba korduvalt öeldud, see on tänapäeval normaalne ja tavapärane. Naiste hulgas, kellele on vara ja motivatsiooni. Need, kel pole, jahuvad mingist naturaalsusest. Hüaluroonhape on muide ka täiesti naturaalne aine, mida keha isegi toodab.
Telenägude iluprotseduurid
-
Külaline
-
Külaline
mis iganes sodi süstimine ei saa kuidagi tervislik olla. Ja ta jätab jäljed.
-
Külaline
Jajah, lohuta ennast, millega soovid. Las teised olla ilusad ja värsked.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:35 mis iganes sodi süstimine ei saa kuidagi tervislik olla. Ja ta jätab jäljed.
-
Külaline
Misiganes sodi ei tohigi süstida, süstitakse hüaluroonhapet. Tegemist on ohutu, steriilse ja nahale omase ainega. Taastame selle, mis meil varem oli, sina vajud aina rohkem tühjaks. Muud vahet ei olegi.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:35 mis iganes sodi süstimine ei saa kuidagi tervislik olla. Ja ta jätab jäljed.
-
Külaline
tead kui palju asju on alguses ohutuks kuulutatud ja hiljem ikkagi nenditud, et jube ohtlik? Teflonist botoksini. Need, kel täidised hiljem klimpi läinud, lasid ju ka ohutu kraami naha alla süstida.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:46Misiganes sodi ei tohigi süstida, süstitakse hüaluroonhapet. Tegemist on ohutu, steriilse ja nahale omase ainega. Taastame selle, mis meil varem oli, sina vajud aina rohkem tühjaks. Muud vahet ei olegi.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:35 mis iganes sodi süstimine ei saa kuidagi tervislik olla. Ja ta jätab jäljed.
-
Külaline
Teflon? Klimpi?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:59tead kui palju asju on alguses ohutuks kuulutatud ja hiljem ikkagi nenditud, et jube ohtlik? Teflonist botoksini. Need, kel täidised hiljem klimpi läinud, lasid ju ka ohutu kraami naha alla süstida.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:46Misiganes sodi ei tohigi süstida, süstitakse hüaluroonhapet. Tegemist on ohutu, steriilse ja nahale omase ainega. Taastame selle, mis meil varem oli, sina vajud aina rohkem tühjaks. Muud vahet ei olegi.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:35 mis iganes sodi süstimine ei saa kuidagi tervislik olla. Ja ta jätab jäljed.
-
Külaline
Sa eksid, need mis on nn klimpi läinud (sinu veider väljend), tuleb sellest, kui kasutatakse mingit odavat põrandaalust tegijat, kes mingit sodi süstinud. See pole asi, millega kokku hoida. Sellepärast siin räägitaksegi, et eelistada tuleks arste või ilukirurge, kel anatoomia täielikult peas koos nahaaluste kudede ja kihtidega.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:59tead kui palju asju on alguses ohutuks kuulutatud ja hiljem ikkagi nenditud, et jube ohtlik? Teflonist botoksini. Need, kel täidised hiljem klimpi läinud, lasid ju ka ohutu kraami naha alla süstida.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:46Misiganes sodi ei tohigi süstida, süstitakse hüaluroonhapet. Tegemist on ohutu, steriilse ja nahale omase ainega. Taastame selle, mis meil varem oli, sina vajud aina rohkem tühjaks. Muud vahet ei olegi.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:35 mis iganes sodi süstimine ei saa kuidagi tervislik olla. Ja ta jätab jäljed.
Tegelikult sama asi, et osad inimesed käivad Türgis ilulõikuseid tegemas, implantaate panemas jm veel kõike, osad lähevad untsu ja siis siinsed arstid peavad vigu parandama (Soomes sama lugu).
-
Külaline
Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:45 Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
Ja see teeb sind paremaks inimeseks?
-
Külaline
Ju pidas sind vanatädiks.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:45 Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
-
Külaline
No ja mis sina tegid? Kihistasid naerda ja varjasid näo kelmikalt juuksetukaga?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:45Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
-
Külaline
Pole vaja õelutseda! Me naersime mõlemad. Sõbranna puhul tegemist inimesega, kellel fantastiline huumorimeel, sattusime muidu ka reisidel naljakatesse olukordadesse, mis meile palju lõbu valmistasid.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:10No ja mis sina tegid? Kihistasid naerda ja varjasid näo kelmikalt juuksetukaga?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:45Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
Tasuks elu huumoriga võtta, siis jääb õelust vähemaks, mõjub ka välimusele hästi. Mida rohkem naerad, seda rohkem näolihased trenni saavad.
-
Külaline
Sa unustasid rääkida sellest, kuidas poes alkoholi ostes sinu käest dokumenti küsiti.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:45 Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
-
Külaline
Hakkab peale!Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:32Mõistan, et sul ei ole enda korrashoidmiseks rahalisi vahendeid, aga jäta teised inimesed rahule.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:16Kas need maailmamastaabis kuulsused, kellel näod on punnis ja viltu peas, käivad kõik odavates kohtades või?! Ma arvan, et nad kasutavad kallimaid teenuseid kui meie siin uneski oskaks näha, aga ikka on tulemus sama. Eranditult kõigil. Muidugi nad ise on ka veendunud, et näevad head välja. Nagu siinsedki prouad, kes arvavad, et on jube nooruslikud, kui põsed punnis ja ripsmed uljalt kaardus on.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 12:34
50-ne näebki süstituna välja loomulik ja nooruslik. Pole aimugi, millistest punnis ja ebaloomulikest tulemustest on jutt. Pole vaja odavates kohtades käia, kus asju põlve otsas tehakse. Naeratus ning värske, mitte ajahambast puretud nägu on see, mis toob tulemuse.
-
Külaline
Aga on ju nii! Sellist täielikku kamarajura ajavad inimesed, kelle jaoks on 10 tuhandene opp või paarituhandesed kulutused aastas liig mis liig.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 20:14Hakkab peale!Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:32Mõistan, et sul ei ole enda korrashoidmiseks rahalisi vahendeid, aga jäta teised inimesed rahule.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:16
Kas need maailmamastaabis kuulsused, kellel näod on punnis ja viltu peas, käivad kõik odavates kohtades või?! Ma arvan, et nad kasutavad kallimaid teenuseid kui meie siin uneski oskaks näha, aga ikka on tulemus sama. Eranditult kõigil. Muidugi nad ise on ka veendunud, et näevad head välja. Nagu siinsedki prouad, kes arvavad, et on jube nooruslikud, kui põsed punnis ja ripsmed uljalt kaardus on.
-
Külaline
Tegelikult sellised ütlejad/eeldajad ja kommentaari tegija välimuse põhjal on nõmedad.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:45 Mul üks sõbranna, minust mõne aasta vanem, täiesti naturaalne, kena näoga, kuigi veidi tüsedam tükk. Käisime kord reisil, kaasas oli ka minu laps u 10-aastane, mina siis 51, sõbranna mõni aasta vanem. Tema siis oma naturaalses ilus, mina perioodilise hoolduse ja tagasihoidlike täiesüstidega. Belgias (olime eraldi tubades), küsis korteriperenaine minult, et kas vanaema maksab enda eest ise või maksan mina kogu arve.
Hea, kui te seda huumoriga võtsite. Aga tegelikult sisimas sõbranna võis solvunud olla küll. Naer ongi parim vahend sellest üle olla. Ja oskus ka iseenda üle naerda.
Mul jälle vastupidine kogemus. Olin eksämma ja oma pojaga poes, kui tuli juurde tema mingi vana koolituttav. See siis pidas mind mu oma lapse suureks õeks.
Eks ka jah naersin kaasa aga vot sees ikka kihvatas, et mismõttes mind nii titeks peetakse. Laps oli ca 5ne ja mina 30. Aga ma olingi 30ndate alguseni väga värske välimusega, ülipeenike ja nägin välja nagi teismeline
-
Külaline
Nimeta mõni kena loomulik Hollywoodi näitlejatar. Ka Hollywoodi mehed teevad protseduure samamoodi nagu naised. Süstivad vähemalt botoxit ja täitesüste.väike guugeldus annab terve rea kenasid loomulikke näitlejatare.
Ja üldse - enamik mehi ju ei tee midagi oma näoga, ja näevad väga normaalsed välja.
-
Külaline
Tegelikult on neid küll ja veel. Mõni oskab lihtsalt mõistlik olla. Minu arvates on nii, et mida varem alustada, seda rKülaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 20:44Nimeta mõni kena loomulik Hollywoodi näitlejatar. Ka Hollywoodi mehed teevad protseduure samamoodi nagu naised. Süstivad vähemalt botoxit ja täitesüste.väike guugeldus annab terve rea kenasid loomulikke näitlejatare.
Ja üldse - enamik mehi ju ei tee midagi oma näoga, ja näevad väga normaalsed välja.
kiiremini see punnis olek ka tuleb.
Ja ei saa phte patta panna tavakodanike ja telenägusid/näitlejaid. Kuulsused(näitlejad) kipuvad ohtralt meiki kanda päevast päeva ja mingeid ekstreemseid dieete, mis panevad nad(naha) kiiremini vananema. Nii mehed kui naised.
-
Külaline
Brooke kohta öeldakse, et ta ei ole midagi eriti teinud.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 20:44Nimeta mõni kena loomulik Hollywoodi näitlejatar. Ka Hollywoodi mehed teevad protseduure samamoodi nagu naised. Süstivad vähemalt botoxit ja täitesüste.väike guugeldus annab terve rea kenasid loomulikke näitlejatare.
-
Külaline
Kes? Brooke Shields? Tema oli nooruses imeilus ja on tõesti "ainult" süste ja laserprotseduure teinud. Hollywoodi kohta on seda vähe tõesti, aga et midagi poleks teinud, pole ju õige.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 21:09Brooke kohta öeldakse, et ta ei ole midagi eriti teinud.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 20:44Nimeta mõni kena loomulik Hollywoodi näitlejatar. Ka Hollywoodi mehed teevad protseduure samamoodi nagu naised. Süstivad vähemalt botoxit ja täitesüste.väike guugeldus annab terve rea kenasid loomulikke näitlejatare.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist