A mis see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:28Siin on ka selline tädi. Ütleb, et tema ei taha teada ja ei huvita, sest tema on ju ikka kõige parem. Tegelikult on nii ego ja armukade, et lihtsalt ei suuda ühtki juttu kellestki teisest välja kannatada. See viitab sisemisele ebakindlusele, mida siis välise bravuuriga varjatakse.
Elasid rõõmsalt koos, teades, et mehel on mitmeid samaaegseid suhteid veel? Nunuh, maailm on ikka kirju.
Kui rahaga arvestama ei peaks
-
Külaline
-
Külaline
No see on vägagi tema asi, sest tegelikult on ta hoopis ise ebakindel, armukade ja madala enesehinnanguga, kes nõuab kõigele vastuseid, siis stalgib facebookis ja lõugab mehe peale, miks tal need naised ikka sõbralistis on ja miks ta neid instagramis jälgibKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:53A mis see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:28Siin on ka selline tädi. Ütleb, et tema ei taha teada ja ei huvita, sest tema on ju ikka kõige parem. Tegelikult on nii ego ja armukade, et lihtsalt ei suuda ühtki juttu kellestki teisest välja kannatada. See viitab sisemisele ebakindlusele, mida siis välise bravuuriga varjatakse.
Elasid rõõmsalt koos, teades, et mehel on mitmeid samaaegseid suhteid veel? Nunuh, maailm on ikka kirju.
-
Külaline
Oi kui täpselt sa mind kirjeldasid. Lähen hüppan jõkke.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 17:00No see on vägagi tema asi, sest tegelikult on ta hoopis ise ebakindel, armukade ja madala enesehinnanguga, kes nõuab kõigele vastuseid, siis stalgib facebookis ja lõugab mehe peale, miks tal need naised ikka sõbralistis on ja miks ta neid instagramis jälgibKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:53A mis see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:28
Siin on ka selline tädi. Ütleb, et tema ei taha teada ja ei huvita, sest tema on ju ikka kõige parem. Tegelikult on nii ego ja armukade, et lihtsalt ei suuda ühtki juttu kellestki teisest välja kannatada. See viitab sisemisele ebakindlusele, mida siis välise bravuuriga varjatakse.Selliseid naisi on oi kui palju.
-
Külaline
On see midagi erilist?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 17:50Oi kui täpselt sa mind kirjeldasid. Lähen hüppan jõkke
-
Külaline
Jõgi või? Täitsa tavaline.
-
Külaline
Ei elanud koos, ei olnud suhtes. Seda enam tema käitumine hämmingut tekitas.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:15Elasid rõõmsalt koos, teades, et mehel on mitmeid samaaegseid suhteid veel? Nunuh, maailm on ikka kirju.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 14:17Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 08:46
Huvitav, et kuidagi rõõmsamaks see ülitore mees sind pole teinud. Sõimled foorumis, oled õel ja vastik. Ei tea, kas mees on suss? Peab sind kuidagi kannatama, õigeid sõnu ütlema. Ta vist ei julge öeldagi, et tal mõni teine naine ka veel on olnud, lähed vist päris segi peast selle peale.
Tavalised vestlused olid tihti raskendatud. Näiteks räägin ilusast rohelisest kleidist. Mees silmnähtavalt ärritub, tõstab häält, ütleb halvasti. Ma omaette mõtlen, ahah, selge, teisel naisel on roheline kleit. Põhimõtteliselt ühtki teemat polnud võimalik käsitleda trigerdamata, et inimene ei tõmbaks seoseid. Mis minul seal veel teha siis oli, mul teisi sõpru piisavalt kellega inimese moodi kompleksivabalt suhelda.
-
Külaline
Ülimalt ebaviisakas on kelleltki, kellega pole suhtes, uurida tema intiimsete kontaktide kohta. Otse loomulikult polnud see sinu asi, ma oleks su joonelt p....e saatnud selliste urgitsemistega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:27Ei elanud koos, ei olnud suhtes. Seda enam tema käitumine hämmingut tekitas.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:15Elasid rõõmsalt koos, teades, et mehel on mitmeid samaaegseid suhteid veel? Nunuh, maailm on ikka kirju.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 14:17
Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.
Tavalised vestlused olid tihti raskendatud. Näiteks räägin ilusast rohelisest kleidist. Mees silmnähtavalt ärritub, tõstab häält, ütleb halvasti. Ma omaette mõtlen, ahah, selge, teisel naisel on roheline kleit. Põhimõtteliselt ühtki teemat polnud võimalik käsitleda trigerdamata, et inimene ei tõmbaks seoseid. Mis minul seal veel teha siis oli, mul teisi sõpru piisavalt kellega inimese moodi kompleksivabalt suhelda.
-
Külaline
Mis urgitsemisega?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:30Ülimalt ebaviisakas on kelleltki, kellega pole suhtes, uurida tema intiimsete kontaktide kohta. Otse loomulikult polnud see sinu asi, ma oleks su joonelt p....e saatnud selliste urgitsemistega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:27Ei elanud koos, ei olnud suhtes. Seda enam tema käitumine hämmingut tekitas.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:15
-
Külaline
Kirjutasid nii- Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:32Mis urgitsemisega?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:30Ülimalt ebaviisakas on kelleltki, kellega pole suhtes, uurida tema intiimsete kontaktide kohta. Otse loomulikult polnud see sinu asi, ma oleks su joonelt p....e saatnud selliste urgitsemistega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:27
Ei elanud koos, ei olnud suhtes. Seda enam tema käitumine hämmingut tekitas.
Mis see sinu asi on? See on urgitsemine ja ei puutu sinusse.
-
Külaline
Mis asi see urgitsemine täpsemalt on? Miks teised sõbrad ei tunne end ohustatuna kui ma oma isiklikust rohelisest kleidist räägin?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:46Kirjutasid nii- Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.
Ma ütleks, et mis see tema teiste naiste rohelised kleidid minu asi peaks olema, et minu peal seda välja elama peab? Kui tahad minuga suhelda, suhtle minuga, mitte ära räägi läbi oma muude roheliste kleitide probleemidest. Mul käivad asjad ikkagist lihtsalt.
-
Külaline
Kas sul on kerge vaimne puue või oled laksu all? Keda su roheline kleit peaks kottima?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:53Mis asi see urgitsemine täpsemalt on? Miks teised sõbrad ei tunne end ohustatuna kui ma oma isiklikust rohelisest kleidist räägin?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:46Kirjutasid nii- Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.
Ma ütleks, et mis see tema teiste naiste rohelised kleidid minu asi peaks olema, et minu peal seda välja elama peab? Kui tahad minuga suhelda, suhtle minuga, mitte ära räägi läbi oma muude roheliste kleitide probleemidest. Mul käivad asjad ikkagist lihtsalt.
-
Külaline
Tal see on. Teda kottis näiteks see roheline kleit ja muud minu isiklikud asjad vägagi. Võiks ikka vahet teha erinevatel inimestel. Aga noh, valetajate värk.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:14Kas sul on kerge vaimne puue või oled laksu all? Keda su roheline kleit peaks kottima?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:53Mis asi see urgitsemine täpsemalt on? Miks teised sõbrad ei tunne end ohustatuna kui ma oma isiklikust rohelisest kleidist räägin?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:46
Kirjutasid nii- Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.
-
Külaline
Ma pole üldse seesama tädi, aga arvan temaga samamoodi!Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:52Sinu jutt viitab suurele sisemisele kibestumisele. Sinu mees ei räägi sinuga, kui "Kas õhtusöök on valmis?" välja jätta. Sull bolle sõpranasitt.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:28Siin on ka selline tädi. Ütleb, et tema ei taha teada ja ei huvita, sest tema on ju ikka kõige parem. Tegelikult on nii ego ja armukade, et lihtsalt ei suuda ühtki juttu kellestki teisest välja kannatada. See viitab sisemisele ebakindlusele, mida siis välise bravuuriga varjatakse.
-
Külaline
Kes sinu arvamust küsis?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:58Ma pole üldse seesama tädi, aga arvan temaga samamoodi!Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:52Sinu jutt viitab suurele sisemisele kibestumisele. Sinu mees ei räägi sinuga, kui "Kas õhtusöök on valmis?" välja jätta. Sull bolle sõpranasitt.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:28Siin on ka selline tädi. Ütleb, et tema ei taha teada ja ei huvita, sest tema on ju ikka kõige parem. Tegelikult on nii ego ja armukade, et lihtsalt ei suuda ühtki juttu kellestki teisest välja kannatada. See viitab sisemisele ebakindlusele, mida siis välise bravuuriga varjatakse.
-
Külaline
Jah, mina arvan ka samamoodi!Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 21:58Ma pole üldse seesama tädi, aga arvan temaga samamoodi!Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:52Sinu jutt viitab suurele sisemisele kibestumisele. Sinu mees ei räägi sinuga, kui "Kas õhtusöök on valmis?" välja jätta. Sull bolle sõpranasitt.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:28Siin on ka selline tädi. Ütleb, et tema ei taha teada ja ei huvita, sest tema on ju ikka kõige parem. Tegelikult on nii ego ja armukade, et lihtsalt ei suuda ühtki juttu kellestki teisest välja kannatada. See viitab sisemisele ebakindlusele, mida siis välise bravuuriga varjatakse.
-
Külaline
Sina ei dikteeri siin, kes tohib oma arvamust avaldada, kes mitte. Siin foorumis tohivad kõik oma arvamust välja öelda.
-
Külaline
Mulle jääb ka sinu jutt natukene segaseks. Kirjutad, et mehel oli paralleelsuhe. Kui üks osapooltest sina ei olnud, siis kes sina selle mehe jaoks oled? Lihtsalt tuttav, kes teab, et mees peab korraga kahte naist?Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 18:27Ei elanud koos, ei olnud suhtes. Seda enam tema käitumine hämmingut tekitas.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:15Elasid rõõmsalt koos, teades, et mehel on mitmeid samaaegseid suhteid veel? Nunuh, maailm on ikka kirju.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 14:17
Mul on kogemus, kus mees ise läks segi, kui ma teistele tema (paralleel-) naistele viitasin. Imelik mäng oli tal - püüdis jätta muljet nagu ma ei teaks või ei peaks teadma tema teistest suhetest. Minu arust oleks väga okei nendest asjadest rääkida.
-
Külaline
Mida see tähendab:
Kas tädi oli kuri, tige ja ka purjus?Sull bolle sõpranasitt.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist