Hullud päevad

vana hea klassika
Külaline

Hullud päevad

Postitus Postitas Külaline »

Taas on Stoackmannis Hullud päevad tulemas. Kas keegi saab aru, miks ei suuda üks peen ja kallis pood teha omale normaalset e-poodi? Ja, mis teema on elektroonilise Hullude päevade kataloogiga? Olen korduvalt püüdnud netist seda nn "raamatu kujul" leida, aga ei ole.
Külaline

No ei saa nii abitu olla.

https://view.taiqa.com/stockmann/hullud ... 26#/page=1
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 00:58 Taas on Stoackmannis Hullud päevad tulemas. Kas keegi saab aru, miks ei suuda üks peen ja kallis pood teha omale normaalset e-poodi? Ja, mis teema on elektroonilise Hullude päevade kataloogiga? Olen korduvalt püüdnud netist seda nn "raamatu kujul" leida, aga ei ole.
Tegu voib olla müügioigustega ja lisaks on teu viieparvase projektiga igal aastal, kus kauba sortiment kiiresti vaheldub. Lisaks voib ka olla, et sind tahetalse just kojale (ostad veel nipet-näpet)
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 07:09 No ei saa nii abitu olla.

https://view.taiqa.com/stockmann/hullud ... 26#/page=1
Noh, sa said vähemalt oma päeva nüüd kirja! Said hommikul vara ära susata!

Kui mina panen otsingusse Hullud päevad 2026 kataloog, siis avaneb mul selline vaade ja ei midagi enamat

https://hulludpaevad.ee/?utm_term=hullu ... nDEALw_wcB

Ja see ei ole üldse see lehekülg, kust oleks mugav asju vaadata.

Hea poe kodulehe eelis on see, et piisab otsingusse ühest märksõnast, mis viib su kohe soovitud leheküljele. Kui sa pead otsima ja midagi leiutama, et leida, siis see ei ole mugav.

Kataloog kataloogiks, aga e-pood on neil üleüldse nii viletsalt ülesehitatud, et ei ole mingit soovi sealt midagi vaadata. Kaubamaja või Selveri e-poodidega ei ole võrreldavgi.
Külaline

Nad on pankroti äärel. Selle üks peamine põhjus ongi, et nad ei suutnud õigel ajal korralikke e-poode teha ega ole seda suutnud senini.
https://www.google.com/search?q=stockmann+pankrot
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 11:19

Kui mina panen otsingusse Hullud päevad 2026 kataloog, siis avaneb mul selline vaade ja ei midagi enamat

Hea poe kodulehe eelis on see, et piisab otsingusse ühest märksõnast, mis viib su kohe soovitud leheküljele. Kui sa pead otsima ja midagi leiutama, et leida, siis see ei ole mugav.

Kataloog kataloogiks, aga e-pood on neil üleüldse nii viletsalt ülesehitatud, et ei ole mingit soovi sealt midagi vaadata. Kaubamaja või Selveri e-poodidega ei ole võrreldavgi.
Ah, mida sa kiunud - ei saa, ei leia, ei ole mugav, ei soovi ja kui siis su vingurlusele tähelepanu juhitakse on teised halvad. Ütle aitäh inimesele, kes viitsis sinu eest sellesama lehekülje lõppu kerida ja sealt sulle sobivas vormis lingi sulle siia jagada. Ei saa eeldada, et paar korda aastas toimuvale viiepäevasele kampaaniale peaks olema mingi hüper-super pood veel eraldi loodama. Lihtsalt selleks, et iga mugavusest ära pööranud ekraanil näpuliigutajani jõuda. Täiesti toimiv lahendus on olemas. Kui kasutamisega ikka hakkama ei saa, mine poodi kohale või kasuta neid netipoode, mis sulle piisavalt käe järgi on. Säästa teisi oma turtsumistest-plärtsumistest.
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Stockmannilt head e-poodi oodata on naiivne. Pole kunagi olnud, ei ole ega ilmselt ka tule. Ükskõik mis kujul pakkumised veebi ilmuvad, on see siiski marginaalne osa tegelikust. See on umbes sama naiivne, kui oodata Temu reaalpoodi Vaimastverre.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 11:19Kui mina panen otsingusse Hullud päevad 2026 kataloog, siis avaneb mul selline vaade ja ei midagi enamat

Mida sel lehel leiutada vaja? Kui mina panen otsingusse näiteks „kleit“, siis annab kohe kõikide kleitide pildid koos nimede ja hindadega. Lisaks on võimalus tulemusi filtreerida kategooria, suuruse, värvi jm järgi. Mida enamat veel vaja? Kõik e-poed on sarnaselt üles ehitatud.

Raamatukujulises kataloogis aga näitab kõigepealt tulemuseks 8 lehekülge, mis tuleb kleitide nägemiseks kõik ükshaaval läbi klõpsida. Ja kui on soov mõnda neist osta, siis viib ikkagi tavapärase e-poe lehele. Mille poolest see raamat küll mugavam on, mitte ei taipa.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 12:59 Kui kasutamisega ikka hakkama ei saa, mine poodi kohale
Kõige õigem on ikka kohapeale minna ja osta seda, mida käega oled enne katsuda saanud ning selga proovinud. Mina näiteks ei saa aru inimestest, kes tellivad endale koju mingist e poest neli suurust (M, L, XL, XXL), siis proovivad neid selga ja kolm suurust sadavad tagasi. Paki ja mässa, siis vaata kas oled raha tagasi saanud. Mingis Anu hommikusaates rääkis üks naine, et teeb niimoodi.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 12:59

Ah, mida sa kiunud - ei saa, ei leia, ei ole mugav, ei soovi ja kui siis su vingurlusele tähelepanu juhitakse on teised halvad. Ütle aitäh inimesele, kes viitsis sinu eest sellesama lehekülje lõppu kerida ja sealt sulle sobivas vormis lingi sulle siia jagada. Ei saa eeldada, et paar korda aastas toimuvale viiepäevasele kampaaniale peaks olema mingi hüper-super pood veel eraldi loodama. Lihtsalt selleks, et iga mugavusest ära pööranud ekraanil näpuliigutajani jõuda. Täiesti toimiv lahendus on olemas. Kui kasutamisega ikka hakkama ei saa, mine poodi kohale või kasuta neid netipoode, mis sulle piisavalt käe järgi on. Säästa teisi oma turtsumistest-plärtsumistest.
Selles asi ongi, et peab kuhugile lehekülje lõppu kerima või kuskilt otsima... Kui ma panen otsingusõnasse Hullud päevad 2026 kataloog (rõhk sõnal kataloog), siis normaalse e-poe puhul avaneb kohe õige asi, mitte ei pea seda kataloogi kuskilt rea vahelt või mingist x-kohast otsima.

Igal juhul, äärmiselt viletsalt on kogu see e-pood ja muud asjad seal korraldatud. Arvestades poe mainet ja hinnataset võiks tõesti panustada kodulehe arendamisele.
Külaline

Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 13:30
Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 11:19Kui mina panen otsingusse Hullud päevad 2026 kataloog, siis avaneb mul selline vaade ja ei midagi enamat

Mida sel lehel leiutada vaja? Kui mina panen otsingusse näiteks „kleit“, siis annab kohe kõikide kleitide pildid koos nimede ja hindadega. Lisaks on võimalus tulemusi filtreerida kategooria, suuruse, värvi jm järgi. Mida enamat veel vaja? Kõik e-poed on sarnaselt üles ehitatud.

Raamatukujulises kataloogis aga näitab kõigepealt tulemuseks 8 lehekülge, mis tuleb kleitide nägemiseks kõik ükshaaval läbi klõpsida. Ja kui on soov mõnda neist osta, siis viib ikkagi tavapärase e-poe lehele. Mille poolest see raamat küll mugavam on, mitte ei taipa.
Kusjuures, see on alles üsna viimasel ajal ilmunud võimalus, et seal saab tooteid kategoriseerida nt hinna, värvi ja kaubamärgi järgi ja niimoodi otsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 11:45 Nad on pankroti äärel. Selle üks peamine põhjus ongi, et nad ei suutnud õigel ajal korralikke e-poode teha ega ole seda suutnud senini.
Minu meelest on see pood oma aja ära elanud. Ammu oleks aeg kinni panna. Nüüd hingitseb seal linnasüdames, ei ela ega sure. Seal ei müüda ju mitte midagi sellist, mida mujalt poodidest ei saaks.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 15:34
Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 11:45 Nad on pankroti äärel. Selle üks peamine põhjus ongi, et nad ei suutnud õigel ajal korralikke e-poode teha ega ole seda suutnud senini.
Minu meelest on see pood oma aja ära elanud. Ammu oleks aeg kinni panna. Nüüd hingitseb seal linnasüdames, ei ela ega sure. Seal ei müüda ju mitte midagi sellist, mida mujalt poodidest ei saaks.
Kullinaarialett on seal siiski päris hea. Ja teeninduskvaliteet on ka väga meeldiv. (TA olen.)
Külaline

Jah see on õige, see on kestnud juba kaua. Soomes sulgevad kaubamaju ja müüvad kinnisvara. Lindex hoiab hetkel neid veel peal. Põhjuseks siis aeglus, ei suutnud kiiresti kaasa minna muutustega, e-poodide lainega ja bränditähtsuse langusega. Ilmselt on juhtkonnas vaemaealised ja mitte väga loova mõtlemisega inimesed, kel keeruline kiireid pöördeid teha.
Käin vahel läbi, põhiliselt toidukaupadest, sest ülevalt pole juba mitu aastat leidnud midagi, mis oleks kiusatust tekitanud. Probleem on ka selles, et valdavalt müüvad selliseid brände (kitsas valikus), mille tooteid on võimalik ise otse osta, suuremas valikus ja paremate hindadega (kui natuke viitsida oodata). Hulludel päevadel pole ka ammu käinud, need kaubad pole enam eriliselt odavad, üles ehitatud "massiga kaasa" põhimõttele st ostad koos teistega kaupa, mida tegelikult nii väga vaja polegi.
Külaline

Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 13:30

Ja nüüd püüa midagi toiduosakonnast leida... Ja siis tee sama näiteks Selveri kodulehel...

Raamatukujulisest kataloogist soovin näha, mis pakkumised on konkreetselt hulludel päevadel, mitte seda, milliseid kleite pood üleüldse pakub.
Külaline

See e-pood on neil tõesti totaalne naljanumber ... kui vaatad näiteks outlet sektsioonist asju, siis selgub, et suur osa asjadest, mis seal üleval, pole tegelikult üldse saadaval ja nii need seal ripuvad kuid ja nädalaid. Milleks sellised näilised pakkumised?

Hullud Päevad on ka muutunud täiesti mõttetuks kampaaniaks, sest juba ammu ei ole neil pakkumises midagi sellist, mida kuskilt netist odavamalt ei saaks ... isegi toiduosakonna pakkumised panevad lihtsalt õlgu kehitama - näiteks nende Hullude Päevade aegne lõhefilee hind on alati kõrgem kui paar sammu kaugemal asuva Solarise toidupoe tavahind :)
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 15:39Käin vahel läbi, põhiliselt toidukaupadest
Minagi. Neil on häid salateid, muudest osakondadest ei oska tavaliselt midagi tahta. Kosmeetikaosakonnast olen ostnud ja kodutarvetest kiiruga kruusi, aga ei tuleks selle pealegi, et midagi vajalikku sinna otsima minna. Iseenesest kahju, teenindusel pole viga ja kunagi sai seal osteldud hea meelega. Ostan ka väga suure osa asju riideid üldse e-poest, sest olen väga numbrisobiv. See tähendab, et võin numbri järgi osta kõike, mis pole just aasia moodi numbritega.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 12:59

Imelik, et asjakohase kriitika tegemist peetakse kiunumiseks ja vingumiseks, turtsumiseks ja plärtsumiseks.

Tegemist on ju ajaviitelise teemaga, mis ei tohiks kedagi siin isiklikult solvata. Et, kui midagi ei meeldi, siis ei tohi seda välja öelda? Muidu on ebaviisakas?

See koduleht on ju ka teiste inimeste arvates väga kehv.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 15:41Ja nüüd püüa midagi toiduosakonnast leida... Ja siis tee sama näiteks Selveri kodulehel...

Raamatukujulisest kataloogist soovin näha, mis pakkumised on konkreetselt hulludel päevadel, mitte seda, milliseid kleite pood üleüldse pakub.
Sellel lingil, mis sa postitasid, ongi ainult hullude päevade kaup ja isegi täiuslikum kui raamatus. Iga artikli juures on nädalapäev ja kellaaeg, millal kaup müüki tuleb.

Ja mis sellel toidukaubal häda on? Toksin otsingusse "piim" ja annab mulle kõik piimatooted, täpselt nagu Selveris.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 16:44
Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 15:41Ja nüüd püüa midagi toiduosakonnast leida... Ja siis tee sama näiteks Selveri kodulehel...

Sellel lingil, mis sa postitasid, ongi ainult hullude päevade kaup ja isegi täiuslikum kui raamatus. Iga artikli juures on nädalapäev ja kellaaeg, millal kaup müüki tuleb.

Ja mis sellel toidukaubal häda on? Toksin otsingusse "piim" ja annab mulle kõik piimatooted, täpselt nagu Selveris.
Kui mina panen stocki lehel otsingusse "piim", siis avaneb selline lehekülg https://www.stockmann.ee/et-ee/otsi?sto ... minChars=3
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 5 külalist