Lisaks kappide õige suuruse märkimisele, võiks kuulutuses olla lisatud, kas esemed pärinevad suitsu- ja loomavabast kodust või mitte. Nimelt on olnud juhuseid, et riided on paksult loomakarvu täis ja puhastamisele kulub 1-2 tundi. Pole vahet, kas ese maksab 5, 15 või 30 eurot ja loomakarvad on pahupoolel, pisikeste ebemete puhastamine on väga tüütu töö ja lihtsalt ei taha käia ringi karvu täis riietega. Vaadake asjad üle, kui müüki panete.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 05:13 Yaga müüjatele soovitus. Lisage pakiautomaadi suuruseks see, mis on müügil oleva eseme jaoks minimaalse suurusega. Yagas on kappidel palju kallim hind kui ostaee süsteemis, seepärast on ostja jaoks oluline ka see säästetud euro.
Paljudel on müügis riideese või laste tennised, mis mahuvad S või XS kappi, müüja on aga määranud M või L kapi. Hinnavaheks tuleb 2.50 versus 3.98 või lausa 4.80 ehk eurost kuni üle 2 euro.
Riiete müük ostas, yagas, fb marketplaces?
-
Külaline
-
Külaline
Mul lähevad yagas hetkel asjad päris hästi kaubaks. Muidugi ei küsi ka toodete eest nende ostuhinda, isegi kui on kasutamata ning katkiseid/määrdunud esemeid ei müü kunagi. Muidugi müügi puhul oleneb väga palju ka sellest, mis suurust ise kannad. XS ja S suuruseid, jalanõudel 36, 37 on oluliselt raskem müüa kui näiteks M suurust ja nr 39 jalanõusid.
-
Külaline
Olen Yagas nii müünud kui ostnud. Peale ostukaitse tekkimist siiski ostnud praktiliselt enam pole, kuna hind läheb ebaproportsionaalselt kalliks, eriti kui saatekulu on ka liiga suure kapi järgi pandud.
-
Külaline
Mul on paar korda juhtunud, et karvad on riietel, aga need tulevad kuivatis kloppides või siis kleeprulliga üle tõmmates kohe ära, seega üldse ei saa aru, mida seal niiväga puhastada on, et kohe tüütuks tööks nimetada.Nimelt on olnud juhuseid, et riided on paksult loomakarvu täis ja puhastamisele kulub 1-2 tundi. Pole vahet, kas ese maksab 5, 15 või 30 eurot ja loomakarvad on pahupoolel, pisikeste ebemete puhastamine on väga tüütu töö ja lihtsalt ei taha käia ringi karvu täis riietega. Vaadake asjad üle, kui müüki panete.
-
Külaline
Ma ei taha üleüldse saada mingeid loomakarvadega riideid!Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 21:24Mul on paar korda juhtunud, et karvad on riietel, aga need tulevad kuivatis kloppides või siis kleeprulliga üle tõmmates kohe ära, seega üldse ei saa aru, mida seal niiväga puhastada on, et kohe tüütuks tööks nimetada.Nimelt on olnud juhuseid, et riided on paksult loomakarvu täis ja puhastamisele kulub 1-2 tundi. Pole vahet, kas ese maksab 5, 15 või 30 eurot ja loomakarvad on pahupoolel, pisikeste ebemete puhastamine on väga tüütu töö ja lihtsalt ei taha käia ringi karvu täis riietega. Vaadake asjad üle, kui müüki panete.
-
Külaline
Jutt ei olnudki mõnest loomakarvast, mida saab kiirelt ära puhastada, vaid nt fliisist, villasest vms materjalist, kuhu ebemed kergelt külge jäävad. Ühe jaki puhastamisele kulus terve kleeprull ja loomakarvu tuli veel käsitsi noppida ja see on väga tüütu töö. Ei usu, et sa ostaks meelsasti eset, mida tuleb enne kandmist veel pikalt korrastada. Enne asjade müümist on elementaarne pesta, ebemetest puhtakse teha ja nt jalatsitelt pori maha pesta jms.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 21:24Mul on paar korda juhtunud, et karvad on riietel, aga need tulevad kuivatis kloppides või siis kleeprulliga üle tõmmates kohe ära, seega üldse ei saa aru, mida seal niiväga puhastada on, et kohe tüütuks tööks nimetada.Nimelt on olnud juhuseid, et riided on paksult loomakarvu täis ja puhastamisele kulub 1-2 tundi. Pole vahet, kas ese maksab 5, 15 või 30 eurot ja loomakarvad on pahupoolel, pisikeste ebemete puhastamine on väga tüütu töö ja lihtsalt ei taha käia ringi karvu täis riietega. Vaadake asjad üle, kui müüki panete.
-
Onu Heino
Minu tähelepanek internetis müümisega on selline. Need kes paluvad sinult mingi asja mõõtmist on suures osas "tilganäppijad", mitte tõsised ostjad. Peale mõõtude saamist reeglina nad kaovad ja ei viitsi isegi aitäh öelda. Kui ei sobinud miski, siis võiks viisakalt paar rida kirjutada, et aitäh, mulle see tasi ei sobi. Ma ei pahandaks. Just oli juhus, kus pidin mõõtma jalgratta lenksu kõrgust maapinnast. Taheti veel jalgratta tühikaalu ja maksimaalset kaalu. Mis see maksimaalne kaal on, sellest ma aru ei saanudki. Kuna mul jalgratta hoiukohas kaalu ei olnud, siis vastasin, et kahjuks mul kaalunumbreid pole. Ostja kadus nagu vits vette.
-
Külaline
Maksimaalne kaal vist on see, et kui raske inimene võib sellega sõita. Aga no mul on ka sama kogemus, et kui hakatakse mingeid arusaamatuid numbreid küsima, siis need inimesed reeglina kaovad.Onu Heino kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:15 Minu tähelepanek internetis müümisega on selline. Need kes paluvad sinult mingi asja mõõtmist on suures osas "tilganäppijad", mitte tõsised ostjad. Peale mõõtude saamist reeglina nad kaovad ja ei viitsi isegi aitäh öelda. Kui ei sobinud miski, siis võiks viisakalt paar rida kirjutada, et aitäh, mulle see tasi ei sobi. Ma ei pahandaks. Just oli juhus, kus pidin mõõtma jalgratta lenksu kõrgust maapinnast. Taheti veel jalgratta tühikaalu ja maksimaalset kaalu. Mis see maksimaalne kaal on, sellest ma aru ei saanudki. Kuna mul jalgratta hoiukohas kaalu ei olnud, siis vastasin, et kahjuks mul kaalunumbreid pole. Ostja kadus nagu vits vette.
-
Külaline
Pakun, et tahtis teada kas jaksab ratast vajadusel trepist üles tassida ja kas ratas tema kehakaalu ka ikka kannabOnu Heino kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:15 Minu tähelepanek internetis müümisega on selline. Need kes paluvad sinult mingi asja mõõtmist on suures osas "tilganäppijad", mitte tõsised ostjad. Peale mõõtude saamist reeglina nad kaovad ja ei viitsi isegi aitäh öelda. Kui ei sobinud miski, siis võiks viisakalt paar rida kirjutada, et aitäh, mulle see tasi ei sobi. Ma ei pahandaks. Just oli juhus, kus pidin mõõtma jalgratta lenksu kõrgust maapinnast. Taheti veel jalgratta tühikaalu ja maksimaalset kaalu. Mis see maksimaalne kaal on, sellest ma aru ei saanudki. Kuna mul jalgratta hoiukohas kaalu ei olnud, siis vastasin, et kahjuks mul kaalunumbreid pole. Ostja kadus nagu vits vette.
-
Külaline
Veidraim asi mida olen mõõtnud on kapuutsi serva pikkust kinnitusest kinnituseni. Kaubaks muidugi ei läinud 
-
Onu Heino
Täpne tekst oli selline
Sooviksin lenksu kõrgust maapinnast lõpppunktini (kas lenks on ka reguleeritav ), ratta üldkaalu ja max kaalu.
Ma ei tea mis asi see max kaal on? Aga eks sellised inimesed käivadki ostu müügitehingute juurde. Elu on näidanud, et ostja helistab ja küsib mis kell ja kuhu tulema peab. Või siis kirjutab. Samas need kes helistavad on suurema tõenäosusega ostma tulnud. Minu kogemus.
Sooviksin lenksu kõrgust maapinnast lõpppunktini (kas lenks on ka reguleeritav ), ratta üldkaalu ja max kaalu.
Ma ei tea mis asi see max kaal on? Aga eks sellised inimesed käivadki ostu müügitehingute juurde. Elu on näidanud, et ostja helistab ja küsib mis kell ja kuhu tulema peab. Või siis kirjutab. Samas need kes helistavad on suurema tõenäosusega ostma tulnud. Minu kogemus.
-
Külaline
Ei usu, et niisama mõõte küsitakse ja enda, teiste aega raisatakse. Järelikult kaup alguses pakkus huvi, aga hiljem ei sobinud. Riiete või jalatsitega on tihti nii, et pilt võib olla reaalsusest teistsugune ja suurused on firmadel erinevad, kui üle ei küsi, võid M asemel saada XL-i ja vastupidi.Onu Heino kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:15 Minu tähelepanek internetis müümisega on selline. Need kes paluvad sinult mingi asja mõõtmist on suures osas "tilganäppijad", mitte tõsised ostjad.
-
Külaline
Mul täpselt sama kogemus, see kes tahab, see ostab. Igasugused sisetallamõõdu, materjali, kõrguse, laiuse ja lukupikkuse küsijad kaovad peale vastuse saamist. See on harv juhus kui vastatakse, et tänan aga jääb kitsaks/laiaks/lühikeseks vms. Seetõttu ma tegelikult ka lihtsalt ei viitsi enam iga pärimise peale toodet millimeetrihaaval läbi mõõta ja vahel ei vasta nendele pärimistele. Küll ostetakse niisama ka ära, mul kiiret pole.
-
Külaline
No mina olen ka see, kes ei viitsi igasuguseid tasku pikkusi ja krae laiusi mõõtma hakata. Mõnel inimesel ongi selline komme, et hakkab üha uusi mõõte ja pilte nõudma. Tavaliselt need tüübid kaovad pärast lihtsalt ära. Ei viitsi taolistega jännata.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 13:42Ostmisel sõltub päris palju ka müüja suhtumisest ja suhtlusest. Kui täpsustavaid küsimusi ignoreeritakse või vastatakse lisaküsimustele ühe sõnaga EI (st ei viitsi mõõta, ei müü, ei ole, ei saa jne), siis müügu ja oodaku oma kaubale ostjaid kuude kaupa. Internetis võib kergesti jääda ülbe ja vale mulje, seda hoolikamalt tuleb valida, mida ja kuidas öelda võõrastele inimestele.Kilakolalaat kirjutas: ↑03 Juun 2024 12:07 Ilusad ja heas korras asjad ei lähe ei 10, 5 ega 1 euroga. Kaovad uute lisatud kuulutustega kuhugi alla kuhu enam kerida ei viitsita.
-
Külaline
Ega tema oma aega ju ei raiska. Kirjutada paar lauset, see on 30 sekundit. Mina raiskan aega, võtan mõõdulindi, otsin asja välja, asun mõõtma ja siis vastan. Viis minutit.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 21:39Ei usu, et niisama mõõte küsitakse ja enda, teiste aega raisatakse. Järelikult kaup alguses pakkus huvi, aga hiljem ei sobinud. Riiete või jalatsitega on tihti nii, et pilt võib olla reaalsusest teistsugune ja suurused on firmadel erinevad, kui üle ei küsi, võid M asemel saada XL-i ja vastupidi.Onu Heino kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:15 Minu tähelepanek internetis müümisega on selline. Need kes paluvad sinult mingi asja mõõtmist on suures osas "tilganäppijad", mitte tõsised ostjad.
-
Külaline
Selles pole midagi veidrat, sest rõivad ja nende kapuutsid on väga erineva lõikega. Mind näiteks väga häirib, kui on mittereguleeritava äärega kapuuts (nööri sees ei ole), mille serv on nii pikk, et see kapuuts reaalselt ei püsi peas ju. Nii kui veidi kõnnid paar sammu või kerge tuuleke puhub, lendab kapuuts peast ära.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:26 Veidraim asi mida olen mõõtnud on kapuutsi serva pikkust kinnitusest kinnituseni. Kaubaks muidugi ei läinud![]()
-
Külaline
Mul on olnud mitu korda juhust, et mingi ese pakub huvi, küsin üle mõõdud ja selgub et liiga lühike või lai ja pole mõtet osta. Kui kõik sobib ja mõõdud klapivad, ostan kohe ära. Mõni aeg tagasi sai ostetud üks jakk, pildil nägi hea välja, aga kirjas oli tekst, et üle ei mõõda ja seljas tehtud pilte ka pole. Hiljem selgus, et ostmine oli suur viga, M-suuruse asemel nägi välja XL ja päriselt kulunud ja kole. Ehku peale ei osta enam ühtegi asja, raha raiskamine.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:26 Mul täpselt sama kogemus, see kes tahab, see ostab. Igasugused sisetallamõõdu, materjali, kõrguse, laiuse ja lukupikkuse küsijad kaovad peale vastuse saamist. See on harv juhus kui vastatakse, et tänan aga jääb kitsaks/laiaks/lühikeseks vms. Seetõttu ma tegelikult ka lihtsalt ei viitsi enam iga pärimise peale toodet millimeetrihaaval läbi mõõta ja vahel ei vasta nendele pärimistele. Küll ostetakse niisama ka ära, mul kiiret pole.
-
Külaline
Ma olen palju kaltse näinud ulmehinnaga, aga ma ei vaevu küll minema hinda kauplema, kerin edasi.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 15:00Kui hinda alla tingitakse, siis võib ostjale tunduda kuulutuses väljatoodud summa liiga kõrge. Päris palju müüakse odavate kaubamärkide riideid, peaaegu sama hinnaga, mis uuena ostes. Mis mõte on maksta nt kasutatud laste dresside eest 5-7 eurot pluss lisaks komisjonitasu ja post, kui poest saab kampaania ajal sama hinnaga, kui mitte soodsamalt? Täiesti sõltub esemest. Kvaliteetsetel ja korralikel esemetel on alghind kõrge ja 25 eurost uueväärset kleiti, mis poest ostes maksis 50-100 eurot, pole tõesti mõtet 15 euroga müüa. Samas, laste palju kasutatud, parandatud mütsi eest 10 eurot, pluss komijonitasu ja post on palju palju tahta.Coral kirjutas: ↑12 Juun 2024 14:11 Viimasel ajal on see tingimine ja oma hinna nahaalne lajatamine lausa igapäevaseks saanud. Siuke tunne, et nii mõnigi ostja teeb mulle justkui teene, et tahab 25 eurot maksva kleidi 15 post hinnas ära osta.
näiteks kasutatud või parandatud mütside, sallide, kinnaste eest ei tahaks postikuluga üle 10 euro ka maksta, mis siis, et alghind oli ostes 30-40 euro ringis. Kui kulunud, pleekinud või parandatud, siis järelikult piisavalt kasutuses olnud või kehva kvaliteetiga ja pole mõtet sellise asja peale liialt raha kulutada.
-
Külaline
Miks peaks asju suva järgi ostma? Kas parem on variant, et ostetakse ära ja hiljem hakatakse virisema ja raha tagasi nõudma, sest toode ei vastanud suurusele või kirjeldusele? Erinevate kaubamärkide riided ja jalanõud võivad suuruse osas päris palju erineda, sh sisetallamõõt, isegi 1 cm puhul on need kas liiga väikesed või suured. Kui peamised mõõdud, laius, pikkus, varrukad, jalatsitel sisetald korra üle mõõta ja lisada kirjeldusse, siis ostab huviline eseme kohe ära ja ei teki ka tüütuid küsimusi.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:26 Igasugused sisetallamõõdu, materjali, kõrguse, laiuse ja lukupikkuse küsijad kaovad peale vastuse saamist. ei viitsi enam iga pärimise peale toodet millimeetrihaaval läbi mõõta ja vahel ei vasta nendele pärimistele. Küll ostetakse niisama ka ära, mul kiiret pole.
-
Külaline
Kui elatakse samas linnas, siis on ju võimalus kuskil bensukas kokku saada. Proovid kuube selga ja kinga jalga ja siis ostad või ei osta. Jääb ära mingi tüütu mõõtude küsimine ja saatmine. Mis sellest variandist arvate?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 09:40Miks peaks asju suva järgi ostma? Kas parem on variant, et ostetakse ära ja hiljem hakatakse virisema ja raha tagasi nõudma, sest toode ei vastanud suurusele või kirjeldusele? Erinevate kaubamärkide riided ja jalanõud võivad suuruse osas päris palju erineda, sh sisetallamõõt, isegi 1 cm puhul on need kas liiga väikesed või suured. Kui peamised mõõdud, laius, pikkus, varrukad, jalatsitel sisetald korra üle mõõta ja lisada kirjeldusse, siis ostab huviline eseme kohe ära ja ei teki ka tüütuid küsimusi.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:26 Igasugused sisetallamõõdu, materjali, kõrguse, laiuse ja lukupikkuse küsijad kaovad peale vastuse saamist. ei viitsi enam iga pärimise peale toodet millimeetrihaaval läbi mõõta ja vahel ei vasta nendele pärimistele. Küll ostetakse niisama ka ära, mul kiiret pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 11 külalist