Ohuteavitus
-
Külaline
Ohuteavitus
Mul on ööseks helid vaigistatud. Seega ma lugesin alles hommikul sõnumeid.
ma peaks lülitama sõnumite heli sisse ka ööseks? Ja ärkama kõigi sõnumite peale, mida öisel ajal saadetakse.
ma peaks lülitama sõnumite heli sisse ka ööseks? Ja ärkama kõigi sõnumite peale, mida öisel ajal saadetakse.
-
Külaline
Mõtle, kas oleksid saanud midagi teha kui oleks neid sõnumeid varem lugenud? Kui vastus on jah, siis lülita heli edaspidi sisse. Kui vastus on ei, siis pole nagu mõtet. Loogiline.
Minul on teavituste toonid sees, seda terviseporoblemidega lähedase tõttu.
Minul on teavituste toonid sees, seda terviseporoblemidega lähedase tõttu.
-
Külaline
Ma sain ükskord Saksamaal konverentsil olles ohuteavituse kontrolli teate. See nägi nii välja, et kõigi konverentsisaalis viibinute vaikseks pandud telefonid hakkasid korraga üürgama ja telefoni lukustatud ekraanile ilmus suur punane sõnum saksa ja inglise keeles. Võimatu mitte märgata või mitte mõista.
-
Külaline
Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:05 Mul on ööseks helid vaigistatud. Seega ma lugesin alles hommikul sõnumeid.
-
Külaline
Kui mobiil und häirib, on selles süüdi vaid inimene ise. Lülita välja või täitsa hääletuks. Tänapäeval on see ka kellaajaliselt võimalik ja hommikul soovitud ajal on kõik tuled ja viled taas sees.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:40Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:05 Mul on ööseks helid vaigistatud. Seega ma lugesin alles hommikul sõnumeid.
-
Külaline
Peale iseenda pole kellegi peale vihane olla. Minu telefon ei tee ei sõnumite ega meilide peale mingit häält ega värise, ainult kõne ajal heliseb. Sinu telefoniga nii ei saa?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:40Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.
-
Külaline
Keegi juba kirjutas, et kas sa oleksid midagi teinud, kusagile varjunud, kui oleksid neid sõnumeid kohe lugenud? Kui sireenid hakkavad üürgama, siis on juba teine olukord.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:40Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:05 Mul on ööseks helid vaigistatud. Seega ma lugesin alles hommikul sõnumeid.
-
Külaline
mul pole seda vaja olnud, mulle öösel keegi ei helista ega saada sõnumeid. ja nüüd mingid kaitseväe tondid arvavad, et neil on see õigus...kerigu per...Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 10:13Peale iseenda pole kellegi peale vihane olla. Minu telefon ei tee ei sõnumite ega meilide peale mingit häält ega värise, ainult kõne ajal heliseb. Sinu telefoniga nii ei saa?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:40Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.
-
Külaline
Minu kodus Tallinna äärelinnas ei üürga ükski sireen. Täna öösel ärkasin, vaatasin kella ja silma käinteavitus. Avasin veel Delfi/ Postimehe, kus oli kirjas, et riigiinfo telefonile helistatakse massiliselt ja see on häiritud. Paha tunne oli, aga õnneks sai uni võitu. Mõtlesin sama - mis mul teha ja kuhu minna? Vastus - ei kuskile.
Väga hea, et jõuministeeriumid saavad neid teavitusi testida ja analüüsida nõrku kohti. Minu meelest eskaleerub maailm päev-päevalt ja tulekul võivad olla ööd, kus seda infot päriselt vajame.
Väga hea, et jõuministeeriumid saavad neid teavitusi testida ja analüüsida nõrku kohti. Minu meelest eskaleerub maailm päev-päevalt ja tulekul võivad olla ööd, kus seda infot päriselt vajame.
-
Külaline
See ju polnud testimine - oligi päriselt. Droonid lendasid, hävitajad olid õhus. Väidetavalt kukkus üks droon ka Eests alla.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 10:59Minu meelest eskaleerub maailm päev-päevalt ja tulekul võivad olla ööd, kus seda infot päriselt vajame.
-
Külaline
Miks ukraina ei lennuta dtoone üle venemaa? Sealt saaks nad kohe maha võtta venemaa poolt enne sihtmärki?
Moskvale oleks keeruline, see on venemaa sees. Aga leningrad on ääres ja saab mööda leedu läti eesti sinna jõuda? Või ta lennutab neid üle venemaa ja mõni droon eksib meile?
Moskvale oleks keeruline, see on venemaa sees. Aga leningrad on ääres ja saab mööda leedu läti eesti sinna jõuda? Või ta lennutab neid üle venemaa ja mõni droon eksib meile?
-
Külaline
Kas sa siis oled ka päris vihane, kui mõni droon su kodu kõrval plahvatab?Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:40Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:05 Mul on ööseks helid vaigistatud. Seega ma lugesin alles hommikul sõnumeid.
Inimesed üllatavad mind jätkuvalt oma lauslollusega. Öösel ka vaatasin Delfi kommentaare ... no täiesti lõpp, millist lolli möla seal lakkamatult aeti.
-
Külaline
Kui oled kodus, mis teed? Ei tee midagi vist. Aga olles tänaval ja tuleb see teade? Vanad inimesed öösel magavad. Aga nt noored küll liiguvad öösel ringi, lähevad koju, sõidavad. Mis siis tegema peaks?
-
Külaline
Ukraina lennutabki neid ju Ukrainast Venemaale. Kas sa arvasid, et Eestis on vahepeatus või??Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 11:26 Miks ukraina ei lennuta dtoone üle venemaa? Sealt saaks nad kohe maha võtta venemaa poolt enne sihtmärki?
-
Külaline
Seda, mida öeldi - jälgima ümbrust, kui drooni näed või kuuled, siis varjud. Varjud sinna, kuhu võimalik, ega siin mingit imelist ühist vastust ju pole.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 11:49 Kui oled kodus, mis teed? Ei tee midagi vist. Aga olles tänaval ja tuleb see teade? Vanad inimesed öösel magavad. Aga nt noored küll liiguvad öösel ringi, lähevad koju, sõidavad. Mis siis tegema peaks?
-
Külaline
Ei nii mitte. Aga siitkaudu on lootus vast suurem, et neid enne maha ei võeta? Kas see trajektoor on nimelt valitud või kogemata juhtuvad nad siia?
-
Külaline
Pigem ikka juhtuvad.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 11:59Ei nii mitte. Aga siitkaudu on lootus vast suurem, et neid enne maha ei võeta? Kas see trajektoor on nimelt valitud või kogemata juhtuvad nad siia?
-
Külaline
Ma enda pärast üldse ei muretse, mina saaksin varjuda või põgeneda . Aga mul on väike lemmikloomake ja talle on surmavalt ohtlik jahedama õhuga õue minek transpordipuuris ja ise pihta saamist ma samuti ei karda, peamine kui tema pääseks..Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 11:40Kas sa siis oled ka päris vihane, kui mõni droon su kodu kõrval plahvatab?Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:40Mul on sõnumid värina märguande peale pandud, aga ikka ärkasin öösel selle jura peale üles. Kuna oma tervise tõttu on niigi unehäired ja eriti rakse uinuda, siis olin päris vihane.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 09:05 Mul on ööseks helid vaigistatud. Seega ma lugesin alles hommikul sõnumeid.
Inimesed üllatavad mind jätkuvalt oma lauslollusega. Öösel ka vaatasin Delfi kommentaare ... no täiesti lõpp, millist lolli möla seal lakkamatult aeti.
-
Külaline
Ma oean tööpäevahommikul u 5 aegu sõitma hakkama. Kas tööle PEAB minema kui on ohuhoiatus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 5 külalist