Toppid või lõigata pole ta end lasknud. Veidi huuli ja nägu süstinud, 30 kaotatud kilo paneb kiiresti näo rippuma.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:18 Mina ei õelutse, aga ka minu arvates näeb see pildil olev naine objektiivsel hinnangul umbes 50-tuuris välja. Ma kardan, et enamus inimesi, kes teda ei tea ja ei ole kursis tema tegeliku vanusega, arvaks sama.
Keha on tal nüüd küll väga kena, aga näoprotseduurid oleks võinud julgelt 10-15 aastat edasi lükata. Täiesti kindlasti oleks ta oma loomulikus vanaduses palju kenam.
Arvestades eespool kellegi väga valulist reaktsiooni, kahtlustan, et siin on keegi asjaosaline-lähedane ise kohal.
20-30-aastastel ei ole ju mitte mingit vajadust ennast niimoodi "noorendada". Iseasi, kui on kõvasti peast eemale hoidvad kõrvad või mõni silmnähtav defekt näos või noh - olematud rinnad, et oleks vaja muuta... Aga lihtsalt "süstida-toppida ja lõigata " - sest kõik hoolitsetud naised ju teevad nii!? - on selles vanuses ikka väga vale ja annab täiesti vastupidise tulemuse.
Telenägude iluprotseduurid
-
Külaline
-
Külaline
Ega ta pole 20 ka enam, ligi 35 pigem.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 22:12No 20-30-aastased üldiselt kaalukaotuse tagajärjel värskust ja noorust ei kaota. Ja tema näos ei olegi näha seda kaalulangemisega seotud vajumist või vananemist, vaid pigem "sekkumist".Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:25Võib-olla on asi ka selles, et ta võttis väga palju maha ja lühikese ajaga. Ise ütleb küll, et Ozempicut pole kasutanud, aga mine sa tea. Ma ise olen natuke skeptiline nende eluaegsete paksude osas, kellel pole mahavõtmine kunagi õnnestunud, aga nüüd said imekombel saledaks. Ise olen ka üks selline näide. Ja olen ka näost päris palju värskust kaotanud. Keha on ilusam, aga näost vanem.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:18 Mina ei õelutse, aga ka minu arvates näeb see pildil olev naine objektiivsel hinnangul umbes 50-tuuris välja. Ma kardan, et enamus inimesi, kes teda ei tea ja ei ole kursis tema tegeliku vanusega, arvaks sama.
Keha on tal nüüd küll väga kena, aga näoprotseduurid oleks võinud julgelt 10-15 aastat edasi lükata. Täiesti kindlasti oleks ta oma loomulikus vanaduses palju kenam.
Arvestades eespool kellegi väga valulist reaktsiooni, kahtlustan, et siin on keegi asjaosaline-lähedane ise kohal.
20-30-aastastel ei ole ju mitte mingit vajadust ennast niimoodi "noorendada". Iseasi, kui on kõvasti peast eemale hoidvad kõrvad või mõni silmnähtav defekt näos või noh - olematud rinnad, et oleks vaja muuta... Aga lihtsalt "süstida-toppida ja lõigata " - sest kõik hoolitsetud naised ju teevad nii!? - on selles vanuses ikka väga vale ja annab täiesti vastupidise tulemuse.
-
Külaline
Näita mulle nn tavalist 50-aastast, kes selline välja näeb?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:18 Mina ei õelutse, aga ka minu arvates näeb see pildil olev naine objektiivsel hinnangul umbes 50-tuuris välja. Ma kardan, et enamus inimesi, kes teda ei tea ja ei ole kursis tema tegeliku vanusega, arvaks sama.
-
Külaline
Said valesti aru. Ta ei näe välja tavaline 50 aastane, vaid süstitud ja lõigatud 50 aastane. Emaga sama vana näeb umbes välja.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 16:19Näita mulle nn tavalist 50-aastast, kes selline välja näeb?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:18 Mina ei õelutse, aga ka minu arvates näeb see pildil olev naine objektiivsel hinnangul umbes 50-tuuris välja. Ma kardan, et enamus inimesi, kes teda ei tea ja ei ole kursis tema tegeliku vanusega, arvaks sama.
-
Külaline
Pole ta mingit Ozempicut kasutanud, jäta nüüd! Mu sõbranna treenib sama treeneri juures ning on 5 kuuga võtnud alla 19 kilo, 76 kg pealt 57 kg peale. Valem on väga lihtne-kuuel päeval nädalas kontrollitud toitumine, nädalas 3 jõusaalitrenni ja viiel päeval nädalas 15 tuhat sammu.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:25Võib-olla on asi ka selles, et ta võttis väga palju maha ja lühikese ajaga. Ise ütleb küll, et Ozempicut pole kasutanud, aga mine sa tea. Ma ise olen natuke skeptiline nende eluaegsete paksude osas, kellel pole mahavõtmine kunagi õnnestunud, aga nüüd said imekombel saledaks. Ise olen ka üks selline näide. Ja olen ka näost päris palju värskust kaotanud. Keha on ilusam, aga näost vanem.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:18 Mina ei õelutse, aga ka minu arvates näeb see pildil olev naine objektiivsel hinnangul umbes 50-tuuris välja. Ma kardan, et enamus inimesi, kes teda ei tea ja ei ole kursis tema tegeliku vanusega, arvaks sama.
-
Külaline
Ütle siis veel, et asjaosaline/asjaosalised ise ei ole siin kommenteerimas. Väga täpselt osatakse ette lugeda detailid, mida vaid inimene ise teab. Sekka vahepeal kurjad vastulaused neile, kes julgevad mitte takka kiita....
