Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.Guest kirjutas: ↑05 Apr 2026 13:37Et siis töölkäiv ja mehest majanduslikult mittesõltuv naine on feminist?Guest kirjutas: ↑01 Apr 2026 23:01See ju ongi normaalne naise roll. Mis siis naise roll peaks olema: karjääri teha ja feminismi viljeledaGuest kirjutas: ↑01 Apr 2026 21:41
Lugesin just mingist uuringust, et üha enam noori mehi on selles suhtes radikaalsete vaadetega. Otsitakse naist, kelle roll on olla "koduhaldjas", kasvatada lapsi ja teha süüa.?
Naine ei tee kodus midagi
-
Külaline
-
Külaline
Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 14:32Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.
-
Külaline
Ma ei oleks kunagi olnud nõus loobuma mehe kasuks kodusolemisest. Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.Guest kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 14:32Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.Guest kirjutas: ↑05 Apr 2026 13:37
Et siis töölkäiv ja mehest majanduslikult mittesõltuv naine on feminist?
-
Külaline
Kui haige!Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:32Ma ei oleks kunagi olnud nõus loobuma mehe kasuks kodusolemisest. Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.Guest kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 14:32
Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.
Mis siin haiget on, kui ema oma lapsi armastab.
-
Külaline
Armastamisel ja haiglasel kontrollil on väga suur vahe. Antud naine on sõltlane, kes keelab isegi laste isal kodus lastega olemist.
-
Külaline
Kas sa oled seesama, kes nutab kägaras põrandal maas sellepärast, et lapsed kolivad kunagi kodust välja?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:32Ma ei oleks kunagi olnud nõus loobuma mehe kasuks kodusolemisest. Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.Guest kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 14:32
Juhul, kui talle meeldib töölkäimine rohkem kui kodune olemine, st kui ta TAHAB tööl käia, kui ta TAHAB “ennast teostada”, “ennast arendada” väljaspool kodu. Kui ta lubab mehel osa ajast lapsega kodune olla hoopis, st jätab ennast sellest imelisest võimalusest ilma.
-
Külaline
Ma arvan et kõigile emadele meeldib vaadata oma magavaid lapsi. Nii armsad, ei tee pahandusi ega kisa. No kas pole armsad nad magades?! Kõik eelnev jonnimine ununeb
-
Külaline
Mul küll ei unune, mul pole haugimälu.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 05:51 Ma arvan et kõigile emadele meeldib vaadata oma magavaid lapsi. Nii armsad, ei tee pahandusi ega kisa. No kas pole armsad nad magades?! Kõik eelnev jonnimine ununeb
-
Külaline
Minu lemmik koht on küll minu kodu ja selle ümbrus - sisustatud minu lemmik asjadega ja täpselt minu vajadustega sobiv. Ma ei kujuta ette milline töökoht sellega ligilähedaseltki konkureerida suudaks. Sul ei meeldi oma kodus aega veeta?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
-
Külaline
Töölkäimine on elu raiskamine.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 08:37Minu lemmik koht on küll minu kodu ja selle ümbrus - sisustatud minu lemmik asjadega ja täpselt minu vajadustega sobiv. Ma ei kujuta ette milline töökoht sellega ligilähedaseltki konkureerida suudaks. Sul ei meeldi oma kodus aega veeta?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
-
Külaline
Mul on väga ilus kodu ja mulle meeldib seal aega veeta. See ei tähenda, et ma sooviks seal 24/7 olla. Soovin käia igal pool mujal ka, suhelda erinevate inimestega, olla sotsiaalne, mitte joosta tite taga ja istuda tagumikku laiaks. Tööl on oluliselt lihtsam, kui kodus last valvata.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 08:37Minu lemmik koht on küll minu kodu ja selle ümbrus - sisustatud minu lemmik asjadega ja täpselt minu vajadustega sobiv. Ma ei kujuta ette milline töökoht sellega ligilähedaseltki konkureerida suudaks. Sul ei meeldi oma kodus aega veeta?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
-
Külaline
Kõva elu sul küll, mida raisataKülaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 11:42Töölkäimine on elu raiskamine.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 08:37Minu lemmik koht on küll minu kodu ja selle ümbrus - sisustatud minu lemmik asjadega ja täpselt minu vajadustega sobiv. Ma ei kujuta ette milline töökoht sellega ligilähedaseltki konkureerida suudaks. Sul ei meeldi oma kodus aega veeta?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:15Mul on väga ilus kodu ja mulle meeldib seal aega veeta. See ei tähenda, et ma sooviks seal 24/7 olla. Soovin käia igal pool mujal ka, suhelda erinevate inimestega, olla sotsiaalne, mitte joosta tite taga ja istuda tagumikku laiaks. Tööl on oluliselt lihtsam, kui kodus last valvata.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 08:37Minu lemmik koht on küll minu kodu ja selle ümbrus - sisustatud minu lemmik asjadega ja täpselt minu vajadustega sobiv. Ma ei kujuta ette milline töökoht sellega ligilähedaseltki konkureerida suudaks. Sul ei meeldi oma kodus aega veeta?Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2026 15:04Imeline võimalus? Iga kell oleks enne tööl, kui lapsega kodus. Pealegi on tänapäevane normaalne mees ise pool aega lapsega kodus.
-
Külaline
Sel ajal, kui mõni suure osa valgest ajast töö juures nelja seina vahel istub ja oma mõnda nädalat puhkust ootab ning bossi või töökohast tulenevaid ettekirjutusi täidab, on mõni ka vaba sotsialiseeruma, minema, reisima (koos lapsega näiteks) ja suhtlema oma graafiku ja oma soovide kohaselt. Kus käib oma tööpäeva jooksul näiteks õpetaja, trammijuht või hambaaarst? Enamik inimesi ei tööta oma parimate sõprade ja lähedaseimate inimeste keskel.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:15Mul on väga ilus kodu ja mulle meeldib seal aega veeta. See ei tähenda, et ma sooviks seal 24/7 olla. Soovin käia igal pool mujal ka, suhelda erinevate inimestega, olla sotsiaalne, mitte joosta tite taga ja istuda tagumikku laiaks. Tööl on oluliselt lihtsam, kui kodus last valvata.
-
Külaline
Just. Töölkäimine segab olulisemate asjade tegemist. Kohutav oleks igapäevaselt tööl käia.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 13:27Sel ajal, kui mõni suure osa valgest ajast töö juures nelja seina vahel istub ja oma mõnda nädalat puhkust ootab ning bossi või töökohast tulenevaid ettekirjutusi täidab, on mõni ka vaba sotsialiseeruma, minema, reisima (koos lapsega näiteks) ja suhtlema oma graafiku ja oma soovide kohaselt. Kus käib oma tööpäeva jooksul näiteks õpetaja, trammijuht või hambaaarst? Enamik inimesi ei tööta oma parimate sõprade ja lähedaseimate inimeste keskel.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:15Mul on väga ilus kodu ja mulle meeldib seal aega veeta. See ei tähenda, et ma sooviks seal 24/7 olla. Soovin käia igal pool mujal ka, suhelda erinevate inimestega, olla sotsiaalne, mitte joosta tite taga ja istuda tagumikku laiaks. Tööl on oluliselt lihtsam, kui kodus last valvata.
-
Külaline
Ma ei tea, ma ei valinud endale tööd, mis mulle ei meeldi ja kus ma olla ei taha. Mulle meeldib mu töö, sealsed inimesed ja korralik tasu.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 13:27Sel ajal, kui mõni suure osa valgest ajast töö juures nelja seina vahel istub ja oma mõnda nädalat puhkust ootab ning bossi või töökohast tulenevaid ettekirjutusi täidab, on mõni ka vaba sotsialiseeruma, minema, reisima (koos lapsega näiteks) ja suhtlema oma graafiku ja oma soovide kohaselt. Kus käib oma tööpäeva jooksul näiteks õpetaja, trammijuht või hambaaarst? Enamik inimesi ei tööta oma parimate sõprade ja lähedaseimate inimeste keskel.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:15Mul on väga ilus kodu ja mulle meeldib seal aega veeta. See ei tähenda, et ma sooviks seal 24/7 olla. Soovin käia igal pool mujal ka, suhelda erinevate inimestega, olla sotsiaalne, mitte joosta tite taga ja istuda tagumikku laiaks. Tööl on oluliselt lihtsam, kui kodus last valvata.
-
Külaline
Kohutav oleks igapäevaselt kodus olla. Raha pärast poleks juba aastakümneid vajadust käia, käin siiski rõõmuga ja loodan seda teha kuni pensionini. Minul ei sega töölkäimine mitte ühtki asja. Saan kõik oma asjad tehtud. Kui leian hea reisi, siis lähen reisin. Kui tahan vaba päeva, siis võtan. Tahan järgmisel nädalal puhata, siis võtan puhkuse.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 13:41Just. Töölkäimine segab olulisemate asjade tegemist. Kohutav oleks igapäevaselt tööl käia.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 13:27Sel ajal, kui mõni suure osa valgest ajast töö juures nelja seina vahel istub ja oma mõnda nädalat puhkust ootab ning bossi või töökohast tulenevaid ettekirjutusi täidab, on mõni ka vaba sotsialiseeruma, minema, reisima (koos lapsega näiteks) ja suhtlema oma graafiku ja oma soovide kohaselt. Kus käib oma tööpäeva jooksul näiteks õpetaja, trammijuht või hambaaarst? Enamik inimesi ei tööta oma parimate sõprade ja lähedaseimate inimeste keskel.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 12:15Mul on väga ilus kodu ja mulle meeldib seal aega veeta. See ei tähenda, et ma sooviks seal 24/7 olla. Soovin käia igal pool mujal ka, suhelda erinevate inimestega, olla sotsiaalne, mitte joosta tite taga ja istuda tagumikku laiaks. Tööl on oluliselt lihtsam, kui kodus last valvata.
Mis õudsad asjad sul on, mida sa teha ei saa? Vaeseke!
-
Külaline
See, et sa istud nende voodi kõrval ja vahid neid, et mitte nende väikelapsepõlve ükski hetk sinust mööda ei läheks, see pole armastus, see on sõltuvus mu arust. Magav laps on muidugi armas, aga et teda iga minut vahtida hirmuga, et varsti on ju suur, see pole küll ok.
(Ma isegi, kui lapsed magasid, istusin ja vaatasin neid, et mitte ühtki hetke kaotsi lasta nende väikelapseeast.)
-
Külaline
Ma tahan küll kodus olla, aga pole leidnud kedagi, kes selle kinni plekiks. Võiks päevad otsa süüa teha ja tube koristada küll, need on kergemad, kui mu praegune töö.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], YaCy [Bot] ja 1 külaline