Naine ei tee kodus midagi

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 23:51Mõlemad lapsed said meie vanad autod endale kohe, kui load käes. Ise ostsime uuemad.
Üks sõitis 3 aastat, siis viis romulasse ja ostis uue, teine sõitis aasta ja tõi tagasi - nüüd on see meie tagavaraauto, käin teda vahel liigutamas.
No näed. Väga ok ju anda lastele alustuseks oma vanad autod. Mitte nii, et ei anna lapsele, müün maha võõrale ja laps teenigu ise auto raha ja ostku endale ise oma raha eest auto.
Külaline

No näed. Väga ok ju anda lastele alustuseks oma vanad autod. Mitte nii, et ei anna lapsele, müün maha võõrale ja laps teenigu ise auto raha ja ostku endale ise oma raha eest auto.
Mõni muutubki selliseks, et ootabki kõike kuskilt mujalt, et keegi peab talle kogu aeg midagi ostma. Mis niisama on antud, seda sageli hinnata ei osata.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 15:16
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 15:11
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 11:21

Ilmselt tegid nalja või provotseerid niisama?
See oli minu kommentaar. Mõtlesin seda tõsiselt. Naine olen.
Sel juhul küsiks, et mis sul viga on?
Mis mõttes?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 17:30
Mõni muutubki selliseks, et ootabki kõike kuskilt mujalt, et keegi peab talle kogu aeg midagi ostma. Mis niisama on antud, seda sageli hinnata ei osata.
Kui sellise tölli oled kasvatanud, siis kindlasti. See on kasvatuses kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 00:25Väga ok ju anda lastele alustuseks oma vanad autod.
Nojah, aga kellel on hoovis mingite vanade autode rivi, mida saaks siis lastele jagada. Tavainimesed ei kollektsioneeri oma vanu autosid kuskil tagahoovis, et igaks juhuks jätan alles, äkki läheb vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 18:02
Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 00:25Väga ok ju anda lastele alustuseks oma vanad autod.
Nojah, aga kellel on hoovis mingite vanade autode rivi, mida saaks siis lastele jagada. Tavainimesed ei kollektsioneeri oma vanu autosid kuskil tagahoovis, et igaks juhuks jätan alles, äkki läheb vaja.
Miks neid kollektsioneerima peaks? Mina õpetasin vanemat last oma autoga. Kui ta eksamid ära tegi, jäigi see auto talle. 6 aastat hiljem sai teine laps loa tehtud ja mu järgmise auto.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 18:56
Miks neid kollektsioneerima peaks? Mina õpetasin vanemat last oma autoga. Kui ta eksamid ära tegi, jäigi see auto talle. 6 aastat hiljem sai teine laps loa tehtud ja mu järgmise auto.
Kui sinul oli nii, siis muidugi kõik teised ostavad ka just siis auto, kui laps on sobivas vanuses.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 19:04
Guest kirjutas: 04 Apr 2026 18:56

Kui sinul oli nii, siis muidugi kõik teised ostavad ka just siis auto, kui laps on sobivas vanuses.
Tasub sellele mõelda, hea põhjus endale uus soetada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 19:04Kui sinul oli nii, siis muidugi kõik teised ostavad ka just siis auto, kui laps on sobivas vanuses.
Endale ostsin uue, kui laps juhtimisõiguse sai. Laps sai minu vana.
Ei, kaugeltki ei pea kõik nii tegema, kirjeldan lihtsalt, kuidas meil oli. Nagu ka teised oma elu siin teemas kirjeldavad.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 13:40
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 15:11
See oli minu kommentaar. Mõtlesin seda tõsiselt. Naine olen.
Mis mõttes?
Otseses mõttes! Mis sul viga on, et oled nii alandlik ja allaheitev?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 22:58
Mis mõttes?
Kas selle peale ei tule, et osad naised tahavadki olla kodused ning töölkäimisest/karjäärist ei huvitu?
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Ma ei ole vaidlejatest kumbki, aga torkan vahele, et ega kodune ema olemine ei täheta tingimata mandumist. Mõni neist loeb kordades sama palju raamatuid kui mina seda teen. Võetakse huvitavaid veebikursusi. Lõpuks lapsed saavad kunagi suureks. Tean lausa kahte ema vanuses umbes 40 oma lähedalt, kelle karjäär ongi seni lapsed. Noorena pere loonud, lapsed saanud. Kui omad suured, nende kõrvalt õpitud rahulikult psühholoogiat, pedagoogikat, edasi üks avas eralasteaia ja mängutoa. Tahab saada paberid ja õiguse õpetada lastele saksa keelt. Oi, kuidas ta vaeselt ei ela :-) Teine on algklasside õpetaja. Temal oli see haridus juba all laste saamisel ja õppis juurde, kui lapsed ülikooli läksid. Tema elab ehk rahalt keskmiselt, aga mis teda ei kollita, on tööpuudus. Mis selles elus siis valesti on. Kas eneseteostus ja karjäär ei saa olla lastega seoses? Kus see karjäär peab siis toimuma, kui ei tohi olla ei lastega mängides, neid õpetades ja harides. Aga kui inimene tahab? Ikka on põlgust väärt, et mismõttes algklassiõpetaja või lasteadnik ja pole elus päevagi avaliku halduse saladusi tudeerinud.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 09:26
Mis mõttes?
Kas selle peale ei tule, et osad naised tahavadki olla kodused ning töölkäimisest/karjäärist ei huvitu?
Miks mitte, aga see eeldab normaalset ja jõukat meest, kes pere toitmise enda peale võtavad. Ja samas kes ei hakka naist kuidagi alandama, et rahakott on tema käes. Selliseid mehi väga palju pole. Ja see eeldab ka seda, et pere ei lähe lahku, vaid naine saabki alles 40+ vanuses hakata midagi ise tegema. Kõik see eeldab ju toetust. Kuna paljud lähevad 40+ vanuses lahku, eriti jõukad ja endast hästi arvavad mehed, siis jääb naine halba olukorda. Vaadates paljude teiste abielusid pealt, siis ise ei julgeks nii riskida, aga loomulikult on see igaühe enda asi, mõnel ju kõik sujub ka.
Külaline

Mis mõttes?
Ja, mis siis saab, kui mees kõrvalt ära kaob mingil põhjusel? Ei, sellist asja ei saa ju ometi juhtuda?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 11:34

Ja, mis siis saab, kui mees kõrvalt ära kaob mingil põhjusel? Ei, sellist asja ei saa ju ometi juhtuda?
Sõltuvussuhetes olemine pole mitte kunagi hea.
Külaline

Mis mõttes?
Tolle kommenteerija arvates ongi naise elementaarne roll olla koduhaldjas. Ehk siis mittetöötav ja mehe jaoks alati valmis.

Nats imelik nagu ei ole tänapäeval sellist mõtteviisi viljeleda?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 11:39

Tolle kommenteerija arvates ongi naise elementaarne roll olla koduhaldjas. Ehk siis mittetöötav ja mehe jaoks alati valmis.

Minu arust jutt oli hoopis sellest, et naine peab olema väga kuss raseduse ajal, sest äkki muidu visatakse välja, kuna ta pole ju atraktiivse välimusega sel ajal. Selle peale küsiti, et imelik pole sellist juttu rääkida või, see inimene ütles, et miks peaks olema.
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 11:34Ja, mis siis saab, kui mees kõrvalt ära kaob mingil põhjusel? Ei, sellist asja ei saa ju ometi juhtuda?
Mis siis? Meest ei ole, lapsed suured. Kolib väiksemasse elamisse, saab vahelt vaba raha. Läheb kasvõi poodi tööle või pärast koolitust lasteada õpetaja abiks. Omad lapsed aegajalt aitavad. Ameteid küll, kuhu oodatakse ja mida saab teha suure uhkuse ja eneseväärikusega. Nagu mingi majanduskooli turundus, raamatupidamine, ärikorraldus, ristmeedia või kehakultuuri baka või läbitud juuksurikool annaks garantii eluaegsele nõudmisele oma teenuste järgi. Kõik ärstideks, insenerideks ka õppida ei saa ega taha, kelle järgi nõidlus ei paista vähenevat. Mingi poolpehme kõrgharidus ei taga midagi ja ega karjääri mitte tegemine ei tähenda, et laste kõrvalt end ei harita.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 11:45
Guest kirjutas: 05 Apr 2026 11:39

Minu arust jutt oli hoopis sellest, et naine peab olema väga kuss raseduse ajal, sest äkki muidu visatakse välja, kuna ta pole ju atraktiivse välimusega sel ajal. Selle peale küsiti, et imelik pole sellist juttu rääkida või, see inimene ütles, et miks peaks olema.
Jah, see jutt oli ka! Ja ma nagu tõsiselt tahaks teada, mis sellise inimese peas toimub, kes on sellise mõtteviisiga?
Külaline

Pille kirjutas: 05 Apr 2026 11:49
Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 11:34Ja, mis siis saab, kui mees kõrvalt ära kaob mingil põhjusel? Ei, sellist asja ei saa ju ometi juhtuda?
Mis siis? Meest ei ole, lapsed suured. Kolib väiksemasse elamisse, saab vahelt vaba raha. Läheb kasvõi poodi tööle või pärast koolitust lasteada õpetaja abiks. Omad lapsed aegajalt aitavad. Ameteid küll, kuhu oodatakse ja mida saab teha suure uhkuse ja eneseväärikusega. Nagu mingi majanduskooli turundus, raamatupidamine, ärikorraldus, ristmeedia või kehakultuuri baka või läbitud juuksurikool annaks garantii eluaegsele nõudmisele oma teenuste järgi. Kõik ärstideks, insenerideks ka õppida ei saa ega taha, kelle järgi nõidlus ei paista vähenevat. Mingi poolpehme kõrgharidus ei taga midagi ja ega karjääri mitte tegemine ei tähenda, et laste kõrvalt end ei harita.
Kust see naine omale selle elamise saab? Elamine oli ju mehe oma.

Milleks ajada praegu juttu karjääri tegemisele? Jutt käib iseseisvusest ja ise hakkama saamisest, võib-olla lihtsalt tööl käimisest - mis peaks olema elementaarne iga täiskasvanud inimese puhul, mitte kõrgelennulise karjääri tegemisest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts, Semrush [Bot] ja 5 külalist