Kas eeldate, et vanavanemad peaksid teie lapsi hoidma?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 19:38 Reede õhtust pühapäeva õhtuni on iganädalaselt vaba. Kas teil võtaks tüki küljest, kui laps või lapsed oleks 24h järjest teiega?
Millal need tööl käivad vanavanemad siis sinu arvates puhata tohivad?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 21:12 See, mis inimene elu ajal tegi või tegemata jättis on võrdelises seoses matuse külastajate arvuga ning ka sellega, kas kadunukese soovi matustest üldse arvesse võetakse. Korduvalt nähtud elus.
Nagu kellelgi oleks sellest sooja või külma, mis tema matustel toimub või kas neid üldse toimub.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 21:34
Guest kirjutas: 30 Mär 2026 19:38 Reede õhtust pühapäeva õhtuni on iganädalaselt vaba. Kas teil võtaks tüki küljest, kui laps või lapsed oleks 24h järjest teiega?
Ülejäänud 8-l puhkepäeval kuus, näiteks. Sul vist endal lapsi ei ole, sest ükski lapse saanud inimene nii ei räägiks. Mis on sinu arust raskem, sinul tööl käia või lapsel tööl käia ja kõik ülejäänud aja lapsega veeta? Mõttetu ema, kes oma lapsele puhkust ei võimalda.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 22:08Millal need tööl käivad vanavanemad siis sinu arvates puhata tohivad?
Eks sõltub, mida puhkuseks pidada.
Mina puhkangi oma lastelastega. Nii mõnus emotsioon. Unustan kogu muu maailma ära.
Või peaks puhkama üksi voodis lebades teleka ees? Seda saan ka, kui vanaisa nendega õues toimetab.
Ja mul pole vahet, kas teen süüa kahele või neljale või kuuele.
Külaline

Kahjuks elab minu ema teises riigis. Ämmal on selline nõme mees, sinna pole tahtnud viia. Kui vaja kellelegi hoida anda, siis õnneks on lastel tädid olemas. Küll kaugel, aga variant sellegipoolest.

Ise olin lapsena pidevalt vanaema juures. Koolist tulles läksin ka otse sinna sööma ja siis tiksusin seal igapäevaselt. Kahju, et oma lapsel pole selliseid vanavanemaid.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 22:08
Ülejäänud 8-l puhkepäeval kuus, näiteks. Sul vist endal lapsi ei ole, sest ükski lapse saanud inimene nii ei räägiks. Mis on sinu arust raskem, sinul tööl käia või lapsel tööl käia ja kõik ülejäänud aja lapsega veeta? Mõttetu ema, kes oma lapsele puhkust ei võimalda.
Aitäh, mul on 2 last, käin nende kõrvalt tööl, laste vanavanemad on osalt juba lahkunud, osalt eakad ja elavad kaugel. Saame ise rõõmsalt oma lastega hakkama, ei sünnitanud neid vanavanematele.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 22:24
Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 22:08Millal need tööl käivad vanavanemad siis sinu arvates puhata tohivad?
Eks sõltub, mida puhkuseks pidada.
Mina puhkangi oma lastelastega. Nii mõnus emotsioon. Unustan kogu muu maailma ära.
Või peaks puhkama üksi voodis lebades teleka ees? Seda saan ka, kui vanaisa nendega õues toimetab.
Täitsa imelik, et selline lapselapsesõbralik postitus selles teemas ühelt vanaemalt on väärinud miinustamist?
Kas selles on midagi halba, kui vanavanematele lapsed meeldivad ja nad rõõmuga nendega toimetavad?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mär 2026 00:50
Täitsa imelik, et selline lapselapsesõbralik postitus selles teemas ühelt vanaemalt on väärinud miinustamist?
Kas selles on midagi halba, kui vanavanematele lapsed meeldivad ja nad rõõmuga nendega toimetavad?
Miinustatakse vast selle vastaja kitsarinnalisust, et puhkamiseks on ainult 2 varianti: lastelastega, nagu tema või üksi teleka ees voodis lebades. Muud variandid pole võimalikud, sest tema neid nähtavasti ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 00:13
Aitäh, mul on 2 last, käin nende kõrvalt tööl, laste vanavanemad on osalt juba lahkunud, osalt eakad ja elavad kaugel. Saame ise rõõmsalt oma lastega hakkama, ei sünnitanud neid vanavanematele.
Nii võib juhtuda küll, kui vana naine hakkab lapsi saama.
Külaline

Ah, mis te vaidlete selle trolliga. Täiesti selge ju, et trollib jälle, lõbutseb. Lihtsalt mitte vastata, ongi kõik.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 21:12See, mis inimene elu ajal tegi või tegemata jättis on võrdelises seoses matuse külastajate arvuga ning ka sellega, kas kadunukese soovi matustest üldse arvesse võetakse. Korduvalt nähtud elus.
Mis kadunukse sellest?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 22:24Eks sõltub, mida puhkuseks pidada.
Kas oled end Standardimis- ja Akrediteerimiskeskuses ikka ära registreerinud? Noh, et kui sinul on nii, siis peavad teised samamoodi tegema ja mõtlema?
Külaline

Kui ma oleks nii 70, kodune pensionär ja ei teeks oma elus enam midagi, siis mulle meeldiks küll, et lapselapsed siin tiksumas käiks. Et pärast kooli tulevad ja siis õhtul kell seitse lahkuvad, toovad veel sõbradki minu juurde, teeme koos koolitöid ja memmeke muudkui vaaritab süüa. Vanaema elab suures maamajas, kus on palju ruumi ja vanaema elab maakohas, kus tal polegi mitte midagi muud teha. See on paljude emade unistus. Aga kui ma pean veel ise elu eest tööd rabama ja elan veel ise aktiivset elu, siis sellist asja välja ei vea. Ma tegelikult olengi üksik inimene ja eriti kuskil ei käi, siis mulle meeldib, et lapselapsed minu juures on ja minu poeg toetab mind rahaliselt, sest ta on jõukas. Mulle meeldib lapselastega käia loomaaias, kinos, teatris, väljas söömas, viin neid trennidesse ja aitan õppida, sest mul on eripedagoogi haridus. Aga kui ma poleks selline anomaalia, kellel oma elu puudub, siis ma küll nii kogu aeg ei jaksaks ja minu palgast ei tuleks ka kõigi nende asjade finantseerimine kuidagi välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 00:13
Õnneks saavad tavapäraselt vanaemaks 50-aastates inimesed, kel on jaksu, võimalusi ja vabu vahendeid, et oma lastelastega aega veeta ning hea vundament laduda.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mär 2026 10:29
Õnneks saavad tavapäraselt vanaemaks 50-aastates inimesed, kel on jaksu, võimalusi ja vabu vahendeid, et oma lastelastega aega veeta ning hea vundament laduda.
Nendel 50+ vanavanematel on veel ca 15 aastat pensini aega. Ja isegi kui mõnel on materiaalselt võimalik koduseks jääda, siis vaevalt et tegus inimene tahab selles vanuses päevast päeva kodus istuda ja oodata, et ehk tuuakse lapselapsed vanaema lõbustama.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 13:18
Guest kirjutas: 31 Mär 2026 10:29
Nendel 50+ vanavanematel on veel ca 15 aastat pensini aega. Ja isegi kui mõnel on materiaalselt võimalik koduseks jääda, siis vaevalt et tegus inimene tahab selles vanuses päevast päeva kodus istuda ja oodata, et ehk tuuakse lapselapsed vanaema lõbustama.
Miks sa utreerid, et päevast päeva? Jutt on mõnest tunnist mõne päevani kuus. Lastelastega koos olemiseks ei ole vaja pensionile minna. Kui ületamatult raske see on?
Külaline

Ma arvan, et keegi ei eelda, et vanavanemad on koguaeg valmisolekus ja kui tuleb nn häire, siis on alati ja kohe valmis. Aga samas vastastikkusel kokkuleppel aegajalt lapselastega aega veeta on normaalne.
Minul ei ole hetkel lapselapsi, aga kui nad tulevad, siis kindlasti olena valmis nendega tegelema.
Minu ema ja mehe ema olid ka sellised, kes tahtsid lapselastega tegeleda. Nad küll elasid teises linnas, aga koolivaheaegadel mõlemad alati küsisid, kas lapsed ikka tulevad. Lastele ka meeldis olla vanaemadega.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mina küll tahaks lapselapsi hoida - no mitte tervet pesapalli meeskonda, aga ühe või paarikaupa küll :). Reaalsus on see, et ma ei pruugi neid üldse saada - mul on 1 bioloogiline laps, kes lapsi ei soovi.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 31 Mär 2026 20:14 Mina küll tahaks lapselapsi hoida - no mitte tervet pesapalli meeskonda, aga ühe või paarikaupa küll :). Reaalsus on see, et ma ei pruugi neid üldse saada - mul on 1 bioloogiline laps, kes lapsi ei soovi.
Oleneb, kui vana ta on. Minu oma ka ei soovinud kuni 30-nda eluaastani, nüüd on ikka varsti aastaseks saav poeg.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 20:34
Nõiamoor kirjutas: 31 Mär 2026 20:14 Mina küll tahaks lapselapsi hoida - no mitte tervet pesapalli meeskonda, aga ühe või paarikaupa küll :). Reaalsus on see, et ma ei pruugi neid üldse saada - mul on 1 bioloogiline laps, kes lapsi ei soovi.
Oleneb, kui vana ta on. Minu oma ka ei soovinud kuni 30-nda eluaastani, nüüd on ikka varsti aastaseks saav poeg.
Noor veel, 21 saab - aga ta pole isegi selles kindel, kas ta on hetero, bi või meeldivad talle naised. Või on ta aseksuaalne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 1 külaline