-
Külaline
Kas sa täpsustaksid? Miks ma ei peaks oma sõbranna kohta teadma? Miks keegi, kes on tubli, kasutab laiskade arvates kohe Ozempicut?Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 23:49 Ütle siis veel, et asjaosaline/asjaosalised ise ei ole siin kommenteerimas. Väga täpselt osatakse ette lugeda detailid, mida vaid inimene ise teab. Sekka vahepeal kurjad vastulaused neile, kes julgevad mitte takka kiita....
-
Külaline
No kui inimene teab täpselt, millise režiimi järgi käib allavõtmine ja trenn ja teab täpselt, mida too pildil kujutatu on enda juures muutnud või mitte. Ja teab täpselt, et mitte midagi lõigatud ei ole ja mida on süstitud, siis on üsna tõenäoline, et nii detailselt teab vaid inimene ise. Lisaks valulised reaktsioonid mõne arvamuse kohta, mis ei ole tunnustavad.
-
Külaline
Kui sa Dianast räägid, siis on ta algusest saadik oma teekonda jaganud. Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:05 No kui inimene teab täpselt, millise režiimi järgi käib allavõtmine ja trenn ja teab täpselt, mida too pildil kujutatu on enda juures muutnud või mitte. Ja teab täpselt, et mitte midagi lõigatud ei ole ja mida on süstitud, siis on üsna tõenäoline, et nii detailselt teab vaid inimene ise. Lisaks valulised reaktsioonid mõne arvamuse kohta, mis ei ole tunnustavad.
Sinu paranoia on muidugi hämmastav, keegi vist astus su konnasilmale.
-
Külaline
Palun too näide, mida sinu arust Diana on enda juures lõiganud. Aina hullemaks su jutt läheb.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:05 No kui inimene teab täpselt, millise režiimi järgi käib allavõtmine ja trenn ja teab täpselt, mida too pildil kujutatu on enda juures muutnud või mitte. Ja teab täpselt, et mitte midagi lõigatud ei ole ja mida on süstitud, siis on üsna tõenäoline, et nii detailselt teab vaid inimene ise. Lisaks valulised reaktsioonid mõne arvamuse kohta, mis ei ole tunnustavad.
-
Külaline
Kas sina kasutad ka Ozempicut ja oled lihastes ning tippvormis? Kui ei ole, siis ära palun midagi nii rumalat rohkem räägi.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:25Võib-olla on asi ka selles, et ta võttis väga palju maha ja lühikese ajaga. Ise ütleb küll, et Ozempicut pole kasutanud, aga mine sa tea. Ma ise olen natuke skeptiline nende eluaegsete paksude osas, kellel pole mahavõtmine kunagi õnnestunud, aga nüüd said imekombel saledaks. Ise olen ka üks selline näide. Ja olen ka näost päris palju värskust kaotanud. Keha on ilusam, aga näost vanem.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 21:18 Mina ei õelutse, aga ka minu arvates näeb see pildil olev naine objektiivsel hinnangul umbes 50-tuuris välja. Ma kardan, et enamus inimesi, kes teda ei tea ja ei ole kursis tema tegeliku vanusega, arvaks sama.
-
Külaline
No siin sa nüüd küll liialdad. Kümneid, ehk.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:35 Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.
Aga Diana on tubli küll. Mulle ta väga meeldib ja minu arvates on tema näol tegu influenceriga, kes tõesti seda nimetust väärib.
-
Külaline
Neil on grupis üle 1000 inimese, lisaks Diana enda järgijad sinna juurde.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 16:17No siin sa nüüd küll liialdad. Kümneid, ehk.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:35 Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.
Aga Diana on tubli küll. Mulle ta väga meeldib ja minu arvates on tema näol tegu influenceriga, kes tõesti seda nimetust väärib.
-
Külaline
Mis ta vanus siis on? Ma pakuks 55.
-
Külaline
Pane enda pilt ka, selline paks 70 mutt.
-
Külaline
Et siis sinust 20 aastat vanem näeb välja? Sa enda kohta ültesid, et näed välja nagu 30.
-
Külaline
Ok, selge, ma ise teda ei jälgi, vahel lihtsalt huvi pärast vaatan ta kontot. Ta lihtsalt on nii äge tegelane.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 17:04Neil on grupis üle 1000 inimese, lisaks Diana enda järgijad sinna juurde.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 16:17No siin sa nüüd küll liialdad. Kümneid, ehk.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:35 Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.
Samas on väheusutav, et kõik need tuhat naist jälgivad täpselt sama režiimi. Tore muidugi, kui ta inimesi inspireerib elustiili tervislikumaks muutma.
-
Külaline
Ma ei pidanud silmas, et need 1000 naist treenivad bikiinifitnessiks vaid et käivad trennis, teevad igapäevaselt samme ja kontrollivad oma toitumist. Nagu ütlesin, on mu sõbranna võtnud 19 kilo nelja või viie kuuga alla, seega see Diana treeneri asi toimib väga hästi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 12:20Ok, selge, ma ise teda ei jälgi, vahel lihtsalt huvi pärast vaatan ta kontot. Ta lihtsalt on nii äge tegelane.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 17:04Neil on grupis üle 1000 inimese, lisaks Diana enda järgijad sinna juurde.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 16:17
No siin sa nüüd küll liialdad. Kümneid, ehk.
Samas on väheusutav, et kõik need tuhat naist jälgivad täpselt sama režiimi. Tore muidugi, kui ta inimesi inspireerib elustiili tervislikumaks muutma.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 13:17Ma ei pidanud silmas, et need 1000 naist treenivad bikiinifitnessiks vaid et käivad trennis, teevad igapäevaselt samme ja kontrollivad oma toitumist. Nagu ütlesin, on mu sõbranna võtnud 19 kilo nelja või viie kuuga alla, seega see Diana treeneri asi toimib väga hästi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline