Kui rahaga arvestama ei peaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 10:05 Minu meelest, kui põrand on kirju, siis seinad peaksid olema ühevärvilised; kui seinad on kirjud, siis põrand ühevärviline. Niimoodi nagu praegu on täielik kakofoonia. Ja, jah, põrandaplaadid oleksid pidanud olema paigaldatud mustrisse, praegu jääb tõesti mulje (nagu eelmine vastaja ütles), et laomees Lagunov need ära virutas ja laomees Lagunov need ka paigaldas.
See esik tuletab mulle meelde 90ndaid, kui ehituses polnud midagi saada ja siis keegi kusagilt althõlma orgunnis, jupike siit, jupike sealt. Kokku võis tulla just selline kooslus nagu pildil.

Ilus see ei ole, aga otseselt kole ka mitte. Lihtsalt väga ootamatu. Tuled uksest sisse ja lööd käsi kokku, et oi issand, mis siin on juhtunud. Minu jaoks nostalgiline. 🙂
Külaline

Minu meelest on imelik, et mitte keegi talle head nõu ei tahtnud anda.
Kas sulle tundub, et see proua kuulab kellegi nõu.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 10:38 Ilus see ei ole, aga otseselt kole ka mitte.
Nalja teed või? See on kole nagu öö. :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 13:30
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 10:38 Ilus see ei ole, aga otseselt kole ka mitte.
Nalja teed või? See on kole nagu öö. :lol:

Pane roosad prillid ette ja vaata uuesti!
Külaline

Kui rahaga arvestama ei peaks, valiskin kujunduse ja sisustuse täpselt iseenda maitset, kvaliteedieelistusi ja kasutusmugavust silmas pidades. Nii on arvatavasti teinud ka pildil oleva kodu omanik. Kas see mõne suvalise foorumlase heakskiidu pälvib, ei ole üldse oluline. Nagu öeldakse, maitse üle ei vaielda.
Külaline

see niii hea https://www.facebook.com/reel/959230549976743
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:16 see niii hea https://www.facebook.com/reel/959230549976743
Miks see härra kogu aeg niimoodi selja taga hiilib?
Külaline

mis sõna on enne... ja vanalinna majad
Külaline

Põrandaküte on täitsa olemas, infrapuna.
Ma ei mõista kuidagi pealkirja, temal pole eriti raha, vaata kui palju lapsi tal on. Ega siis kaaslase raha pole tema raha, et seda kasutada saaks.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:42 Põrandaküte on täitsa olemas, infrapuna.
Ma ei mõista kuidagi pealkirja, temal pole eriti raha, vaata kui palju lapsi tal on. Ega siis kaaslase raha pole tema raha, et seda kasutada saaks.
Kelle siis veel.
Külaline

ega tea jah, proua lõikab kitli väel vanu lauajuppe, astub naela jalga ja räägib: mine tea mida tulevik toob.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 19:23
Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 17:45
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 17:42 Põrandaküte on täitsa olemas, infrapuna.
Kelle siis veel.
Postitus on kustutatud
Ma räägin Silviast. Kui mehel poleks raha, ei kaalutaks siin mingit abiellumist. Silvia kiitleb ise igal sammul, kui hästi mees tema ja ta laste eest hoolitseb.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 19:32

Kelle siis veel.
Postitus on kustutatud
Ma räägin Silviast. Kui mehel poleks raha, ei kaalutaks siin mingit abiellumist. Silvia kiitleb ise igal sammul, kui hästi mees tema ja ta laste eest hoolitseb.
Ah lõpeta ära, ei ole sina teadja, kas kaaluks või ei. Pole need eelmisedki mehed mingit raha omanud. Hoolitsemine ei tähenda rahaga üle kallamist.
Külaline

Kelle siis veel.
Postitus on kustutatud
Jälle see jube inimene, kelle jaoks kõik on kiitlemine. Saa juba üle ja võta endaga ometi midagi ette! Normaalne inimene ei kasuta sellist sõna.
Külaline

Pole need eelmisedki mehed mingit raha omanud.
Ega siis need suhted üle paari kuu ei kestnud ka.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 19:35

Postitus on kustutatud
Jälle see jube inimene, kelle jaoks kõik on kiitlemine. Saa juba üle ja võta endaga ometi midagi ette! Normaalne inimene ei kasuta sellist sõna.
Sulle on vist palju seda kiitlemist ette heidetud, et nii valuline reageering mingi suvalise sõna peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 16:34 Kui rahaga arvestama ei peaks, valiskin kujunduse ja sisustuse täpselt iseenda maitset, kvaliteedieelistusi ja kasutusmugavust silmas pidades. Nii on arvatavasti teinud ka pildil oleva kodu omanik. Kas see mõne suvalise foorumlase heakskiidu pälvib, ei ole üldse oluline. Nagu öeldakse, maitse üle ei vaielda.
Maitse üle just vaieldaksegi ja kuidas veel.... :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 17:16 see niii hea https://www.facebook.com/reel/959230549976743
Oh heldus... :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 14:37 kas kujundaksite nii
Pilt
Ei kujundaks nii. Liiga kirju minu jaoks.
Ma arvan, et siin pole rahaga või sellega mitte arvestamisega üldse seost. Antud naisel ongi väga sigri migri maitse ja las olla.
Kui rahaga arvestama ei peaks, oleks mul sellises esikus ilmselt mingi hele marmorplaat 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 19:37
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 19:35

Sulle on vist palju seda kiitlemist ette heidetud, et nii valuline reageering mingi suvalise sõna peale.
Mulle just mitte, küll aga loen siit seda liigagi palju, alati seal, kus keegi räägib oma elust, mis juhtumisi on hea. Tao endale pähe, et kui Silvia ütleb, et mees on hoolitsev, siis see ei ole kiitlemine. Kui sinu mees oleks sinu vastu hea, mida ta tõenäoliselt pole, ja sa ütleksid seda, siis oleks see kiitlemine? Mõtle teinekord, mis sousti sa suust välja ajad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist