Kuna maailmast vesi kohe lõppemas on, siis tuleb taldrikute pesemisega kokku hoida. Ega need pasteedid ja maasikad taldrikul paarituma tormaKülaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 00:25Sellepärast arvan, et need on kõik ühe taldriku peale serveeritud. Inimene, kes teeb toitudest ilupilte, paigutaks eraldi söödavad toidud kindlasti ka eraldi taldrikule.
Kummalised toidukooslused
-
Külaline
-
Külaline
No toidunautlejate fb lehel kindlasti selliseid inimesi ei ole. Seal pildistatakse üksteise võidu oma roogi ühest ja teisest küljest ja kindlasti ei toimu seal mingit dieeditamist.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 09:41Selline näeb tavaliselt välja ainult OMAD-toitujate eine. One meal a day. Süüakse üks kord või täpsemalt ühes ajavahemikus päevas, tavaliselt tunni või poolteise jooksul ja siis alles päev hiljem. Süüakse näiteks kala, siis kümme minutit pausi, siis võileib, paus, siis marjad ja viljad. Populartiseerijad väidavad, et on tervislik ja langetavat kaalu.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 00:03 .
Näiteks keegi pildistas oma hommikusööki, kus olid ühel taldrikul reas lõhe, leib, pasteet, või.... Ja siis lisaks veel maasikad, mustikad ja kiivi. Mõeldud ilmselgelt koos söömiseks. Kuidas küll pasteet ja maasikad kokku käivad? Eraldi oleks minu jaoks küll kõik söödav, aga marjad läbisegi lõhe, või ja pasteediga tundub võõras. Kuna alati on pildi all pöidlameri ja kiitvad kommentaarid, siis järelikult paljude jaoks on niimoodi tavaline?
Kas te sööte ka selliseid kooslusi, mis teistele kummalised tunduvad?
Vahelduvpaastumise alaliik.
-
Külaline
Mis probleem täpsemalt on? Võin süüa täpselt seda, mis parasjagu isutab, nii magusat kui soolast koos. Moosipirukal suht vänge suitsuvorst annab väga head maitset 
-
Külaline
Probleem puudub. Lihtsalt enamus inimesi niisuguseid asju koos ei sööks. Ja sellest teema ongi! Kui selle üle arutlemine tundub sinu jaoks problemaatiline, siis ei ole vaja teemat avada ega kaasa rääkida.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 00:42 Mis probleem täpsemalt on? Võin süüa täpselt seda, mis parasjagu isutab, nii magusat kui soolast koos. Moosipirukal suht vänge suitsuvorst annab väga head maitset![]()
-
Külaline
Aga kui ma ikka väga-väga tahan, kas siis tohib?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 08:26Probleem puudub. Lihtsalt enamus inimesi niisuguseid asju koos ei sööks. Ja sellest teema ongi! Kui selle üle arutlemine tundub sinu jaoks problemaatiline, siis ei ole vaja teemat avada ega kaasa rääkida.
-
Külaline
Mul eksmees toppis majoneesi igale poole. Näiteks maksa või hakkliha kastme või kapsahautise peale 
Kõik oli vaja majoneesiga üle ujutada. Imestan, et supi sisse ei pannud.
-
Külaline
Ma arvan, et sa hoopis väga-väga tahad norida, mitte lihtsalt kaasa arutleda/rääkida.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 08:35Aga kui ma ikka väga-väga tahan, kas siis tohib?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 08:26Probleem puudub. Lihtsalt enamus inimesi niisuguseid asju koos ei sööks. Ja sellest teema ongi! Kui selle üle arutlemine tundub sinu jaoks problemaatiline, siis ei ole vaja teemat avada ega kaasa rääkida.
-
Külaline
Ma üks teine külaline. Kas ma kirsimoosi espressoga tohin alla loputada või sa ei luba?Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 14:21Ma arvan, et sa hoopis väga-väga tahad norida, mitte lihtsalt kaasa arutleda/rääkida.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 08:35Aga kui ma ikka väga-väga tahan, kas siis tohib?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 08:26Probleem puudub. Lihtsalt enamus inimesi niisuguseid asju koos ei sööks. Ja sellest teema ongi! Kui selle üle arutlemine tundub sinu jaoks problemaatiline, siis ei ole vaja teemat avada ega kaasa rääkida.
-
Külaline
Ah soo!? Sina said siis sellest teemast nii aru, et kui mingi kooslus tundub kummaline, siis on see järelikult keelatud?Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 17:36Ma üks teine külaline. Kas ma kirsimoosi espressoga tohin alla loputada või sa ei luba?
-
nööbikoguja
- Kontakt:
Kapsahautis keedukartuli ja törtsu majoneesiga on väga maitsev kooslus.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 10:11 Mul eksmees toppis majoneesi igale poole. Näiteks maksa või hakkliha kastme või kapsahautise peale
-
Külaline
See polnud törts majoneesi. Ikka korralikult ujutas majoneesiga üle.nööbikoguja kirjutas: ↑13 Apr 2026 15:36Kapsahautis keedukartuli ja törtsu majoneesiga on väga maitsev kooslus.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 10:11 Mul eksmees toppis majoneesi igale poole. Näiteks maksa või hakkliha kastme või kapsahautise peale
Ei vaidle vasru, vähese törtsu majoneesiga kindlasti on maitsev. Aga see kogus, mis tema kasutas, varjutab ka hautise oma maitse ära
Minu arvates.
-
Külaline
Mina söön aegajalt kartulisalatit ketšupiga
.
See on väikesest peale harjumus, kui kartulisalati kõrvale alati pakuti ka viinerit. Ja viinerile läks ketšup peale aga mõnikord see segunes ka salati hulka. Ja mulle nii meeldis see.
Muidugi ei sega ka ketšupit kogu salati peale, vaid oma taldrikus eraldi panen. Mitte palju. Nii umbes 2 spl täit taldrikutäiele salatile.
See on väikesest peale harjumus, kui kartulisalati kõrvale alati pakuti ka viinerit. Ja viinerile läks ketšup peale aga mõnikord see segunes ka salati hulka. Ja mulle nii meeldis see.
Muidugi ei sega ka ketšupit kogu salati peale, vaid oma taldrikus eraldi panen. Mitte palju. Nii umbes 2 spl täit taldrikutäiele salatile.
-
Külaline
Küll sina sööd palju.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 15:46 Mina söön aegajalt kartulisalatit ketšupiga.
-
Külaline
Me sööme siiani kartulisalatit ainult viineriga. Keedame juurde. Muidu viinerit ei söö, aga see on mõnus retro ja maitseb väga hästi.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 15:46 Mina söön aegajalt kartulisalatit ketšupiga.
-
Külaline
Ma söön vahest majoneesi lusikaga otse purgist, tihti panen ka leivale määrde asemel, annab hea meki.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 10:11 Mul eksmees toppis majoneesi igale poole. Näiteks maksa või hakkliha kastme või kapsahautise peale
-
Külaline
Minu arust ka! Ainult ma paneks törtsu asemel kohe rohkem! Eriti Hellmannsi majoneesiga.nööbikoguja kirjutas: ↑13 Apr 2026 15:36Kapsahautis keedukartuli ja törtsu majoneesiga on väga maitsev kooslus.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 10:11 Mul eksmees toppis majoneesi igale poole. Näiteks maksa või hakkliha kastme või kapsahautise peale
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 6 külalist