Kas ta initsiaalid on R. A?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 13:09Mina leidsin ühe sellise töömehe iha.ee saidilt. Patrasime niisama maast ja ilmast, parasjagu käsilolevatest töödest ja siis selgus, et ta on terrassi ehitamas Lõuna-Eestis. Olles ise pealinlane. Minul oli aga tarvis sauna uusi põrandareste.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 07:47 Õpetage palun, kui ma nüüd sinna endale selle lillepildiga või kassiga või kotletiga pildi panen, siis kas ma nendega, kes mulle kirjutavad saan eraviisil seal oma pärisfotot ka jagada? Kas seal töömehi ka on? Selles mõttes, et mul on vaja, et ennekõike oleks mehel käed otsas ja ta oskaks neid kasutada nii naise puhul kui tööd tehes. Või tuleks sel juhul otsida hoopis maakonnalehest. Kas Maalehesveel see nõudmiseni tutvumiste kirjateenus ka on?
Värske vallaline
Terrass valmis siberi lehisest, hiigelsuur ja materjali jäi kõvasti üle. Kui suur see sauna dushiruumi pind ikka on.. Nii oli materjal tal n-ö tasuta võtta ja tuligi mulle sellega külla! Ehitas kaks suurepärast saunaresti. Pealtvaadates justkui ilma naelte-kruvideta. Need lasti külje pealt laua sisse. Super töö!
Kõik moodsad töövahendid ka kaasas. Elektrisaag jms.
Inimesena oli ta väga tore, aga mehena ta mulle atraktiivne polnud. Tänutäheks pakkusin talle massaazhi, mis lõppes õnnelikult! Tema jaoks.
Mis seal ikka, lihtsalt üks kolmas "jalg" tuli lisaks mudida. Esmalt pakkusin raha, aga seda keelduti vastu võtmast. Niisama toreda inimese ärakasutamine ei tulnud ka kõne alla.
Tema otsis hiljem ka veel kontakti, eks ma sõbralikult ka suhtlesin, kuni suhtlus vaikselt hääbus. Varustus on tal täitsa korralik (jäme), hii-hii!
Tinder
-
Külaline
-
Külaline
Oh sa tupsununnukene, minu mees on ilus ja hea. Ma ei ole muidugi ise mingi mudaliiga, kes omale Ihast mingeid jäletisi koju veaksKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 19:53Ja siis? Mõlemad rahul! Polnud ta koll. Su oma mees ilmselt on samasugune. Keda peale sinu keegi teine ei taha.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 19:19Minu õnn on olemas, selle leidmiseks ei pea suvakollide riistu masseerima. Mõne naise latt on ikka eriti madalal.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 18:52
Mutt oled sa ilmselt ise. Oma keelekasutuse põhjal. Loodetavasti leiad ka sina oma Õnne! Milles iganes see ka ei väljendu.
Olen 32 ja oli huvitav kogemus.Tutvus.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 12:06Vaata, kunagi ei saa kõike! Võid leida töömehe, aga tõmmet pole, ei lobise ega flirdi või pintsaklipslase, kes korgid välja laseb, aga muidu võimekas jne, jne. Täiskomplekt tuleb ise välja õpetada, soovitavalt alustada juba 20.ndates, siis on keskeaks juba päris hea. Aga see torkab siis juba silma teistelegi, seega tuleb silm peal hoida...Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:55Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:46
Töömehi saab ikka rohkem hange.ee sugustelt lehtedelt. Kui neid jagataks Tinderist tasuta, siis isegi mu mees teeks hea meelega sinna konto.
Postitus oli selle mõttega, et ise töökas inimene olles ei vaja lihtsalt voodipleikarit vaid asjalikku inimest kõrvale. Sinu meest ei soovi.![]()
Kui tõmmet pole, tuleb maksta rahas.
-
Külaline
Miks te nii kurjad ja negatiivsed olete. Mis selles halba on, et keegi kedagi mudis. Täiskasvanud inimesed, las toimetavad.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 19:19Minu õnn on olemas, selle leidmiseks ei pea suvakollide riistu masseerima. Mõne naise latt on ikka eriti madalal.
-
Külaline
Selge siis. Huvitav lugemine oli. Bartertehinguid võib ju ikka tehaKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:56Sentimeetreid ma ei oska hinnata. Pole kunagi ühegi mehe riista pikkust mõõtnud. See oli jäme ja usun, et ta leiab ka naise, kellele sellega rõõmu pakkuda. Vut-vut, ihasse, naised!
-
Külaline
Ei. Eesnimi on Veiko. Perenimi hetkel ei meenu, kuigi oli ka teada. Kirja seda siia muidugi ei paneks, esitähe vaid.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 20:30Kas ta initsiaalid on R. A?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 13:09Mina leidsin ühe sellise töömehe iha.ee saidilt. Patrasime niisama maast ja ilmast, parasjagu käsilolevatest töödest ja siis selgus, et ta on terrassi ehitamas Lõuna-Eestis. Olles ise pealinlane. Minul oli aga tarvis sauna uusi põrandareste.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 07:47 Õpetage palun, kui ma nüüd sinna endale selle lillepildiga või kassiga või kotletiga pildi panen, siis kas ma nendega, kes mulle kirjutavad saan eraviisil seal oma pärisfotot ka jagada? Kas seal töömehi ka on? Selles mõttes, et mul on vaja, et ennekõike oleks mehel käed otsas ja ta oskaks neid kasutada nii naise puhul kui tööd tehes. Või tuleks sel juhul otsida hoopis maakonnalehest. Kas Maalehesveel see nõudmiseni tutvumiste kirjateenus ka on?
Värske vallaline
Terrass valmis siberi lehisest, hiigelsuur ja materjali jäi kõvasti üle. Kui suur see sauna dushiruumi pind ikka on.. Nii oli materjal tal n-ö tasuta võtta ja tuligi mulle sellega külla! Ehitas kaks suurepärast saunaresti. Pealtvaadates justkui ilma naelte-kruvideta. Need lasti külje pealt laua sisse. Super töö!
Kõik moodsad töövahendid ka kaasas. Elektrisaag jms.
Inimesena oli ta väga tore, aga mehena ta mulle atraktiivne polnud. Tänutäheks pakkusin talle massaazhi, mis lõppes õnnelikult! Tema jaoks.
Mis seal ikka, lihtsalt üks kolmas "jalg" tuli lisaks mudida. Esmalt pakkusin raha, aga seda keelduti vastu võtmast. Niisama toreda inimese ärakasutamine ei tulnud ka kõne alla.
Tema otsis hiljem ka veel kontakti, eks ma sõbralikult ka suhtlesin, kuni suhtlus vaikselt hääbus. Varustus on tal täitsa korralik (jäme), hii-hii!
-
Külaline
Mul on tunne, et see Dilemma-teema tädi on reisil olles siia teemasse tulnud ja hakanud terrassilaudade-meest mudima.
-
Külaline
Täpselt nii. Ühte k.ppis ta oma esikus kohe tervituseks, see oli mingi teise ala pealt.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 07:16 Mul on tunne, et see Dilemma-teema tädi on reisil olles siia teemasse tulnud ja hakanud terrassilaudade-meest mudima.
-
Külaline
Need viimased kommentaarid siin ei saa olla üldse naiste krjutatud. Pikk, jäme, suur ei ole üldse hea meestele teadmiseks! Normaalne on palju parem, ei tee naisele haiget ja saab kasutada igasugustes poosides. Naised pole loomad.
-
Külaline
Ei ole sellist asja et kõik naised on täpselt ühesugused. See et sulle suur ja jäme ei sobi, ei tähenda seda, et see ei sobi kõigile. Mõnele meeldib jämedam vorst, teisele jälle peenem vorst. Mõni naine on "avaram", mõni jälle "kitsam".Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 08:54 Need viimased kommentaarid siin ei saa olla üldse naiste krjutatud. Pikk, jäme, suur ei ole üldse hea meestele teadmiseks! Normaalne on palju parem, ei tee naisele haiget ja saab kasutada igasugustes poosides. Naised pole loomad.
-
Külaline
Pikk, jäme ja suur ei olegi hea. Räägime sellisest mõnusast 18-20 cm pikast ja jämedusest, kui pöial ja keskmine sõrm kokku ei lähe, aga selline cm jääb näppude vahe, see on okei.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 08:54 Need viimased kommentaarid siin ei saa olla üldse naiste krjutatud. Pikk, jäme, suur ei ole üldse hea meestele teadmiseks! Normaalne on palju parem, ei tee naisele haiget ja saab kasutada igasugustes poosides. Naised pole loomad.
-
Külaline
Vale arvamus.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 07:16 Mul on tunne, et see Dilemma-teema tädi on reisil olles siia teemasse tulnud ja hakanud terrassilaudade-meest mudima.
Dilemma teemast sain teada iha.ee saidi olemasolust (samuti värskelt vallaline) ja tegin ka sinna huvi pärast konto. Ehitus- ja remondimehi võib sealt leida küll, enamat mitte.
Siin on aga teemaks Tinder. Pole ka selle teemaga kursis. Kas see rakendus pakub ainult sulle lähedalolevaid inimesi tutvumiseks? Naabrimehega küll kohtuma minna ei soovi! Huvitav oleks just tutvuda inimestega üle Eesti, aga selle tarvis vist ühtegi normaalset tutvussaiti polegi.
-
Külaline
Õppisin tänu sulle uue sõna või väljendi selgeks: bartertehing. Ütle nüüd, et pole hariv sait, haa-haa! Aitäh!Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 22:22Selge siis. Huvitav lugemine oli. Bartertehinguid võib ju ikka tehaKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:56Sentimeetreid ma ei oska hinnata. Pole kunagi ühegi mehe riista pikkust mõõtnud. See oli jäme ja usun, et ta leiab ka naise, kellele sellega rõõmu pakkuda. Vut-vut, ihasse, naised!![]()
-
Külaline
Tinderis paned ise raadiuse paika, selles vahemikus siis pakubki.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 11:45Vale arvamus.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 07:16 Mul on tunne, et see Dilemma-teema tädi on reisil olles siia teemasse tulnud ja hakanud terrassilaudade-meest mudima.
Dilemma teemast sain teada iha.ee saidi olemasolust (samuti värskelt vallaline) ja tegin ka sinna huvi pärast konto. Ehitus- ja remondimehi võib sealt leida küll, enamat mitte.
Siin on aga teemaks Tinder. Pole ka selle teemaga kursis. Kas see rakendus pakub ainult sulle lähedalolevaid inimesi tutvumiseks? Naabrimehega küll kohtuma minna ei soovi! Huvitav oleks just tutvuda inimestega üle Eesti, aga selle tarvis vist ühtegi normaalset tutvussaiti polegi.
-
Külaline
Kuidas on võimalik, et nii vana inimene ei ole sellist sõna kuulnud?Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:07Õppisin tänu sulle uue sõna või väljendi selgeks: bartertehing. Ütle nüüd, et pole hariv sait, haa-haa! Aitäh!Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 22:22Selge siis. Huvitav lugemine oli. Bartertehinguid võib ju ikka tehaKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 14:56Sentimeetreid ma ei oska hinnata. Pole kunagi ühegi mehe riista pikkust mõõtnud. See oli jäme ja usun, et ta leiab ka naise, kellele sellega rõõmu pakkuda. Vut-vut, ihasse, naised!![]()
-
Külaline
Näed, 32 aastat on siin ilmas elatud ja tõesti polnud seda sõna varem kuulnud. Et pidin kohe guugeldama.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:21Kuidas on võimalik, et nii vana inimene ei ole sellist sõna kuulnud?
Samuti pole mind keegi varem mutiks nimetanud, väga veider. Mu vanemad on 52 ja 53. Ema isast aasta vanem. Ei pea ka oma ema mutiks. Ilus küps naine on. Ja pole ka vanaema (75) mutt, oma lokkide ja pärlikeega. Vanaproua, ütleksin mina.
Siin saidil on naised kuidagi õelad oma suguõdede vastu. Eriti, kui mõni mees mängu tuleb.
-
Külaline
Selge. Tänu!Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:20Tinderis paned ise raadiuse paika, selles vahemikus siis pakubki.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 11:45Vale arvamus.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 07:16 Mul on tunne, et see Dilemma-teema tädi on reisil olles siia teemasse tulnud ja hakanud terrassilaudade-meest mudima.
-
Külaline
Mutt on slängisõna nagu tibi, sel pole mingit pistmist vanuse, oleku ega vana aja tõögendusega.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:46Näed, 32 aastat on siin ilmas elatud ja tõesti polnud seda sõna varem kuulnud. Et pidin kohe guugeldama.
Samuti pole mind keegi varem mutiks nimetanud, väga veider. Mu vanemad on 52 ja 53. Ema isast aasta vanem. Ei pea ka oma ema mutiks. Ilus küps naine on. Ja pole ka vanaema (75) mutt, oma lokkide ja pärlikeega. Vanaproua, ütleksin mina.
Siin saidil on naised kuidagi õelad oma suguõdede vastu. Eriti, kui mõni mees mängu tuleb.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 11:45Vale arvamus.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 07:16 Mul on tunne, et see Dilemma-teema tädi on reisil olles siia teemasse tulnud ja hakanud terrassilaudade-meest mudima.
Sama asi, ma ei taha sinna kirja mingit raadiust ja oma asukohta panna, kas siis ilma selleta ei saa Tinderisse kontot teha?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, Semrush [Bot], Triibu ja 3 külalist