Nojah. Aga selle kohta, kas lapsi on või pole, peaks ikka ju küsima. Siis tõesti eelmine elu ei huvita, kui järeltulijaid ei ole.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 22:16Ma pean silmas seda, kui mehel last ei ole. See ei puutu ju mitte kuidagi sinusse, kas ta oli abielus või oli kooselus või oli üldse pikalt vaba.
Kui rahaga arvestama ei peaks
-
Külaline
-
Külaline
Huvitav, see on selle inimese elu osa, miks see peaks olema ebahuvitav, mõttetu või ehk hoopis tabu teema. Äkki mees elas kellegi naisega enne sind 10 aastat koos ja see ei tule teil mitme kooselu aasta jooksul mitte kuidagi jutuks?Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 07:52Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 01:02Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
Päris kummaline, kui erinevalt võivad inimesed asjadesse suhtuda.
-
Külaline
Mis sinusse siis puutub? Kui isegi nii lihtne ja tavaline asi nagu eelnevad kooselud ei tule kahel kooselaval inimesel aastate jooksul jutuks, siis on see ikka eriti imelik. Veel imelikum on selle kohta öelda, et see ei puutu sinusse. Mis asi siis puutub? Teil on mehega mingid piirid suhtes, millest on õige rääkida millest mitte? Miks? Mina räägin oma mehega küll absoluutselt kõigest. Ja ei kujutaks ettegi, et miski teda puudutav ei ole üldse minu asi. Kui ma temast hoolin ja kui ma teda armastan, siis läheb mulle kõik temaga seonduv korda.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 22:16Ma pean silmas seda, kui mehel last ei ole. See ei puutu ju mitte kuidagi sinusse, kas ta oli abielus või oli kooselus või oli üldse pikalt vaba.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 20:41Väga kummaline küsimus. Kui tal on mingi eks, kellega ta suhtleb, tal on lapsed, kellega ta suhtleb, igasugu pärandiküsimused tulevad, kui koos oleme jne, jne. Muidugi mõjutab see minu elu. Kuidas niimoodi saab üldse küsida. Kui see on mingi tropp elatisevõlglane ja oma lastega mittesuhtleja, siis sellist meest ma üldse ei tahagi endale. Minevikukäitumine ütleb ju palju ka tuleviku kohta.Ma ei saa aru, kuidas sind peaks mõjutama see, mida mees varem tegi, oli ta abielus või ei olnud?
-
Külaline
Olen teine vastaja, aga mulle ka ei lähe mehe eelnev elu korda.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:35Kui ma temast hoolin ja kui ma teda armastan, siis läheb mulle kõik temaga seonduv korda.
Tean muidugi, et lapsi pole, aga kellega magas või koos elas ja kui pikalt, see on ta enda asi.
Samuti pole ta minu käest uurinud, kellega mina maganud olen või kui kaua koos olnud. Ei tunne ei mina ega tema neid inimesi.
Abielus 35 aastat, pole tõesti kumbki nii isiklikke küsimusi esitanud.
Jah, armastan teda, aga just seepärast ei olegi kunagi uurinud eelneva elu kohta.
Ega sel hoolimisega eriti pistmist pole, kui mina teaksin või tema teaks. Hoolime üksteisest niigi.
-
Külaline
Väga kummaline. Minul jälle pole suhtes ühtki küsimust, mida nimetatakse nii isiklikuks, et pole sinu asi. Kui teie saite kokku väga noortena, siis pole tõesti oluline, mis oli enne. Mingid paarikuulised suhted pole kuigi olulised. Aga kui inimene on juba keskealine, siis ütlevad tema eelmised suhted väga palju tema kohta. Kui inimene oli 20 aastat kellegagi koos, on sellel teisel inimesel suur roll selles, milline see inimene täna on. Või kui tal polegi ühtki pikemat suhet olnud, vaid ongi iga aasta uus naine olnud, ka see on oluline info tema kohta.Abielus 35 aastat, pole tõesti kumbki nii isiklikke küsimusi esitanud.
-
Külaline
No, kui ei tohi teada nii ISIKLIKKE asju, siis muidugi teine asi!Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 01:31Olen teine vastaja, aga mulle ka ei lähe mehe eelnev elu korda.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:35Kui ma temast hoolin ja kui ma teda armastan, siis läheb mulle kõik temaga seonduv korda.
Tean muidugi, et lapsi pole, aga kellega magas või koos elas ja kui pikalt, see on ta enda asi.
Samuti pole ta minu käest uurinud, kellega mina maganud olen või kui kaua koos olnud. Ei tunne ei mina ega tema neid inimesi.
Jah, armastan teda, aga just seepärast ei olegi kunagi uurinud eelneva elu kohta.
Ega sel hoolimisega eriti pistmist pole, kui mina teaksin või tema teaks. Hoolime üksteisest niigi.
Kui ta teie kooselu kõrvalt kedagi teist käiks panemas, siis ilmselt see ka ei ole sinu asi. See on ju ikkagi mehe isiklik intiimelu, millesse sinul asja ei ole!
Uskumatu!
-
Külaline
Nojah, aga inimesel EI OLE tekkinud küsimusi eelmiste suhete kohta. Vbl kunagi küsib ka, kui huvi tekib. Nad on pikalt koos olnud, ju oma põimumine.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 06:35Väga kummaline. Minul jälle pole suhtes ühtki küsimust, mida nimetatakse nii isiklikuks, et pole sinu asi. Kui teie saite kokku väga noortena, siis pole tõesti oluline, mis oli enne. Mingid paarikuulised suhted pole kuigi olulised. Aga kui inimene on juba keskealine, siis ütlevad tema eelmised suhted väga palju tema kohta. Kui inimene oli 20 aastat kellegagi koos, on sellel teisel inimesel suur roll selles, milline see inimene täna on. Või kui tal polegi ühtki pikemat suhet olnud, vaid ongi iga aasta uus naine olnud, ka see on oluline info tema kohta.Abielus 35 aastat, pole tõesti kumbki nii isiklikke küsimusi esitanud.
Minu kogemus näitab, et inimesel, kel iga kuu või aasta uus "suhe", nagunii ei räägi sellest sulle nii nagu asjad on, aga seda probleemi tunneb temaga suheldes igal sammul. Teise inimese puhul aga, kel pole midagi varjata, ei teki mingeid küsimusi. Kas ise ei vôi teist tundma õppida? Küsid seda mis küsimusi tekitab. Või saad vastuse kaude.
Kõik tutvused ei ole eesmärgistatud, kõik tutvused ei saa alguse Tinderist.
-
Külaline
Noja mida sa eelmiste naiste kohta küsid? Nimi, pesu, tissid, amet? Äkki läheb liiga palju korda?Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:35Mis sinusse siis puutub? Kui isegi nii lihtne ja tavaline asi nagu eelnevad kooselud ei tule kahel kooselaval inimesel aastate jooksul jutuks, siis on see ikka eriti imelik. Veel imelikum on selle kohta öelda, et see ei puutu sinusse. Mis asi siis puutub? Teil on mehega mingid piirid suhtes, millest on õige rääkida millest mitte? Miks? Mina räägin oma mehega küll absoluutselt kõigest. Ja ei kujutaks ettegi, et miski teda puudutav ei ole üldse minu asi. Kui ma temast hoolin ja kui ma teda armastan, siis läheb mulle kõik temaga seonduv korda.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 22:16Ma pean silmas seda, kui mehel last ei ole. See ei puutu ju mitte kuidagi sinusse, kas ta oli abielus või oli kooselus või oli üldse pikalt vaba.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 20:41
Väga kummaline küsimus. Kui tal on mingi eks, kellega ta suhtleb, tal on lapsed, kellega ta suhtleb, igasugu pärandiküsimused tulevad, kui koos oleme jne, jne. Muidugi mõjutab see minu elu. Kuidas niimoodi saab üldse küsida. Kui see on mingi tropp elatisevõlglane ja oma lastega mittesuhtleja, siis sellist meest ma üldse ei tahagi endale. Minevikukäitumine ütleb ju palju ka tuleviku kohta.
-
Külaline
Ma jään siiski oma arvamuse juurde! Selline suhe on lihtsalt pealiskaudne, kui sind lihtsalt ei huvita - pole sinu asi, milline oli mehe elu enne sind.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:06Nojah, aga inimesel EI OLE tekkinud küsimusi eelmiste suhete kohta. Vbl kunagi küsib ka, kui huvi tekib. Nad on pikalt koos olnud, ju oma põimumine.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 06:35Väga kummaline. Minul jälle pole suhtes ühtki küsimust, mida nimetatakse nii isiklikuks, et pole sinu asi. Kui teie saite kokku väga noortena, siis pole tõesti oluline, mis oli enne. Mingid paarikuulised suhted pole kuigi olulised. Aga kui inimene on juba keskealine, siis ütlevad tema eelmised suhted väga palju tema kohta. Kui inimene oli 20 aastat kellegagi koos, on sellel teisel inimesel suur roll selles, milline see inimene täna on. Või kui tal polegi ühtki pikemat suhet olnud, vaid ongi iga aasta uus naine olnud, ka see on oluline info tema kohta.Abielus 35 aastat, pole tõesti kumbki nii isiklikke küsimusi esitanud.
Minu kogemus näitab, et inimesel, kel iga kuu või aasta uus "suhe", nagunii ei räägi sellest sulle nii nagu asjad on, aga seda probleemi tunneb temaga suheldes igal sammul. Teise inimese puhul aga, kel pole midagi varjata, ei teki mingeid küsimusi. Kas ise ei vôi teist tundma õppida? Küsid seda mis küsimusi tekitab. Või saad vastuse kaude.
Kõik tutvused ei ole eesmärgistatud, kõik tutvused ei saa alguse Tinderist.
Mina olen oma uue kaaslasega koos olnud vaid kaks aastat ja ma tean temast kõike. Ma tean ta lapsepõlvest, kooliteest, oleme vaadanud koos kõik tema albumid läbi. Olen osa saanud tema nooruspõlve juttudest. Ta on rääkinud oma üliõpilaspõlvest, välismaal elatud ajast. Ja loomulikult tean kõiki tema suhteid ja nende tausta - kuidas need algasid, miks lõppesid jne. Ka seda, mida ta tundis ja kuidas läbi elas oma abielu lõppemise.
Täpselt sama teab tema minu kohta. Minu jaoks on väga oluline, et me üksteise tausta teame.
Ma ei arva, et see oleks inimese nii isiklik ja intiimne teema, et seda ei tohiks jagada. Kas keegi siiski oskab konkreetsemalt selgitada, miks ei võiks oma kaaslase eelmist elu teada? Või miks see ei tohiks teise inimese asi olla?
-
Külaline
Aa, selge! Sina näed seda asja läbi armukadeduse prisma!? No siis on arusaadav, miks vähem teada on parem.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:14Noja mida sa eelmiste naiste kohta küsid? Nimi, pesu, tissid, amet? Äkki läheb liiga palju korda?Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:35Mis sinusse siis puutub? Kui isegi nii lihtne ja tavaline asi nagu eelnevad kooselud ei tule kahel kooselaval inimesel aastate jooksul jutuks, siis on see ikka eriti imelik. Veel imelikum on selle kohta öelda, et see ei puutu sinusse. Mis asi siis puutub? Teil on mehega mingid piirid suhtes, millest on õige rääkida millest mitte? Miks? Mina räägin oma mehega küll absoluutselt kõigest. Ja ei kujutaks ettegi, et miski teda puudutav ei ole üldse minu asi. Kui ma temast hoolin ja kui ma teda armastan, siis läheb mulle kõik temaga seonduv korda.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 22:16
Ma pean silmas seda, kui mehel last ei ole. See ei puutu ju mitte kuidagi sinusse, kas ta oli abielus või oli kooselus või oli üldse pikalt vaba.
-
Külaline
Sa enne mehega tuttavaks ei saagi, kohe isiklikud küsimused? Saa enne tuttavaks ja siis vaata, kas tahad tast üldse rohkem teada.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 19:28Väga kummaline. Mina küsin seda esimese asjana tutvudes, et kas lapsi on ja kas oled varem abielus olnud. Mitte sellepärast, et mind see väga nüüd huvitaks, vaid see on ju otsene asi, mis minu elu selle mehega tulevikus mõjutab. Normaalne isa suhtleb oma lastega, seega on nad ka uue naise elus. Ja sellist meest, kes oma lastest väljagi ei tee, pole jällegi samamoodi vaja.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 07:52Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 01:02
Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.
Või sina oled Tinderisorti naine, kes küsib esimese asjana auto, palga ja perekonnaseisu kohta? Nii kui mõnda meest näed, kujutad teda kohe tulevikku ette?
-
Külaline
Mis asja? See ongi ju inimesega tuttavaks saamine, kui sa tunned huvi tema varasema elu vastu. Või sina said nüüd minu jutust niimoodi aru, et ma rivistasin ta tutvumispäeval seina äärde ja enne minema ei lasknud, kui oli kõikidele eelmisi naisi puudutavatele küsimustele vastused saanud?Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:25Sa enne mehega tuttavaks ei saagi, kohe isiklikud küsimused? Saa enne tuttavaks ja siis vaata, kas tahad tast üldse rohkem teada.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 19:28Väga kummaline. Mina küsin seda esimese asjana tutvudes, et kas lapsi on ja kas oled varem abielus olnud. Mitte sellepärast, et mind see väga nüüd huvitaks, vaid see on ju otsene asi, mis minu elu selle mehega tulevikus mõjutab. Normaalne isa suhtleb oma lastega, seega on nad ka uue naise elus. Ja sellist meest, kes oma lastest väljagi ei tee, pole jällegi samamoodi vaja.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 07:52
Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.
Või sina oled Tinderisorti naine, kes küsib esimese asjana auto, palga ja perekonnaseisu kohta? Nii kui mõnda meest näed, kujutad teda kohe tulevikku ette?
Keegi siin kirjutas, et on 30+ aastat koos elanud ja ei tea mehe eelmisest elust mitte midagi. Ei puutuvat temasse! No, kui kaua siis peab enne tuttav olema, et nii "tohutult isiklikke ja intiimseid" küsimusi tohib esitada?
Mina ei ole Tinderisorti naine. Mul ei ole elus kunagi tinderi kontot olnud. Mul on oma elus üldse vaid kaks meest, kellega olen koos elanud. Ja neid ole ma kohe kindlasti valinud raha või auto järgi.
-
Külaline
Ma leian, et eelmis(t)e suh(e)te kohta natuke ikka võiks teada. Mitte detailselt aga üldiselt siiski. Sest juba see, kuidas oma eksist räägitakse, ütleb inimese kohta nii mõndagi. Ja kui neid ekse ja titemammasid on ikka lühikese aja jooksul palju, siis võib see üsna punane lipp olla. Ja kui su kaasa teiste poolt järkuvalt maha jäetud on aga süüdistab ekse, no see on väga kõnekas asi inimese kohta.
-
Külaline
Minu mees ei ole 8 koosoldud aja jooksul mitte ühestki eksist mitte midagi rääkinud. On öelnud vaid seda, et tal on suhteid olnud, aga ta ei ole mitte kunagi tundnud kellegi vastu nii suuri ja sügavaid tundeid kui minu.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 09:18 Ma leian, et eelmis(t)e suh(e)te kohta natuke ikka võiks teada. Mitte detailselt aga üldiselt siiski. Sest juba see, kuidas oma eksist räägitakse, ütleb inimese kohta nii mõndagi. Ja kui neid ekse ja titemammasid on ikka lühikese aja jooksul palju, siis võib see üsna punane lipp olla. Ja kui su kaasa teiste poolt järkuvalt maha jäetud on aga süüdistab ekse, no see on väga kõnekas asi inimese kohta.
-
Külaline
Katsu mõista, et kõiki ei huvita mingid eelmised naised. Mis puudutab mehe intiimelu, siis oled sa tõesti naiivne, kui arvad, et su mees sulle sinu kõrvalt kellegi teise panemistest jutustab.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 07:45No, kui ei tohi teada nii ISIKLIKKE asju, siis muidugi teine asi!Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 01:31Olen teine vastaja, aga mulle ka ei lähe mehe eelnev elu korda.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:35Kui ma temast hoolin ja kui ma teda armastan, siis läheb mulle kõik temaga seonduv korda.
Kui ta teie kooselu kõrvalt kedagi teist käiks panemas, siis ilmselt see ka ei ole sinu asi. See on ju ikkagi mehe isiklik intiimelu, millesse sinul asja ei ole!
Uskumatu!
-
Külaline
Keegi pole keelanud sul oma arvamuse juures olla.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:18Ma jään siiski oma arvamuse juurde! Selline suhe on lihtsalt pealiskaudne, kui sind lihtsalt ei huvita - pole sinu asi, milline oli mehe elu enne sind.
Mina olen oma uue kaaslasega koos olnud vaid kaks aastat ja ma tean temast kõike. Ma tean ta lapsepõlvest, kooliteest, oleme vaadanud koos kõik tema albumid läbi. Olen osa saanud tema nooruspõlve juttudest. Ta on rääkinud oma üliõpilaspõlvest, välismaal elatud ajast. Ja loomulikult tean kõiki tema suhteid ja nende tausta - kuidas need algasid, miks lõppesid jne. Ka seda, mida ta tundis ja kuidas läbi elas oma abielu lõppemise.
Täpselt sama teab tema minu kohta. Minu jaoks on väga oluline, et me üksteise tausta teame.
Ma ei arva, et see oleks inimese nii isiklik ja intiimne teema, et seda ei tohiks jagada. Kas keegi siiski oskab konkreetsemalt selgitada, miks ei võiks oma kaaslase eelmist elu teada? Või miks see ei tohiks teise inimese asi olla?
Inimese tundmaõppimine ei ole küsimused - vastused. Kui võtta küsimus- vastus üks - ühele, on tegemist pealiskaudse tutvusega. Tuttavaks saamine, teise tundmaõppimine on hoopis teistmoodi kompamine. Kes oskab ka nägu lugeda, kes kehavorme, kes käitumist. Sõnad ainuüksi on väga rafineeritud suhtlus. Paljude suhetega mehed räägivad väga tihti naistekeelt ja on naisi, kes ei sea seda kahtluse alla, vaatavad hoopis kui kenasti mees sõnu ritta laduda oskab, kui armas aus inimene.
Ma jällegi imestan, kuidas te elus nii mitu korda armuda jõuate, kuidas neid armumisväärseid mehi niipalju leidub. Kindel, et suhted sügavad?
Konkreetselt sinu puhul võin öelda, et oled niipeab inimene ja võid väga kergelt teiste piiridest üle sõita, ilma et ise arugi saad.
-
Külaline
:O 5-10 korda poole sajandi jooksul vast ikka armud, mis siin imelikku on?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:55Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:18Ma jään siiski oma arvamuse juurde! Selline suhe on lihtsalt pealiskaudne, kui sind lihtsalt ei huvita - pole sinu asi, milline oli mehe elu enne sind.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:06
Ma jällegi imestan, kuidas te elus nii mitu korda armuda jõuate, kuidas neid armumisväärseid mehi niipalju leidub. Kindel, et suhted sügavad?
Konkreetselt sinu puhul võin öelda, et oled niipeab inimene ja võid väga kergelt teiste piiridest üle sõita, ilma et ise arugi saad.
-
Külaline
Sina jällegi tundud olevat olenolnudabielus57aastatjaolemesiianinaguäsjaarmunud inimene.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:55Ma jällegi imestan, kuidas te elus nii mitu korda armuda jõuate, kuidas neid armumisväärseid mehi niipalju leidub. Kindel, et suhted sügavad?
Konkreetselt sinu puhul võin öelda, et oled niipeab inimene
-
Külaline
Mis siis, kui elas? Kui elas, ju oleks sellest rääkinud. Ei, meil ei ole tabuteemasid, saan kõigele vastused mida küsin. Tema minu eksist teab, nad on juhuslikult lausa tuttavad. Kui olin noorem, siis mind huvitas, kes naine ja mis toimus, viimased 15 aastat enam mitte. Meie elame puhtalt lehelt ja minevik ei puutu üldse asjasse.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:29Huvitav, see on selle inimese elu osa, miks see peaks olema ebahuvitav, mõttetu või ehk hoopis tabu teema. Äkki mees elas kellegi naisega enne sind 10 aastat koos ja see ei tule teil mitme kooselu aasta jooksul mitte kuidagi jutuks?Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 07:52Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 01:02
Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.
Päris kummaline, kui erinevalt võivad inimesed asjadesse suhtuda.
-
Külaline
Imelik, et sellele on 3 inimest naernunäo pannud. Kas te ei ole olnud kunagi suhtes, kus on vastastikune austus ja armastus ja kui ei ole olnud mitte kunagi momenti, kus ei oleks tundnud, et oled kaaslasele siin ilmas kõige tähtsam?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:29Minu mees ei ole 8 koosoldud aja jooksul mitte ühestki eksist mitte midagi rääkinud. On öelnud vaid seda, et tal on suhteid olnud, aga ta ei ole mitte kunagi tundnud kellegi vastu nii suuri ja sügavaid tundeid kui minu.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 09:18 Ma leian, et eelmis(t)e suh(e)te kohta natuke ikka võiks teada. Mitte detailselt aga üldiselt siiski. Sest juba see, kuidas oma eksist räägitakse, ütleb inimese kohta nii mõndagi. Ja kui neid ekse ja titemammasid on ikka lühikese aja jooksul palju, siis võib see üsna punane lipp olla. Ja kui su kaasa teiste poolt järkuvalt maha jäetud on aga süüdistab ekse, no see on väga kõnekas asi inimese kohta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 14 külalist