Mõttetud ostud
Mõttetud ostud
Mis kasutut träni te kokku vedanud olete? Kas jääb kappi seisma, viskate pärast minema, või sokutate kellegile kingituseks? Ja miks soetasite? Odav hind, sõbranna ärgitas, pühad tulekul.. ?
-
Külaline
-
Külaline
Eile oli see küsimus kanal 2 hommikuprogrammis.
Paluti saata pilte asjadest mida olete ostnud ja see on osutunud kasutuks.
Miks on nii, et saatejuhid ei pea võtma ise osalema oma küsimusele vastamises, aga Tolmukübe peab! alati, kui midagi küsib.
Miks on nii, et saatejuhid ei pea võtma ise osalema oma küsimusele vastamises, aga Tolmukübe peab! alati, kui midagi küsib.
-
Külaline
Minul on mõttetult palju pleede. Miks ma neid nii palju olen ostnud, ei tea. Reaalselt kasutan nendest vb kahte. Poes katsud, et nii hea pehme ja ilus. Ja nii see koju kaasa tulebki
.
Ja mõni aeg tagasi kappi koristades avastasin, et liiga palju teksapükse on. 8tk, mida ma üldse ei kanna. Kuigi ma enda arust pole neid üldse tihti ostnud.
Ja mõni aeg tagasi kappi koristades avastasin, et liiga palju teksapükse on. 8tk, mida ma üldse ei kanna. Kuigi ma enda arust pole neid üldse tihti ostnud.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
See on siinsetel üks kiusamise liike. Seepärast siia teemasid ei tahagi teha.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 08:05Miks on nii, et saatejuhid ei pea võtma ise osalema oma küsimusele vastamises, aga Tolmukübe peab! alati, kui midagi küsib.
Teemaalgatustele esimesed vastajad peavad alati raudselt vastu vaidlema, hammustama, nähvama.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Kas sul midagi muud teha pole, kui siia foorumisse mõttetuid teemasid treida?
-
Külaline
Raske küsimus, sest mõttetut träna pole ostnud, ainus libastumine oli Hiinast tellitud öölamp, mis juhtus olema peopesa suurune.
Sokke meeldib osta ja kui mõni sokipaar päeval palju valu saanud, siis viskan minema. Nii muide pidigi olema õige teha.
Mingeid napakusi ei osta. Kohv erinevad ja sokid.
Sokke meeldib osta ja kui mõni sokipaar päeval palju valu saanud, siis viskan minema. Nii muide pidigi olema õige teha.
Mingeid napakusi ei osta. Kohv erinevad ja sokid.
-
Külaline
Äkki sellepärast on nii, et see siin juhtumisi ei ole Kanal2 hommikuprogramm?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 08:05 Eile oli see küsimus kanal 2 hommikuprogrammis.
-
Külaline
Kelle lapsed? Sinu?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 18:36 Teie lapsed ongi koolikiusajad?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist