Siis võiks keegi teha mõlemat registrit ühendava lehe, lisada võiks veel elatisvõlglaste registri. Oleks ühelt lehelt ülevaade järelmõtlemiseks enne kui end kellegagi siduda.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:23Mina ei ründa üldse kedagi, vaid selgitan tausta ning miks ma ei pea kellegi eraalgatusel tekkinud andmebaasi heaks asjaks. Piisab ühest sinna valedel asjaoludel sattunud nimest kui tal peaks olema piisavalt algatusvõimet, et asi teistpidi suure kella külge tõmmata ja sellele avalikustajale mõned sajad tuhanded kahju tekitada.
Muuseas samamoodi ei poolda na kõiki neid Äriregistrist andmeid tõmbavaid ja mööda internetti laiali laotavaid andmebaase. (Ja see ei tähenda, et mul endal midagi varjata oleks.) Äriregister on juba olemas. Kel vaja, vaatab sealt.
Seksuaalkurjategijad ja pedofiilid avalikuks
-
Külaline
-
Külaline
Milleks? Sellisel mehel on kohtutäitur peal ja palk must, ükski normaalne naine sellise palgavaesega ei suhtlegi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 23:37Siis võiks keegi teha mõlemat registrit ühendava lehe, lisada võiks veel elatisvõlglaste registri. Oleks ühelt lehelt ülevaade järelmõtlemiseks enne kui end kellegagi siduda.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:23Mina ei ründa üldse kedagi, vaid selgitan tausta ning miks ma ei pea kellegi eraalgatusel tekkinud andmebaasi heaks asjaks. Piisab ühest sinna valedel asjaoludel sattunud nimest kui tal peaks olema piisavalt algatusvõimet, et asi teistpidi suure kella külge tõmmata ja sellele avalikustajale mõned sajad tuhanded kahju tekitada.
Muuseas samamoodi ei poolda na kõiki neid Äriregistrist andmeid tõmbavaid ja mööda internetti laiali laotavaid andmebaase. (Ja see ei tähenda, et mul endal midagi varjata oleks.) Äriregister on juba olemas. Kel vaja, vaatab sealt.
-
Külaline
Sellist meest pole maailmas olemaski, kes ei leiaks naist, kes temaga suhelda ei tahaks. Ka vangistatud sarimõrtsukatel-seksuaalsadistidel on naistejärjekord ukse taga.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 23:43Milleks? Sellisel mehel on kohtutäitur peal ja palk must, ükski normaalne naine sellise palgavaesega ei suhtlegi.
-
Külaline
Ega mees peagi ju kõigis kolmes registris olema…Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 23:43Milleks? Sellisel mehel on kohtutäitur peal ja palk must, ükski normaalne naine sellise palgavaesega ei suhtlegi.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 23:37Siis võiks keegi teha mõlemat registrit ühendava lehe, lisada võiks veel elatisvõlglaste registri. Oleks ühelt lehelt ülevaade järelmõtlemiseks enne kui end kellegagi siduda.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:23Mina ei ründa üldse kedagi, vaid selgitan tausta ning miks ma ei pea kellegi eraalgatusel tekkinud andmebaasi heaks asjaks. Piisab ühest sinna valedel asjaoludel sattunud nimest kui tal peaks olema piisavalt algatusvõimet, et asi teistpidi suure kella külge tõmmata ja sellele avalikustajale mõned sajad tuhanded kahju tekitada.
-
Külaline
Miks seal riiklikus registris esineb vigu? Palun too näide mõne vea kohta!Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:03Saa ei mõista suuremat pilti. Kui juba riiklikus registris võib esineda hulk vigu, siis seda enam ei tohiks mingi isehakanud avalikustaja hakata riikliku registri põhjal täiendavat avalikustamistööd tegema.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 09:59Ajad ju segast. Ega see avalikustaja neid kohtuotsuseid pole kokku meisterdanud, need olid juba enne avalikustamist olemas. Mitugi sealt nimekirjast on sellist, kes tegutsesid aastaid ja paljude tegude eest on jäänud üldse karistuseta, enne kui oma kohtuotsuse on saanud.
-
Külaline
Minu arust on ta see kodanik, kes Perekoolis oli kasutajanimega Tondinahk. Sellel inimesel oli ka nii, et õpetajad, lasteaednikud, arstid, politseinikud, KOV töötajad, kohtunikud jne jne kiusasid ja laimasid. Ühesõnaga, terve kogukond pidas klapperjahti süütule perele. Soomes taheti tema väidetavatelt tuttavatelt (tegelikult ilmselt temalt endalt) täiesti ilma põhjuseta lapsed ära võtta. Parkimistrahvi pärast. Parkimistrahv oli loomulikult täiesti alusetult tehtud jne.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 09:43Kas oled ka ise süüdi mõistetud? Vanglas kuuldavasti kõik vangid väidavad, et on ilmsüütud ja täiesti valesti süüdi mõistetud. Politsei võltsib asitõendeid, prokuratuur valetab ja survestab süüdi tunnistama.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 09:25Ma üritan veel kord selgitada, et Eesti Vabariigis ei tähenda kohtulahendi olemasolu ilmtingimata, et inimene üldse seda tegi, milles ta süüdi on mõistetud. Prokuratuur on kontrollimatu ja nende modus operandi on nagu lõukoer kaasuse küljes rippuda ja see nui neljaks süüdimõistva lahendini viia. Sealjuures ei kohku prokurörid tagasi isegi kohtus valetamisest, mis teatavasti on tunnistaja puhul kriminaslkuritegu. Või siis survestatakse inimest "kokkuleppele minema," et pikka kohtumenetlust vältida, mis aga tähendab enda süüdi tunnistamist.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 09:11 Kui isiku kohta on kohtulahend olemas, siis mismoodi lahmitakse?
Siinsed kommentaarid on täpselt sama käekirjaga - süütuid inimesi karistatakse, kohus kiusab, prokuratuur kiusab, riik võimutseb, mallukas laimab jne jne.
-
Külaline
Kellegi mulje või aktivisti jutu põhjal küll kedagi süüdi ei mõisteta.Absoluutselt vale arvamus. Piisab valest muljest ja sarnaste aktivistide tegevusest nagu see suur avalikustaja. Vabalt võib süsteemi tundev pahatahtlik isik seda ära kasutada.
-
Külaline
Vägistamiskuritegudes on üldse raske süüdimõistmist saavutada, sest enamasti tegu sõna sõna vastu olukorraga.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 06:57Kellegi mulje või aktivisti jutu põhjal küll kedagi süüdi ei mõisteta.Absoluutselt vale arvamus. Piisab valest muljest ja sarnaste aktivistide tegevusest nagu see suur avalikustaja. Vabalt võib süsteemi tundev pahatahtlik isik seda ära kasutada.
-
Külaline
Vaatasin nüüd siis ka seda saiti. No tule jumal appi, kui ülejala tehtud. Osad nimed olid sisestatud väiketähtedega, ühel juhul oli pildil kaks inimest, kellest üks mõneti tuntud ja sugugi mitte kriminaalse taustaga.
Kuidas see süsteem nii lohakalt on tehtud, et laseb üles laadida pildi, kus on peal mitu inimest? Väikeste tähtedega kirjutatud nimed pole küll suur viga, aga korrektsuse mõttes ei tohiks sellised asjad läbi minna. Kes ütleb, et muu info sel jujul tõene on? Kui juba sellist asja teha, siis korrektselt. Praegu jätab küll sellise peldikuseina- mulje.
Kuidas see süsteem nii lohakalt on tehtud, et laseb üles laadida pildi, kus on peal mitu inimest? Väikeste tähtedega kirjutatud nimed pole küll suur viga, aga korrektsuse mõttes ei tohiks sellised asjad läbi minna. Kes ütleb, et muu info sel jujul tõene on? Kui juba sellist asja teha, siis korrektselt. Praegu jätab küll sellise peldikuseina- mulje.
-
Külaline
Ma arvan, et igaüks, kes tegelikult süüdi pole, võtab ikka selle kurnava tee ette, isegi kui lõpptulemus pole teada.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 19:59See ongi ju sisuliselt enda süüdi tunnistamine. Ja seda teed minnakse lihtsalt, et pikka ja kurnavat kohtumenetlust vältida. Kui sa aga kokkuleppemenetluses kuriteo kvalifikatsiooni ega karistust nõus kokku leppima ei ole - näiteks kuna sa tegelikult pole süüdi ja menetlus on algatatud kellegi valesüüdistuse põhjal, käivitub prokuröri ego: "Ma sulle veel näitan." Täiesti tavaline meie "õigussüsteemis," mida nüüd veel sõbramehelikumaks ja paremini ringkaitstavaks tahetakse reformida.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 19:44Kokkuleppemenetlus tähendab seda, et süüdistatav nõustub talle ette heidetud kuriteo kvalifikatsiooniga ja kokku lepitud karistusega. Kokkuleppemenetlus ei tähenda, et inimene peaks ennast süüdi tunnistama.
-
Külaline
Võiks küll. Ma ei imesta, kui peagi ilmub välja sait "kelmid avalikuks", sest kui juba avalikustada, siis kõik kuritegevuse liigid ja nende viljelejad.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 23:37 Siis võiks keegi teha mõlemat registrit ühendava lehe, lisada võiks veel elatisvõlglaste registri. Oleks ühelt lehelt ülevaade järelmõtlemiseks enne kui end kellegagi siduda.
-
Külaline
Terve Facebook neid gruppe täis: petturid, võlglnikud, põrgulikud üürilised jne. Juba ammu. Kõik ei oska lihtsalt kodulehte selleks teha ega taha süüdistust kaela saada.Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 17:13Võiks küll. Ma ei imesta, kui peagi ilmub välja sait "kelmid avalikuks", sest kui juba avalikustada, siis kõik kuritegevuse liigid ja nende viljelejad.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 23:37 Siis võiks keegi teha mõlemat registrit ühendava lehe, lisada võiks veel elatisvõlglaste registri. Oleks ühelt lehelt ülevaade järelmõtlemiseks enne kui end kellegagi siduda.
-
Külaline
See oleks tõeline maiuspala.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 17:13Võiks küll. Ma ei imesta, kui peagi ilmub välja sait "kelmid avalikuks", sest kui juba avalikustada, siis kõik kuritegevuse liigid ja nende viljelejad.
-
Külaline
Tinderist tuttav mees kasutajanimi C- Max, 40. Kristo Krüger.
Päris jube, mis oma abikaasaga tegi
-
Külaline
Kristo Krüger (s. 1974) ja Cristo Krüger (s. 1980) on erinevad isikud. Malluka lehel on neist vaid viimane ja tema kohta on tehtud ka kohtu otsus piinamise paragrahvi alusel.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 18:49Tinderist tuttav mees kasutajanimi C- Max, 40. Kristo Krüger.
-
Külaline
Kas Mallukas on nüüd rahul, et inimesi hakatakse töölt lahti laskma? https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120 ... -tottu-too
-
Külaline
Miks ka mitte?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 19:56 Kas Mallukas on nüüd rahul, et inimesi hakatakse töölt lahti laskma? https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120 ... -tottu-too
-
Külaline
Kõige huvitavam fakt on ikka see, et tüüp väärkohtles ja kasutas nelja alaealist seksuaalselt ära ja ei saanudki mingit reaalset karistust - anti prooviaeg (et kas selle aja jooksul kasutab veel mõne alaealist ära?).Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 19:56 Kas Mallukas on nüüd rahul, et inimesi hakatakse töölt lahti laskma? https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120 ... -tottu-too
-
Külaline
Pigem kas uued teo avalikuks tulevad.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 20:16Kõige huvitavam fakt on ikka see, et tüüp väärkohtles ja kasutas nelja alaealist seksuaalselt ära ja ei saanudki mingit reaalset karistust - anti prooviaeg (et kas selle aja jooksul kasutab veel mõne alaealist ära?).
-
Külaline
Kust seda loete, kohtuotsuses on ainult paragrahvide rodu.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 20:16Kõige huvitavam fakt on ikka see, et tüüp väärkohtles ja kasutas nelja alaealist seksuaalselt ära ja ei saanudki mingit reaalset karistust - anti prooviaeg (et kas selle aja jooksul kasutab veel mõne alaealist ära?).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 7 külalist