Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?
-
agatvolooo
- Kontakt:
Parim tutvumissait - loveeto.com mina leidsin sealt täiesti suurepärase mehe! Hea portaal.
Viimati muutis agatvolooo, 01 Apr 2026 21:17, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Ära plära. Sellist juttu ajavad vaid vanamehed, kes noori naisi tahavad. Seda, et nad ise 30-40 aastat vanema naisega koos oleks, ei kujuta nad oma hirmuunenägudes ka ette.agatvolooo kirjutas: ↑24 Veebr 2026 19:08 Vanus on tõepoolest vaid number ja sellel pole inimese kui isiksusega midagi pistmist. Sa võid olla ka kahekümne ühe aastasena sama küps kui kolmekümnesena. Olulised on isiksused, kes omavahel klapivad.
-
Külaline
Aga kui mes oleks 47?Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 20:07 Ma olen 35, mees 23. Suurepärane klapp.
-
Külaline
Kindlasti on teil suurepärane klapp. Aga su mees on hirmus noor veel.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 20:07 Ma olen 35, mees 23. Suurepärane klapp.
-
Külaline
Vanus on tõepoolest vaid number. Me kipune tihti vanemaid inimesi tarkadeks ja kogenumaks pidama.agatvolooo kirjutas: ↑24 Veebr 2026 19:08 Vanus on tõepoolest vaid number ja sellel pole inimese kui isiksusega midagi pistmist. Sa võid olla ka kahekümne ühe aastasena sama küps kui kolmekümnesena. Olulised on isiksused, kes omavahel klapivad.
-
Külaline
Kui ma olin kahekümnendate alguses, oli mul peika, kes oli 13 aastat vanem. Välismaalane, alati kenasti riides, laia silmaringiga jne. Meeldis mulle väga. Käis siin perioodiliselt, mina alles õppisin. Siis kord juhtus, et ta lend hilines, ma ootasin ja hakkasin ajaviiteks mõtlema, et mis oleks, kui ta oleks näiteks tavaline taksojuht....See oli üpris kainestav mõte, sain aru, et see pole sajandi armulugu.
Hoidsime kontakti läbi aastate ja kui 20a hiljem kohtusime, jah.... vanusevahe oli kindlasti liiga suur minu jaoks.
Kui nüüd oleksin vallaline ja peaksin uue mehe otsima, siis kindlasti u 8 aastat noorem, kui keegi endavanune just imekombel pole eriliselt vitaalne.
Seega vastus küsimusele, noorena maks 5 a vanem, vanemana 5-8 aastat noorem, aga ma ei paneks pahaks kui oleks ka 10 aastat noorem. 
Hoidsime kontakti läbi aastate ja kui 20a hiljem kohtusime, jah.... vanusevahe oli kindlasti liiga suur minu jaoks.
Kui nüüd oleksin vallaline ja peaksin uue mehe otsima, siis kindlasti u 8 aastat noorem, kui keegi endavanune just imekombel pole eriliselt vitaalne.
Mul kunagi oli lühiajaline suhe endast 21 a vanema mehega, siis tundus see ikka väga tore... õnneks mees oli natuke targem (ei olnud abielus ega suhtes) ja pigem ise ei soovinud mingit püsivat aretust.
Aga kuidagi on juhtunud sedasi, et minu kõige noorem suhteosapool on olnud minust aasta vanem... ehk siis noorematest ei tea midagi. Praegu on mul mehega vanusevahe 8 aastat mehe kasuks.
Aga kuidagi on juhtunud sedasi, et minu kõige noorem suhteosapool on olnud minust aasta vanem... ehk siis noorematest ei tea midagi. Praegu on mul mehega vanusevahe 8 aastat mehe kasuks.
-
Külaline
Mul oli armuke, kes oli minust 30a vanem. Mõne aasta möödudes muutus see suhe tema poolt mulle ahistavaks ja armukadedaks, lõpetasin suhte.
-
Külaline
Ma olen 57 ja mees on 77. Ja meil on toimiv seksuaalelu. Väga rahul olen oma abieluga.
-
Külaline
63.aastane naine ja 49.aastane mees leiavad tegutsemislusti koos kuigi üks varasem teemapüstitaja siin 55+ naised kõik maha kanda proovis.
Eks selline õnnelik juhus eeldab mittemutistumist ka muidugi.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/a ... kfast.html
-
Külaline
Väga kena naine on, ilusa näoga ja saleda kehaga. Mees näeb küll enda vanuse kohta vanem välja. Üldiselt ilus paar.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 14:36 63.aastane naine ja 49.aastane mees leiavad tegutsemislusti koos kuigi üks varasem teemapüstitaja siin 55+ naised kõik maha kanda proovis.
-
Külaline
Ma ütleks ka, et mees näeb oma vanuse kohta vanem välja. Välimuse põhjal vanusel vahet ei tee. Sobivad igati kokku.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 16:04Väga kena naine on, ilusa näoga ja saleda kehaga. Mees näeb küll enda vanuse kohta vanem välja. Üldiselt ilus paar.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 14:36 63.aastane naine ja 49.aastane mees leiavad tegutsemislusti koos kuigi üks varasem teemapüstitaja siin 55+ naised kõik maha kanda proovis.
-
Külaline
Kas armukeselt saadav raha ei kaalunud seda armukadedat käitumist üles, oleks võinud raha nimel ju välja kannatada?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 18:11 Mul oli armuke, kes oli minust 30a vanem. Mõne aasta möödudes muutus see suhe tema poolt mulle ahistavaks ja armukadedaks, lõpetasin suhte.
-
Külaline
Miks on artiklis, et mees on toyboy? Mis see veel tähendab?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 14:36 63.aastane naine ja 49.aastane mees leiavad tegutsemislusti koos kuigi üks varasem teemapüstitaja siin 55+ naised kõik maha kanda proovis.
-
Külaline
Üteldakse hea välimusega meeste kohta, kes on koos vanema prominentsema naisega. See naine just väga värske välja ei näe, selle vanuse kohta. Arvestades nooremat meest, võiks näohooldusele rohkem panustada.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2026 19:25Miks on artiklis, et mees on toyboy? Mis see veel tähendab?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 14:36 63.aastane naine ja 49.aastane mees leiavad tegutsemislusti koos kuigi üks varasem teemapüstitaja siin 55+ naised kõik maha kanda proovis.
-
Külaline
See mees näeb sama vana välja, võiks ise ka rohkem panustada. Näohooldusega tegeleb see naine kindlasti, plastilist kirurgiat ehk ei kasuta, siis sulle tundub, et näeb oma vanuse kohta vana välja, sest sa pole naturaalse välimusega harjunud.Guest kirjutas: ↑04 Apr 2026 19:57Üteldakse hea välimusega meeste kohta, kes on koos vanema prominentsema naisega. See naine just väga värske välja ei näe, selle vanuse kohta. Arvestades nooremat meest, võiks näohooldusele rohkem panustada.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2026 19:25Miks on artiklis, et mees on toyboy? Mis see veel tähendab?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2026 14:36 63.aastane naine ja 49.aastane mees leiavad tegutsemislusti koos kuigi üks varasem teemapüstitaja siin 55+ naised kõik maha kanda proovis.
-
Külaline
Vanus ongi just külje pealt kõige rohkem näha, nagu ka selle naise puhul. Kael ja lõuajoon lähevad vanusega üheks. Ka Denise Richardsonil on selle piirkonna osas kõige suurem vahe. Kellel 60 aastaselt on lõuajoon sirge, need on päris kindlasti midagi teinud, sest naturaalselt see nii ei ole.
Mees kellele naine maksab raha teatud teenuste osutamise eest.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2026 19:25Miks on artiklis, et mees on toyboy? Mis see veel tähendab?
-
Külaline
Kas see mees on keegi prostituut? Mitte ei usu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan, Semrush [Bot] ja 3 külalist