HOIATUS: Kohtutäitur Kaire Põlts
HOIATUS: Kohtutäitur Kaire Põlts
Tere!
Kirjutan siia, et hoiatada kõiki sissenõudjaid ( ja tegelikult ka neid õnnetuid, kes on jäänud võlgu), kelle elatise asjad liikusid hiljuti üle kohtutäitur Kaire Põltsu büroole.
Palun kontrollige kohe ja ülipõhjalikult üle oma elatise jäägid ja "Exceli tabelid", mis teile sealt saadetakse! Minu kogemus näitab, et seal kohtutäitur Kaire Põlts büroos toimub täielik omavoli ja arvestusviga, mille tõttu võib teie lapse raha lihtsalt "kaduda".
Minu lugu lühidalt:
Eelmise täituri juures oli lapse isal elatis mitu aastat ette deponeeritud (jääk ca 2300 EUR). Veebruaris võttis asja üle Kaire Põltsu büroo ja märtsis raha enam ei laekunud. Kui uurima hakkasin, saadeti mulle absurdne tabel, kus 3000 eurot oli lihtsalt "ära kaotatud" ja minust oli tehtud hoopis võlgnik (väideti, et mulle on 700 eurot liiga palju makstud).
Kuigi ametlikus toimikus on jääk selgelt näha, eirab Kaire Põlts kõiki minu kirju ja kaebusi.
13.03.2026 oleks pidanud olema märtsi kuu elatise raha juba hiljemalt minule üle kantud- vaikus.
Täna kukkus kaebuse lahendamise ametlik tähtaeg – vaikus.
Lapse märtsikuu raha istub täitur Kaire Põlts kontol kinni ja nad lihtsalt keelduvad seda välja maksmast, peitudes vigase tabeli taha.
Olen teinud ametliku järelevalve avalduse Justiitsministeeriumile, aga süda valutab – kui palju on neid emasid, kes ei oska seda tabelit kontrollida ja usuvadki täituri juttu, et raha on otsas või nad on ise võlgu?
Ise venitasime märtsikuu kuidagi sente veeretades välja. Nüüd aga tundub, et Kaire Põlts ei kavatsegi lapsele tema raha välja maksta.
Ma ei oleks kunagi uskunud, et kohtutäitur võib niiviisi üle sõita kõikidest tähtaegadest ja hoida lapse raha kinni. Et ma pean sellist „sõda“ pidama olukorras, kus seadus peaks meid kaitsma. Mis aprill toob – ei teagi. Õnneks ehk laenu võtma veel ei pea, aga ebakindlus on suur.
Palun, emad, kontrollige oma elatise jäägid üle, sest selline "vaikus" ja nahaalsus täituri poolt võib tabada kedagi teistki.
Kirjutan siia, et hoiatada kõiki sissenõudjaid ( ja tegelikult ka neid õnnetuid, kes on jäänud võlgu), kelle elatise asjad liikusid hiljuti üle kohtutäitur Kaire Põltsu büroole.
Palun kontrollige kohe ja ülipõhjalikult üle oma elatise jäägid ja "Exceli tabelid", mis teile sealt saadetakse! Minu kogemus näitab, et seal kohtutäitur Kaire Põlts büroos toimub täielik omavoli ja arvestusviga, mille tõttu võib teie lapse raha lihtsalt "kaduda".
Minu lugu lühidalt:
Eelmise täituri juures oli lapse isal elatis mitu aastat ette deponeeritud (jääk ca 2300 EUR). Veebruaris võttis asja üle Kaire Põltsu büroo ja märtsis raha enam ei laekunud. Kui uurima hakkasin, saadeti mulle absurdne tabel, kus 3000 eurot oli lihtsalt "ära kaotatud" ja minust oli tehtud hoopis võlgnik (väideti, et mulle on 700 eurot liiga palju makstud).
Kuigi ametlikus toimikus on jääk selgelt näha, eirab Kaire Põlts kõiki minu kirju ja kaebusi.
13.03.2026 oleks pidanud olema märtsi kuu elatise raha juba hiljemalt minule üle kantud- vaikus.
Täna kukkus kaebuse lahendamise ametlik tähtaeg – vaikus.
Lapse märtsikuu raha istub täitur Kaire Põlts kontol kinni ja nad lihtsalt keelduvad seda välja maksmast, peitudes vigase tabeli taha.
Olen teinud ametliku järelevalve avalduse Justiitsministeeriumile, aga süda valutab – kui palju on neid emasid, kes ei oska seda tabelit kontrollida ja usuvadki täituri juttu, et raha on otsas või nad on ise võlgu?
Ise venitasime märtsikuu kuidagi sente veeretades välja. Nüüd aga tundub, et Kaire Põlts ei kavatsegi lapsele tema raha välja maksta.
Ma ei oleks kunagi uskunud, et kohtutäitur võib niiviisi üle sõita kõikidest tähtaegadest ja hoida lapse raha kinni. Et ma pean sellist „sõda“ pidama olukorras, kus seadus peaks meid kaitsma. Mis aprill toob – ei teagi. Õnneks ehk laenu võtma veel ei pea, aga ebakindlus on suur.
Palun, emad, kontrollige oma elatise jäägid üle, sest selline "vaikus" ja nahaalsus täituri poolt võib tabada kedagi teistki.
-
Külaline
Tee koduleht! Pane nimeks "tahavaatust.ee" ja saad kuulsaks ja rikkaks.
(avalikud foorumid ei ole küll koht selliste avalduste tegemiseks - no kas keegi meist teab, oled sa elatist ootav üksikema või laimav võlglane? oma nime alt aetakse selliseid asju, kui tahetakse usaldusväärne olla, mitte miski Ellotška)
(avalikud foorumid ei ole küll koht selliste avalduste tegemiseks - no kas keegi meist teab, oled sa elatist ootav üksikema või laimav võlglane? oma nime alt aetakse selliseid asju, kui tahetakse usaldusväärne olla, mitte miski Ellotška)
-
Külaline
Kustuta see kiiresti, kui tõestatakse laim, siis ei saa te varsti enam keegi süüa, maksate ennast siniseks.
-
Külaline
Isegi kui sinu jutt on õige, siis võid kohtus tõestama jäädagi.
-
Külaline
Veidi offtopicut. Teemaalgatajal on huvitav kasutajanimi, avame veidi selle nime tagamaid.
Ellotška on Ilja Ilfi ja Jevgeni Petrovi romaani „Kaksteist tooli“ üks värvikamaid kõrvaltegelasi – satiiriline karikatuur nõukogudeaegsest väikekodanlikust, pealiskaudsest ja äärmiselt piiratud sõnavaraga seltskonnadaamist.
- Tema kuulsus tuleneb sellest, et ta kasutab kogu oma igapäevaelus vaid umbes 30 sõna, mis teeb temast omamoodi „keeleinimsööja“ – inimese, kes sööb ära keele rikkuse, asendades selle mõttetu glamuuriga.
- Ellotška on kehastus tühisusest, snooblusest ja moekultuse mõttetustest, mida Ilf ja Petrov teravalt parodeerivad.
Ellotška on Ilja Ilfi ja Jevgeni Petrovi romaani „Kaksteist tooli“ üks värvikamaid kõrvaltegelasi – satiiriline karikatuur nõukogudeaegsest väikekodanlikust, pealiskaudsest ja äärmiselt piiratud sõnavaraga seltskonnadaamist.
- Tema kuulsus tuleneb sellest, et ta kasutab kogu oma igapäevaelus vaid umbes 30 sõna, mis teeb temast omamoodi „keeleinimsööja“ – inimese, kes sööb ära keele rikkuse, asendades selle mõttetu glamuuriga.
- Ellotška on kehastus tühisusest, snooblusest ja moekultuse mõttetustest, mida Ilf ja Petrov teravalt parodeerivad.
Minu meelest mitte, pigem ju suht konkreetne, fakte esitav jutt, ilmselt siis ka tõendatav. Ainuke "hinnang" on soovitus kontrollida üle neile saadetavad dokumendid, mis on alati hea soovitus, seda võiks ka Põlts ise soovitada?Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 18:45 Liiga julgelt loobid siin süüdistusi...
-
Külaline
FB on selliseid asju paksult täis. Kui on tõestusmaterjal olemas, pole tegu mingi laimuga.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 18:49 Isegi kui sinu jutt on õige, siis võid kohtus tõestama jäädagi.
-
Külaline
Milliseid "selliseid"?
-
Külaline
Nimelisi kirjeldusi ebapädevate ametnike kohta.
-
Külaline
Ja kuidas see muudab seda, et käesolev teema on anonüümsena käsitletav laimuna?
Ei ole ju käsitletav laimuna. Laimuks saab nimetada alles siis, kui on selgus, et esitatud väited on valed või mittetõestatavad, praegu seda selgust pole. Sul veab, et see tekst on anonüümne, sest kui autor oleks teada, siis oleks tal sind võimalus kohtusse kaevata laimamise süüdistusega- kuna siis sa väidaksid, et "see konkreetne isik Eesnimi Perenimi on laimaja". Ütle aitäh, et ta anonüümne on.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 20:08 Veidi offtopicut. Teemaalgatajal on huvitav kasutajanimi, avame veidi selle nime tagamaid.![]()
Ma tean, kes sa oled. Mees.
-
Külaline
Ei pruugi olla, minu kliendile saabus tööle naine kes maksab kahe kohtutäituri akti alusel elatist.
-
Külaline
No see on küll geniaalne postitus ... kui ta ei oleks anonüümne, siis ma ju ei ütlekski, et see laim on. Anonüümse ja oma nime alt esineva inimese ütlustel on väga suur kaaluvahe.kolja kirjutas: ↑31 Mär 2026 21:24Ei ole ju käsitletav laimuna. Laimuks saab nimetada alles siis, kui on selgus, et esitatud väited on valed või mittetõestatavad, praegu seda selgust pole. Sul veab, et see tekst on anonüümne, sest kui autor oleks teada, siis oleks tal sind võimalus kohtusse kaevata laimamise süüdistusega- kuna siis sa väidaksid, et "see konkreetne isik Eesnimi Perenimi on laimaja". Ütle aitäh, et ta anonüümne on.
-
Külaline
Miks ta mees peaks olema? Mina olen naine ja minulgi seostus postitaja nimi kohe selle Ellotškaga, kahju küll. Midagi pole teha, kui keegi on Krõõt, siis küllap on kõigil meil esimene assotsiatsioon just Vargamäe ning heleda healega.Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 21:28Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 20:08 Veidi offtopicut. Teemaalgatajal on huvitav kasutajanimi, avame veidi selle nime tagamaid.![]()
Ma tean, kes sa oled. Mees.
-
Külaline
Kas arvad, et TA selle nime tausta ise ei tea? Valiski meelega sellise?Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 20:08 Veidi offtopicut. Teemaalgatajal on huvitav kasutajanimi, avame veidi selle nime tagamaid.![]()
Teemaalgatus laseb arvata, et 30 sõnaga tema sõnavara küll ei piirdu.
Muuseas, minu kasutajanimi ühes foorumis on Krõõt. Ja ei, Vargamäega pole sel mingit pistmist. Vahet pole, mis seos võiks kellelgi tekkida.
-
Külaline
Ma tean, mida sa eelmisel suvel tegid!Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 21:28Ma tean, kes sa oled. Mees.
Viis sõpra varjavad surmaga lõppenud autoõnnetust, kuid aasta hiljem hakkab neid jälitama tapja, kes teab nende saladust ja sunnib neid koos varasemate ellujäänutega tõele silma vaatama.
-
Külaline
TA on suur 12 tooli austaja ja ta valis omale teadlikult sellise kasutajanime.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 22:10Kas arvad, et TA selle nime tausta ise ei tea? Valiski meelega sellise?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist