Koht kuhu te enam iialgi ei reisiks

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 21:55Isegi Venemaa ei käitu oma turistidega nii.
Jah, isegi venemaa ja buutin ei ründa ukrainat ja ei tapa rahumeeseid inimesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 21:55Jäägem ikka reaalsuse piiridesse!

Sa tõsimeeli usud, et mingi Räpina pereema võidakse Moskvas trellide taha panna, kuna tema telefonis on pilt mingist Ukraina teemast vms? Kellele see kasulik oleks? Isegi Venemaa ei käitu oma turistidega nii. 😀
Aga seiklushimulise Räpina pereisaga võib Venemaal küll vahvaid asju juhtuda. Nagu Rootsi ametiühingutegelastega 1990ndate alguse Tallinnas.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 21:55
Sa tõsimeeli usud, et mingi Räpina pereema võidakse Moskvas trellide taha panna
Ilmselt sellised inimesed täna Moskvas ei käi. Eks sinna Venemaale lähevad täna ikkagi Euroopas elavad või ka Eestis elavad venelased. Nendega jah midagi väga ei juhtu. Aga mis me sellest Venemaast nämmutame, rääkige muudest riikidest kuhu te ei reisi
Külaline

Ei kutsu mind enam USA-sse reisima. Inimõiguste piiramine, sõnavabaduse kadumine, opositsionääride jälitamine ja nende rahaliste vahendite blokeerimine. USA pole enam see riik, mis ta oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:16 Eks sinna Venemaale lähevad täna ikkagi Euroopas elavad või ka Eestis elavad venelased. Nendega jah midagi väga ei juhtu.
Miks mitte. Saavad ülesande midagi jälgida ja teada anda oma vene riigi heaks.
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Kus olen käinud, enam ei lähe. Vähemalt kuni asjad tõsiselt ei muutu. Venemaa, Ungari puhtalt poliitilistes küsimustes. Ukraina, sest teadagi mis praegu. Türgi erinevatel põhjustel. Muudesse käidud riikidesse läheks küll, kuigi mõnesse neist mitte enda initsiatiivil ja ainult juhul, kui mõni väga imelik juhus sinna viiks. Mingi preemiareis töölt näiteks või pulmakutse.
Külaline

Pille kirjutas: 29 Mär 2026 16:24Türgi erinevatel põhjustel
Mis Türgis sinuga juhtus Pille? Ma ise olen paar korda käinud. Istanbul ja lõunarannik, kus saab suvitada (paketireisiga). Tavaline riik, midagi negatiivset ei meenu.
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 17:28
Pille kirjutas: 29 Mär 2026 16:24Türgi erinevatel põhjustel
Mis Türgis sinuga juhtus Pille? Ma ise olen paar korda käinud. Istanbul ja lõunarannik, kus saab suvitada (paketireisiga). Tavaline riik, midagi negatiivset ei meenu.
Esimesel korral oli teemaks teenindus hotellis. Meil oli AI ja baarman oli ilmselgelt naistevihkaja. Kui mina läksin küsima kaht jooki, üht endale ja teist mehele, siis ta küsis, kas olen alkohoolik ja andis vaid ühe. Mehele endis kätte rahumeeles kaks. Nägin teda samamoodi käitumas veel paari naisega. Turul olime hädas, sest ei soovinud kaubelda ja müüja vihastas, kui tahtsin alghinnaga plätupaari osta ja minema saada.
Teisel korral oli probleem lärmiga hotellis. Hommikusöögilauas oli laua all paar nätsu. Asi polnud nii hull, et tervele riigile muidu kriipsu peale tõmbaksin, aga ei pea ju sinna minema. Teisi riike on piisavalt.
Kogemus on ühekülgne, sest ega me turismipiirkondadest väljas ei käinud.
Külaline

Aitä Pille, et võtsid vaevaks oma kogemust jagada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist