Seksuaalkurjategijad ja pedofiilid avalikuks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Seksuaalkurjategijad ja pedofiilid avalikuks

Postitus Postitas Külaline »

ettevaatust.ee

Kas olete mõne tuttava näo sealt juba leidnud? Ahastus tuleb peale, vaadates, kui palju neid sinna ühe päevaga lisatud on. Tuli ette näiteks üks mehe klassivend (alaealise vägistamine), siis leidsin sealt ühe tüübi, kellega kunagi vaikselt nagu hakkas midagi susisema, aga kuhugi ei jõudnud (naisepeksja). Samuti on seal inimesi, keda nägu -ja nimepidi tean kohtadest, kus olen elanud, aga isiklikult ei tunne. Lisaks nägin nimesid, mis on silma jäänud sotsiaalmeedias tutvusi otsimas. Julm! Ja ma ei jõudnud praegu isegi veerandit vist läbi sirvida. Eks näis, kaua sel lehel üleval lastakse olla...

Pani mõtlema selle peale, et seal on kohtulikult karistatud inimesed. Kui palju on neid, kellega asi isegi politseisse ei jõua? Mul isiklikult on üks kogemus, kus ma ei läinud politseisse. Olin siis 17. Ebaõnnestunud vägistamiskatse (peksin täiest jõust jalgadega pähe, nii et inimene maha kukkus) + füüsiline vägivald. Suurim hirm oli, et emale antakse teada... lapse mõistus. Perest siiani keegi ei tea, et selline asi üldse juhtus.
Külaline

Uh, juba tuli pealkirja viga... Aga saate aru küll.
Külaline

Ma ei kavatse sinna kunagi vaadata. Meil mõistab süüdi kohus, mitte üks suvaline naine. Pannakse kiirelt kinni see leht, loodan.
Külaline

Kui need inimesed on süüdi mõistetud ja oma karistuse ära kabdnud, siis mida on siin veel vehkida? Okei, avalikustame, aga milleks, kellele? Et äkki tütar enne pimekohtingule minekut sirvib selle lehe läbi ja jätab kõik kahtlased näod meelde?

See naine teeb seda vaid tähelepanu saamiseks, mitte aitamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 23:45 Kui need inimesed on süüdi mõistetud ja oma karistuse ära kabdnud, siis mida on siin veel vehkida? Okei, avalikustame, aga milleks, kellele? Et äkki tütar enne pimekohtingule minekut sirvib selle lehe läbi ja jätab kõik kahtlased näod meelde?

Mind küll aitas.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mär 2026 23:45 Kui need inimesed on süüdi mõistetud ja oma karistuse ära kabdnud, siis mida on siin veel vehkida? Okei, avalikustame, aga milleks, kellele? Et äkki tütar enne pimekohtingule minekut sirvib selle lehe läbi ja jätab kõik kahtlased näod meelde?

Minu arust on see küll hea leht! Sa võib-olla ei ole nende teemadega kursis, aga kes on, need teavad, et vägivaldne inimene reeglina ei muutu. Peksab ühes kooselus, peksab ka järgmistes. Minu arust on küll väga hea teada, kes on vägivaldur.

Ja häbipost on see ka - ilusti fotod juures ja puha. Paljudel kindlasti ka tutvumisportaalides samad fotod väljas.

Tõttöelda ma ise küll ei hakkaks mingeid kohtulahendeid läbi lappama, aga siin on kõik ilusti peo peal. Leidsin ühe isiku, keda tean. Tema vanemad juba omal ajal peksid üksteist. Ja päris mitu tuntud inimest oli ka sinna ülesrivistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 23:57 Ja päris mitu tuntud inimest oli ka sinna ülesrivistatud.
Ja, on mitu tuntud nägu, aga päris mitu on ka puudu. Kas selle lehe looja abikaasal ka mitte kriminaalne minevik ei olnud? 🤔
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 00:04
Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 23:57 Ja päris mitu tuntud inimest oli ka sinna ülesrivistatud.
Ja, on mitu tuntud nägu, aga päris mitu on ka puudu. Kas selle lehe looja abikaasal ka mitte kriminaalne minevik ei olnud? 🤔
Inimesed ise ju panevad neid isikuid sinna üles. Seal on lapsepeksjad, oma kaaslase suhtes vägivaldsed ja seksuaalkurjategijad. M abikaasa nende hulka ei kuulu. Lisaks, igasuguste kelmide ja võlgnike jaoks on ammu Facebookis omad grupid tehtud. Mina isiklikult ei paneks samale pulgale suli ning imikutapjat või -vägistajat, aga sinu jaoks võib-olla on need võrdväärsed asjad.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mär 2026 23:38 Ma ei kavatse sinna kunagi vaadata. Meil mõistab süüdi kohus, mitte üks suvaline naine. Pannakse kiirelt kinni see leht, loodan.
Need inimesed ongi ju kohus süüdi mõistnud.
Külaline

Kui need inimesed on süüdi mõistetud ja oma karistuse ära kabdnud, siis mida on siin veel vehkida? Okei, avalikustame, aga milleks, kellele? Et äkki tütar enne pimekohtingule minekut sirvib selle lehe läbi ja jätab kõik kahtlased näod meelde?
Leidsin sealt mitu nägu, kes figureerivad tutvumisgruppides väga usinalt. Muidugi on hoiatav teada, mis minevik inimesel on. Kui ta on samasugune nagu sina, et no on ju karistuse ära kandnud, mis siin ikka vehkida, siis on ju kõik korras, aga kui teda siiski häirib selline asi ja ise sellist meest ei soovi, siis on abiks, kui teab.
Külaline

Õnneks ei olnud ühtegi tuttavat nägu ega nime. Aga vb nüüd neid juures. Ma vaatasin eile lõuna ajal.
Külaline

kindlasti vastu sellele ebameeldiva kamba poolt loodud lehele.
Nagu Pakosta Ringvaates rääkis, on meil olemas 100% korrektne ja avalik Karistusregister - igaüks saab tutvuda.
Amatööride peetava lehe puhul on alati risk, et sinna lähevad kontrollimata, valed või ebatäpsed andmed. Õige nimi, aga nimekaimu pilt. Või keegi maksab eksile kätte. Jah, see ilmselt kunagi eemaldatakse, aga pöördumatu kahju on tehtud.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Väga silmakirjalik, et üks kriminaalkurjategija peab avalikku ja omakohtulikku andmebaasi teiste kriminaalide kohta. See leht tekitab ainult vägivalda juurde ja kui seda kiiresti maha ei võeta, siis kuuleme peagi, kuidas mõni isehakanud kohtumõistja on kellegi, kelle pilt seal üleval on, läbi klobinud.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 09:03 kindlasti vastu sellele ebameeldiva kamba poolt loodud lehele.
Nagu Pakosta Ringvaates rääkis, on meil olemas 100% korrektne ja avalik Karistusregister - igaüks saab tutvuda.
Amatööride peetava lehe puhul on alati risk, et sinna lähevad kontrollimata, valed või ebatäpsed andmed. Õige nimi, aga nimekaimu pilt. Või keegi maksab eksile kätte. Jah, see ilmselt kunagi eemaldatakse, aga pöördumatu kahju on tehtud.
Sellistel tingimustel saab siis praegu teada, kas lapse treener on karistust kandnud lapsepilastaja või mitte. Eraisikule vaevalt üldse mingit infot antakse, kui päringus peab hakkama põhjendama selle “õiguslikku alust või eesmärki”. Pole mingi ime, et sellised põrandaalused nimekirjad tekivad. Tehku normaalne otsing ja sellist asja ei juhtuks.

