Kus on kirjas, et artikkel on seotud lahutusega? Kirjas on, et elatisega. Ise mõtlesid välja?Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 15:07See ei olnud ju lahutusega seotud, vaid Heinmetsa hagi Aigro vastu elatise saamiseks. Elatisnõude esitabki juriidiliselt laps, ehkki vormistab selle siiski lapsevanem.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 14:48Kust sa seda võtad, et lahutuse algatas mees?Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 14:22
Lahutuse algatas siiski AA. KH andis kohtusse nõude elatise määramiseks summas 4700 eurot kuus. Seda protsessi kajastas ka avalik meedia.
Disneyland, tipprestoranid ja päikesereisid: lasteaialapse unistuste elu kukkus vanemate lahutustüliga kokku - Eesti Ekspress
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... liga-kokku
Kohtuhagis – mille esitas juriidiliselt oma isa vastu Josephine – põhjendas väike laps, et emaga elama jäämine on mõjunud tema elustandardile masendavalt.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Kuniks uut meest polnud, siis oligi kõik korras. Sellised mehed ei luba oma eksidele uusi mehi.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 15:05See on nüüd uus jutupunkt, mida soovitakse inimestele pähe taguda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 13:44Ei, kõik sai alguse sellest, naine üritas lahutada vägivaldsest mehest ja sellega mees ei leppinud ja on teinud kõik, et eksnaise elu põrguks muuta.
Laps(ed) ei puutuvähimalgi määral asjasse. Need on vaid mehe tööriist ja osa kättemakust.
Lahutus oli ju toimunud ja Heinmets istus poolteist aastat oma Portugali hurmuri juures enne, kui isa kohtusse pöördus.
-
Külaline
Nüüd on tal piltilus ja rikas Eesti mees, pole eksil vaja enam võimelda.
-
Külaline
Tohoh, mis juhtus siis, Portugali vana leidis noorema?Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 19:38 Nüüd on tal piltilus ja rikas Eesti mees, pole eksil vaja enam võimelda.
-
Külaline
Miks nii? Kuidas sa seda suhet hoiad, kui eksmees viskab kaikaid kodarasse. Uus mees on ilus mees, meenutab eelmist. Palju noorem, rikkam ja edukam.
-
Külaline
Millist eelmist see uus mees siis meenutab? AA mingi ilusmees just pole, kuigi on vist mingeid iluoperatsioone teinud. Ja see Portugali vana oli ka tavalise vanema mehe välimusega. Millise vana mehe moodi see uus mees on siis, keegi kolmas?Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 20:27Miks nii? Kuidas sa seda suhet hoiad, kui eksmees viskab kaikaid kodarasse. Uus mees on ilus mees, meenutab eelmist. Palju noorem, rikkam ja edukam.
-
Külaline
Kõiki huvitab kangesti see, et juhtumi eksmissist naisosaline ei tahagi pärast mehest äralahutamist nunnarüüd selga tõmmata ega elu lõpuni kahetsevalt kloostris elada. Nii hea ju hambaid teritada hurmuri ja vanamehe ja sarviku enda teemal, kui vaja eksmissi uut kallimat kirjeldada. Samas aga kõik meespoole armuseiklused vaikitakse kiivalt maha - või neid peetakse ilmselt loomulikuks. Tõesti huvitav, miks AA uutest kallimatest kõikjal ei pasundata ja nende välimust ning vanust ei kritiseeritagi?
-
Külaline
Äkki sellepärast, et AA ise ei eksponeeri oma naisi? Portugali mehe tõi meediaväljaannetesse ikka KH ise, uhkeldades oma unelmate eluga. Muidu ei teaks temast ju keegi mitte midagi. Selle hurmuriga vist tõesti oli nii, et keegi kuskil üritusel tegi pilti, aga sinna Portugali ei läinud ju keegi luurama ja KH soovi vastaselt lehte toppima. Küllalt on inimesi, kes ei eksponeeri oma kallimaid ja kelle eraelust laiem avalikkus midagi ei tea. Aga KH ei ole selline inimene.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:53 Kõiki huvitab kangesti see, et juhtumi eksmissist naisosaline ei tahagi pärast mehest äralahutamist nunnarüüd selga tõmmata ega elu lõpuni kahetsevalt kloostris elada. Nii hea ju hambaid teritada hurmuri ja vanamehe ja sarviku enda teemal, kui vaja eksmissi uut kallimat kirjeldada. Samas aga kõik meespoole armuseiklused vaikitakse kiivalt maha - või neid peetakse ilmselt loomulikuks. Tõesti huvitav, miks AA uutest kallimatest kõikjal ei pasundata ja nende välimust ning vanust ei kritiseeritagi?
-
Külaline
Portugali meest meenutab, oma sümpaatsuses ja rikka mehe hoiakus ning välimuses ja stiilis.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:03Millist eelmist see uus mees siis meenutab? AA mingi ilusmees just pole, kuigi on vist mingeid iluoperatsioone teinud. Ja see Portugali vana oli ka tavalise vanema mehe välimusega. Millise vana mehe moodi see uus mees on siis, keegi kolmas?
-
Külaline
Jälle see imelik inimene, kelle jaoks on kõik, kuhu ta ise ei küündi uhkeldamine. No on loll sõna, lausa nõretad kadedusest, eks. Sinu jaoks on ju inimeste reisipildid, autopildid, kotid piltidel üks suur uhkeldamine, mitte nende inimeste tavapärane elu, noh nagu sina oma Temu tossude ja Peugeotiga.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:58Äkki sellepärast, et AA ise ei eksponeeri oma naisi? Portugali mehe tõi meediaväljaannetesse ikka KH ise, uhkeldades oma unelmate eluga. Muidu ei teaks temast ju keegi mitte midagi. Selle hurmuriga vist tõesti oli nii, et keegi kuskil üritusel tegi pilti, aga sinna Portugali ei läinud ju keegi luurama ja KH soovi vastaselt lehte toppima. Küllalt on inimesi, kes ei eksponeeri oma kallimaid ja kelle eraelust laiem avalikkus midagi ei tea. Aga KH ei ole selline inimene.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 21:53 Kõiki huvitab kangesti see, et juhtumi eksmissist naisosaline ei tahagi pärast mehest äralahutamist nunnarüüd selga tõmmata ega elu lõpuni kahetsevalt kloostris elada. Nii hea ju hambaid teritada hurmuri ja vanamehe ja sarviku enda teemal, kui vaja eksmissi uut kallimat kirjeldada. Samas aga kõik meespoole armuseiklused vaikitakse kiivalt maha - või neid peetakse ilmselt loomulikuks. Tõesti huvitav, miks AA uutest kallimatest kõikjal ei pasundata ja nende välimust ning vanust ei kritiseeritagi?
-
Külaline
Ta on ju keskmisest ikkagi edevam inimene, sellega võiks nõustuda. Sina oled jälle selline imelik inimene, kelle arvates kõik on kadedad. Ma ei tea, mille peale siis. Minu arust see KH ise halab ööd ja päevad, vahepeal rääkis, et on töötu, peretoetused on ainuke sissetulek, siis jälle tahab jätta muljet nagu lukuses suplesvast inimesest. Võiks ise ära otsustada, kes ta on, suur rikkur või siis vaene naisterahvas, kellele peavad kõik kaasa tundma ja kellega koos on lapse elustandard masendav. Need lood sealt Portugalist oli küll puhas uhkustamine. Ma tean palju inimesi, kes elavad tõesti jõukalt, aga kuskile Õhtulehte nad kilkama ei lähe.Jälle see imelik inimene, kelle jaoks on kõik, kuhu ta ise ei küündi uhkeldamine. No on loll sõna, lausa nõretad kadedusest, eks. Sinu jaoks on ju inimeste reisipildid, autopildid, kotid piltidel üks suur uhkeldamine, mitte nende inimeste tavapärane elu, noh nagu sina oma Temu tossude ja Peugeotiga.
-
Külaline
Need sinu tuttava jõukad pole tuntud inimesed, mitte kedagi nad ei huvita. Kristiina-suguste kaunite naiste elust loetakse heameelega.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 22:17Ta on ju keskmisest ikkagi edevam inimene, sellega võiks nõustuda. Sina oled jälle selline imelik inimene, kelle arvates kõik on kadedad. Ma ei tea, mille peale siis. Minu arust see KH ise halab ööd ja päevad, vahepeal rääkis, et on töötu, peretoetused on ainuke sissetulek, siis jälle tahab jätta muljet nagu lukuses suplesvast inimesest. Võiks ise ära otsustada, kes ta on, suur rikkur või siis vaene naisterahvas, kellele peavad kõik kaasa tundma ja kellega koos on lapse elustandard masendav. Need lood sealt Portugalist oli küll puhas uhkustamine. Ma tean palju inimesi, kes elavad tõesti jõukalt, aga kuskile Õhtulehte nad kilkama ei lähe.Jälle see imelik inimene, kelle jaoks on kõik, kuhu ta ise ei küündi uhkeldamine. No on loll sõna, lausa nõretad kadedusest, eks. Sinu jaoks on ju inimeste reisipildid, autopildid, kotid piltidel üks suur uhkeldamine, mitte nende inimeste tavapärane elu, noh nagu sina oma Temu tossude ja Peugeotiga.
-
Külaline
Mis lood sealt Portugalist siis olid, mis sinu jaoks on puhas uhkustamine? Poseeris oma mehega. Elu24 korjab tema instast pildi üles ja teeb loo. Jagas müüdavat kinnisvara. See on töö. Mis on uhkustamine?Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2025 22:17Ta on ju keskmisest ikkagi edevam inimene, sellega võiks nõustuda. Sina oled jälle selline imelik inimene, kelle arvates kõik on kadedad. Ma ei tea, mille peale siis. Minu arust see KH ise halab ööd ja päevad, vahepeal rääkis, et on töötu, peretoetused on ainuke sissetulek, siis jälle tahab jätta muljet nagu lukuses suplesvast inimesest. Võiks ise ära otsustada, kes ta on, suur rikkur või siis vaene naisterahvas, kellele peavad kõik kaasa tundma ja kellega koos on lapse elustandard masendav. Need lood sealt Portugalist oli küll puhas uhkustamine. Ma tean palju inimesi, kes elavad tõesti jõukalt, aga kuskile Õhtulehte nad kilkama ei lähe.Jälle see imelik inimene, kelle jaoks on kõik, kuhu ta ise ei küündi uhkeldamine. No on loll sõna, lausa nõretad kadedusest, eks. Sinu jaoks on ju inimeste reisipildid, autopildid, kotid piltidel üks suur uhkeldamine, mitte nende inimeste tavapärane elu, noh nagu sina oma Temu tossude ja Peugeotiga.
-
Külaline
Paljud inimesed, eriti naisterahvad, armastavad oma elu Facebookis jagada, teised inimesed jälle seda ei tee. Ka mina ise olen meie peres see, kes suhtleb mõlema eakate vanemate ja teiste sugulastega, postitab FB pere reisipilte Portugalist ja muud sellist. Mu abikaasa seda aga ei tee, tal ei ole isegi FB kontot.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 22:17Ta on ju keskmisest ikkagi edevam inimene, sellega võiks nõustuda. Sina oled jälle selline imelik inimene, kelle arvates kõik on kadedad. Ma ei tea, mille peale siis. Minu arust see KH ise halab ööd ja päevad, vahepeal rääkis, et on töötu, peretoetused on ainuke sissetulek, siis jälle tahab jätta muljet nagu lukuses suplesvast inimesest. Võiks ise ära otsustada, kes ta on, suur rikkur või siis vaene naisterahvas, kellele peavad kõik kaasa tundma ja kellega koos on lapse elustandard masendav. Need lood sealt Portugalist oli küll puhas uhkustamine. Ma tean palju inimesi, kes elavad tõesti jõukalt, aga kuskile Õhtulehte nad kilkama ei lähe.Jälle see imelik inimene, kelle jaoks on kõik, kuhu ta ise ei küündi uhkeldamine. No on loll sõna, lausa nõretad kadedusest, eks. Sinu jaoks on ju inimeste reisipildid, autopildid, kotid piltidel üks suur uhkeldamine, mitte nende inimeste tavapärane elu, noh nagu sina oma Temu tossude ja Peugeotiga.
Mina küll pole kade, kui kellelgi läheb näiteks majanduslikult paremini kui mul. See on tema elu, ja eks temalgi ole omad võitlused võidelda. Ma ise pole ta FB lehelt küll sellist muljet saanud, et töötu ja peretoetustest elatuv; põhiline on ikkagi soov saada viimane laps enda juurde. Pealegi on tal lisaks heale välimusele ka kõrvade vahel midagi, on saanud hariduse heast koolist ja oskab elus läbi lüüa küll kui vaja.
-
Külaline
Tänasest Ekspressist:
Riigikohus tühistas miljonäri 9aastase tütre suhtluskorra.
Oluline rikkumine – last ei kuulatud Tallinna ringkonnakohtus isegi ära.
-
Külaline
No seda osa sa vist ei lugenud, et ka isa huvide suhtes eksiti mitmel korral. Midagi ei tühistatud, vaid paluti teha vigade parandus, sest tehti mitmeid vigu.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 17:27 Tänasest Ekspressist:
-
Külaline
Heldeke, et te ka ei väsi! 134 lehekülge jahumist võõra inimese elu üle 
-
Külaline
Ikka veel hingitsed:OKülaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 18:39No seda osa sa vist ei lugenud, et ka isa huvide suhtes eksiti mitmel korral. Midagi ei tühistatud, vaid paluti teha vigade parandus, sest tehti mitmeid vigu.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 17:27 Tänasest Ekspressist:
-
Külaline
Jää juba vait, sul polnud algusest saadik õigus.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 18:39No seda osa sa vist ei lugenud, et ka isa huvide suhtes eksiti mitmel korral. Midagi ei tühistatud, vaid paluti teha vigade parandus, sest tehti mitmeid vigu.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 17:27 Tänasest Ekspressist:
-
Külaline
Kristiina Heinmets peab laimamise eest maksma kümneid tuhandeid eurosid
Endine miss Kristiina Heinmets peab kahes laimamisvaidluses maksma ohvritele kokku vähemalt 25 000 eurot.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1204 ... id-eurosid
Endine miss Kristiina Heinmets peab kahes laimamisvaidluses maksma ohvritele kokku vähemalt 25 000 eurot.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1204 ... id-eurosid
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu ja 12 külalist