Naine ei tee kodus midagi

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 10 Apr 2026 06:57
Guest kirjutas: 09 Apr 2026 23:26
Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 22:20Aga on siis kuidagi aru saada, et nüüd armastab?
Ikka ise saad aru, kas sina armastad. Ja küllap ka taipad, mida kaaslane tunneb.
Minu jaoks peab armastus tähendama seda, et ma kinnisideeliselt tahan seda inimest, ei suuda ilma temata elada. Muidu pole tunne piisavalt tugev.
See, mida sina kirjeldad on tõesti kinnisideeline armastus. Mis tõenäoliselt peletab sinu armastatu sinust hoopis eemale. Jäägitu ja siiras armastus on see, et sa ei klammerdu inimese külge ja annad talle hingamisruumi. Ja kahtlemata aktsepteerid ka sellist olukorda, kus sinu armastatud võib olla on koos ja õnnelik hoopis mõne teise naisega. Sest sa armastad teda ja tahad, et mees oleks õnnelik.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 09:22Ja kahtlemata aktsepteerid ka sellist olukorda, kus sinu armastatud võib olla on koos ja õnnelik hoopis mõne teise naisega. Sest sa armastad teda ja tahad, et mees oleks õnnelik.
Kas kellegil on nii olnud, et armastatu on teisega õnnelik ja selle üle ka hea meel?
Aksepteerida võib, sest nii lihtsalt on olukord ja mõistusega võib ju aru saada. Aga keha oma tunnetega ei aksepteeri, vaid annab valusaid tundeid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 06:57
Guest kirjutas: 09 Apr 2026 23:26
Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 22:20Aga on siis kuidagi aru saada, et nüüd armastab?
Ikka ise saad aru, kas sina armastad. Ja küllap ka taipad, mida kaaslane tunneb.
Minu jaoks peab armastus tähendama seda, et ma kinnisideeliselt tahan seda inimest, ei suuda ilma temata elada. Muidu pole tunne piisavalt tugev.
Kui mees su maha jätab, hakkad märatsema, stalkima, ähvardama, lõikad veenid läbi, ähvardad enesetapuga?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts, Semrush [Bot] ja 6 külalist