Naise kulul elamine

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:09
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:07
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:04

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mis kuradi mees sa foobik? Sa ära arva, et 24/7 netis istudes oled kuidagi targaks saanud? Sulle teadmiseks. Mul pole meest ja lapsi kes mind orjavad. Süüa teevad ja nõud pesevad. Maja koristavad. Minu aluspesu masinasse panevad jne. Mul pole ka nii ideaalset venda ja tema peret. Mina olen tavaline eesti naine tavalise ja normaalse perekonnaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:42
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:06 Nii nii.. mulle ka teema :)
Minu mees elab 100% minu kulul. Nii juba aastaid. Umbes 15 aastat või nii.. Enne seda käis tööl.
Olen ülimalt rahul :) ei pea olema kõik sama vormiga löödud :)
Mina ei kannata üldse mingit kodumajandamist. Ausalt sureks vist enne nälga kui igal õhtul oleks nõus midagi vaaritama.
Kui lapsed väiksed olid ja ma pidin nendega vahel üksi kodus olema, siis juba poole päeva pealt hakkasin mõtlema, et millal mees ometi juba koju tuleb ja üle võtab. Jube tüütu on see plutitamine ja potitamine.
Siit läbikäinud teemadest veel et joodik ta ei ole. Mitte päris täiskarsklane, aga peaaegu. Vahel koos timmime ikka midagi :)
Noorem ta minust ei ole. Tegelikult olen mina 8 aastat noorem kui tema.
Ja teenin ma palju.
Ainus asi meie elu juures ongi see, et ühiskond peab meest luuseriks ja mind imelikuks. Aga no mehel ei saaks vist rohkem suva olla sellest, mida temast arvatakse. Ja minule läheb korda küll, aga kuna ma olen tõesti nii ülimalt rahul oma eluga, siis noh, kannatan ära :)
Aga milline teie tulevikuplaan on, elu lõpuni ei käi ju sina ka tööl? Ma pole küll väga kursis, aga palju mees pensioni saama hakkab? Või suudad ka teie vanaduspõlve ette ära kindlustada?
Ma ka riiklikust pensionist suurt ei tea ja ega ma seda enda riikliku pensioni ka ei usalda. Riigi värk, eelmised põlvkonnad seda näinud piisavalt kui kindel see on.
Meil on tekitatud oma isiklikud “pensionisambad”, mis peaks olema vanaduse elu enam-vähem ära katma.
Pigem ma muretsen sellepärast, et mina olen noorem ja meeste keskmine eluiga on lühem, mis siis saab kui ta ära sureb. Kes mind siis kaissu võtab ja mulle hommikuti kohvi teeb? Aga selle tarvis sunnin meest iga päev ennast külma veega karastama ja kalamaksaõli võtma. Minu vanaisa võttis iga päev kalamaksaõli ja elas saja aastakse. See on piisav.
Ehk et.. “ei me ette tea..”
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:18
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:49
Minu mees elab 100% minu kulul. Nii juba aastaid. Umbes 15 aastat või nii.. Enne seda käis tööl.
Mina ei kannata üldse mingit kodumajandamist. Ausalt sureks vist enne nälga kui igal õhtul oleks nõus midagi vaaritama.
Kui lapsed väiksed olid ja ma pidin nendega vahel üksi kodus olema, siis juba poole päeva pealt hakkasin mõtlema, et millal mees ometi juba koju tuleb ja üle võtab. Jube tüütu on see plutitamine ja potitamine.
Siit läbikäinud teemadest veel et joodik ta ei ole. Mitte päris täiskarsklane, aga peaaegu. Vahel koos timmime ikka midagi :)
Ja teenin ma palju.
Ainus asi meie elu juures ongi see, et ühiskond peab meest luuseriks ja mind imelikuks. Aga no mehel ei saaks vist rohkem suva olla sellest, mida temast arvatakse. Ja minule läheb korda küll, aga kuna ma olen tõesti nii ülimalt rahul oma eluga, siis noh, kannatan ära :)
Ongi ju luuser. Mis tal täpsemalt takistab tööl käia? Normaalsed mehed ongi lapsega lapsehoolduspuhkusel ning enamikele meeldib ka kokata- minu isa ja venna peres ei lasta naist köökigi-kõik toidud ning köögi koristamised ning nõudepesud on loomulikult meeste rida. Mu oma poeg on järjest juba teise lapsega vanemapuhkusel. Ilmselgelt teeb ka õhtusöögi ning prepib muud toidud. Selle kõrvalt tegeleb jätkuvalt ettevõtte arendamise, tegevjuhtimise ning töötajate palkamisega.
Kui ma ütlen ausalt, siis põhiselt vist takistan mina :)
Õnneks pole see teemakski tulnud. Aga kui tuleks, siis mina oleks vastu. No muidugi, kui ta just ise väga tahaks.. aga õnneks ta on ka praeguse korraldusega rahul.
Praegu on nii hea: söök laual, kodu korras, mina olen hoitud nagu kuninga kass. Meil on üksteise ja laste jaoks aega ja eriti, et mehel on minu jaoks aega.
Raha on meil piisavalt ja jääb ülegi.
Ma ei näe tõesti mitte mingit põhjust, miks ta peaks tööle minema.
Kas sa saad aru, et siinsed õelused ei saa sellest aru. Nende ideaalmaailm on kus mees peab naist üleval. Vastupidi ei tule kõne allagi. Muidugi enamusel neist polegi meest. Need on jooksu pannud õeluste juurest. Nende endi sissetulek on olematu ja siis ongi kõigi peale vihased kelledel etisti ja kellel hästi läheb.
Nohh osad siin muidugi on üüüüüüber rikkad. Ja osadel on mehed kes pesevad nende aluspesu. Kuidas siis teisti :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:23
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:20
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:09

Postitus on kustutatud
Mis kuradi mees sa foobik? Sa ära arva, et 24/7 netis istudes oled kuidagi targaks saanud? Sulle teadmiseks. Mul pole meest ja lapsi kes mind orjavad. Süüa teevad ja nõud pesevad. Maja koristavad. Minu aluspesu masinasse panevad jne. Mul pole ka nii ideaalset venda ja tema peret. Mina olen tavaline eesti naine tavalise ja normaalse perekonnaga.
Postitus on kustutatud
Sina ju oled :lol: Jorss muidugi sinu sõnavaras näitab taset
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 23:40
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:18

Ongi ju luuser. Mis tal täpsemalt takistab tööl käia? Normaalsed mehed ongi lapsega lapsehoolduspuhkusel ning enamikele meeldib ka kokata- minu isa ja venna peres ei lasta naist köökigi-kõik toidud ning köögi koristamised ning nõudepesud on loomulikult meeste rida. Mu oma poeg on järjest juba teise lapsega vanemapuhkusel. Ilmselgelt teeb ka õhtusöögi ning prepib muud toidud. Selle kõrvalt tegeleb jätkuvalt ettevõtte arendamise, tegevjuhtimise ning töötajate palkamisega.
Kui ma ütlen ausalt, siis põhiselt vist takistan mina :)
Õnneks pole see teemakski tulnud. Aga kui tuleks, siis mina oleks vastu. No muidugi, kui ta just ise väga tahaks.. aga õnneks ta on ka praeguse korraldusega rahul.
Praegu on nii hea: söök laual, kodu korras, mina olen hoitud nagu kuninga kass. Meil on üksteise ja laste jaoks aega ja eriti, et mehel on minu jaoks aega.
Raha on meil piisavalt ja jääb ülegi.
Ma ei näe tõesti mitte mingit põhjust, miks ta peaks tööle minema.
Kas sa saad aru, et siinsed õelused ei saa sellest aru. Nende ideaalmaailm on kus mees peab naist üleval. Vastupidi ei tule kõne allagi. Muidugi enamusel neist polegi meest. Need on jooksu pannud õeluste juurest. Nende endi sissetulek on olematu ja siis ongi kõigi peale vihased kelledel etisti ja kellel hästi läheb.
Nohh osad siin muidugi on üüüüüüber rikkad. Ja osadel on mehed kes pesevad nende aluspesu. Kuidas siis teisti :lol:
Ei ole mina siin kunagi erilist õelust märganud. Arvamuste paljusus ja ideaalide erinevus on pigem ikka huvitav nähtus. Kes ikka viitsiks kõlakojas elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:04
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:59
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:56

Sinu jaoks on vist arusaamatu, et inimesed hoolivad, austavad ja usaldavad teineteist. Mees võimaldab naisel teha tööd mis toob hästi sisse. Üldjuhul tähendab see seda, et proual on palju tööd. Pingelist tööd. Ja tõenäoliselt on nad majanduslikult kindlustatud. Üldjuhul on asi vastupidi. Nüüd siis sedamoodi, et mees pakub tagalat. Naisel ju kõik olemas. Pere. Lapsed. Mees. Hea töö. Ilus kodu.
Kõik ei loe sente ja ei arvuta kaaslase väärtust. Kõik ei mõtle mis siis tulevikus saab. Kas pean tõesti kaaslasele võileiva välja tegema.
Kas oleks tore kui proua peaks elu lõpu elama üksi. Raha palju aga lapsi, meest, peret pole

Aa, et kui see naine ei peaks oma meest üleval, siis peaks ta üksi elama? Poleks lapsi, meest ega peret? Mis loogika see veel nüüd on?
Ära targuta. Sina sinnani kuhu nemad on jõudnud kunagi ei saa. Aga selgitan. Palju teenivatel naistel on üldjuhul 12 tunnised tööpäevad. Väga palju ollakse kodust ära jne. Väga raske on üksinda näiteks kahe lapsega üksikemal. Kõik pole Repsi Mailised kel võimalus riiki koorida.
Jahh saab hakkama, aga kas ja kaua jõutakse.
Seega veelkord. Ära targuta.
Milleks need lapsed ja mees, kui tehakse 12 tunniseid päevi ja ollakse kogu aeg ära? Niikuinii on lapsed üksi.
Külaline

Milleks need lapsed ja mees, kui tehakse 12 tunniseid päevi ja ollakse kogu aeg ära? Niikuinii on lapsed üksi.
Kuidas üksi, nad on isaga. Paljudel hästiteenivatel meestel on ka 12 tunnised päevad, nende käest sa ei küsi, milleks neile perekond.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 09:45
Kuidas üksi, nad on isaga. Paljudel hästiteenivatel meestel on ka 12 tunnised päevad, nende käest sa ei küsi, milleks neile perekond.
Küsin ikka. Miks teha lapsi, kui need kohe hüljatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 09:53
Kui tahetakse head elu, siis osad peavad selle nimel ka tööd tegema. Ei ole nii, et kõik ainult istuvad kodus ja raha voolab ise sülle. Nii lihtsalt on.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 10:01
Kui tahetakse head elu, siis osad peavad selle nimel ka tööd tegema. Ei ole nii, et kõik ainult istuvad kodus ja raha voolab ise sülle. Nii lihtsalt on.
Loomulikult. Need ongi valikud. Ja endiselt, miks tehakse lapsi, kui need töö ja raha nimel hüljatakse. Tänapäeval on ok olla lapsevaba.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:01
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:06
Postitus on kustutatud

Vaatasid peeglisse? Uskumatu inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 10:08
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 10:01

Loomulikult. Need ongi valikud. Ja endiselt, miks tehakse lapsi, kui need töö ja raha nimel hüljatakse. Tänapäeval on ok olla lapsevaba.
Keegi ei hülga sellepärast kedagi ja see on ikka enda otsus, kes kui palju lapsi saab. Siin muudkui räägitakse, et kärgpered on väga toredad, kui vanemad üldse koos ei ela, pooled pered sellised, seega see, et üks vanematest on rohkem tööl, on küll köki-möki. Kogu aeg pole keegi tööl.
Külaline

Arvan, et kui on olemas meeste kulul elavaid naisi, on olemas ka naiste kulul elavaid mehi. Väga trendikas - üks askeldab palgatööl, teine kodutööl.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 10:24 Arvan, et kui on olemas meeste kulul elavaid naisi, on olemas ka naiste kulul elavaid mehi. Väga trendikas - üks askeldab palgatööl, teine kodutööl.
See on väga okei, iga pere ise teab, kuidas ta oma peres asjad jaotab. Kui üks teenib kahe eest, siis miks mitte nii, et teine tegeleb koduste asjadega, on mõlemal kergem elu ja kodune elu korras. Kui tööl käia, siis koduvärk ikka lonkab. Paraku meeste puhul pole see tavaline, et nad kodus kõik ära teeks, nad tihtipeale isegi ei märka, mis vaja teha on. Mul oli mees vahepeal töötu, no rohkem ta passis seal kodus, aga ei oodanud mind mingid puhtad toad ja mõnus kodune toit, just rohkem olid toad sassis. Temaga see koduhärra värk küll välja ei vea.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 10:31
See on väga okei, iga pere ise teab, kuidas ta oma peres asjad jaotab. Kui üks teenib kahe eest, siis miks mitte nii, et teine tegeleb koduste asjadega, on mõlemal kergem elu ja kodune elu korras. Kui tööl käia, siis koduvärk ikka lonkab.
Ja sellisel näitel/juhusel ei ole üldse asja teemasse "naise kulul elav mees", kui mees on väikeste lastega kodus ja hoiab neid ning kodu korras hoiab kõige juurdekuuluvaga. See on pere elukorraldus, kes just lastega kodus on, kui lapsed veel väikesed on, keegi peab olema ju, enamasti on selleks surutud naine.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:01
Ja teenin ma palju.

Postitus on kustutatud
Hahahaaa, aitäh! Ma pidin praegu ennast ribadeks naerma, sest kõige traagikoomilisem on see, et sellist rahvast on ja mitte vähe

/Juustup
Külaline

Postitus on kustutatud
Hahahaaa, aitäh! Ma pidin praegu ennast ribadeks naerma, sest kõige traagikoomilisem on see, et sellist rahvast on ja mitte vähe

/Juustup
[/quote]

Äkki suhtlete omavahel selle vanamehenässiga, kui see on sinu arust tore rahvalik huumor. Teised teie pärleid ilmselgelt hinnata ei oska, seega äkki suhtlete otse ja jätate foorumi sellest välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:19
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 10:31
See on väga okei, iga pere ise teab, kuidas ta oma peres asjad jaotab. Kui üks teenib kahe eest, siis miks mitte nii, et teine tegeleb koduste asjadega, on mõlemal kergem elu ja kodune elu korras. Kui tööl käia, siis koduvärk ikka lonkab.
Ja sellisel näitel/juhusel ei ole üldse asja teemasse "naise kulul elav mees", kui mees on väikeste lastega kodus ja hoiab neid ning kodu korras hoiab kõige juurdekuuluvaga. See on pere elukorraldus, kes just lastega kodus on, kui lapsed veel väikesed on, keegi peab olema ju, enamasti on selleks surutud naine.
Väikeste lastega on kodus naine, sest väikesed lapsed vajavad ema rinnapiima ja mehel rinda anda ei ole võimalik.
Külaline

Juustup kirjutas: 17 Juul 2024 11:29 Hahahaaa, aitäh! Ma pidin praegu ennast ribadeks naerma,
/Juustup
saatke oma lameduste eest õlalaepatsutamise kirjakesi privaatselt! Kui veel ei tea, siis siin foorumis saab. Ta nägi lihtsalt ennast vilksamisi üürikaesiku odavast peeglist ja arvas oma vihaobjektiks, luulud noh, ära erutu ilmaasjata, Juustup.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:33
Postitus on kustutatud

/Juustup
Äkki suhtlete omavahel selle vanamehenässiga, kui see on sinu arust tore rahvalik huumor. Teised teie pärleid ilmselgelt hinnata ei oska, seega äkki suhtlete otse ja jätate foorumi sellest välja.
[/quote]

Ma ei tea, kes see inimene on, keda ma tsiteerisin. Oletada võib, kuid pole fakte.
Fakt on see, et see inimene kelle kommentaari ma tsiteerisin suu peale küll kukkunud pole.
Ja üleüldse,miks meie ei või kommenteerida? See pole kellegi privaat-foorum. Blokeeri ebameeldivad kasutajad ära.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist