Mis toimub muusikutega?
-
Külaline
Mis toimub muusikutega?
Sünge nädal eesti muusikale - Gameboy Tetris (40a) ja muusikaprodutsent ja GT muusika väljaandja Anton Must (39a) lahkusid siit ilmast paaripäevase vahega. Kas lihtsalt masendav kokkusattumus või mis toimub?
-
Külaline
Ei ela ära enam kaootilise sissetulekuga, aga osadel juhtudel ka haigus muidugi.
-
Külaline
Olen lugenud, et nad olid väga lähedased sõbrad. GT on oma võitlusest depressiooniga ja piirialasest isiksusehäirest rääkinud palju.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 18:26 Sünge nädal eesti muusikale - Gameboy Tetris (40a) ja muusikaprodutsent ja GT muusika väljaandja Anton Must (39a) lahkusid siit ilmast paaripäevase vahega. Kas lihtsalt masendav kokkusattumus või mis toimub?
-
Külaline
Mitte keegi ei tee enesetappu seepärast, et sissetulekuga ära ei ela. Sa ei tea enesetapjatest küll mitte midagi.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:28 Ei ela ära enam kaootilise sissetulekuga, aga osadel juhtudel ka haigus muidugi.
-
Külaline
Anton Must suri terviserikke tagajärjel. Ilmselt oli sõbra surm see, mis Gameboy Tetrise musta auku lükkas.
-
Külaline
GT lapse ema tituleeris ta meedias "deadbeat"-iks- päris prohvetlik, nägi asju ette.
-
Külaline
Ah? Mida deadbeat tähendab sinu arust?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:52 GT lapse ema tituleeris ta meedias "deadbeat"-iks- päris prohvetlik, nägi asju ette.
-
Külaline
"A deadbeat is an informal term for a lazy person, a loafer, or someone who deliberately avoids paying debts, financial obligations, or responsibilities."
Aga otsetõlge on prohvetlik.
-
Külaline
Et kui keegi ütleb kellegi kohta, et too on luuser ja siis too kaotab elu, siis oli ka tegu prohvetlikkusega? Nunu.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:07"A deadbeat is an informal term for a lazy person, a loafer, or someone who deliberately avoids paying debts, financial obligations, or responsibilities."
Aga otsetõlge on prohvetlik.
-
Külaline
Ilmajäetud ja vaesus on suur vaimse tervise häirete risk, sai loetud alles eile:
https://kultuur.err.ee/1609977297/valdu ... -ebaoiglus
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:52 GT lapse ema tituleeris ta meedias "deadbeat"-iks- päris prohvetlik, nägi asju ette.
Njaa, väga jube, tean ka inimest, kes oli oma esimese lapse isale lausa otse öelnud, et .... ja nii see ka làks. Ōnnelik pole selle ütleja elu ja vaimne tervis pole ka tal korras. Nii ei peaks ütlema kellelegi.
-
Külaline
No mine räägi mõne pärispsühhiaatriga, kuidas on nende põhjustega, miks inimesed enda elu kallale lähevad. Kas on vaesus top-põhjuste hulgas. Ega ei ole küll. Ära aja segi vaesuse kombinatsiooni muude probleemidega - alkoholism, üksindus.Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 02:29
Ilmajäetud ja vaesus on suur vaimse tervise häirete risk, sai loetud alles eile:
https://kultuur.err.ee/1609977297/valdu ... -ebaoiglus
-
Külaline
Sotsimeedia on täis GT surma järel vaimse tervise ja enesetappude teemasid. Saan aru, et suure tõenäosusega oli tegemist enesetapuga, aga kuskil ei ole ju seda kinnitatud. Kuidas nii paljudel see info?
-
Külaline
Ei olnud.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 10:48 Sotsimeedia on täis GT surma järel vaimse tervise ja enesetappude teemasid. Saan aru, et suure tõenäosusega oli tegemist enesetapuga, aga kuskil ei ole ju seda kinnitatud. Kuidas nii paljudel see info?
-
Külaline
Muusikud võtavad palju narkootikume ka, see vaimset tervist just ei paranda.
-
Külaline
Üldiselt tehakse enesetappe kahel põhjusel:
- inimesel on reaalne probleem, millele ta ei näe lahendust (võlad, kuritegu, raske haigus, lähedase lahkumine)
- inimesel on kliiniline depressioon, st ajukeemia on sassis, otsest põhjust ei olegi ja objektiivselt võttes on tal ehk kõik okei, aga inimene ise tunneb end sellises mustas augus, mida on võimatu taluda
-
Külaline
Miks siis räägitakse järsku enesetappudest ja nö hädas olija märkamisest? See ju viitab, et ta võttis endalt elu ja ta on avalikult palju rääkinud oma diagnoosist ja ravil viibimisest.
-
Külaline
Seda on üldjuhul tõesti raske tuvastada, kas võtsid meelega rohkem või kogemata.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 13:52Miks siis räägitakse järsku enesetappudest ja nö hädas olija märkamisest? See ju viitab, et ta võttis endalt elu ja ta on avalikult palju rääkinud oma diagnoosist ja ravil viibimisest.
-
Külaline
Mulle tundub, et kevadeti üldse sureb palju inimesi. Võib-olla mulle tundub see seepärast nii, et ma olen ise hiljuti kaks noort(27 ja 31a) inimest kaotanud. Mõlemad 1.mai, aastase vahega. Üks tegi enesetapu ja teine hukkus mootorratta õnnetuses.
Mul sugulane töötab vanurote hooldekodus ja ütles, et ka seal pidi kevadeti suurem suremus olema
Mul sugulane töötab vanurote hooldekodus ja ütles, et ka seal pidi kevadeti suurem suremus olema
-
Külaline
Sa ei eksi. Kevad ja hilissügis on põhised kaks aega enesetappudeks. Õnnetusi juhtub muidugi aastaringi, aga eks kevadel tulevad jah motikad taas tänavatele ja sealt võib küll mingi hüpe tekkida.Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 15:44 Mulle tundub, et kevadeti üldse sureb palju inimesi. Võib-olla mulle tundub see seepärast nii, et ma olen ise hiljuti kaks noort(27 ja 31a) inimest kaotanud. Mõlemad 1.mai, aastase vahega. Üks tegi enesetapu ja teine hukkus mootorratta õnnetuses.
Mul sugulane töötab vanurote hooldekodus ja ütles, et ka seal pidi kevadeti suurem suremus olema![]()