§ 15. Õigus saada registrist andmeid
(1) Igaühel on õigus saada registrist andmeid enda ja juriidilise isiku kohta. Teise inimese kohta andmete küsimisel tuleb päringus kinnitada andmete küsimise õiguslikku alust või eesmärki.
[RT I, 13.03.2019, 2 - jõust. 15.03.2019]
(2) Registri andmed väljastatakse päringu alusel, milles on märgitud:
1) isik, kelle kohta andmeid soovitakse;
11) andmete küsimise õigusliku aluse või eesmärgi kinnitus, kui andmeid taotletakse teise inimese kohta;
[RT I, 13.03.2019, 2 - jõust. 15.03.2019]
2) taotleja nimi ja isikukood, isikukoodi puudumise korral sünniaeg;
3) kui andmeid taotletakse juriidilise isiku nimel, märgitakse lisaks juriidilise isiku nimi ja registrikood, välismaisel juriidilisel isikul selle puudumise korral registreerimisnumbriga võrdsustatud numbri- või tähekombinatsioon;
4) taotleja aadress või e-posti aadress;
5) taotleja isikut tõendava dokumendi nimetus ja number;
6) pabertaotluse puhul allkiri, e-postiga edastatud taotluse puhul digitaalallkiri.
[RT I, 27.06.2013, 2 - jõust. 15.07.2013]
(3) Registri andmeid alaealise isiku kohta, registri arhiivi andmeid ja teisest Euroopa Liidu liikmesriigist saadud andmeid väljastatakse käesolevas seaduses sätestatud tingimustel ja korras.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 09:16
Guest kirjutas: 20 Mär 2026 09:03 kindlasti vastu sellele ebameeldiva kamba poolt loodud lehele.
Sellistel tingimustel saab siis praegu teada, kas lapse treener on karistust kandnud lapsepilastaja või mitte. Eraisikule vaevalt üldse mingit infot antakse, kui päringus peab hakkama põhjendama selle “õiguslikku alust või eesmärki”. Pole mingi ime, et sellised põrandaalused nimekirjad tekivad. Tehku normaalne otsing ja sellist asja ei juhtuks.
https://www.rik.ee/et/karistusregister/ ... -tutvumine
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Seal peab teadma nime ja isikukoodi. Teiseks on see tasuline ja kolmandaks saab too inimene vaadata, kes ta tausta kohta pärinud on. Üliturvaline ja mõistlik süsteem.
Külaline

Arutleja kirjutas: 20 Mär 2026 09:05 Väga silmakirjalik, et üks kriminaalkurjategija peab avalikku ja omakohtulikku andmebaasi teiste kriminaalide kohta. See leht tekitab ainult vägivalda juurde ja kui seda kiiresti maha ei võeta, siis kuuleme peagi, kuidas mõni isehakanud kohtumõistja on kellegi, kelle pilt seal üleval on, läbi klobinud.
Täpselt samad mõtted.
Külaline

Arutleja kirjutas: 20 Mär 2026 09:29
Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 09:16
https://www.rik.ee/et/karistusregister/ ... -tutvumine
Mis ma teen selle lingiga? Seal ei näe ilma sisse logimata, päringut koos põhjrndusega tegemata, oma andmeid sisestamata ja digiallkirjastamata midagi ju näha. Need päringuandmed võivad loomulikult ka lekkida nagu kõik andmed meie riigis (peale pättide oma). Võibolla pätt saab pärast kuskil e-riigis veel järelegi vaadata, kes tema kohta päringuid teevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 09:44Võibolla pätt saab pärast kuskil e-riigis veel järelegi vaadata, kes tema kohta päringuid teevad.
No saabki ju. Ma olen ise ka vaadanud, kes mu tausta on uurinud. Pätt küll pole, lihtsalt on huvi pakkunud.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 09:47
Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 09:44Võibolla pätt saab pärast kuskil e-riigis veel järelegi vaadata, kes tema kohta päringuid teevad.
No saabki ju. Ma olen ise ka vaadanud, kes mu tausta on uurinud. Pätt küll pole, lihtsalt on huvi pakkunud.
No nii lahe, lähengi siis kohe päringut tegema ühe inimese kohta, kes kuulu järgi olevat paranoiliste kalduvustega seksuaalkurjategija ja kelle eriline huvi on oma ohvreid jälgida ja jälitada. Pere turvalisus ikka eelkõige.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, kiisu ja 10 külalist