Poissmehe korter
-
Külaline
Poissmehe korter
Millised on välja näinud nende vabade meeste elamised, kellel te külas käinud olete? Kui ruttu külla on kutsutud?
Küsimus ei ole seotud ainult romantiliste tuttavatega. Üleüldiselt.
Kas on tunda, et mees on kujundanud oma elamise ise, seal väljendub tema iseloom ja ta tunneb end seal koduselt? Mis tundus olevat kõige olulisem detail tema jaoks?
Kuidas olete teie end seal külas tundnud?
Küsimus ei ole seotud ainult romantiliste tuttavatega. Üleüldiselt.
Kas on tunda, et mees on kujundanud oma elamise ise, seal väljendub tema iseloom ja ta tunneb end seal koduselt? Mis tundus olevat kõige olulisem detail tema jaoks?
-
Külaline
Kui küsimus ei käi romantilise tutvuse kohta, siis mida puutub siia see, kui ruttu külla kutsuti?
-
Külaline
Muidugi on kujundanud ise. Eriti köögi! Olen end väga hästi tundnud ja mulle on pakutud imemaitsvaid toite.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 23:45Kas on tunda, et mees on kujundanud oma elamise ise, seal väljendub tema iseloom ja ta tunneb end seal koduselt? Mis tundus olevat kõige olulisem detail tema jaoks?
Iseloom väljendus samuti - väga mugav, mõnusad värvid ja ülipuhas.
-
Külaline
Küsiks vastu, mida puutub siia romantiline tutvus? Teed sa neil vahet selles küsimuses?Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 00:23 Kui küsimus ei käi romantilise tutvuse kohta, siis mida puutub siia see, kui ruttu külla kutsuti?
-
Külaline
Ei tee jah!
Kui näiteks meessoost töökaaslane kutsub omale töökaaslased koju külla, siis mis tähtsust sel on, kas see juhtub kohe, kui ta konkreetsesse asutusse tööle tuleb või viie aasta pärast?
Romantilise tutvuse puhul oleks see küsimus kuidagi õigustatum. Et millal suhe nii lähedaseks muutus, et mees oli valmis naise oma koju kutsuma.
Tavaline korter. Puhas. Iseloomu ei väljendunud, tundsin end normaalselt. Käib mitme mehe kohta.
-
Külaline
Homod on tihti sellised ilueedid, ma ei hakka nimesid nimetama, aga mõned telenäod käivad ikka väga moodsalt riides ja miks ei võiks nende kortergi teistmoodi ollaKülaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 11:31 Mis kujundamist üksiku mehe üüripinnal ikka olla saab.
-
Külaline
Tasuline ... ve?
-
Külaline
Keda te siin poissmehe all silmas peate? Need, kes pole kunagi ennem tõsises suhtes olnud või lihtsalt elavad juba pikemat aega üksinda?
Mul oli mõned aastad tagasi paarikuune romanss nö vaba poissmehega. 43aastane ja kaks last ka aga enamuse ajast elas üksi(va kui lapsed seal olid). Tema kodu oli küll täitsa tavaline, minu jaoks normaalne, kodu. Nõud sobisid kokku, oli lemmikloomi(kalad ja koer), kardinad ees, diivanil pleedid ja dekoratiivpadjad, vaibad maas, isegi lõhnaküünlad ja mõni taim oli kodus. Kõik sobis omavahel kokku. Puhtust armastas ka.
Ja teine(vanust ma öelda ei julge) kellega samuti mingi värk oli, samuti oli väga ilus kodu. Nipsasjakesi vaat et isegi rohkem kui mul endal. Ta üsna jõukas ka ja koguaeg muudkui ostis midagi koju. Küll korvkiiged rõdule või mõni uus põrandalamp jne. Teda ma tundsin juba pikemalt, ennem kui meil miskit särisema hakkas. Ja tema riietus ka väga viisakalt alati. Ei olnud mingi dressi, ketsi ja t särgi vend. Ka armastas puhtust. Ja talle meeldis kokata meeletult. Laud oli alati lookas, kui külla talle läksin.
Mul oli mõned aastad tagasi paarikuune romanss nö vaba poissmehega. 43aastane ja kaks last ka aga enamuse ajast elas üksi(va kui lapsed seal olid). Tema kodu oli küll täitsa tavaline, minu jaoks normaalne, kodu. Nõud sobisid kokku, oli lemmikloomi(kalad ja koer), kardinad ees, diivanil pleedid ja dekoratiivpadjad, vaibad maas, isegi lõhnaküünlad ja mõni taim oli kodus. Kõik sobis omavahel kokku. Puhtust armastas ka.
Ja teine(vanust ma öelda ei julge) kellega samuti mingi värk oli, samuti oli väga ilus kodu. Nipsasjakesi vaat et isegi rohkem kui mul endal. Ta üsna jõukas ka ja koguaeg muudkui ostis midagi koju. Küll korvkiiged rõdule või mõni uus põrandalamp jne. Teda ma tundsin juba pikemalt, ennem kui meil miskit särisema hakkas. Ja tema riietus ka väga viisakalt alati. Ei olnud mingi dressi, ketsi ja t särgi vend. Ka armastas puhtust. Ja talle meeldis kokata meeletult. Laud oli alati lookas, kui külla talle läksin.
-
Külaline
Naine oli just koos lastega välja kupatatudKülaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 18:20Mul oli mõned aastad tagasi paarikuune romanss nö vaba poissmehega. 43aastane ja kaks last ka aga enamuse ajast elas üksi(va kui lapsed seal olid). Tema kodu oli küll täitsa tavaline, minu jaoks normaalne, kodu. Nõud sobisid kokku, oli lemmikloomi(kalad ja koer), kardinad ees, diivanil pleedid ja dekoratiivpadjad, vaibad maas, isegi lõhnaküünlad ja mõni taim oli kodus. Kõik sobis omavahel kokku.
-
Külaline
Ei, naine tal läks ise ära teise mehe juurde. Ja too mees oli juba ca 5a üksi elanud. Selles kodus pole ta laste ema kunagi elanud. Neil oli oma maja, mis maha müüdi. Tol ajal elas ta veel üürikas aga nüüd mõned aastad tagasi ostis oma maja uuesti. Minu teada on ta jätkuvalt "poissmees" ja püsivat elukaaslast pole. Ja ega ta vist taha ka(nagu ma ka ise hetkel) nagu ma meie vestlustest aru sain. Eksnaine tekitas korraliku suhtetrauma ja arusaadav, et ei taha uuesti haiget saada. Nad elasid väga pikalt koos enne kui naine päeva pealt kadus uue juurde.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 08:11Naine oli just koos lastega välja kupatatudKülaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 18:20Mul oli mõned aastad tagasi paarikuune romanss nö vaba poissmehega. 43aastane ja kaks last ka aga enamuse ajast elas üksi(va kui lapsed seal olid). Tema kodu oli küll täitsa tavaline, minu jaoks normaalne, kodu. Nõud sobisid kokku, oli lemmikloomi(kalad ja koer), kardinad ees, diivanil pleedid ja dekoratiivpadjad, vaibad maas, isegi lõhnaküünlad ja mõni taim oli kodus. Kõik sobis omavahel kokku.? Pleedid, lõhnaküünlad ja dekoratiivpadjad kõlavad ikka natuke liiga kahtlaselt. Kui pooleldi homo, siis kuidagi veel arvutuks.
-
Külaline
St siis kui meie kohtusime. Siis ta elas üürikas ja oli laste emast juba 5a lahus olnud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:35Ja too mees oli juba ca 5a üksi elanud. Selles kodus pole ta laste ema kunagi elanud. Neil oli oma maja, mis maha müüdi. Tol ajal elas ta veel üürikas
-
Külaline
Sõltub kas on oma või üürikas. Meil on paar üürikorterit välja üürimiseks. Ja need olen kujundanud mina. Et oleks sees elementaarne. Aga need korterid on minu sisekujunduse maitse järgi. Ja olen sisustanud pool uue ja pool taaskasutuse mööbliga.
Kui palju pleede ta sinna juurde ostab, näitab küll tema stiili. Aga ta ei sisustanud seda. Ehk vaid mõtles, et kas minu maitse talle sobib.
Kui palju pleede ta sinna juurde ostab, näitab küll tema stiili. Aga ta ei sisustanud seda. Ehk vaid mõtles, et kas minu maitse talle sobib.
-
Külaline
Korralik muinaslugu muusikas ikka mõnel välja mõeldud ... Hull ja segane eksnaine, kellega loomulikult lapsed otsustati saada, hakkas heast peast korralikku pereisa tarumeerima ja tõmbas täiesti lambist koos lastega teise mehega juurde. Tüüpiline naiste käitumine lausa. Sellest ajast peale on mees olnud kasinust ja karskust hindav poissmees ja dekoreerib kodu nipsasjade ja diivanipatjadega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:35. Eksnaine tekitas korraliku suhtetrauma ja arusaadav, et ei taha uuesti haiget saada. Nad elasid väga pikalt koos enne kui naine päeva pealt kadus uue juurde.
-
Külaline
No ära usu kui ei tahaKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:56Korralik muinaslugu muusikas ikka mõnel välja mõeldud ... Hull ja segane eksnaine, kellega loomulikult lapsed otsustati saada, hakkas heast peast korralikku pereisa tarumeerima ja tõmbas täiesti lambist koos lastega teise mehega juurde. Tüüpiline naiste käitumine lausa. Sellest ajast peale on mees olnud kasinust ja karskust hindav poissmees ja dekoreerib kodu nipsasjade ja diivanipatjadega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:35. Eksnaine tekitas korraliku suhtetrauma ja arusaadav, et ei taha uuesti haiget saada. Nad elasid väga pikalt koos enne kui naine päeva pealt kadus uue juurde.
-
Külaline
Kes ütles, et kasinust ja karskust. Paljud ei taha peale pikka suhet enam kellegagi koos elada, ei pea mingit suurt traumat selleks olemagi. Ma ka näiteks ei taha. Kui mõni väga peale pressib, siis ütlen ka, et no mul on suur trauma lapse isaga lahkuminekust ja sellepärast. Trauma on küll, sest ta jalutas meie lapsehoidjaga minema, aga see pole põhjus. Päevapealt see muidugi ei juhtunud, suhe oli pikka aega enne kestnud, aga mina sellest ei teadnud. Aga pärast seda ei taha kellegagi koos tõesti elada, sest vabadus tundub meeldivam.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:56Korralik muinaslugu muusikas ikka mõnel välja mõeldud ... Hull ja segane eksnaine, kellega loomulikult lapsed otsustati saada, hakkas heast peast korralikku pereisa tarumeerima ja tõmbas täiesti lambist koos lastega teise mehega juurde. Tüüpiline naiste käitumine lausa. Sellest ajast peale on mees olnud kasinust ja karskust hindav poissmees ja dekoreerib kodu nipsasjade ja diivanipatjadega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:35. Eksnaine tekitas korraliku suhtetrauma ja arusaadav, et ei taha uuesti haiget saada. Nad elasid väga pikalt koos enne kui naine päeva pealt kadus uue juurde.
-
Külaline
Seda seksiasja ka ei taha teha kellegagi?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 10:31Aga pärast seda ei taha kellegagi koos tõesti elada, sest vabadus tundub meeldivam.
-
Külaline
Kes seda ütles? Ma ütlesin, et koos ei soovi elada.
-
Külaline
Pole öelnud, vaid küsisin. Üheöösuhted siis?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mauno ja 4 külalist