Telenägude iluprotseduurid
-
Külaline
David Beckham on end küll päris jubedaks teinud, Victoria on veel okei, kuigi ka silmnähtavalt lõigatud ja süstitud
-
Külaline
Aga Brad Pitt leidis fantastilise kirurgi, kes on väga head tööd teinud, seda hindavad ka asjatundjad heaks tööks.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 14:01 David Beckham on end küll päris jubedaks teinud, Victoria on veel okei, kuigi ka silmnähtavalt lõigatud ja süstitud
Siinsed kahtlejad muidugi väliskirjandust eriti ei loe, aga ilukirurgid osakavad juba peale vaadates kohe hinnata, kes mida teinud on. Mida iganes see staar siis ise ei väida loomuliku vananemise kohta.
Naljaks, et mitte õelda veider on see, et kui ilmub mingi ülemere lendur, siis on naised küll kohe valmis korteri maha müüma ja raha ära saatma, aga 150 eur kulutamine kuus oma välimuse kohendamiseks materdakse kohe maha.
-
Külaline
Kus seda reklaampilti näeks?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 12:09Seda kindlasti, aga mitte sile nagu sellel reklaampildil, millega neid niite promotakse.
-
Külaline
150 euroga saab pool ml täitesüsti. Hind ikka alates 300, millega võiks arvestada.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 14:11Aga Brad Pitt leidis fantastilise kirurgi, kes on väga head tööd teinud, seda hindavad ka asjatundjad heaks tööks.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 14:01 David Beckham on end küll päris jubedaks teinud, Victoria on veel okei, kuigi ka silmnähtavalt lõigatud ja süstitud
Siinsed kahtlejad muidugi väliskirjandust eriti ei loe, aga ilukirurgid osakavad juba peale vaadates kohe hinnata, kes mida teinud on. Mida iganes see staar siis ise ei väida loomuliku vananemise kohta.
Naljaks, et mitte õelda veider on see, et kui ilmub mingi ülemere lendur, siis on naised küll kohe valmis korteri maha müüma ja raha ära saatma, aga 150 eur kulutamine kuus oma välimuse kohendamiseks materdakse kohe maha.![]()
-
Külaline
Kui vana sa oled?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 13:04minul on tõestuseks see, mida need inimesed on avalikult rääkinud. Palun vastupidist tõestust, millega sa nad valetajateks tembeldad.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 12:37Pead aru saama, et staarid ei räägi oma protseduuride kohta tõtt. Kylie Kardashian ütles ka pikka aega, et ta pole peale huulesüstide mitte midagi teinud. Kui sa kuulaks plastikakirurgide arvamusi, on natuke asi teine.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 12:19
nad ei kasuta süste ja ei ole mingeid kirurgilisi protseduure teinud. On sellest avalikult rääkinud ka. Pead aru saama, et inimesed suudavad normaalselt vananeda ka ilma süstideta. Need naides on just parasjagu kortsulised ja vajunud oma ea kohta. Aga ikkagi kenad ja meeldivad silmale.
Kui sul seda pole, siis oled lihtsalt peast pehmenenud oma happesüstidega.
-
Külaline
Sa räägid kirurgilisest faceliftist, need pole süstid.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 00:17 Tegelt on miimikas ikka hästi näha, kui nägu on tõstetud (ma ei tea, kas nimetus on õige, aga see nägu, mille suust nagu niit läbi tõmmatud ja kõrvade taha seotud). Sry, minu jaoks ei ole ilus, paistes oleks justkui.
Siis tehakse veel huuled ka, mis muudab normaalse nina visuaalselt kartuliks.
Ma nägin ükskord selline välja, kui õhtuga liiga palju konjakit jõin, paistes ja ülikole.
-
Külaline
Oh sind, naiivitari!Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 12:19
nad ei kasuta süste ja ei ole mingeid kirurgilisi protseduure teinud. On sellest avalikult rääkinud ka. Pead aru saama, et inimesed suudavad normaalselt vananeda ka ilma süstideta. Need naides on just parasjagu kortsulised ja vajunud oma ea kohta. Aga ikkagi kenad ja meeldivad silmale.
https://youtu.be/2d1TLGl82HE?is=CSWO3s4EFFb6Oap4
Teiste kohta otsi ise.
-
Külaline
See, et mingi tüüp keerulist erialaterminoloogiat kasutades tähtsalt seletab, ei tee tema öeldut automaatselt tõeks.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 15:04Oh sind, naiivitari!Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 12:19
https://youtu.be/2d1TLGl82HE?is=CSWO3s4EFFb6Oap4
Teiste kohta otsi ise.
Ma ise olen suht sarnaselt vananenud. Näonahk muutub õhemaks ja ümarad põsed vajuvad lohku ning nii tulevadki põsesarnad rohkem esile. Laubale pole samuti põhjust olnud midagi süstida - ma ei kasuta loomupäraselt eriti laubamiimikat.
Ega ma vaadeldud stasri kohta muidugi tea, kas ta tegelikult on midagi teinud endaga või ei, aga lihtsalt põhimõtteliselt ei pea igasugust jura ka uskuma.
-
Külaline
Ega jah, kui plastikakirurg selgitab, siis on ta lihtsalt "mingi tüüp", kes saab jura, sest siinse foorumi "asjatundja" teab ju täpselt, kes on ja kes ei ole ilusüste ja lõikusi teinud.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 16:23
See, et mingi tüüp keerulist erialaterminoloogiat kasutades tähtsalt seletab, ei tee tema öeldut automaatselt tõeks.
Ma ise olen suht sarnaselt vananenud. Näonahk muutub õhemaks ja ümarad põsed vajuvad lohku ning nii tulevadki põsesarnad rohkem esile. Laubale pole samuti põhjust olnud midagi süstida - ma ei kasuta loomupäraselt eriti laubamiimikat.
Ega ma vaadeldud stasri kohta muidugi tea, kas ta tegelikult on midagi teinud endaga või ei, aga lihtsalt põhimõtteliselt ei pea igasugust jura ka uskuma.
-
Külaline
Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
[/quote]
See on minu meelest päris solvav.
[/quote]
See on minu meelest päris solvav.
-
Külaline
See on minu meelest päris solvav.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 17:08 Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
[/quote]
Mis on solvav, patsientide valimine?
-
Külaline
See on minu meelest päris solvav.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 17:08 Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
[/quote]
Kõik valivad, otsisin dendroloogi, kes tegeleks viljapuude hoolduslõikusega. Leidsin toreda, kes teatas, et tema lõikab ainult noori puid, vanematega ei tegele. Ok, mul õnneks noored esialgu, hiljem tuleb siis uus otsida. Juuksur ka teatas, et tema mehi ei lõika, kuigi oskab, aga eelistab naisi, sama aja eest suurem töötasu. Osad ilukirurgid ei tegele jälle konsultatsioonidega, selleks on eraldi õde, nemad oma aega sellele ei raiska. Teised teevad, aga tasu on suht kallis jne. Otsisin mõned aastad tagasi lapsele kosmeetikut, kes tegeleks aknega, lähedalt ei leidnudki, lõpuks läksin nahaarsti juurde. Paljud spetsialiseeruvad, harju ära.
-
Külaline
Hea ülbik ikka, kes kliendile nii ütleb. Ütleks lihtsalt, et ma kahjuks mehi ei lõika, niimoodi öelda on küll nõme. Ise sellise juurde enam ei läheks ka.Juuksur ka teatas, et tema mehi ei lõika, kuigi oskab, aga eelistab naisi, sama aja eest suurem töötasu.
-
Külaline
Kõik valivad, otsisin dendroloogi, kes tegeleks viljapuude hoolduslõikusega. Leidsin toreda, kes teatas, et tema lõikab ainult noori puid, vanematega ei tegele. Ok, mul õnneks noored esialgu, hiljem tuleb siis uus otsida. Juuksur ka teatas, et tema mehi ei lõika, kuigi oskab, aga eelistab naisi, sama aja eest suurem töötasu. Osad ilukirurgid ei tegele jälle konsultatsioonidega, selleks on eraldi õde, nemad oma aega sellele ei raiska. Teised teevad, aga tasu on suht kallis jne. Otsisin mõned aastad tagasi lapsele kosmeetikut, kes tegeleks aknega, lähedalt ei leidnudki, lõpuks läksin nahaarsti juurde. Paljud spetsialiseeruvad, harju ära.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 20:47See on minu meelest päris solvav.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 17:08 Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
[/quote]
Mina sain aru, et see inimene, kes sellest siia kirjutas, pidas silmas rohkem seda, et arst valib nö "näo järgi" patsiente, mitte ei ole asi kitsas spetsialiseerumises.
Mina isiklikult küll ei saa aru, miks see imelik on, kui inimene soovib arsti arvamust ja soovitusi. FB ilugrupis on koguaeg küsimused, a la millised rinnaimplantaadid sobiks niisugusele pikkusele ja naasugusele kaalule. Inimest näiteks võib-olla häirib nina, aga ei oska täpselt arstile öelda, milline see olema peaks, et see jääks loomulik. Inimene ei pruugi ennast osata objektiivselt hinnata, aga saab aru, et vajab ja soovib enda juures üht või teist asja muuta. Eriti raske on arstile oma soovi kirjeldada juhul, kui ta ei ole selles nn iluteemas nii väga sees.
Mina, 50+ vanuses naine, ei oska küll öelda, kas ja kust mu nägu vajaks täitmist. Ma ei tea iluvaldkonnast suurt midagi. Lihtsalt ei huvita see teema. Aga tean, et vananen. Kõrvaltvaataja võib-olla ütleb mulle kohe, et laup ja huuled vajavad süstimist. Lõuajoon on mul praegu täiesti kindlalt selline asi, mis mind ennast sügavalt häirib, aga nagu aru saada, siis aitab vaid kirurgiline sekkumine. Ja head facelifti eestis ei tehta.
-
Külaline
Mina sain aru, et see inimene, kes sellest siia kirjutas, pidas silmas rohkem seda, et arst valib nö "näo järgi" patsiente, mitte ei ole asi kitsas spetsialiseerumises.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 21:23Kõik valivad, otsisin dendroloogi, kes tegeleks viljapuude hoolduslõikusega. Leidsin toreda, kes teatas, et tema lõikab ainult noori puid, vanematega ei tegele. Ok, mul õnneks noored esialgu, hiljem tuleb siis uus otsida. Juuksur ka teatas, et tema mehi ei lõika, kuigi oskab, aga eelistab naisi, sama aja eest suurem töötasu. Osad ilukirurgid ei tegele jälle konsultatsioonidega, selleks on eraldi õde, nemad oma aega sellele ei raiska. Teised teevad, aga tasu on suht kallis jne. Otsisin mõned aastad tagasi lapsele kosmeetikut, kes tegeleks aknega, lähedalt ei leidnudki, lõpuks läksin nahaarsti juurde. Paljud spetsialiseeruvad, harju ära.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 20:47See on minu meelest päris solvav.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 17:08 Olen 60, aga iial ei arvata mu vanust ära, kui inimene mind ei tunne. Pakutakse alates 45...Arsti eesnimi on Liina, aga ta on väga nõutud ja valib patsiente suure hoolega. Nagu kõik teisedki, kes väga head.
Mina isiklikult küll ei saa aru, miks see imelik on, kui inimene soovib arsti arvamust ja soovitusi. FB ilugrupis on koguaeg küsimused, a la millised rinnaimplantaadid sobiks niisugusele pikkusele ja naasugusele kaalule. Inimest näiteks võib-olla häirib nina, aga ei oska täpselt arstile öelda, milline see olema peaks, et see jääks loomulik. Inimene ei pruugi ennast osata objektiivselt hinnata, aga saab aru, et vajab ja soovib enda juures üht või teist asja muuta. Eriti raske on arstile oma soovi kirjeldada juhul, kui ta ei ole selles nn iluteemas nii väga sees.
Mina, 50+ vanuses naine, ei oska küll öelda, kas ja kust mu nägu vajaks täitmist. Ma ei tea iluvaldkonnast suurt midagi. Lihtsalt ei huvita see teema. Aga tean, et vananen. Kõrvaltvaataja võib-olla ütleb mulle kohe, et laup ja huuled vajavad süstimist. Lõuajoon on mul praegu täiesti kindlalt selline asi, mis mind ennast sügavalt häirib, aga nagu aru saada, siis aitab vaid kirurgiline sekkumine. Ja head facelifti eestis ei tehta.
[/quote]
Jah, saan aru, aga siin ongi see veider asi, et kuidas ka ei kirjuta, inimesed ei loe ega süvene, teevad ise järeldusi, nagu nüüd siin, et valib näo järgi, mida keegi pole väitnudki. Tavaliselt nad küsivadki, et millega rahul pole. Kui ütelda, et lõuajoon, siis saadki konsultatsiooni, kas ja kuidas seda saaks muuta ja mis see maksaks. Aga on üks grupp inimesi, kes tahavad näiteks ainult puhastust või massaazi või mingit maski ja sellele lisaks konsultatsiooni teenustest, mida nad kunagi teha ei kavatsegi.
Tiia Tamme teeb päris head facelifti (on muidugi teisigi), tema tööd nägin tuttava peal ja seal oli raske juhus, aga tulemus jäi ikkagi väga hea.
-
Külaline
Jah, saan aru, aga siin ongi see veider asi, et kuidas ka ei kirjuta, inimesed ei loe ega süvene, teevad ise järeldusi, nagu nüüd siin, et valib näo järgi, mida keegi pole väitnudki. Tavaliselt nad küsivadki, et millega rahul pole. Kui ütelda, et lõuajoon, siis saadki konsultatsiooni, kas ja kuidas seda saaks muuta ja mis see maksaks. Aga on üks grupp inimesi, kes tahavad näiteks ainult puhastust või massaazi või mingit maski ja sellele lisaks konsultatsiooni teenustest, mida nad kunagi teha ei kavatsegi.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 21:35Mina sain aru, et see inimene, kes sellest siia kirjutas, pidas silmas rohkem seda, et arst valib nö "näo järgi" patsiente, mitte ei ole asi kitsas spetsialiseerumises.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 21:23Kõik valivad, otsisin dendroloogi, kes tegeleks viljapuude hoolduslõikusega. Leidsin toreda, kes teatas, et tema lõikab ainult noori puid, vanematega ei tegele. Ok, mul õnneks noored esialgu, hiljem tuleb siis uus otsida. Juuksur ka teatas, et tema mehi ei lõika, kuigi oskab, aga eelistab naisi, sama aja eest suurem töötasu. Osad ilukirurgid ei tegele jälle konsultatsioonidega, selleks on eraldi õde, nemad oma aega sellele ei raiska. Teised teevad, aga tasu on suht kallis jne. Otsisin mõned aastad tagasi lapsele kosmeetikut, kes tegeleks aknega, lähedalt ei leidnudki, lõpuks läksin nahaarsti juurde. Paljud spetsialiseeruvad, harju ära.
Tiia Tamme teeb päris head facelifti (on muidugi teisigi), tema tööd nägin tuttava peal ja seal oli raske juhus, aga tulemus jäi ikkagi väga hea.
[/quote]
Lisan veel, et isegi selle tuttava juuksur ei saanud aru....nii hästi olid armid peidetud.
-
Külaline
Kui raha oleks, siis ma ikka natuke kohendaksin küll ennast. Toon näited kahe näitlejatari näol, mõlemad 80a. Üks kohendas, teine mitte.
Brigitte Bardot 80a. Ei ole kohendanud.
https://i.pinimg.com/736x/78/c4/a8/78c4 ... 14fece.jpg
Jane Fonda 78a. On kohendanud.
https://i.guim.co.uk/img/media/577619ab ... caba801c79
Igaühe oma valik muidugi, aga kui mul oleks võimalik, siis tiba ikka teeks küll, et lõug nii lõntis poleks.
Brigitte Bardot 80a. Ei ole kohendanud.
https://i.pinimg.com/736x/78/c4/a8/78c4 ... 14fece.jpg
Jane Fonda 78a. On kohendanud.
https://i.guim.co.uk/img/media/577619ab ... caba801c79
Igaühe oma valik muidugi, aga kui mul oleks võimalik, siis tiba ikka teeks küll, et lõug nii lõntis poleks.
-
Külaline
Jah, saan aru, aga siin ongi see veider asi, et kuidas ka ei kirjuta, inimesed ei loe ega süvene, teevad ise järeldusi, nagu nüüd siin, et valib näo järgi, mida keegi pole väitnudki. Tavaliselt nad küsivadki, et millega rahul pole. Kui ütelda, et lõuajoon, siis saadki konsultatsiooni, kas ja kuidas seda saaks muuta ja mis see maksaks. Aga on üks grupp inimesi, kes tahavad näiteks ainult puhastust või massaazi või mingit maski ja sellele lisaks konsultatsiooni teenustest, mida nad kunagi teha ei kavatsegi.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 21:35Mina sain aru, et see inimene, kes sellest siia kirjutas, pidas silmas rohkem seda, et arst valib nö "näo järgi" patsiente, mitte ei ole asi kitsas spetsialiseerumises.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 21:23Kõik valivad, otsisin dendroloogi, kes tegeleks viljapuude hoolduslõikusega. Leidsin toreda, kes teatas, et tema lõikab ainult noori puid, vanematega ei tegele. Ok, mul õnneks noored esialgu, hiljem tuleb siis uus otsida. Juuksur ka teatas, et tema mehi ei lõika, kuigi oskab, aga eelistab naisi, sama aja eest suurem töötasu. Osad ilukirurgid ei tegele jälle konsultatsioonidega, selleks on eraldi õde, nemad oma aega sellele ei raiska. Teised teevad, aga tasu on suht kallis jne. Otsisin mõned aastad tagasi lapsele kosmeetikut, kes tegeleks aknega, lähedalt ei leidnudki, lõpuks läksin nahaarsti juurde. Paljud spetsialiseeruvad, harju ära.
[/quote]
Minu väljend "valib näo järgi" oli ülekantud tähenduses. Mis tähendab ei süvene?
Mina isiklikult ei usu, et mõni inimene on nii loll, et läheb ARSTILT näopuhastust, massaaži või maski küsima. Või pidasid sa arsti all silmas ilusüstijat a la M K?
-
Külaline
Mulle tundub ka, et see super Liina, kellest siin räägitakse, pole arst, vaid õde, muidu oleks temast midagi kuulnud ka. Kui nüüd maskidest veel jutt, siis seda enam on see jutt. Üldiselt arstid pole ka süstidele spetsialiseerunud, nad teevad neid ka, aga põhitöö see pole. Reklaamivad end ikka muude teenustega pigem.Mina isiklikult ei usu, et mõni inimene on nii loll, et läheb ARSTILT näopuhastust, massaaži või maski küsima. Või pidasid sa arsti all silmas ilusüstijat a la M K?
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist