Mina teen igapäevaselt samme - diivanilt külmkapini ja tagasi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 13:17Ma ei pidanud silmas, et need 1000 naist treenivad bikiinifitnessiks vaid et käivad trennis, teevad igapäevaselt samme ja kontrollivad oma toitumist. Nagu ütlesin, on mu sõbranna võtnud 19 kilo nelja või viie kuuga alla, seega see Diana treeneri asi toimib väga hästi.
Telenägude iluprotseduurid
-
Külaline
-
Külaline
Kahtlane, et nüüd järsku on kõik paksud imelised treenerd ja imedieedid leidnud 
-
Külaline
Mina teen lisaks jõusaalile, kus käin enne tööd ka peale tööd õues samme kuskil 4 km.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 14:44Mina teen igapäevaselt samme - diivanilt külmkapini ja tagasi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 13:17Ma ei pidanud silmas, et need 1000 naist treenivad bikiinifitnessiks vaid et käivad trennis, teevad igapäevaselt samme ja kontrollivad oma toitumist. Nagu ütlesin, on mu sõbranna võtnud 19 kilo nelja või viie kuuga alla, seega see Diana treeneri asi toimib väga hästi.
-
Külaline
Oled sina alles skeptiline. Ju on hästi influencitud ja oskavad rahvast korralikult kaasa haarata. Jajaaa, kõik bikiinifitnessi inimesed söövad Ozempicut, nagu siin mingi lollike arvas.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 14:46 Kahtlane, et nüüd järsku on kõik paksud imelised treenerd ja imedieedid leidnud![]()
-
Külaline
-
Külaline
Huvitav, mis see minu konnasilm siis peaks olema? Ma olen terve elu olnud sale, eriti veel selles vanuses, milla tema oli tugevalt ülekaaluline. Mul oli samas vanuses juba neli last.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:35Kui sa Dianast räägid, siis on ta algusest saadik oma teekonda jaganud. Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:05 No kui inimene teab täpselt, millise režiimi järgi käib allavõtmine ja trenn ja teab täpselt, mida too pildil kujutatu on enda juures muutnud või mitte. Ja teab täpselt, et mitte midagi lõigatud ei ole ja mida on süstitud, siis on üsna tõenäoline, et nii detailselt teab vaid inimene ise. Lisaks valulised reaktsioonid mõne arvamuse kohta, mis ei ole tunnustavad.
Sinu paranoia on muidugi hämmastav, keegi vist astus su konnasilmale.
Täna olen 50+ vanuses ja jätkuvalt sale ja sportlik. Tõsi, mitte fit-modell.
Minu arust on ta tubli, kui ta on iseseisvalt selle kõik saavutanud. Ja ma ei halvusta teda mitte kuidagi. Lihtsalt ütlesin, et ilmselt on kas tema ise või keegi tema lähikondlane siin kommenteerimas. Ilmselt esivanem, sest seda "ma olen nii rikas-nii rikas ja mul on 16-aastat noorem mees" on terve see foorum täis.
-
Külaline
Kus käid enne tööd ka peale tööd?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:10Mina teen lisaks jõusaalile, kus käin enne tööd ka peale tööd õues samme kuskil 4 km.
-
Külaline
Palun väga-paranoia. Mina ei ole ei tema ema ega lähedane, ma ei ole Dianat päriselus kunagi näinudki. Peaksid oma probleemiga tõsiselt hakkama tegelema, see ei ole okei.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:49Minu arust on ta tubli, kui ta on iseseisvalt selle kõik saavutanud. Ja ma ei halvusta teda mitte kuidagi. Lihtsalt ütlesin, et ilmselt on kas tema ise või keegi tema lähikondlane siin kommenteerimas. Ilmselt esivanem, sest seda "ma olen nii rikas-nii rikas ja mul on 16-aastat noorem mees" on terve see foorum täis.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:35Kui sa Dianast räägid, siis on ta algusest saadik oma teekonda jaganud. Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 08:05 No kui inimene teab täpselt, millise režiimi järgi käib allavõtmine ja trenn ja teab täpselt, mida too pildil kujutatu on enda juures muutnud või mitte. Ja teab täpselt, et mitte midagi lõigatud ei ole ja mida on süstitud, siis on üsna tõenäoline, et nii detailselt teab vaid inimene ise. Lisaks valulised reaktsioonid mõne arvamuse kohta, mis ei ole tunnustavad.
-
Külaline
Eksole! Kui samal meelel ei ole, siis tuleb ilmselgelt oma probleemi ja paranoiaga hakkama tegelema.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:30Palun väga-paranoia. Mina ei ole ei tema ema ega lähedane, ma ei ole Dianat päriselus kunagi näinudki. Peaksid oma probleemiga tõsiselt hakkama tegelema, see ei ole okei.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:49Minu arust on ta tubli, kui ta on iseseisvalt selle kõik saavutanud. Ja ma ei halvusta teda mitte kuidagi. Lihtsalt ütlesin, et ilmselt on kas tema ise või keegi tema lähikondlane siin kommenteerimas. Ilmselt esivanem, sest seda "ma olen nii rikas-nii rikas ja mul on 16-aastat noorem mees" on terve see foorum täis.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 10:35
Kui sa Dianast räägid, siis on ta algusest saadik oma teekonda jaganud. Tal on väga suur toetusgrupp ning seoses tema saavutustega on samale teele läinud tuhandeid naisi, kes kõik on saavutamas häid tulemusi.
Üldiselt, inimesed ei ole lollid. Kui keegi inimene räägib kõva häälega endast igal pool, ja siis samade kattuvate asjadega anonüümses foorumis, siis ei ole üldsusel eriti keeruline pilti kokku panna. Mitte, et see oleks kuidagi oluline, aga lihtsalt...
-
Külaline
Sina oled tõenäoliseslt siis loll, mitte midagi pole teha. Asi ei ole samal meelel olemisest vaid sellest, et sa jaurad ja jaurad mingit oma hala. Sulle öeldi juba korduvalt ja sa ei saa ikka aru.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:12Eksole! Kui samal meelel ei ole, siis tuleb ilmselgelt oma probleemi ja paranoiaga hakkama tegelema.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:30Palun väga-paranoia. Mina ei ole ei tema ema ega lähedane, ma ei ole Dianat päriselus kunagi näinudki. Peaksid oma probleemiga tõsiselt hakkama tegelema, see ei ole okei.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:49
Minu arust on ta tubli, kui ta on iseseisvalt selle kõik saavutanud. Ja ma ei halvusta teda mitte kuidagi. Lihtsalt ütlesin, et ilmselt on kas tema ise või keegi tema lähikondlane siin kommenteerimas. Ilmselt esivanem, sest seda "ma olen nii rikas-nii rikas ja mul on 16-aastat noorem mees" on terve see foorum täis.
Üldiselt, inimesed ei ole lollid. Kui keegi inimene räägib kõva häälega endast igal pool, ja siis samade kattuvate asjadega anonüümses foorumis, siis ei ole üldsusel eriti keeruline pilti kokku panna. Mitte, et see oleks kuidagi oluline, aga lihtsalt...
-
Külaline
Kellest jutt?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:12Eksole! Kui samal meelel ei ole, siis tuleb ilmselgelt oma probleemi ja paranoiaga hakkama tegelema.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:30Palun väga-paranoia. Mina ei ole ei tema ema ega lähedane, ma ei ole Dianat päriselus kunagi näinudki. Peaksid oma probleemiga tõsiselt hakkama tegelema, see ei ole okei.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:49
-
Külaline
Mida siis öeldi korduvalt?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:23Sina oled tõenäoliseslt siis loll, mitte midagi pole teha. Asi ei ole samal meelel olemisest vaid sellest, et sa jaurad ja jaurad mingit oma hala. Sulle öeldi juba korduvalt ja sa ei saa ikka aru.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:12Eksole! Kui samal meelel ei ole, siis tuleb ilmselgelt oma probleemi ja paranoiaga hakkama tegelema.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:30
Palun väga-paranoia. Mina ei ole ei tema ema ega lähedane, ma ei ole Dianat päriselus kunagi näinudki. Peaksid oma probleemiga tõsiselt hakkama tegelema, see ei ole okei.
-
Külaline
Et ei ole Dianaga mingitpidi seotud. Millest sa aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 22:57Mida siis öeldi korduvalt?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:23Sina oled tõenäoliseslt siis loll, mitte midagi pole teha. Asi ei ole samal meelel olemisest vaid sellest, et sa jaurad ja jaurad mingit oma hala. Sulle öeldi juba korduvalt ja sa ei saa ikka aru.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:12
Eksole! Kui samal meelel ei ole, siis tuleb ilmselgelt oma probleemi ja paranoiaga hakkama tegelema.
-
Külaline
-
Külaline
Tohutu uudisväärtusega link.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 22:42 No vot siis https://www.ohtuleht.ee/melu/1155734/ki ... te-tookoha
-
Külaline
Ei saa selle ukrainlanna populaarsusest aru. Hiljuti ta jälle figureeris mingis telešõus. Milleks selliseid promoda?

-
Külaline
Sest ta on maailma suurimate põskedega inimene.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 20:49 Ei saa selle ukrainlanna populaarsusest aru. Hiljuti ta jälle figureeris mingis telešõus. Milleks selliseid promoda?
![]()
-
Külaline
Mitte ainult. Tal on ka söömishäire. Keha on täielik luu ja nahk. See on nii- nii vale, et selliseid teles ja meedias promotakse. Mis eeskuju sellised noortele annavad? Et näljutage ja süstige ennast tundmatuseni.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 21:03 Sest ta on maailma suurimate põskedega inimene.
-
Külaline
Äkki just sellepärast näidataksegi, et noored näeksid, missugune sa näed lõpuks välja, kui oled oma näo -ja kehaga mitte rahul ja teed täiesti ülevõlli.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 22:33Mitte ainult. Tal on ka söömishäire. Keha on täielik luu ja nahk. See on nii- nii vale, et selliseid teles ja meedias promotakse. Mis eeskuju sellised noortele annavad? Et näljutage ja süstige ennast tundmatuseni.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 21:03 Sest ta on maailma suurimate põskedega inimene.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist