Miks ometi
Kuna näib, et lapsed on hoitud, koolis edukad ja saavad tegeleda hobidega ning käia huviringides siis ei mõista kriitikat. Kui inimestel on võimalik kasvatada üles selline arv lapsi siis miks mitte?
Väga tore pere tundus saate põhjal ja suur pere on olnud ju teadlik valik, mtte et ups. Väga hoiti ühte ning kadestamaajav rahumeelsus nii suure pere puhul. Müts maha nende ees.
-
Külaline
Ja mis see teema on? Tore ju, et kenad inimesed lapsi armastavad ja neid saavad. Tee järgi või maksa kinni, öeldi vanasti.Guest kirjutas: ↑23 Veebr 2026 19:46 Anni ja Tarvo kodus kasvab praegu seitse last: Alissa (14), Jonatan (13), Jonas (8), Robin Lukas (7), Larsen (6), Anna Lovisa (5) ja Lasse Rasmussen (2). Peagi liitub perega pisike beebitüdruk.
Olen tänulik oma kehale, et taas last kannan
https://perejakodu.delfi.ee/artikkel/12 ... -akki-tana
-
Külaline
Ma käisin suvel poes oma kolme ja öe kolme lapsega, vaadati niiet vähe pole ja üks tädi tuli otse küsima, et kas need KÕIK on minu omad või?
Niiet haruldane jah. Aga niisugune silmade pööritamine- no sa ei saa aru ja ei hakkagi aru saama, miks mõned inimesed soovivad palju lapsi, kui endal niisugust soovi pole. Isegi mu kolme peale ohkab mõni ühelapseline, et jeerum, kuidas sa jõuad, (tema ühe) lapsega on ju niiii palju tööd..
-
Külaline
Küll on raske elu.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2026 09:44Ma käisin suvel poes oma kolme ja öe kolme lapsega, vaadati niiet vähe pole ja üks tädi tuli otse küsima, et kas need KÕIK on minu omad või?Niiet haruldane jah. Aga niisugune silmade pööritamine- no sa ei saa aru ja ei hakkagi aru saama, miks mõned inimesed soovivad palju lapsi, kui endal niisugust soovi pole. Isegi mu kolme peale ohkab mõni ühelapseline, et jeerum, kuidas sa jõuad, (tema ühe) lapsega on ju niiii palju tööd..
-
Külaline
Sellel poeskäijal ilmselt tõesti.Guest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 10:39Küll on raske elu.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2026 09:44Ma käisin suvel poes oma kolme ja öe kolme lapsega, vaadati niiet vähe pole ja üks tädi tuli otse küsima, et kas need KÕIK on minu omad või?Niiet haruldane jah. Aga niisugune silmade pööritamine- no sa ei saa aru ja ei hakkagi aru saama, miks mõned inimesed soovivad palju lapsi, kui endal niisugust soovi pole. Isegi mu kolme peale ohkab mõni ühelapseline, et jeerum, kuidas sa jõuad, (tema ühe) lapsega on ju niiii palju tööd..
![]()
Kui on tore kokkuhoidev pere ja hakkamasaav, mitte sarisigiv joodikute punt, siis olen igati poolt, kui keegi suudab ja tahab saada üle 2-3 lapse. Tunnen ka ise sellistest peredest tulnud täiskasvanuid ja väga toredad inimesed ning kogu nende nüüdseks juba väga suureks kasvanud perekond-suguselts on siiani üksteise jaoks olemas ja väga toetav.
Mul endal on kahjuks ainult üks laps (sigimisorgan paraku ei võimaldanud teist saada) ja ainuke elusolev lähedane (veresugulane) peale lapse on mu isa
.
Nii et hoolige nendest, kes teil on ja armastage üksteist, kui teil on armastada.
Mul endal on kahjuks ainult üks laps (sigimisorgan paraku ei võimaldanud teist saada) ja ainuke elusolev lähedane (veresugulane) peale lapse on mu isa
Nii et hoolige nendest, kes teil on ja armastage üksteist, kui teil on armastada.
-
Külaline
Mina ei tahaks. Mulle meeldib õppida ja reisida, liiga palju lapsi segaks neid tegevusi. Mul on 3 last ja tunnen, et küll ja veel. Ja tegelikult ega väga mingit imetlust ei tekita selline sünnitamine ja lastekarja kantseldamine, ilmselt ma lihtsalt ei väärtusta seda tegevust nii palju. Igale oma.
Ääremärkus, et kõnealune pere just reisimisega ongi tuntuks saanud ja mõlemal lapsevanemal on kõrgharidus Tartu Ülikoolist.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 18:20Mina ei tahaks. Mulle meeldib õppida ja reisida
Neile meeldib. Lapsed on õpetatud, rõivastatud, pestud ja kammitud. Muu pole teiste asi, vähemalt mitte negatiivses mõttes. Meil kõigil on midagi, mis osadele teistele meie elu juures ei meeldi.
-
Külaline
Eks seal peavad ka lapsed lapsi kasvatama ja kas see ikka väga tore on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline