Tinder

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Mär 2026 13:13See pole adekvaatne jutt. See on (õpitud, kuid mitte arusaadud) ettekujutluspilt ettesöötmiseks. See on naise jutt mehele, kes mingis kindlas situatsioonis on käitunud kohmakalt või metslasena.
Mees käitub vastavalt olukorrale, teeb, mis antud olukorras õige on. Mitte nii, et sel ajal kui peaks kallistama, läheb kartuleid koorima ja sel ajal kui peaks seksima, hakkab massaazi tegema, sest nii ju tehakse, kui midagi saada tahaks. Naine tahaks ikka meest tunda mitte mingist tüütusest tüdineda.
Kui ma ise ka seda juttu uuesti loen, siis tundub küll nagu mingi libediku jutt, kes püüab naist ära rääkida.

Aga õpitud see mul pole. See tuli mul iseenesest kui panin end olukorda kui armastaks kedagi naist.

Tegelikult ju tahaks naist ennast keda armastaks, seda ühte ja ainukest.
Mitte ühte paljudest seksi eesmärgil.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Mär 2026 13:32
Külaline kirjutas: 28 Mär 2026 13:13See pole adekvaatne jutt. See on (õpitud, kuid mitte arusaadud) ettekujutluspilt ettesöötmiseks. See on naise jutt mehele, kes mingis kindlas situatsioonis on käitunud kohmakalt või metslasena.
Mees käitub vastavalt olukorrale, teeb, mis antud olukorras õige on. Mitte nii, et sel ajal kui peaks kallistama, läheb kartuleid koorima ja sel ajal kui peaks seksima, hakkab massaazi tegema, sest nii ju tehakse, kui midagi saada tahaks. Naine tahaks ikka meest tunda mitte mingist tüütusest tüdineda.
Kui ma ise ka seda juttu uuesti loen, siis tundub küll nagu mingi libediku jutt, kes püüab naist ära rääkida.

Aga õpitud see mul pole. See tuli mul iseenesest kui panin end olukorda kui armastaks kedagi naist.

Sul on seksuaalsusega probleeme, see kumab läbi igati. Seks on väga loomulik asi kahe hooliva inimese vahel. Seda ei tohi ära rikkuda kuidagi. Kahjuks näed sa seksi, kui asja, mida naiselt peaks norima. Sa ei näe seda nii, et see on mõlemapoolne soov ja see ei olegi mõlemapoolne soov, kui sa seda ühepoolsena näed. Naine võib sulle end päris tihti pakkuda, aga sa ei tunne seda vbl isegi ära seetõttu, et sa ei usu seda.
Külaline

Kas sina oled seesama, kes siin pidevalt kirjutab, et pole kunagi kedadgi armastanud. Aga kui see juhtuks, küll siis teeks ja oleks. Praegu ei tee ega ole.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Mär 2026 13:59
Guest kirjutas: 28 Mär 2026 13:32

Sul on seksuaalsusega probleeme, see kumab läbi igati. Seks on väga loomulik asi kahe hooliva inimese vahel. Seda ei tohi ära rikkuda kuidagi. Kahjuks näed sa seksi, kui asja, mida naiselt peaks norima. Sa ei näe seda nii, et see on mõlemapoolne soov ja see ei olegi mõlemapoolne soov, kui sa seda ühepoolsena näed. Naine võib sulle end päris tihti pakkuda, aga sa ei tunne seda vbl isegi ära seetõttu, et sa ei usu seda.
Tahan öelda, et kui oled suhtes üksi, tunneb ka teine end suhtes üksi olevana.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 11:35
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 05:42 Seal võid kõike valetada. Vanust, nime, pikkust jne..
Valetada võid, aga pilti tahetakse küll. Proovisin kontot luua ja mingi suva kriipsu Juku pilt ei läinud läbi.
Nüüd tahavad selfi videot saada, et ma ikka olen päris inimene. Ja et paneks sobiva profiilifoto.
Kas siis mõnel on lille pildid läbi läinud?
Tegid arvutis?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 20:35Tegid arvutis?
Telefonis
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 19:10
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 17:41Huvitav, et miks läbi ei läinud.
Kui sa teaksid kui palju on seal lille, mere, oksakese jms pilte.
Tahavad, et laeksin selfivideo, kasutavad näotuvastust, et kontrollida kas olen inimene. Ja kui laen fotod, siis kontrollivad selfivideoga ja lõpuks käsitsi vaatavad üle.
Ma algselt joonistasin kollasele märkmepaberile kriipsujuku millest laadisin üles.
Ma jätan asja pooleli, kuigi ma oleks päris hea mees paljudele naistele. Päris pilti ma ei paneks praegu.
Kustutad ära ja laed lillepildi üles.
Külaline

Kas kusagil sellist kohta ka on, kus naised Tinderi-petturite kohta infot jagavad?
Külaline

Võiks küll selline nimekiri ka olla.
Hetkel ma tean Malluka nimekirjast ühte naise peksjat. Kasutajanimi Tinderis C-Max, vanus 40.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 05:31 Kas kusagil sellist kohta ka on, kus naised Tinderi-petturite kohta infot jagavad?
Miks ainult naised, petetakse ka mehi. Võiks olla lehekülg, kus Tinderi petturite kohta saaks lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 17:41
Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 05:31 Kas kusagil sellist kohta ka on, kus naised Tinderi-petturite kohta infot jagavad?
Miks ainult naised, petetakse ka mehi. Võiks olla lehekülg, kus Tinderi petturite kohta saaks lugeda.
See suht võimatu. Kui lihtsalt inimest lollitad, aga kohtu poolt pole ta karistatud.
Külaline

Miks just lillepilt. Võib ka midagi muud ju pildil olla. Vastupidi, kui oled keskmisest kenam viskab postkasti puruks esimese päevaga nagu ühel väljamaa saidil juhtus. Siis jube raske läbi lapata, kes on päriselt olemas inimesed, mis mingid feik kontod. Ajaraisk ja tulin tulema.

Miks nad neid kotlette tahavad? Ma olen naine, aga sobiks just kuskil koduväliselt istuda, kebens ja iga roju oma koju. Ainult et peale Malluka lehte jne uudiseid Eestis, ei julgegi kuhugi Eesti omasse kontot teha. Suht värske vallaline.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 18:00Ma olen naine, aga sobiks just kuskil koduväliselt istuda, kebens ja iga roju oma koju
Kas see kebens võiks toimuda auto tagaistmel? :D
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 18:04
Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 18:00Ma olen naine, aga sobiks just kuskil koduväliselt istuda, kebens ja iga roju oma koju
Kas see kebens võiks toimuda auto tagaistmel? :D

Selleks ma natuke liiga ilus ja kaasa toon alati kodutehtud kotletid.
Külaline

Et siis kena naine saab nii palju plusse, et postkast läheb segi? Missugune pilt siis panna, kui oled kena ja tahad kaaslast leida? Ja elad maa kohas, kus mehi ei kohta. Elad rahulikku aiapidaja elu, aga näolapp on kena.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 23:49 Et siis kena naine saab nii palju plusse, et postkast läheb segi? Missugune pilt siis panna, kui oled kena ja tahad kaaslast leida? Ja elad maa kohas, kus mehi ei kohta. Elad rahulikku aiapidaja elu, aga näolapp on kena.
Ma mingi superkena pole, aga ikka tuli lühikese ajaga 3000 like'i. Samas suurem osa ju ei kvalfitseeru, kuna pole reaalsed inimesed, on välismaalased, jne, jne. Nüüd panin, et soovin. vaba meest, enne olid pooled külgelööjad veel suhtes ka. Hakkad siis kellegagi vestlema, suurem osa kaob ära. Jääbki vaid käputäis alles, kellega jutt ka natuke klapiks ja võiks kaaluda kohtumist.
Külaline

Kas seal siis valikuvõimalust pole, et välismaalaseid ja suhtes olijad üldse ette ei viskaks?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 17:15 Kas seal siis valikuvõimalust pole, et välismaalaseid ja suhtes olijad üldse ette ei viskaks?
No kilomeetrite järgi saab panna, aga ikka on palju välismaalasi. Ja seda suhtestaatust nad ju ametlikult ei märgi, et olen suhtes, seda alles pärast kirjutavad. Nüüd on ikka natuke vähemaks jäänud, kui kirjutasin selgelt välja, et ei soovi tutvuda meestega, kes pole vabad. Ikka kirjutavad mingid tüübid, kes ütlevad, et no ma olen abielus, aga elan üksi, see minu naine ei puutu üldse asjasse, elab juba ammu kellegagi koos jne. Märkisin ka, et ei soovi lühiajaliste suhete soovijaid, aga paljudel on see, et otsin pikaajalist suhet ja ei välista ka lühiajalist, mis jälle ikka tähendab tegelikult, et tahaks rohkem niisama naisi voodisse saada.
Külaline

Õpetage palun, kui ma nüüd sinna endale selle lillepildiga või kassiga või kotletiga pildi panen, siis kas ma nendega, kes mulle kirjutavad saan eraviisil seal oma pärisfotot ka jagada? Kas seal töömehi ka on? Selles mõttes, et mul on vaja, et ennekõike oleks mehel käed otsas ja ta oskaks neid kasutada nii naise puhul kui tööd tehes. Või tuleks sel juhul otsida hoopis maakonnalehest. Kas Maalehesveel see nõudmiseni tutvumiste kirjateenus ka on?
Värske vallaline
Külaline

Guest kirjutas: 07 Apr 2026 07:47 Õpetage palun, kui ma nüüd sinna endale selle lillepildiga või kassiga või kotletiga pildi panen, siis kas ma nendega, kes mulle kirjutavad saan eraviisil seal oma pärisfotot ka jagada? Kas seal töömehi ka on? Selles mõttes, et mul on vaja, et ennekõike oleks mehel käed otsas ja ta oskaks neid kasutada nii naise puhul kui tööd tehes. Või tuleks sel juhul otsida hoopis maakonnalehest. Kas Maalehesveel see nõudmiseni tutvumiste kirjateenus ka on?
Värske vallaline
Töömehi saab ikka rohkem hange.ee sugustelt lehtedelt. Kui neid jagataks Tinderist tasuta, siis isegi mu mees teeks hea meelega sinna konto.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Bubbletea ja 5 külalist