Kas nooremana ootasite printsi valgel hobusel?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Kas nooremana ootasite printsi valgel hobusel?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Noo, et oli ettekujutlus, milline see tulevane olema peab, hoidsite sellest kinni, muid mehi nagu eriti tähele ei pannud. Samas, mõni muu mees ka ju tore ja hea inimene, miks teda ettekujutluse puudumise tõttu maha kriipsutada? Või olite juba päris noorena (kooliaeg, 20-te algus) kahe jalaga maa peal, et tuleb, kes tuleb, et kui enam-vähem klapib, siis saab ka paari mindud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 29 Mär 2026 17:09 Noo, et oli ettekujutlus, milline see tulevane olema peab, hoidsite sellest kinni, muid mehi nagu eriti tähele ei pannud. Samas, mõni muu mees ka ju tore ja hea inimene, miks teda ettekujutluse puudumise tõttu maha kriipsutada? Või olite juba päris noorena (kooliaeg, 20-te algus) kahe jalaga maa peal, et tuleb, kes tuleb, et kui enam-vähem klapib, siis saab ka paari mindud.
Kahe jalaga maapeal olemine ei tähenda, et lähed esimesele, kes enam-vähem kõlbab. Selline käitumine oleks vastupidine hallile argimõistusele ja mõistlikkusele üldse. Loomulikult olid mõned kriteeriumid, mida mees, kellega üldse midagi arendada, pidi täitma. Samuti nagu meestel on omad valikukriteeriumid, igaühel erinevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 17:20Kahe jalaga maapeal olemine ei tähenda, et lähed esimesele, kes enam-vähem kõlbab.
Minul oli nii, et läksin suhtesse kui enam vähem kõblas.
Võibolla oli see viga. Minesatea.
Külaline

Mina abiellusin 24 aastaselt, armastusest, kuue aasta pärast lahutasin. Nüüd kümneid aastaid hiljem olen mõelnud, et küllap see ikka liiga vara oli, aga armastus oli ja tookord tundus kõik nii õige. Abielluti sel ajal tihti selles vanuses.
Külaline

Nüüd ka ootan, miks nooremana.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 17:43 Nüüd ka ootan, miks nooremana.
Vaat sinul ma soovitan mõnd konna suudelda. Nende seas pidi nii mõnigi nõiutud prints olema.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 17:48
Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 17:43 Nüüd ka ootan, miks nooremana.
Vaat sinul ma soovitan mõnd konna suudelda. Nende seas pidi nii mõnigi nõiutud prints olema.
Suudle ise oma konni. Kui printsi ei tule, olen parem üksi. Konnad jätan sulle.
Külaline

Jah, põhimõtteliselt oli küll nii, aga areng polnud mitte see, et nõudeid vähemaks võtsin, vaid lihtsalt nõuded olid valed ning abikaasa, kes lõpuks saabus, ei vastanud peaaegu ühelegi neist tingimustest, mis noorelt KINDLASTI sellel mehel olema pidid, keda ootasin (pidi tumeda peaga olema ja laulma ja tantsima ja mida kõike :D).
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 18:43 Jah, põhimõtteliselt oli küll nii, aga areng polnud mitte see, et nõudeid vähemaks võtsin, vaid lihtsalt nõuded olid valed ning abikaasa, kes lõpuks saabus, ei vastanud peaaegu ühelegi neist tingimustest, mis noorelt KINDLASTI sellel mehel olema pidid, keda ootasin (pidi tumeda peaga olema ja laulma ja tantsima ja mida kõike :D).
No sellistest nõudmistest olen küll loobunud tõesti. Et olgu tumeda peaga ja mängigu pilli. Minuvanustel on hea, kui üldse mõni karv peas on ja pillimäng on pigem segav faktor, sest elu jooksul avastasin, et need suured pilli ja naljamehed ei ole kuigi hea suhtematerjal.
Külaline

Ma ei esitanud mehele suuri tingimusi selles mõttes, et mees ise oleks pidanud olema teab mis eriline prints.

Eeldasin küll, et mees oleks arukas, hea iseloomuga, sõbralik (kurja ja konfliktset inimest kindlasti ei taha), kelle kõrval oleks mõnus elada. Need ei ole ilmselt väga kõrged ega erilised nõudmised? Sest palju neid ikka on, kes väga rumalat meest või kurja meest tahaks, eks?

Veel oli mul tingimus, et mees peab taluma naist, kes ennast meikida ja sättida ei armasta (kes tahab hoolega sätitud daami, siis ilmselgelt mina see pole). Mis on selline natuke kummalisem - sest paljudele naistele endale meikimine/sättimine meeldib, aga mulle mitte.

Mõtlesin, et kui selline mees leidub, kes kõigile tingimustele vastab - palun väga, ma olen nõus pere looma. Kui sellist meest ei leidu - siis ei loo ma mingit peret, elan üksi.

Mehega juhtusime kokku, kui olin üle kolmekümne.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 19:14 Ma ei esitanud mehele suuri tingimusi selles mõttes, et mees ise oleks pidanud olema teab mis eriline prints.

Eeldasin küll, et mees oleks arukas, hea iseloomuga, sõbralik (kurja ja konfliktset inimest kindlasti ei taha), kelle kõrval oleks mõnus elada. Need ei ole ilmselt väga kõrged ega erilised nõudmised? Sest palju neid ikka on, kes väga rumalat meest või kurja meest tahaks, eks?

Veel oli mul tingimus, et mees peab taluma naist, kes ennast meikida ja sättida ei armasta (kes tahab hoolega sätitud daami, siis ilmselgelt mina see pole). Mis on selline natuke kummalisem - sest paljudele naistele endale meikimine/sättimine meeldib, aga mulle mitte.

Mõtlesin, et kui selline mees leidub, kes kõigile tingimustele vastab - palun väga, ma olen nõus pere looma. Kui sellist meest ei leidu - siis ei loo ma mingit peret, elan üksi.

Kas sa ennast siis üldse ei meigi? Sõrmeküüned-varbaküüned lakkimata ja juukseid ei värvi? Riided suvalised seljas?
Külaline

Kas sa ennast siis üldse ei meigi? Sõrmeküüned-varbaküüned lakkimata ja juukseid ei värvi? Riided suvalised seljas?
Pole see, kellelt küsid, aga mis sellest siis on, kui ta ongi selline? Kuidas see sinu asi on?
Külaline

Kas nüüd just printsi, aga mind võlusid pikad ja lihastega mehed, lisaks lai silmaring muidugi. Otseselt ei mõtelnud siis sellele, aga eeldasin, et et pole kooner ega väikesepalgaline. No leidsingi sellise ahvatlevad välimusega mehe, tööka ja perekeskse. Ettevõtjatüüp ta polnud, seega hakkasin selleks ise ja tekkiski tasakaal. Siiani koos.

Kui nüüd peaks mingil põhjusel üksi jääma, siis ikka valiks printsi, kui vähegi võimalik, ja nõudmisi pole mitte vähemaks jäänud. :)
Külaline

Millal siis veel üldse seda printsi hobusel oodata, kui mitte noorena. Vanemas eas hakatakse palju praktilisemaid ja argisemaid valikuid tegema. Praegu ei kujutaks hästi ette, et tahaks meest, kellel pole oma elamist, lube, tasuvat tööd vms. Siis polnud see mingi probleem, ei mäleta, et oleks üldse selle üle isegi juurelnud. Aga mul oli siiski väike nimekiri paari üsna spetsiifilise ja harvaesineva detailiga, millele “prints” siis pidi vastama ja hiljem tuli välja, et selline just oligi. Siiamaani oleme rõõmsalt koos.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Kusjuures - mina noorena ei mõelnud sellele üldse, elu kulges omasoodu ja ega osanudki midagi nii spetsiifilist tahta, kui armusin, siis armusin....
Nüüd teisel ringil mõtlesin küll, et soovin pikka ja ilusat meest, haritut ja laia silmaringi ja huumorimeelega ning suure riistaga - naljakas, aga see töötas, saingi (varjatud puuduseid on ka, aga nendega tegeleme jooksvalt). :D
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

olen eluaeg maksimalist olnud. ootasin printsi valgel hobusel ja millegi vähemaga ei leppinud.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

kana kirjutas: 29 Mär 2026 23:23 olen eluaeg maksimalist olnud. ootasin printsi valgel hobusel ja millegi vähemaga ei leppinud.
No said siis ikka või?
Kuigi ene peaks defineerima, mis sinu jaoks just selle õige printsi teeb....
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 19:25
Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 19:14 Ma ei esitanud mehele suuri tingimusi selles mõttes, et mees ise oleks pidanud olema teab mis eriline prints.

Esimesele ja teisele küsimusele on vastus: ei

Riided... Noh, ma poes proovikabiinis vaatan, kas istuvad ja värvitoon sobib. Kohtades, kus teised on pidulikumas riides, panen ka midagi pidulikumat selga. Samas, nende hulka, kellele riietumine on eneseteostus ja väga tähtis, ma ei kuulu. Lihtsalt pole huvi nii palju.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 21:30 Millal siis veel üldse seda printsi hobusel oodata, kui mitte noorena. Vanemas eas hakatakse palju praktilisemaid ja argisemaid valikuid tegema. Praegu ei kujutaks hästi ette, et tahaks meest, kellel pole oma elamist, lube, tasuvat tööd vms. Siis polnud see mingi probleem, ei mäleta, et oleks üldse selle üle isegi juurelnud. Aga mul oli siiski väike nimekiri paari üsna spetsiifilise ja harvaesineva detailiga, millele “prints” siis pidi vastama ja hiljem tuli välja, et selline just oligi. Siiamaani oleme rõõmsalt koos.
Noh, Eestis on tippkirjanikest ja -teadlastest mehi (omal alal edukad), kes samas pole autojuhtimist ära õppinud. Pered neil minuteada olemas, nii kaaslase leidmisega ületamatust probleemi pole olnud.

Minu poolest võib inimene olla ka ühistranspordi kasutaja, aga siis olgu selline rõõmus kasutaja, kes sõidabki bussi ja rongiga - ja kunagi nurise, et näe, mõni titt nüüd virises rongis või et ma pidin nüüd jala astuma. Kui inimene ise oma elustiili talub, ei virise, siis on veel üsna okei. Hullemad on need, kes pole rahul ja virisevad, aga midagi ei muuda ka (st. mees ja elustiil nagu ei sobi kokku).
Külaline

Kaks olid täiesti printsi nägu ja tegu, pikad, ilusad mehed. Kolmas oli kunagi olnud prints, edasi oli veidi vananev prints. Ja siis tulid järjest kaks lühikest meest. Printsidest palju tublimad voodis, ühe kes neist kahest enim aiapäkapikku meenutas jätsin omale päriseks.
Lumivalguke ei ole, sest sekssuhte kogemus ongi ainult kuue mehega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: roosaroos, Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 5 külalist