Kumb on tervislikum?
-
Külaline
oleksin teinud kodus ühepajatoitu ja grillkana. valmistoit on kallis ja ebatervislik.
-
Külaline
Vastan üksiku inimesena, et esiteks on ise tehtud odavam. Teiseks tead täpselt, mis sisse paned ja kui kaua see toit kuskil seisnud on. Ja kolmandaks - neljandaks pole mulle probleem mitu päeva järjest sama toitu süüa, aga üldjuhul neljaks päevaks ka ei tee, pigem kaheks-kolmeks. Ja eelistangi teha mitmeks päevaks korraga, siis ei pea iga päev vaaritama.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 09:26Ma saan neist üksikutest inimestest täitsa aru. Teha ühele inimesele potitäis ühepajatoitu ja siis neli päeva järjest süüa. Milleks? Ostad endale ühe portsu kaupluse letist. Normaalne. Aga sinna kõrvale võiks mingi lihatükk ka olla.
-
Külaline
Vaadates teemaalgatusele pandud miinuste hulka ei ole mõtet kellelgi tulla väitma, et TK-l on siin foorumis mingi üks ja ainus ja kindel 'stalker'. Paratamatult jäävad sellised sõnavõtud inimestele meelde, need on üks tobedam kui teine ja siin pole midagi pistmist TK pahatahtliku jälitamisega kellegi poolt.
-
Külaline
Küsimus polegi jälitamises ometi!Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 22:40 Vaadates teemaalgatusele pandud miinuste hulka ei ole mõtet kellelgi tulla väitma, et TK-l on siin foorumis mingi üks ja ainus ja kindel 'stalker'. Paratamatult jäävad sellised sõnavõtud inimestele meelde, need on üks tobedam kui teine ja siin pole midagi pistmist TK pahatahtliku jälitamisega kellegi poolt.
Jah, muidugi jäävad meelde. Aga suht nõme on nendega muudes suvalistes teemades välja hüpata ja halvustama kukkuda. Selline käitumine ikka kivi kommenteerija kapsaaeda.
Nõme lugeda, kui täiskasvanu soovib pidevalt kedagi kiusata. Et ikka ei unustataks ja need ka teada saaks, kes ise TK kommentaare lugenud pole.
Ebameeldiv.
Üht ja ainsat muidugi ei ole, ikka rohkem isendeid. Mis miinustesse puutub, siis siin foorumis on elukutselised miinustajad, kellel vist on võetud plaani, näiteks iga päev 20 miinust ära laduda, ja nii siis neid laotaksegi täiesti neutraalsete kommentaaride/teemade peale. Alles siin üks imestas, mille eest ta miinuse sai. Mina enam üldse ei imesta. See peab mingi häire olema, sundmõte näiteks, et vaja miinuseid iga päev laduda. Muud ei teegi, tuleb foorumisse, hakkab laduma, et oma 20 tk täis saada, vbl vahepeal sõimab veel mind või kedagi teist ka vahelduseks. Ongi päev õhtal jälle.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 22:40 Vaadates teemaalgatusele pandud miinuste hulka ei ole mõtet kellelgi tulla väitma, et TK-l on siin foorumis mingi üks ja ainus ja kindel 'stalker'. Paratamatult jäävad sellised sõnavõtud inimestele meelde, need on üks tobedam kui teine ja siin pole midagi pistmist TK pahatahtliku jälitamisega kellegi poolt.
Ja nii see eluke veereb, päevast päeva... Aga inimesel on ikkagi tegevus, hobi..
-
Külaline
Inimesed ongi erinevad. Mõni laob miinuseid, sina heietad niisama tühja.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Mär 2026 12:59Üht ja ainsat muidugi ei ole, ikka rohkem isendeid. Mis miinustesse puutub, siis siin foorumis on elukutselised miinustajad, kellel vist on võetud plaani, näiteks iga päev 20 miinust ära laduda, ja nii siis neid laotaksegi täiesti neutraalsete kommentaaride/teemade peale. Alles siin üks imestas, mille eest ta miinuse sai. Mina enam üldse ei imesta. See peab mingi häire olema, sundmõte näiteks, et vaja miinuseid iga päev laduda. Muud ei teegi, tuleb foorumisse, hakkab laduma, et oma 20 tk täis saada, vbl vahepeal sõimab veel mind või kedagi teist ka vahelduseks. Ongi päev õhtal jälle.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 22:40 Vaadates teemaalgatusele pandud miinuste hulka ei ole mõtet kellelgi tulla väitma, et TK-l on siin foorumis mingi üks ja ainus ja kindel 'stalker'. Paratamatult jäävad sellised sõnavõtud inimestele meelde, need on üks tobedam kui teine ja siin pole midagi pistmist TK pahatahtliku jälitamisega kellegi poolt.
Ja nii see eluke veereb, päevast päeva... Aga inimesel on ikkagi tegevus, hobi..
-
Külaline
No see teemaalgatus on saanud miinused ikka täitsa asja eest. Inimene tuleb ikka ja jälle demonstreerima, kui saamatu ja rumal ta on köögis on. Arusaadav, kui elad üksinda ja kokkamist ei fänna, kui tervis ja kehakaal korras, et siis ei peagi. Aga kui inimene ütleb, et ta on ülekaalus, siis võiks natukenegi viitsida pingutada.
-
Külaline
Samas miks ta peaks, kui ta on endaga väga rahul.Aga kui inimene ütleb, et ta on ülekaalus, siis võiks natukenegi viitsida pingutada.
-
Külaline
Kui välimusest ei hooli, siis tervisest võiks ju ikka hoolida. Ülekaalulisel inimesel algavad tervisemured varem või hiljem.Guest kirjutas: ↑29 Mär 2026 13:58Samas miks ta peaks, kui ta on endaga väga rahul.Aga kui inimene ütleb, et ta on ülekaalus, siis võiks natukenegi viitsida pingutada.
-
Külaline
Kas need kanakoivad olid ühekaupa müügil, st lahtiselt, mitte juba pakis? Kui olid lahtiselt, ma oleksin võtnud esmalt suure porgandi, sibula, mõned lahtised kartulid ning siis ühe või kaks kanakoiba. Oleneb, palju maksis, ehk ka teise kanakoiva asemel mingi väikese kaalika. Oleksin ise teinud, oleks kaheks söögiks kindlasti jagunud.
Ühekaupa. Siin ka ennemalt soovitati, et oleks võetud nii kintsu kui ühepajatoitu, aga mina olen selline inimene, kes tavaliselt sööb ühte asja korraga. V.a. näiteks guljašš, sinna keedan riisi või kartulit juurde, aga muidu liha söön eraldi, köögivilja eraldi, puuvilja eraldi.. Ei tea, kas see on tervislik. Mulle kuidagi nii maitseb. Ei ole, et taldrikureegel, liha, riis/kartul/tatar ja köögivili, kõik käib eraldi, riisile raputan maitseainet peale, ja söön paljalt. Või panni peal praetud lihatükk, siis muud juurde ei võta. Kunagi käis see jutt, et kartul ja liha ei pidanud koos tervislikud olema, kas see tõele vastab, ei tea, seda ideed ikka kultiveeriti.
-
Külaline
Siis saanukski ju ka eraldi süüa. Kõigepealt hautad endale ise juurviljad ja sööd ära. Siis järgmine toidukord on ise praetud kanakoib.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Mär 2026 17:00 Ühekaupa. Siin ka ennemalt soovitati, et oleks võetud nii kintsu kui ühepajatoitu, aga mina olen selline inimene, kes tavaliselt sööb ühte asja korraga. V.a. näiteks guljašš, sinna keedan riisi või kartulit juurde, aga muidu liha söön eraldi, köögivilja eraldi, puuvilja eraldi.. Ei tea, kas see on tervislik. Mulle kuidagi nii maitseb. Ei ole, et taldrikureegel, liha, riis/kartul/tatar ja köögivili, kõik käib eraldi, riisile raputan maitseainet peale, ja söön paljalt. Või panni peal praetud lihatükk, siis muud juurde ei võta. Kunagi käis see jutt, et kartul ja liha ei pidanud koos tervislikud olema, kas see tõele vastab, ei tea, seda ideed ikka kultiveeriti.
-
Külaline
Klassikalise jõuluprae retsept on meil Saksa köögist pärit. Seapraad hapukapsa ja kartuliga. Saab süüa liha ja kartulit koos küll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist