Miks 50+ naised mõistuse kaotavad.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 08:50
Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 07:47Kui neil neljakümnestel on välimust, haritust ning korralik majandluslik kindlustatus, siis miks mitte, väga sobiv kooslus.
Sellised mehed ilmselt vaatavad hulka nooremaid ja ilusamaid, mitte vanemaid kel raha, sest seda on neil endalgi.

Rahatud jujuvad hordidena võib olla. Samas ma ei tea ühtegi sellist naist kel oleks kenaksest rahasummat kontol.
Minu kolmel sõbrannal on endast 10-22 aastat nooremad mehed, kõik nad on nendest naistest oluliselt paremal järjel, kuigi ega naisedki kehvikud pole, sellised 3000-4000 kuusissetuleku ja mitme laenuta kinnisvaraga. Ausalt öeldes kes tahaks endale mingit ülalpeetavat, ei taha ju. Sellisest mehest ei suudaks üldse lugu pidada, kellel puudub täiskasvanuna iseseisvus ja majanduslik kindlustatus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 14:57Minu kolmel sõbrannal on endast 10-22 aastat nooremad mehed, kõik nad on nendest naistest oluliselt paremal järjel, kuigi ega naisedki kehvikud pole, sellised [url=tel:3000-4000]3000-4000[/url] kuusissetuleku ja mitme laenuta kinnisvaraga. Ausalt öeldes kes tahaks endale mingit ülalpeetavat, ei taha ju. Sellisest mehest ei suudaks üldse lugu pidada, kellel puudub täiskasvanuna iseseisvus ja majanduslik kindlustatus.
Mul pole ühtegi tuttavat, kel oleks 15+ a noorem mees. Mehi, kel nii palju noorem naine, ikka leidub. Sõprade hulgas pole üldse suuri vanusevahesid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 15:39
Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 14:57Minu kolmel sõbrannal on endast 10-22 aastat nooremad mehed, kõik nad on nendest naistest oluliselt paremal järjel, kuigi ega naisedki kehvikud pole, sellised [url=tel:3000-4000]3000-4000[/url] kuusissetuleku ja mitme laenuta kinnisvaraga. Ausalt öeldes kes tahaks endale mingit ülalpeetavat, ei taha ju. Sellisest mehest ei suudaks üldse lugu pidada, kellel puudub täiskasvanuna iseseisvus ja majanduslik kindlustatus.
Mul pole ühtegi tuttavat, kel oleks 15+ a noorem mees. Mehi, kel nii palju noorem naine, ikka leidub. Sõprade hulgas pole üldse suuri vanusevahesid.
Minu tutvusringkonnas pole jälle nii palju nooremate naistega mitte ühtki paari, ühel on küll mees 10 aastat vanem.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 14:57Sellisest mehest ei suudaks üldse lugu pidada, kellel puudub täiskasvanuna iseseisvus ja majanduslik kindlustatus.
Aga sellistest naistest pead lugu?
See on justkui tavaline, et mehed peavad naisi ülal.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 16:58
Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 14:57Sellisest mehest ei suudaks üldse lugu pidada, kellel puudub täiskasvanuna iseseisvus ja majanduslik kindlustatus.
Ei pea. Ausalt öeldes ma ei ole sellist naist ise kohanud ja minu tutvuskonnas neid pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 16:34Minu tutvusringkonnas pole jälle nii palju nooremate naistega mitte ühtki paari, ühel on küll mees 10 aastat vanem.
Kas sinu tutvusringkonnas pole siis keegi äris, poliitikas või kultuuriringkondades? Seal esineb seda ikka suht sageli. Ja isegi lahutuste puhul - annab otsida juhtumit, kus mees valiks eelmisega võrreldes sellest vanema naise.

Ja isegi kui kui eelmine naine juba oli kõvasti noorem, siis uus on seda enam (T.Rõivas, T.Mägi, M.Raud, A.Agan, E.Tegova).
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 17:01
Ei pea. Ausalt öeldes ma ei ole sellist naist ise kohanud ja minu tutvuskonnas neid pole.
Arveid maksavad nagunii mehed.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 09:39
Ahsoo. Peaks ära proovima.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 09:39
Milliseid arveid? Naised maksavad oma kinnisvara ja auto eest ikka ise kõik arved.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 13:13Milliseid arveid? Naised maksavad oma kinnisvara ja auto eest ikka ise kõik arved.
No sul tublil naisel nii.
Aga enamustel nii pole. Ekekter, vesi, küte, telefonid, intrenett, tv, autod, kütus jne maksavad mehed.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 13:37
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 13:13Milliseid arveid? Naised maksavad oma kinnisvara ja auto eest ikka ise kõik arved.
No sul tublil naisel nii.
Aga enamustel nii pole. Ekekter, vesi, küte, telefonid, intrenett, tv, autod, kütus jne maksavad mehed.
Mees peabki enda eest ise maksma.
Siin ennemalt just kirjutati, et sellisest mehest ei suudaks üldse lugu pidada, kellel puudub täiskasvanuna iseseisvus ja majanduslik kindlustatus.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 13:46Mees peabki enda eest ise maksma.
Ja maksavad ka naiste eest. Seda nagu peaks ja vastupidi mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 14:01
Sa nagu kujutad ette, et visiitsuhtes olles käib mees naisel külas ja naine maksab mehe kodu arved ja kütuse ise kinni? Miks? Mehel häbi ei ole?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 14:04
Sa nagu kujutad ette, et visiitsuhtes olles käib mees naisel külas ja naine maksab mehe kodu arved ja kütuse ise kinni? Miks? Mehel häbi ei ole?
Sõidavad koos ringi ja mees laseb naisel kütuse kinni maksta? Häbi ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 14:06
Meie sõidame Eestis minu autoga ja kütuse sinna ostan mina ning remondi maksan ka mina, naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 14:06
Ei ma nii ei kujuta ette nagu teie kujutate.
Ma kirjutangi, et mehed maksavd naistel kõik kinni.
Naised on üldjuhul ülalpeetavad.
Va üksikud tublid naised.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 15:24Meie sõidame Eestis minu autoga ja kütuse sinna ostan mina ning remondi maksan ka mina, naine.
Mehel häbi pole?
Külaline

Viiekümnendates elu alles algab. Kui just pole esimese 50 aastaga endale haigusi kogunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 15:53Viiekümnendates elu alles algab.
Aga kas seda meestega või ilna?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 15:54
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 15:53Viiekümnendates elu alles algab.
Aga kas seda meestega või ilna?
No kas selleks ajaks pole täiesti ükskõik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist