Kui rahaga arvestama ei peaks
-
Külaline
Ämber on ju nurgas täitsa olemas.
-
Külaline
Ja meesperele on kummikud.
-
Külaline
Pooled eesti kinnisvarapakkumised on umbes sellisel tasemel fotodega. Vigane ja infotühi tekst ka juurde ja lähebki portaali.
-
Külaline
See on Silvia esik. Liiga kirju minu jaoks ja tõesti vannituba meenutav, aga kui talle nii meeldib, siis mis see meie asi on. Meie seal ju ei ela.
-
Külaline
Kui Eestis maja osta tahtsid aastat 20 tagasi tuli teha valik, kas väljast ilus maja ja seest ... või vastupidi norm sisekujundus ja maja .... Et mõlemad klappinuks, seda polnudki.
Fotol on selge tualett. Isiklikult teeks sellise ainult türgi sauna.
Fotol on selge tualett. Isiklikult teeks sellise ainult türgi sauna.
-
Külaline
Eks ta veits... omapärane on, aga maitsed ongi erinevad. Ise sellist eklektikat oma koju ei tahaks. Või kui, siis vannituppa ja ilma selle kaltsuvaibata.
-
Külaline
Minu arust on kohutav ja maitselage. Kõige selle kirju-mirju krooniks veel värviline kaltsuvaip...
-
Külaline
samad sõnad. need seinaplaadid võiksid ju isegi lahedad olla, aga kindlasti mitte sellises gemüüses.Guest kirjutas: ↑03 Apr 2026 17:29 Minu arust on kohutav ja maitselage. Kõige selle kirju-mirju krooniks veel värviline kaltsuvaip...
-
Külaline
See on nagu riietusegagi, kõik ei saa olla korraga silmatorkav, pead valima ülemise või alumise poole. Sisekujunduses kehtib põhimõte, et vähem on rohke, näiteks üks dekoratiivne sein ja ülejäänud tagasihoidlikud jne. See esik on minu silmis kirjumast kirju, stiilitu ja väsitav. Põrandaplaat on ok, neid müüakse ehituspoodides ega ole kallid, aga nõuaksid heledat seinavärvi, mida võiks kirgastada mingi pildi või riiuliga. Seintel on vist see vakstu tüüpi kate, mida vannitubasessegi pannakse, kui kiire ja odavalt tahad.
-
Külaline
Minu meelest on imelik, et mitte keegi talle head nõu ei tahtnud anda. Plaaditud sein esikus on ju jube ebapraktiline ja meie kliimas lihtsalt külm. Küttekeha pole näha, kui just põrandaküte pole. Iseenesest kenad plaadid, nii seinas kui põrandal, aga mitte samaaegselt. Oleks võinud valida kas ühe või teise, aga mitte mõlemad koos. Aga noh, nagu öeldud, siis maitse üle ei vaielda.
-
Külaline
Need seinaplaadid sobivad ju ainult vannituppa, heal juhul ruuduke pliidi taha, aga vb on omanik pragmaatiline inimene ja kui seal mitmed loomad ja lastekari koguaeg liigub, siis lapiga puhtaks ja korras. Peaasi, et keegi nokastanud külaline siis vigaseks ei kuku end või vanainimene, sest libedate keraamiliste plaatide peale in juba lendav vaip ka ootele pandud. See vaip on koomiline seal, ajal mil on tõeliselt ilusaid, erinevaid, pakse, alt kummiga porivaipu saada, võta või kullatooniga. Ainult paarsada eurot korralik vaip.
Mina sellises elada ei tahaks. Ajus hakkavad kellad lööma, et plaadid pole süsteemselt pandud. Osa põrandaplaatidest on mõeldud suurema kujundi ladumiseks. Kui põrandal oleks suurematest mustritest igaühest vaid üks plaat, ei saaks arugi. Nüüd aga on umbes selline mulje, nagu oleks laomees Lagunov saanud töölt virutada pakkidest paari plaadi kaupa materjali ning nendest siis on põrand tehtud. Need plaadid, millel üks nurk on kaarjate elementidega, on mõeldud ühe ornamendina nelja kaupa paigutamiseks ja kuigi muidugi igaüks teeb omas kodus mida tahab, minusugune läheks öösel peitliga omas kodus neid plaate alla lööma. Minu aju võtab seda kui mõistatust, puslet, mis tuleks ära lahendada, muidu on valus vaadata. Araabiamaades oleksid need plaadid ornamentide järgi mustris. Siin on lihtsalt sülega külvatud.
-
Külaline
rahas pole siin mingit küsimust - tegu on täiesti tavaliste ehituspoe odava otsa kirjute plaatidega. Marokost on asi väga kaugel, selleks et midagi marokopärast saavutada tuleks otsida käsitööplaate.
Sisekujundus on maitseküsimus, no kui Silviale meeldib siis olgu.
Sisekujundus on maitseküsimus, no kui Silviale meeldib siis olgu.
-
Külaline
Minu meelest, kui põrand on kirju, siis seinad peaksid olema ühevärvilised; kui seinad on kirjud, siis põrand ühevärviline. Niimoodi nagu praegu on täielik kakofoonia. Ja, jah, põrandaplaadid oleksid pidanud olema paigaldatud mustrisse, praegu jääb tõesti mulje (nagu eelmine vastaja ütles), et laomees Lagunov need ära virutas ja laomees Lagunov need ka paigaldas.
-
Külaline
Minu arust sobib proua maitsega oivaliselt kokku. Kaltsuvaip ka veel otsa. Tal on ju ka aiapäkapikk ja muud vahvad asjad. Mul hakkaks sellest koridorist kohe pea valutama, aga mul on tunne, et nii intensiivse prouaga koosolemine rohkem kui kaks minutit on veelgi suurem väljakutse, seega majalised on harjunud.
-
Külaline
Inimeste maitse on ikka nii erinev. Minu arust ei oleks selline plaat ka pisikese täpina kuskil köögiseinas ilus. Ammugi ei ole sellised plaadid lahedad suuremas esitluses.
See on ju täiesti aasiamaade teema ja väga eba-eestipärane.
Üleüldse, ma arvan, et keraamilise plaadi koht on vannitoas, heal juhul köögi ja esiku põrandal. Ehk siis kohtades, mis on kergesti määrduvad ja vajavad pidevat puhastamist. Miks peaks aga esikuseinad plaatidega katma, seda ei mõista.
See on ju täiesti aasiamaade teema ja väga eba-eestipärane.
Üleüldse, ma arvan, et keraamilise plaadi koht on vannitoas, heal juhul köögi ja esiku põrandal. Ehk siis kohtades, mis on kergesti määrduvad ja vajavad pidevat puhastamist. Miks peaks aga esikuseinad plaatidega katma, seda ei mõista.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 12 külalist