Ega need vanamehed pole ka kuigi kindlad partnerid. Kunagi ei tea, millal sina jälle see vana naine oled, alati on keegi uuem ja noorem olemas.Guest kirjutas: ↑06 Apr 2026 18:39No sellepärast peakski naine omama ka isiklikke ajusid ja kärjääri, et ei peaks leppima vana koleda rikka mehega.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 06:30No meil siin Eestis on ju kombeks, et mehed otsivad palju nooremat naist, kes oleks pealekauba veel ilus ning peaks meest üleval nii ajaliselt, rahaliselt, teenindamiselt. Mees on lihtsalt loll, laisk, vaene, aga see-eest kole.Guest kirjutas: ↑05 Apr 2026 20:27
Mingit raha maksmist siin küll ei pruugi olla. Toyboy on tunduvalt noorem mees vanema naisega, võivad kooski elada vms. See on halvustamiseks kirjutatud.
I![]()
Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?
-
Külaline
-
Külaline
Loomulikult on vanus vaid number ning armastus saab olla absoluutselt igas vanuses inimeste vahel. Sinust on ikka päris kahju kohe, nii kibestunud ja eluvõõras.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 16:56Super-hüper armastus on kindel. Vanus on ainult number. Happy?
-
Külaline
Kuidas ei leia? Siingi foorumis päris mitmed öelnud, et nende mees on 20 ja enam aastat vanem. Kas sa arvad, et need mehed on mingid üüberrikkurid?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 06:41Kole ja vaene mees muidugi ei leia seda noort ja kaunist teenindavat personali, aga vana ja rikas mees leiab küll. Alles siin sai lugeda, kuidas Arakas võttis noore modelli naiseks, kelle käest küsiti, et millega siis sina ka tegeled. Ja vastus oli, et ma hoolitsen oma mehe eest, see on minu amet.No meil siin Eestis on ju kombeks, et mehed otsivad palju nooremat naist, kes oleks pealekauba veel ilus ning peaks meest üleval nii ajaliselt, rahaliselt, teenindamiselt. Mees on lihtsalt loll, laisk, vaene, aga see-eest kole.
-
Külaline
Osad naised on nii koledad, et muud ei jää üle. Kui omavanust normaalset ei saa, siis pole midagi pirtsutada.Guest kirjutas: ↑06 Apr 2026 21:39Kuidas ei leia? Siingi foorumis päris mitmed öelnud, et nende mees on 20 ja enam aastat vanem. Kas sa arvad, et need mehed on mingid üüberrikkurid?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 06:41Kole ja vaene mees muidugi ei leia seda noort ja kaunist teenindavat personali, aga vana ja rikas mees leiab küll. Alles siin sai lugeda, kuidas Arakas võttis noore modelli naiseks, kelle käest küsiti, et millega siis sina ka tegeled. Ja vastus oli, et ma hoolitsen oma mehe eest, see on minu amet.No meil siin Eestis on ju kombeks, et mehed otsivad palju nooremat naist, kes oleks pealekauba veel ilus ning peaks meest üleval nii ajaliselt, rahaliselt, teenindamiselt. Mees on lihtsalt loll, laisk, vaene, aga see-eest kole.
-
Külaline
Huvitav, mis paneb sind arvama, et keegi sooviks just omavanust? Vanus on vaid number.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 06:20Osad naised on nii koledad, et muud ei jää üle. Kui omavanust normaalset ei saa, siis pole midagi pirtsutada.Guest kirjutas: ↑06 Apr 2026 21:39Kuidas ei leia? Siingi foorumis päris mitmed öelnud, et nende mees on 20 ja enam aastat vanem. Kas sa arvad, et need mehed on mingid üüberrikkurid?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 06:41
Kole ja vaene mees muidugi ei leia seda noort ja kaunist teenindavat personali, aga vana ja rikas mees leiab küll. Alles siin sai lugeda, kuidas Arakas võttis noore modelli naiseks, kelle käest küsiti, et millega siis sina ka tegeled. Ja vastus oli, et ma hoolitsen oma mehe eest, see on minu amet.
-
Külaline
Vanus on sama palju number kui vara hulk on lihtsalt number.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 07:36Huvitav, mis paneb sind arvama, et keegi sooviks just omavanust? Vanus on vaid number.
Rikkad või staatusega mehed ostavad noorust ja noored naised saavad oma nooruse eest hüvesid, mida nemad jälle tahavad. Kui noor naine lihtsalt heast peast soovib oma parimad aastad kulutada vaese ja lolli pässi peale, siis ilmselt on see lihtsalt karistus universumilt. Sest kui see sussid püsti viskab, siis raskem pool elust on naisel ju alles ees. Aga ega midagi ette heita ka pole, sest see oli inimese enda soov ja valik.
-
Külaline
Moelooja Coco Chanel on kunagi öelnud midagi sellist. Kui ilus naine on vaene, siis on ta rumal. Mõte on siis selles, et tark ja ilus sebib omale rikka mehe.
-
Külaline
Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:24Vanus on sama palju number kui vara hulk on lihtsalt number.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 07:36Huvitav, mis paneb sind arvama, et keegi sooviks just omavanust? Vanus on vaid number.
Rikkad või staatusega mehed ostavad noorust ja noored naised saavad oma nooruse eest hüvesid, mida nemad jälle tahavad. Kui noor naine lihtsalt heast peast soovib oma parimad aastad kulutada vaese ja lolli pässi peale, siis ilmselt on see lihtsalt karistus universumilt. Sest kui see sussid püsti viskab, siis raskem pool elust on naisel ju alles ees. Aga ega midagi ette heita ka pole, sest see oli inimese enda soov ja valik.
-
Külaline
Mis haigusele see täpsemalt siis viitab? Mulle endal isiklikult ei ole sellist asja juhtunud, et oleksin sebinud oma isa vanuse mehega, nii et seda poolt ei saa kommenteerida. Samuti ma ei ole väga tihti kohanud sellist asja, et 40 aastased mehed spontaanselt armuks pööraselt 65 aastastesse naistesse, nii et küllap nad siis ikka kuidagi sabatundega teavad, et need naised on umbes 60+ ja millegipärast see kaunis tunne siis kuidagi ei taha tekkida, isegi kui naine on oma vanuse kohta erakordselt ebaküps ja samade huvidega.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 10:49Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:24Vanus on sama palju number kui vara hulk on lihtsalt number.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 07:36Huvitav, mis paneb sind arvama, et keegi sooviks just omavanust? Vanus on vaid number.
-
Külaline
40 ja 65 on enam kui põlvkond vahet, aga 40 ja 55 ei ole kindlasti mitte midagi tavapäratut.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 11:00Mis haigusele see täpsemalt siis viitab? Mulle endal isiklikult ei ole sellist asja juhtunud, et oleksin sebinud oma isa vanuse mehega, nii et seda poolt ei saa kommenteerida. Samuti ma ei ole väga tihti kohanud sellist asja, et 40 aastased mehed spontaanselt armuks pööraselt 65 aastastesse naistesse, nii et küllap nad siis ikka kuidagi sabatundega teavad, et need naised on umbes 60+ ja millegipärast see kaunis tunne siis kuidagi ei taha tekkida, isegi kui naine on oma vanuse kohta erakordselt ebaküps ja samade huvidega.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 10:49Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:24
Vanus on sama palju number kui vara hulk on lihtsalt number.
-
Külaline
See on ju näha, et inimene on sinust põlvkonna võrra vanem, mingit uurimistööd pole vaja teha. See inimene ei ole sulle looduse poolt atraktiivne. Sest see on looduse poolt kaitsereaktsioon, et sa ei sooritaks intsesti ja sellepärast sulle isavanused tunduvad seksuaalselt vastumeelsed. Küll aga võib mõne naise ära võluda mingi muu komponent peale välimuse: raha, turvalisus, ta soovib, et keegi teda imetleks, sest omavanused seda ei tee vms. Muidugi pole vanus ainult number. Nagu eelpool öeldi, seda räägivad ainult vanad mehed, et noori naisi saada. Ja kui naine on juba selle vanamehega koos, ta ei saa ju öelda, et jah, raha pärast olen temaga koos. Kas mõni vanamees endast 20 aastat vanemat mutti tahab või? Mitte iialgi. Omavanusedki ei kõlba.Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.
-
Külaline
Loomulikult on vanus vaid number, tänapäeval rohkem kui kunagi varem. Mis su elus halvasti on, et nii jube suhtumine? Oled ära põlatud või mis sul häda, et see mõtteviis nõnda kreenis?Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 16:38See on ju näha, et inimene on sinust põlvkonna võrra vanem, mingit uurimistööd pole vaja teha. See inimene ei ole sulle looduse poolt atraktiivne. Sest see on looduse poolt kaitsereaktsioon, et sa ei sooritaks intsesti ja sellepärast sulle isavanused tunduvad seksuaalselt vastumeelsed. Küll aga võib mõne naise ära võluda mingi muu komponent peale välimuse: raha, turvalisus, ta soovib, et keegi teda imetleks, sest omavanused seda ei tee vms. Muidugi pole vanus ainult number. Nagu eelpool öeldi, seda räägivad ainult vanad mehed, et noori naisi saada. Ja kui naine on juba selle vanamehega koos, ta ei saa ju öelda, et jah, raha pärast olen temaga koos. Kas mõni vanamees endast 20 aastat vanemat mutti tahab või? Mitte iialgi. Omavanusedki ei kõlba.Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.
-
Külaline
No näed siis, sinul sellised kogemused. Pole siis ime, et väärastunud mõtlemine.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 16:38Kas mõni vanamees endast 20 aastat vanemat mutti tahab või? Mitte iialgi. Omavanusedki ei kõlba.Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.
-
Külaline
Palju sa neid mehi 20 aastat vanema naisega tead? Kristi Timmer, Marju Karin ja siinne rikas mutt tõesti kilkavad, et neil on 16 aastat noorem mees. Aga peavadki ju neil kõik kinni maksma, ega muidu seda meest poleks ka. Täpselt sama nagu rikas mees peab maksma noore naise eest.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:14No näed siis, sinul sellised kogemused. Pole siis ime, et väärastunud mõtlemine.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 16:38Kas mõni vanamees endast 20 aastat vanemat mutti tahab või? Mitte iialgi. Omavanusedki ei kõlba.Kui sulle keegi meeldib, siis uurid esmalt vanuse välja ja siis ütled, ahahh, sa enam ei meedi mulle, sa pole sobivas vanuses, nii või? Igas vanuses inimesed armuvad, see et sina sellest aru ei saa, näitab, kui haige inimene sa oled.
Noh, eks ta ühtepidi on number, aga tõsi on ka see, et mingi papi alates 40a vanusest 25 aastat vanemat mutti ei vaata. Nooremaid nillivad sellised küll, aga 50a edukas papi 75a mutiga ikka paari ei lähe, olgu see vanus nii palju vaid number, kui tahes.
-
Külaline
Esimest korda on Tolmukübemel ikka täitsa õigus.
-
Külaline
Sa oled ikka tõesti haige inimene, kust sina võtad, et keegi kellelegi maksab? Aa, sa see, kel kõik kilkavad ja kelgivad - mutt, sul on need asjad kõik väga nihkes, see on juba ammu aru saada. Näe, Evelin Saamuel oli ka, megarikas, kes maksis kõik kinni, hahhaa.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:17Palju sa neid mehi 20 aastat vanema naisega tead? Kristi Timmer, Marju Karin ja siinne rikas mutt tõesti kilkavad, et neil on 16 aastat noorem mees. Aga peavadki ju neil kõik kinni maksma, ega muidu seda meest poleks ka. Täpselt sama nagu rikas mees peab maksma noore naise eest.
-
Külaline
Kui naine on veel noor, siis ajutiselt muidugi võib nooremaid mehi ka olla. 50+ enam eriti mitte.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:22Sa oled ikka tõesti haige inimene, kust sina võtad, et keegi kellelegi maksab? Aa, sa see, kel kõik kilkavad ja kelgivad - mutt, sul on need asjad kõik väga nihkes, see on juba ammu aru saada. Näe, Evelin Saamuel oli ka, megarikas, kes maksis kõik kinni, hahhaa.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:17Palju sa neid mehi 20 aastat vanema naisega tead? Kristi Timmer, Marju Karin ja siinne rikas mutt tõesti kilkavad, et neil on 16 aastat noorem mees. Aga peavadki ju neil kõik kinni maksma, ega muidu seda meest poleks ka. Täpselt sama nagu rikas mees peab maksma noore naise eest.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:14
No näed siis, sinul sellised kogemused. Pole siis ime, et väärastunud mõtlemine.
-
Külaline
Aa, sa oledki see tädike oma 16 aastat noorema mehega või? Ja nii vihane? Kardad vist hirmsasti, et äkki ikka laseb jalga. Siis raiud siin, et vanus on ainult number. Ei ole.Sa oled ikka tõesti haige inimene, kust sina võtad, et keegi kellelegi maksab? Aa, sa see, kel kõik kilkavad ja kelgivad - mutt, sul on need asjad kõik väga nihkes, see on juba ammu aru saada. Näe, Evelin Saamuel oli ka, megarikas, kes maksis kõik kinni, hahhaa.
-
Külaline
Macron on 72 ja tema abikaasa 48, abielus 19 aastat.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:23Kui naine on veel noor, siis ajutiselt muidugi võib nooremaid mehi ka olla. 50+ enam eriti mitte.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:22Sa oled ikka tõesti haige inimene, kust sina võtad, et keegi kellelegi maksab? Aa, sa see, kel kõik kilkavad ja kelgivad - mutt, sul on need asjad kõik väga nihkes, see on juba ammu aru saada. Näe, Evelin Saamuel oli ka, megarikas, kes maksis kõik kinni, hahhaa.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 17:17
Palju sa neid mehi 20 aastat vanema naisega tead? Kristi Timmer, Marju Karin ja siinne rikas mutt tõesti kilkavad, et neil on 16 aastat noorem mees. Aga peavadki ju neil kõik kinni maksma, ega muidu seda meest poleks ka. Täpselt sama nagu rikas mees peab maksma noore naise eest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist