Miinustajal ei olegi seisukohti, tal on ainult miinused, mida ta laob, neid on võtta küll kogu aeg.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 00:14 MIINUSTAJA, palun selgita oma seisukohti.
Sünge prognoos kütusehinnad
-
Külaline
Ma vastan miinustaja eest. Kuna ta alustas miinustamist kommentaarist, kus kodanikul on oma maadelt leitud naftat, siis on see puhteestlaslik kadeduse ilming ja edasi said kōik huupi miinused kirja vihast.
Detektiiv
-
Külaline
jah, ma olen ühe eelkirjutajaga nõus. tore, kui liiklus on lahedam ja ummikud kadunud. mind isiklikult ei kotiks kolme eurine kütusehind, mahukski oma luksusmaasturiga paremini liiklema 
-
Külaline
Ühtlasi oleks ka poeriiulite vahel ja ostukeskuste ees mõnusalt rohkem ruumi, sest kes seda kaks korda kallimat toitu ja olmekaupa ikka väga osta jaksab. Ja saab lõpuks ometi teatripiletidele ligi, sest lihtrahvas on selle tarbimiseks liiga laostunud.Toidukohtades saab laiutada jne.Guest kirjutas: ↑03 Apr 2026 10:14 jah, ma olen ühe eelkirjutajaga nõus. tore, kui liiklus on lahedam ja ummikud kadunud. mind isiklikult ei kotiks kolme eurine kütusehind, mahukski oma luksusmaasturiga paremini liiklema![]()
-
Külaline
Vat sedasi mõjutab, et kuna suhted Venemaaga on pekki keeratud ja sealt kütust ei saa, siis nii mõjutabki.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2026 23:22Kuidas see üks väin meie elu nii mõjutab? Kas see on ainuke koht, kust me siiani kütust saanud? Ma ei saa aru, äkki selgitate mulle, miks kõik munad ühes korvis on, kui nii ei tohiks maailmas ju olla.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2026 23:00 Ilmselt kestab see jama nii või teisiti pikka aega, mitmest allikast on öeldud, et isegi kui kohe saaks tankerid liikuma, hakkaks olukord paranema 6 kuu pärast. Ja kes ütleb, et see ei kordu, kui nüüd kord need neetud iraanlased on nad seda testida saanud.
Otsustasime igaks juhuks auto ära vahetada pistikhübriidi vastu, kõigeks tuleb valmis olla.
* Pisut rohkem geopoliitilist teadlikkust teeks kasu.
Venemaa on suhted ise pekki keeranud, sest ei oska olla normaalne riik. Aga seda pole vaja just selles teemas arutama vaja hakata.
See on ikka uskumatu, kuidas mingi peast soe vanamees keerab terve maailma elu uppi. Venemaa on nüüd või sees, küll osad riigid tema käest jälle naftat hakkavad ostma, võib olla ka Euroopa Liit.
-
Külaline
On ka pisut naiivne arvata, et seda suutus teha ainuisikuliselt üks inimene.
See Trump on selles mõttes veider tegelane, täna räägib ühte ja homme teist. Vabastame Hormusi väina, ei vabasta Hormusi väina ja niimoodi kolm korda järjest. Samas see kõik ei ole naljakas, sest sellist juttu räägib maailma ühe võimsama riigi president.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 17:15On ka pisut naiivne arvata, et seda suutus teha ainuisikuliselt üks inimene.
-
Külaline
Samas see "maailma võimsaim riik" seisab kodusõja lävel.
Et siis jälle Põhi versus Lõuna nagu omal ajal?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist