Telenägude iluprotseduurid

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 15:06
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 14:14

Sa vist ei ole kursis, milline näeb päriselus ligi 80 aastane inimene välja. Ja lisaks veel lõigetud teist sugu. Kuidas sa saad võrrelda teda mõne tavalise inimesega ja kuidas see näide saab olla tõestuseks, et plastiline kirurgia on halb ja teeb koledaks.
Palun väga: 80-aastane Ita Ever
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/823 ... mad-hetked
80-aastane Arnold Rüütel
https://www.delfi.ee/artikkel/18855844/ ... sunnipaeva

Tunduvalt sümpaatsemad kui need pingule kistud nägudega olevused.
Sümpaatsemad võivad sulle olla, aga siiski vanainimesed. Jane Fonda ei tundu vanainimene.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 15:22
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 15:06
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 14:14

Sa vist ei ole kursis, milline näeb päriselus ligi 80 aastane inimene välja. Ja lisaks veel lõigetud teist sugu. Kuidas sa saad võrrelda teda mõne tavalise inimesega ja kuidas see näide saab olla tõestuseks, et plastiline kirurgia on halb ja teeb koledaks.
Palun väga: 80-aastane Ita Ever
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/823 ... mad-hetked
80-aastane Arnold Rüütel
https://www.delfi.ee/artikkel/18855844/ ... sunnipaeva

Tunduvalt sümpaatsemad kui need pingule kistud nägudega olevused.
Sümpaatsemad võivad sulle olla, aga siiski vanainimesed. Jane Fonda ei tundu vanainimene.
Natuke parandan, et nüüd ta on juba ka ikka üsna vana välimusega, eks hakkab ju 90 ka saama juba, aga oli väga kõrge vanuseni hea välimusega.
Külaline

Aga mis tähtsust sellel 80-aastaselt võiks olla, kas sa tundud või ei tundu vanainimesena?! Tahad sa siia kuskile kandideerida veel selles vanuses või mis eeliseid noorem välja nägemine annab? Haigused, valud ja organismi vananemine tulevad ju ikka aastate järgi, mitte selle põhjal, kuidas lõust välja näeb.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 16:33

Aga mis tähtsust sellel 80-aastaselt võiks olla, kas sa tundud või ei tundu vanainimesena?! Tahad sa siia kuskile kandideerida veel selles vanuses või mis eeliseid noorem välja nägemine annab? Haigused, valud ja organismi vananemine tulevad ju ikka aastate järgi, mitte selle põhjal, kuidas lõust välja näeb.
Kui oled krapsakas ja sportlik, tunned ennast hästi, ei pruugi neid haigusi nii palju ka tulla. Mul on plaan küll 80. eluaastani töötada ja aktiivset elu elada. Ei taha olla mingi krimpsus memm. Staarid tuunivad väga palju oma keha ka, see on neil ka kõigil ilusaks tehtud, mis on isegi tähtsam kui nägu. Kui pole ees koledat kõhtu ja on vöökoht olemas, rinnad pringid, siis oledki juba noorusliku välimusega, mitte memm. See on kõigil staaridel olemas. Keha on ilusaks tuunida isegi lihtsam kui nägu.
Külaline

Elizabeth Hurley ka on väga ilusaks tehtud, 60 aastaselt selline olla on ikka tavainimesel keeruline. Keha on nagu noorel tüdrukul. Sama võib öelda Cristie Brinkley kohta. Nendest usuks küll, et neil on veel aktiivne seltsi- ja seksuaalelu. Aga kujuta ette seda tavalise 70 aastase memme puhul, ega eriti ei kujuta küll.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:09 Elizabeth Hurley ka on väga ilusaks tehtud, 60 aastaselt selline olla on ikka tavainimesel keeruline. Keha on nagu noorel tüdrukul. Sama võib öelda Cristie Brinkley kohta. Nendest usuks küll, et neil on veel aktiivne seltsi- ja seksuaalelu. Aga kujuta ette seda tavalise 70 aastase memme puhul, ega eriti ei kujuta küll.
Ma suht kahtlen, et 70-aastaselt tahetakse elada veel "aktiivset seksuaalelu". Aga eks ma hindan enda ja oma tutvusringkonna põhjal.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:00
Kui oled krapsakas ja sportlik, tunned ennast hästi, ei pruugi neid haigusi nii palju ka tulla. Mul on plaan küll 80. eluaastani töötada ja aktiivset elu elada. Ei taha olla mingi krimpsus memm.
Selle kohta on hea väljend: inimene plaanib, jumal naerab. Selliseid plaane ei saa keegi meist teha, sest sa ei tea ette, millised on sinu füüsilised või vaimsed võimed 80-aastaselt või kas sa üldse nii vanaks eladki. Väga paljud on selles vanuses juba vanadekodus ja paljud on surnud.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:58
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:00
Kui oled krapsakas ja sportlik, tunned ennast hästi, ei pruugi neid haigusi nii palju ka tulla. Mul on plaan küll 80. eluaastani töötada ja aktiivset elu elada. Ei taha olla mingi krimpsus memm.
Selle kohta on hea väljend: inimene plaanib, jumal naerab. Selliseid plaane ei saa keegi meist teha, sest sa ei tea ette, millised on sinu füüsilised või vaimsed võimed 80-aastaselt või kas sa üldse nii vanaks eladki. Väga paljud on selles vanuses juba vanadekodus ja paljud on surnud.
Kas siis ei tohi midagi planeerida, et võib minna nii ja naa? Pead endale ainult häda kaela kraaksuma ja 50 aastaselt elamise lõpetama? Mina seda ei soovi ja planeerin oma elu teisiti. Muidugi ei tea keegi, mis päriselt tuleb, aga eks oleneb ka endast, kui kiiresti ja vara sa alla annad.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 17:49Ma suht kahtlen, et 70-aastaselt tahetakse elada veel "aktiivset seksuaalelu".
Ilmselt mitte. Mehel ei seisa ja naisel pole isu, see sobib mõlemale poolele.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 18:14
Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 17:49Ma suht kahtlen, et 70-aastaselt tahetakse elada veel "aktiivset seksuaalelu".
Ma arvan, et sellistel daamidel on palju nooremad mehed.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:49
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:09 Elizabeth Hurley ka on väga ilusaks tehtud, 60 aastaselt selline olla on ikka tavainimesel keeruline. Keha on nagu noorel tüdrukul. Sama võib öelda Cristie Brinkley kohta. Nendest usuks küll, et neil on veel aktiivne seltsi- ja seksuaalelu. Aga kujuta ette seda tavalise 70 aastase memme puhul, ega eriti ei kujuta küll.
Ma suht kahtlen, et 70-aastaselt tahetakse elada veel "aktiivset seksuaalelu". Aga eks ma hindan enda ja oma tutvusringkonna põhjal.
Madonnal on küll boyfriend olemas: https://people.com/madonna-cozies-up-to ... e-11938566 Oleks ta tavaline 70 aastane memm, siis muidugi mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 12:17
Guest kirjutas: 03 Apr 2026 21:43 Jube lugu ikka: hunnik raha ära raisatud, valu ja piina kannatatud ja siis on tulemus lõpuks selline nagu siin videos. Üks koledam kui teine.
https://youtu.be/dlPcQ9LjhzM?is=Lry3CKQwoniHDKdS
See video on ka nii ja naa. Näidatakse meest, kes on ennast vanast peast naiseks teinud, lisaks on ta ju 76 aastane. Selle kohta näeb ikka ülihea välja. Teine on Madonna, kes on ligi 70. Täpselt samamoodi on ta ikka palju kenam kui oleks tavalise vanainimesena. Ühe naise puhul on kõrvale pandud hoopis Megan Foxi pildid, et näe, enne oli selline. Lisaks selliseid enne ja pärast pilte vaadates alati imestan, et kuidas pannakse pilt, milline inimene oli kahekümnendates ja nüüd kõrvale pilt, kus ta on 50-60-70, siis ta oleks täiesti muutunud näoga ka ilma igasuguse kirurgiata.
Minu arust on Madonna just see, kes näeb praegu tohutult imelik välja. Olen täiesti kindel, et kui ta oleks loomulikus vanaduses, siis oleks ta palju kenam. Lihtsalt näeks välja oma noore ilu vanem versioon.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 18:41
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 12:17
Guest kirjutas: 03 Apr 2026 21:43 Jube lugu ikka: hunnik raha ära raisatud, valu ja piina kannatatud ja siis on tulemus lõpuks selline nagu siin videos. Üks koledam kui teine.
https://youtu.be/dlPcQ9LjhzM?is=Lry3CKQwoniHDKdS
See video on ka nii ja naa. Näidatakse meest, kes on ennast vanast peast naiseks teinud, lisaks on ta ju 76 aastane. Selle kohta näeb ikka ülihea välja. Teine on Madonna, kes on ligi 70. Täpselt samamoodi on ta ikka palju kenam kui oleks tavalise vanainimesena. Ühe naise puhul on kõrvale pandud hoopis Megan Foxi pildid, et näe, enne oli selline. Lisaks selliseid enne ja pärast pilte vaadates alati imestan, et kuidas pannakse pilt, milline inimene oli kahekümnendates ja nüüd kõrvale pilt, kus ta on 50-60-70, siis ta oleks täiesti muutunud näoga ka ilma igasuguse kirurgiata.
Minu arust on Madonna just see, kes näeb praegu tohutult imelik välja. Olen täiesti kindel, et kui ta oleks loomulikus vanaduses, siis oleks ta palju kenam. Lihtsalt näeks välja oma noore ilu vanem versioon.
Plastilise kirurgiaga ta alustas juba ammu ja nägi päris kaua hea välja. Nüüd natuke jah on kummalisemaks hakanud minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 18:14
Ära ütle midagi, mitmel pool on kirjutatud, kuidas vanuritekodus (siis nendes korralikes ja kallites) käib üks seks ja murumängud pidevalt, isegi uus trend on tekkinud - suguhaigused seenioritel... :lol:
Külaline

S, Ilves ja K. Price tunduvad mulle nii sarnased.

https://tv3cdn.ee/tv3_buduaar/thumbnail ... -28-58.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... JnGVjeAQ&s
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 18:41 Minu arust on Madonna just see, kes näeb praegu tohutult imelik välja. Olen täiesti kindel, et kui ta oleks loomulikus vanaduses, siis oleks ta palju kenam. Lihtsalt näeks välja oma noore ilu vanem versioon.
Madonna on ehe näide metsa läinud ilulõikusest, kui tulemuseks on nn kassisilmad. Oli ilus, omapärane naine. Nüüd on lihtsalt rikutud näolapiga vanem daam.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 22:50
Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 18:41 Minu arust on Madonna just see, kes näeb praegu tohutult imelik välja. Olen täiesti kindel, et kui ta oleks loomulikus vanaduses, siis oleks ta palju kenam. Lihtsalt näeks välja oma noore ilu vanem versioon.
Madonna on ehe näide metsa läinud ilulõikusest, kui tulemuseks on nn kassisilmad. Oli ilus, omapärane naine. Nüüd on lihtsalt rikutud näolapiga vanem daam.
Tegi juba enna oma lõikusi, kuni 60 oli väga ilus, see on ka saavutus. Pärast lasi ennast mingiks ufoks teha ja harrastab mingit imelikku meigistiili sageli, kus kulmud on valged, siis on õudne nägu peas.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Apr 2026 06:19
Tegi juba enna oma lõikusi, kuni 60 oli väga ilus, see on ka saavutus. Pärast lasi ennast mingiks ufoks teha ja harrastab mingit imelikku meigistiili sageli, kus kulmud on valged, siis on õudne nägu peas.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... d399f88f67

Väga ilus.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 22:50
Aga see-eest sinust ikka ilusam.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Apr 2026 15:28
Külaline kirjutas: 06 Apr 2026 06:19
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... d399f88f67

Väga ilus.
Ligi 70 aastase inimese kohta on täiesti okei, sa võrdled varasemaga. Sa otsi mõni 60. eluaasta sünnipäevavideo ka välja ja vaata ise, et ilus oli selle ajani. Tahaks näha, kas ise oled 70 aastaselt kenam. Suurem osa 70 aastaseid, keda mina tean, on korplulentsed mammid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline