Naine ei tee kodus midagi
-
Külaline
Naine ei tee kodus midagi
Olla kurb või mitte?
Minu tütar jäeti maha põhjusel, et see noormmes ei tahtnud endale naist, kes pole tema arust naiselik ega emalik. Et naine kes ei taha ega oska süüa teha ega taha koristada, seda ta naiseks endale ikka ei taha.
Kurb ja halb on sellest küll, et mu tütar ei oskagi ega taha süüa teha. Samuti ei meeldi talle üldse koristamine.
Aga hea on see, et ega ta peagi mingi orjaja olema mehele.
Mingit kodutööd peaks ta aga siiski " tahtma" teha?
Kas on naisi, kes leidnud endale mehe ja elavad nii, et nad kodus ei teegi midagi? On mu tütrel üldse lootust sellisena endale kedagi leida?
Minu tütar jäeti maha põhjusel, et see noormmes ei tahtnud endale naist, kes pole tema arust naiselik ega emalik. Et naine kes ei taha ega oska süüa teha ega taha koristada, seda ta naiseks endale ikka ei taha.
Kurb ja halb on sellest küll, et mu tütar ei oskagi ega taha süüa teha. Samuti ei meeldi talle üldse koristamine.
Kas on naisi, kes leidnud endale mehe ja elavad nii, et nad kodus ei teegi midagi? On mu tütrel üldse lootust sellisena endale kedagi leida?
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas sul selline looder õnenstus kasvatada? Tegid talle kõik ette-taha ära? Ma ei tahaks samuti sellist naist.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 13:31 Olla kurb või mitte?
Mõtlesin ka, et rikas mees, kes eelistaks restoranilõunaid ja valmis toite, pizzasid, jne. Pääseb kokkamisest, kodutöid teeb koduabiline. Või kui sellist pole võtta ja keegi muidu ei taha, siis tuleb kompromiss leida - üks teeb süüa, teine kodutöid. Ega naine tõesti üksi seda mehikest orjama ei pea.
-
Külaline
Selliseid mehi kes sellega nõstuksid nimetatakse siin sussideks.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 13:31Kas on naisi, kes leidnud endale mehe ja elavad nii, et nad kodus ei teegi midagi?
-
Külaline
Kes teil praegu kodsu koristab ja süüa teeb ja muidu kodutöid?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 13:31 Olla kurb või mitte?
Kas oma kodu koristamine on mehe orjamine?
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Mina teen. Sisuliselt pole vahet, kas tütar oli 3 või on 23. Ikka teen mina. Kuigi ma olen püüdnud teda suunata koristama ja süüa tegema. Mingi aeg isegi suurte tülidega, sest heaga ei saanud ka. Lõpuks ma nägin et me vaid tülitseme selle olme üle.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 14:26Kes teil praegu kodsu koristab ja süüa teeb ja muidu kodutöid?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 13:31 Olla kurb või mitte?
-
Külaline
Kas nad võhivõõrana abiellusid? Kuidas saab tulla selline asi uudisena?
Mina pole ka mingi küpsetaja ega pidev koristaja, see ei tähenda, et ma kodus "midagi ei tee". Mees, kes otsib teenijat, polegi väga ihaldusväärne. Samas mingi panuse peab ikka igaüks kodus andma, meeldib või mitte.
Mina pole ka mingi küpsetaja ega pidev koristaja, see ei tähenda, et ma kodus "midagi ei tee". Mees, kes otsib teenijat, polegi väga ihaldusväärne. Samas mingi panuse peab ikka igaüks kodus andma, meeldib või mitte.
-
Külaline
Tundub provokatiivne teema. Siis tuleb uus naine leida, kes koguaeg vaatitab, aga need kipuvad rutem mammistuma ja lott lõua all.
-
Külaline
Eks sa siis pead sellega ka jätkama. Kas jääb tütar su juurde elama või hakkad tema kodus seda tegemas käima.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 14:39Mina teen. Sisuliselt pole vahet, kas tütar oli 3 või on 23. Ikka teen mina. Kuigi ma olen püüdnud teda suunata koristama ja süüa tegema. Mingi aeg isegi suurte tülidega, sest heaga ei saanud ka. Lõpuks ma nägin et me vaid tülitseme selle olme üle.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 14:26Kes teil praegu kodsu koristab ja süüa teeb ja muidu kodutöid?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 13:31 Olla kurb või mitte?
Saan aru küll, et tegemist provokatiivse teemaga tegelekult
-
Külaline
Aga räpasuses ei taha ju keegi elada. Ilmselt viskas noormehel kopa ette, et kõike ise peab tegema. Oleks teema vastupidi olnud, et mees midagi ei tee, öeldakse kohe, et voh õige, et maha jätsid.
-
Külaline
Mingi väljamõeldud teema. Kui mees on naisesse armunud, ei huvita teda mingisugune koristamine või söögitegemine, pigem ikka välimus ja voodioskused. Aga vastus on, et sellist meest ka keegi ei taha, kes üldse ei korista ega oska süüa teha. Need on elementaarsed oskused, mis peavad olema kõigil inimestel olenemata soost. Sassis kodus on ebameeldiv elada ja kogu aeg valmistoitu tellida on ebatervislik.
-
Külaline
Leidis huvitava ettekäände. Kui naine meeldib, siis ununeb see kokkamis- ja koristamispuue, aga selle korvamiseks peab see naine midagi muud hästi tegema. Aga no elementaarselt iseenda elamise eest hoolitsemine nüüd vaevalt "mehe orjamine" ainult on. Kui lapsed saab, siis "orjab" neid? Aga jah, mehed tahavadki naiselikku ja emalikku naist oma abikaasaks ja laste emaks, ja see pole ainult kokkamine ja koristamine.
-
Külaline
-
Külaline
Arvad, et noormees ikka ise tegi midag?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 16:53 Aga räpasuses ei taha ju keegi elada. Ilmselt viskas noormehel kopa ette, et kõike ise peab tegema. Oleks teema vastupidi olnud, et mees midagi ei tee, öeldakse kohe, et voh õige, et maha jätsid.
Ma pakun, et ei teinud ka midagi peale äraminemise.
-
Külaline
Kas keegi on nõus üksi koristama ja süüa tegema, kui teine, antud juhul siis naisterahvas, vedeleb ja tekitab enda ümber prahti ja segadust? Inimene, kes ei korista, ei saa olla ka ise puhas ja hoolitsetud.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 23:21Arvad, et noormees ikka ise tegi midag?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 16:53 Aga räpasuses ei taha ju keegi elada. Ilmselt viskas noormehel kopa ette, et kõike ise peab tegema. Oleks teema vastupidi olnud, et mees midagi ei tee, öeldakse kohe, et voh õige, et maha jätsid.
Ma pakun, et ei teinud ka midagi peale äraminemise.
-
Külaline
Ja kuidas veel saab!Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 23:37Inimene, kes ei korista, ei saa olla ka ise puhas ja hoolitsetud.
Kui me saime ülikooli kaudu endale korteri, kus aastaid olid elanud meie oma kursaõed, kes olid väga moekad, puhtad ja üleslöödud tüdrukud, kes meile väga meeldisid, siis see, mis meid tabas nende endisesse korterisse sisenedes, oli ikka üüratult jube. Polnud eluski midagi seesugust näinud üheski elamises.
Nt vanni alune oli täis kasutatud hügieenisidemeid. Sadades.
Rääkimata kõigest muust, mis kappides mädanes.
-
Külaline
Minul kohe küsimused, kas ta üldse tahab endle kedagi leida? Sa emana arvad, nagu kõik peaksid hirmsasti mehele tahtmaGuest kirjutas: ↑30 Mär 2026 13:31 Olla kurb või mitte?
Teiseks, kas mees, kes ära läks, ka ei teinud kodus midagi? Miks see meest häiris, et naine kodus midagi ei teinud? Naine teeb kodus seda, mida tal vaja on. Vahest arvatakse, et naine peab kodus tegema seda, mis mehel vaja on.
Kolmas küsimus - saan aru, et kodust väljas tütar teeb midagi, on ettevõtlik, ilus ja tore??
-
Külaline
Kui meest ei ole, ei pea kodus midagi tegema.
Mehed ju ise ka ei pea naiste tegevusi kodus mittemillegiks.
Kui mees on, saab kodust väljas midagi teha. Selleks, et kodust väljas midagi teha, peab piisavalt meest olema.
Mehed ju ise ka ei pea naiste tegevusi kodus mittemillegiks.
Kui mees on, saab kodust väljas midagi teha. Selleks, et kodust väljas midagi teha, peab piisavalt meest olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist